Nejsi přihlášen
Re: GS 750..žádná jebka
Pěkná,hlavně ty kola na drátech To chceš koupit? Bude to podobný jako ty kawky KZ co sem míval. Není to už na žádný závodění,ale na poklidnou kochačku. Ty kawky měly motory v piči už přet těma deseti rokama,takže vodhaduju že tady to taky nebude žádná sláva. Ale pokud to člověk nebude honit,tak si to sice pápne nějakej ten volejíček,ale pojede to furt
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 17.11.2010 13:51:03 Offline |
škoda že mám tak malou garáž
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ta na fotce je pro ukázku jak Gs 750 vypadalo je to r.v.77 a je to fakt nádhera za tuhle chtěj 3500E.Dneska jsem se byl podívat na stejnej rok. Po tel. všechno v cajku všechno funkční,chromy super,chytá na drc.Fotky poslal jakoby z větší dálky takže nebylo nic moc poznat.Nečekal jsem mnoho počítal jsem ještě s investicí .No když to výtáááhnul ze stodoly myslel jsem že mě vomejou.Šoupátka zaoxidovaný,benzin tek z přepadu karbcu,šroubky na celý motorce vomletý vot šroubováku,matky vomr.od klíčů,chromy v pr.a další a další hodinu jsme to rozhejbávali nakonec jsme to nenastartovali,tak jsem to vzdal.
Michal Dk psal:Marián psal:koukam michale, ze uz nevis coby, ja se u tebe budu muset snad stavit, co vsechno si zas nacpal do garaze...
Pořídil jsem akorát B 6-tku.Trochu nemocnou ale už bude v kupě.Stavit se samo můžeš.
no tak to se stavim, nerikej dvakrat.
a co te k tomu vedlo, vratit se zpatky ke korenum?
mohl si vzit zpatky tu svoji vod jaryna
...sam mezi jebkarema...
Kuba B12 psal:no dobrá čekal bych že bude vypadat dle tvého popisu. Za ty peníze bych ji vzal.... stejně to čeká aspoň částečnou GO motoru
..no má ji tam,kdyby bejval nastartoval motor tak bych ji vzal taky,a má tam ještě Hondu cb 400 na drátěnejch.
Gratuluju,konečně někdo,kdo chce jezdit na normální mašině a né na šidítku dnešní doby Co je to za rok? Chytne na nakopávačku? Já se to po jedné sezoně na starcovi naučil a je to supr nakopnout si litrovej dvouvál bez dekompresorů Doufám že to nebudeš prznit na nějakýho kafáča,jako každej druhej dneska...
Já sem si pohrával s myšlenkou jít ještě dál s rokem a pořídit Nortona ES2,ale to je u nás téměř nesehnatelný,nebo spíš nezaplatitelný
Banditatom (Člen) 05.01.2014 19:12:27 Offline |
krasavice
Vikecoj: ty seš vážně magor
je takovejch pěknejch motorek, i nortonů a Tobě se líbí zrovna ta největší kaše ze všech. ES2 není pořádnej norton, je to kupa zbyků pro válkou zbídačený československo.
Mimochodem jsem na tom měl možnost jet a je to děs. Ty nortony a triumphy maj dost dvouválců. Tenhle stabilák je opravdu předražená bída.
VikecB12 psal:Gratuluju,konečně někdo,kdo chce jezdit na normální mašině a né na šidítku dnešní doby Co je to za rok? Chytne na nakopávačku? Já se to po jedné sezoně na starcovi naučil a je to supr nakopnout si litrovej dvouvál bez dekompresorů Doufám že to nebudeš prznit na nějakýho kafáča,jako každej druhej dneska...
Já sem si pohrával s myšlenkou jít ještě dál s rokem a pořídit Nortona ES2,ale to je u nás téměř nesehnatelný,nebo spíš nezaplatitelný
honda je honda
Vikecoj:Je to 1977.Zatim ještě nezavrčela chybí baterie,hadičky benzínu,musím dát nový olej,filtr zatím aspoň olejovej.Nevím co karburace.Chci to v týdnu prubnout.Tečou brzdiče,hlavní pumpy obě.Prasklej klobouk světla odřenej rámeček byla položená.Nádrž je bez rezu.Stála 22 roku v garáži najeto dle tacho 32000.Motor půjde ven na lak. Rám taky. Chtěl bych to nechat jak to je protože je tam dost věcí originálních.Jen nějaký M řídítka,možná gulliari sedlo,(tohle je dost zachovalý)No nedivím tomu že někdo něco předělává dají se použít slušný díly za slušný peníze z bazaru z jiných motorek.Tady originál díly jsou mazec.Ale jsou k dostání.Ted musím zařídit přihlášení pak se s tím začne něco dělat.To bude asi horor má to Luxemburský papíry.Krom toho že tam je napsanej typ a vin tak tam skoro nic jinýho není Norton je dobrej.
Kubo,mě se právě ten stabilák líbí,loni sem to viděl v alpách frčet do kopců a je to masakr-jedna rana na deset metrů Já chcu každou mašinu jenom na čr papírech,seru na veteránský a podobný hovadiny a zrovna ta ES2 se takhle dá koupit,protože tady byla vodjaktěživa. To že to není žádnej zázrak je jasná věc. Stejně to stojí velkej ranec,takže to bude jen nenaplněný přání. Stejně bych zase dotáhl nějakýho starýho baworáka,tam aspoň vím kam šáhnout
Koldan psal:aby ste sa neposrali ze starých vran. nej sů pořádné kosmostroje narvané elektroniků, s pořádným podvozkem a brzdama, co řídí za vás a vy sa jen vezete, trůbové
trúbu máš v trenkách...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Koldan psal:aby ste sa neposrali ze starých vran. nej sů pořádné kosmostroje narvané elektroniků, s pořádným podvozkem a brzdama, co řídí za vás a vy sa jen vezete, trůbové
trúbu máš v trenkách...
ne ne, tam má v jeho věku lenocha :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:tomasNJ psal:Koldan psal:aby ste sa neposrali ze starých vran. nej sů pořádné kosmostroje narvané elektroniků, s pořádným podvozkem a brzdama, co řídí za vás a vy sa jen vezete, trůbové
trúbu máš v trenkách...
jo, co pevně visí, je měkký aby netlačil a je jako hříbě....nepostojí ani chvíli
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
huskyb12 psal:tomasNJ psal:Koldan psal:aby ste sa neposrali ze starých vran. nej sů pořádné kosmostroje narvané elektroniků, s pořádným podvozkem a brzdama, co řídí za vás a vy sa jen vezete, trůbové
trúbu máš v trenkách...
jo,jo, bro má recht, bo my už máme splněno, my už možeme lenošit a pit, bo šukání je pro chudé a děcka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Michal Dk psal:Tak po třech letech je doma.http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0057.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … g_0059.jpg
Je na ní dost práce ale základ by byl.
prima retro
MRDAT!!!
Koldan psal:huskyb12 psal:tomasNJ psal:
trúbu máš v trenkách...ne ne, tam má v jeho věku lenocha :)
jo,jo, bro má recht, bo my už máme splněno, my už možeme lenošit a pit, bo šukání je pro chudé a děcka
svatá slova bro :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
ne ne, tam má v jeho věku lenocha :)jo,jo, bro má recht, bo my už máme splněno, my už možeme lenošit a pit, bo šukání je pro chudé a děcka
...končím s pitím, prachy nemám, dětinštím a mám chuť do práce ....tak snad budu muset
Mour psal:huskyb12 psal:Koldan psal:
jo,jo, bro má recht, bo my už máme splněno, my už možeme lenošit a pit, bo šukání je pro chudé a děckasvatá slova bro :)
...končím s pitím, prachy nemám, dětinštím a mám chuť do práce ....tak snad budu muset
No tak teda jednou,kdyš byly ty vánoce
Banditatom (Člen) 07.01.2014 13:17:26 Offline |
Asi jsem jeste dite me to furt bavi
Banditatom (Člen) 07.01.2014 13:46:22 Offline |
VikecB12 psal:Baví,ale nejde
baví a jde! nemám stížnosti
huskyb12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
ne ne, tam má v jeho věku lenocha :)jo,jo, bro má recht, bo my už máme splněno, my už možeme lenošit a pit, bo šukání je pro chudé a děcka
jj...máte recht...splníno máte a ste na to starý
MRDAT!!!
nemáte někdo zkušenost s Honda CB750 Bol d'Or
v čechách se to nevidí a skoro to nejde sehnat (leda 900...)
v sobotu se na ní jedu mrknou, tak jen co od toho můžu čekat
já myslim žě 750 se nazává FII Boldor je jen 900.
jinak máme tady 2 zrepasovaný a 2 ve sklepě na díly, kdybys něco potřeboval
hans psal:nemáte někdo zkušenost s Honda CB750 Bol d'Or
v čechách se to nevidí a skoro to nejde sehnat (leda 900...)
v sobotu se na ní jedu mrknou, tak jen co od toho můžu čekat
honda je honda
jo, asi to tak bude, ale ten boldor se dost používá i u 750 - jestli je to správně netuším.... V katalogách na partsedpot atd. to mají taky tak....
jde mi o tuhle: http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 21550.html
poznáš z toho něco??
four luxusní
ale na toho už bych neměl......
mě furt nějak neštymuje ten typ, co by to měl být - podle TP RC04 - ale nějak o tom pořád nemůžu nic najít....
s tou barvou máš asi recht, ještě jsem ji nikde nezahlíd.....
Typ asi sedí:
http://www.louis.de/index.php?topic=bik … yp_id=RC04
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2014 19:44:05 Offline |
huskyb12 psal:VikecB12 psal:Four parádní
Když to tak pude dál,tak na některým banditsrazu můžeme založit koutek staromilců a ukázat Koldanovy a vostatním pokrokovejm,jak má vypadat motorkabrzdi bro :)
taky si myslim,že si dost vyskakuje když nemá Bandita
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:VikecB12 psal:Four parádní
Když to tak pude dál,tak na některým banditsrazu můžeme založit koutek staromilců a ukázat Koldanovy a vostatním pokrokovejm,jak má vypadat motorkabrzdi bro :)
taky si myslim,že si dost vyskakuje když nemá Bandita
...a ani nevyjede k tanku
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2014 10:10:24 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:huskyb12 psal:
brzdi bro :)taky si myslim,že si dost vyskakuje když nemá Bandita
...a ani nevyjede k tanku
Hele partaku dotaz.nevali se ti doma jeste nahodou seriovej lauf? Do leta ho asi budu muset poresit kvuli STK a alpam..pokud jo co za nej?
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
taky si myslim,že si dost vyskakuje když nemá Bandita...a ani nevyjede k tanku
Hele partaku dotaz.nevali se ti doma jeste nahodou seriovej lauf? Do leta ho asi budu muset poresit kvuli STK a alpam..pokud jo co za nej?
...jeden se mi válí na motce a já se furt nemohu rozhodnout jestli tam dát laďák anebo nee ...a ten druhý je dobitý a bez přepážek
Kuba B12 psal:barvy neorigo, a ta linka šíleně nakloněná. motorka je to jinak pěkná. uvidíš jak poběží.
tak nic, nějaká past.
dohledal jsem v holandsku, jak mají sedět motory k rámům a samozřejmě je tam motor z něčeho jinýho.
i objem je na štítku jinej než v TP.....
seru radši na ní, i když je pěkná
K.a.s.y.m. (Člen) 13.03.2014 07:55:34 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
...a ani nevyjede k tankuHele partaku dotaz.nevali se ti doma jeste nahodou seriovej lauf? Do leta ho asi budu muset poresit kvuli STK a alpam..pokud jo co za nej?
...jeden se mi válí na motce a já se furt nemohu rozhodnout jestli tam dát laďák anebo nee ...a ten druhý je dobitý a bez přepážek
Ze nema prepazky na to bych sral..jde o obal..ale jestli je dobitej tak budu shanet jinde..diky
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
Hele partaku dotaz.nevali se ti doma jeste nahodou seriovej lauf? Do leta ho asi budu muset poresit kvuli STK a alpam..pokud jo co za nej?...jeden se mi válí na motce a já se furt nemohu rozhodnout jestli tam dát laďák anebo nee ...a ten druhý je dobitý a bez přepážek
Ze nema prepazky na to bych sral..jde o obal..ale jestli je dobitej tak budu shanet jinde..diky
...tak se mi mrkni do profilu, tam mám starou 12-ctku a vejfuk de vidět
Stránky: 1