Nejsi přihlášen
Linej cajzl aneb plechovka pro Losera
sezona uz skoncila a ja zjistil, ze se mi nechce jezdit furt nekde busem nebo vlakem. Tak jsem se rozhodl, ze koupim nejakou rozhrkanou rachotinu, ktera me doveze k mamince do asie.
Proto jsem se chtel zeptat, zda nekdo nevite o nejakym peknym kousku tak do 40 tycek (max 50 ale to uz by muselo stat na hlinach, bez svihadel a mit menic minimalne na 5 cedecek ).
Je mi v podstate jedno, co to bude, hlavne abych do toho nemusel minimalne rok rvat nejaky prachy za opravy. Teda jako asi bych preferoval felcku, ale spokojil bych se i s necim horsim . Jo a hlavne, aby to byl benzinak - chrochtaky nemam rad - a nema to cervenou barvu.
Hledal jsem neco na netu po bazarech, ale hovno se v tom vyznam a navic celej tyden trcim ve spagetakove a nemam cas se chodit nekam divat osobne
Konec hlaseni v luzrove jazyce
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen) 17.11.2010 14:58:57 Offline |
Re: Linej cajzl aneb plechovka pro Losera
pristi tyden davam Filcku na STK. R.v. 95,benzin,73.tkm,1xpytel,mlhouky,stribrna,zimaky na rafech zvlast... Ma i nejaky mouchy. Mozna ,ze bych ji nechal. Urcite by nebyla pres 25 tacu. (a ma na kufru napis Bandit Pico!)
God Gave me Everything I want
na benzínovou filcku bez posilovače abys potrénoval
http://www.pistonheads.com/sales/index.asp?g=1 tdy bych si vybral, jen to řízení na
pravý straně
jaryn psal:pristi tyden davam Filcku na STK. R.v. 95,benzin,73.tkm,1xpytel,mlhouky,stribrna,zimaky na rafech zvlast... Ma i nejaky mouchy. Mozna ,ze bych ji nechal. Urcite by nebyla pres 25 tacu. (a ma na kufru napis Bandit Pico!)
95 uz je moc stary, to by tatik machroval, ze ma vo rok starsi A s tim posilovacem ma Wenca recht. Ale diky za nabidku kdyz pujdes s cenou na 15, tak bych o tom mozna i zauvazoval (jakoze bych si treba pak koupil jeste jednu do foroty )
Second Class Citizen
1130 Café Racer
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … ai/8404330
zůstaň u značky, tadle mrdka vyjede skoro všechno, extra to nežere a budeš v tom megahustej
to jebu
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … no/8289950 když už u značky...
honda je honda
jo, tak ted jsem si uvedomil, ze jsem zapomel napsat, ze bych chtel petidveraka a spis nekombika. Takze silenej a bobulak nesplnili moje predstavy (a hlavne ta ctyrkolka s 1.2 obsahem? to se snad ani nerozjede )
No a to znackovy auto nevypada zas tak spatne. Tam bych i ozelel, ze je to kombik. Ty rezavy vrata vod motoru jsou detail (to jeste dva roky vydrzi) Ale jak je to s nahradnima dilama a servisem?
Taky by me zajimalo, co je to ta manualni klimatizace - to jakoze vytahnu z prihradky vejire a vseci se tam budeme ovivat?
Jeste si chvilku pockam, co mi sem kdo hodi a pak bych mozna i sahl po tom Baleni.
inkvizitorr (Administrator) 17.11.2010 18:42:21 Offline |
mrdat na filcky tohle je zupá bourák a ještě litr ušetříš
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … nt/8482492
doba je temná...
manualni klima - mas cudlik (s vlockou) a tim zapinas klimu na plnej vykon. Pak (pokud nechces aby si tam mel 16°C) si musis sam nastavit na topeni teplotu, ktera ti vyhovuje tim, ze proste pridas topeni
Na utomaticky (ktera ma zazitej nazev klimatronic) si jen nastavis stupne a neresis ani pomer teplyho/studenyho vzduchu ani otacky ventilatoru.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:manualni klima - mas cudlik (s vlockou) a tim zapinas klimu na plnej vykon. Pak (pokud nechces aby si tam mel 16°C) si musis sam nastavit na topeni teplotu, ktera ti vyhovuje tim, ze proste pridas topeni
Na utomaticky (ktera ma zazitej nazev klimatronic) si jen nastavis stupne a neresis ani pomer teplyho/studenyho vzduchu ani otacky ventilatoru.
diky za vysvetleni
Ja jsem stejne zvyklej stahovat si vokynka A navic v lete se autem nejezdi
inkvizitorr psal:mrdat na filcky tohle je zupá bourák a ještě litr ušetříš
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … nt/8482492
kua, to je na me az moc zupa bourak, ne? Na to, ze to bude stat nekde na zizkove na ulici ... to tam rovnou muzu nechat klicky a napis odvez si me
Jako, to se mi libi, ale nechci do toho rvat extra prachy za ruceni a spotreba asi taky nebude kolem 7 litru.
Vogo, ale vypada to hezky
Já bych sral na starý verky.
Přihidil bych tašku hrušek ( leasing ) kterej budeš táhnout z diet.
a za kilo máš novou káru. Má to švihadla není to kombi nějaký dveře to má taky a benzín je tam jasnej a barvu si určíš, a na se můžeš dívat i v zimě....
http://www.renault.cz/akcni-nabidka/index.jsp
a hlavně s minimalní akontací dáš na 3 roky 2 litry měsíčně a nebo 2 roky 3 litry.
a to už v tom je prodloužená záruka a pojištění.
Nemáš starosti a můžeš v klidu chlastat dál.....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
inkvizitorr (Administrator) 17.11.2010 20:08:15 Offline |
Kuba B12 psal:ten galant je fakt super. To je spolehlívý japonský auto ze starý školy.
Klíče bych v tom zrovna nenechával, ale ty auta nikdo nekrade. neboj.
správně, měl sem staršího, brácha tohodle a svezení jezdil teda za 9, ale nepředpokládám, že by s tim lůzr nalítal tisíce za měsíc a kurva hlavně ta image vylízt před hospodou z tohodle a z filcky....
doba je temná...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:
Kua cekal sem vobdobnej rumpal jako asi to pojede, ale bude jak velvyslanec z Asie
Billy psal:VikecB12 psal:Kua cekal sem vobdobnej rumpal jako asi to pojede, ale bude jak velvyslanec z Asie
Tak proč si za pár kaček nevozit prdel v pořádným kočáru
VikecB12 psal:Billy psal:VikecB12 psal:Kua cekal sem vobdobnej rumpal jako asi to pojede, ale bude jak velvyslanec z Asie
Tak proč si za pár kaček nevozit prdel v pořádným kočáru
A tak to zase jako joo, ja jenom ze asi filcku vopravi z dilu dostupnejs nez toto, ale jako je to zas vobyvak no
A co Kelly ? ten ma BAN nebo jak to je s nim uz se dlouho k nicemu nevymackl, naposled nas prcal ze si prejem jak vocasove
Kámoš už pár let na Žižkaperku parkuje s Mitsubishi (myslím, že carisma, ale to je asi jedno) a už ho má fakt docela dlouho, takže asi funguje a spoluobčani ho neukradli.
Možná bys taky moh pořádně cvakat do kláves ty správný věci, všechno neprochlastat a koupit si auto, u kerýho by ti dveře otvíral šofér
Byli sme dneska s cerkou na Social Network (myslim film, mimochodem se mi to líbilo a doporučuju k zhlídnutí) a ten představitel Cukrberga i jeho způsob mluvení ... chvílema sem tě prostě viděl na plátně.
Jo a až něco vyhlídneš a neměl bys nelosera, co by ti to před nákupem aspoň trochu okouk, se kdyžtak ozvi. Jeden můj jinej kámoš se v tom myslim trochu vyzná a asi by byl i ochotnej se na to zajet mrknout.
Billy psal:VikecB12 psal:Billy psal:
Kua cekal sem vobdobnej rumpal jako asi to pojede, ale bude jak velvyslanec z AsieTak proč si za pár kaček nevozit prdel v pořádným kočáru
A tak to zase jako joo, ja jenom ze asi filcku vopravi z dilu dostupnejs nez toto, ale jako je to zas vobyvak no
No tak samozřejmě nesmíš zajet pro nějakou pičovinu do volva,tam tě svlíknou z kůže hnedka u dveří Ale kupoval sem už pár věcí a ceny stejný jako na jakýkoliv jiný auto. Kotouče 1000,- ks,desky 1000,- předek, 1000,-zadek, tlumiče přední monroe 3000,- ks, kuláče 500,-ks.......No prostě za dvacku sem povyměňoval veškerej spotřebák na celým autě a už natěšeně vyhlížím sněžení
huskyb12 psal:Kuba B12 psal:nebo 626 co má Houska
jenze Houska ji veze vo viko do acek ten trouba si mysli ze dostane vic nez pade :)))
Housko,co to přesně máš za Mazdu? Hoď mě to do mejlu s nějakou cenovou přectavou,možná bych věděl vo ženichovi...
kua, ste me tak hezky navnadili, ze zacinam premejslet vo tom micubisi Nesel by se na to se mnou nekdo v patek vecer podivat?
Kolik na to tak muze bejt povinny ruceni?
inkvizitorr (Administrator) 18.11.2010 09:31:16 Offline |
Loser psal:kua, ste me tak hezky navnadili, ze zacinam premejslet vo tom micubisi Nesel by se na to se mnou nekdo v patek vecer podivat?
wogo lůzr začni přemejšlet jako potencionální majitel dvouapůllitrovýho benzínu a né jako lůzr, prostě si řekni, že ty kobyly pod kapotou a luxus vevnitř něco stojí a přemejšlej vo tom co budeš v noci povídat slečnám až je vemeš na trip.
p.s. předpokládám, že to bude mít sklápěcí opěrku na páčku, tj. sklopeno za 2 vteřiny a žádný kroucení kolečkem... už to je kurva argument, né
doba je temná...
inkvizitorr psal:Loser psal:kua, ste me tak hezky navnadili, ze zacinam premejslet vo tom micubisi Nesel by se na to se mnou nekdo v patek vecer podivat?
Kolik na to tak muze bejt povinny ruceni?wogo lůzr začni přemejšlet jako potencionální majitel dvouapůllitrovýho benzínu a né jako lůzr, prostě si řekni, že ty kobyly pod kapotou a luxus vevnitř něco stojí a přemejšlej vo tom co budeš v noci povídat slečnám až je vemeš na trip.
p.s. předpokládám, že to bude mít sklápěcí opěrku na páčku, tj. sklopeno za 2 vteřiny a žádný kroucení kolečkem... už to je kurva argument, né
Kua, proc bych se mel srat s nejakym mrdanim v aute, kdyz mam na zizkove bejvak jako krava A hlavne jsem strasna svine, ja bych tim zensky akorat provokoval, ale dovnitr bych je nepustil
A tak vlastne ani nevim, jestli mi takova kraksna k necemu bude.
inkvizitorr psal:Loser psal:kua, ste me tak hezky navnadili, ze zacinam premejslet vo tom micubisi Nesel by se na to se mnou nekdo v patek vecer podivat?
Kolik na to tak muze bejt povinny ruceni?wogo lůzr začni přemejšlet jako potencionální majitel dvouapůllitrovýho benzínu a né jako lůzr, prostě si řekni, že ty kobyly pod kapotou a luxus vevnitř něco stojí a přemejšlej vo tom co budeš v noci povídat slečnám až je vemeš na trip.
Tak když se mě ptaj kolik to žere a kolik je poviný, odpovídám "šestválců tři litry a 220 koní ... víc nevím"
Strýcfajtr !!!
inkvizitorr (Administrator) 18.11.2010 09:58:07 Offline |
XJelen psal:Tak když se mě ptaj kolik to žere a kolik je poviný, odpovídám "šestválců tři litry a 220 koní ... víc nevím"
tak jasné jak cyp nebudeš mít někdy v dohledný době cestu do varůch? že bys mi tam nechal ten paket někde?
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 18.11.2010 10:04:27 Offline |
Loser psal:Kua, proc bych se mel srat s nejakym mrdanim v aute, kdyz mam na zizkove bejvak jako krava A hlavne jsem strasna svine, ja bych tim zensky akorat provokoval, ale dovnitr bych je nepustil
A tak vlastne ani nevim, jestli mi takova kraksna k necemu bude.
dobrej názor k tomu mě napadá scénka o hraní na saxofón mezi dveřma, no zeptej se filouse až ho někdy uvidíš, stojí to za to
doba je temná...
dys ja chtel puvodne neco ekonomickyho, pze to jakoze nutne nepotrebuju. Kdyz si koupim neco takovyho, tak si zas vseci budou myslet, ze nevim, co s prachama
Ale ja mam vlastne v naky peri, ze?
Takze, kdo z prazskejch by byl ochoten se na to se mnou jit mrknout. Ja bych mohl jedine v patek (jakoze zitra) nekdy kolem seste nebo sedme
Loser psal:kua, ste me tak hezky navnadili, ze zacinam premejslet vo tom micubisi Nesel by se na to se mnou nekdo v patek vecer podivat?
Hele ja bych moh v patek dopoledne....ale nevim jesi by ti to k necemu bylo
Aspon teda pivko bych s tebou moh dat - vo autech vim
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:Loser psal:kua, ste me tak hezky navnadili, ze zacinam premejslet vo tom micubisi Nesel by se na to se mnou nekdo v patek vecer podivat?
Kolik na to tak muze bejt povinny ruceni?Hele ja bych moh v patek dopoledne....ale nevim jesi by ti to k necemu bylo
Aspon teda pivko bych s tebou moh dat - vo autech vim
Ja priletim vod ciganu az vecer v 5. Takze pokud jdes makat, tak si asi pivko nedame
inkvizitorr psal:Loser psal:Kua, proc bych se mel srat s nejakym mrdanim v aute, kdyz mam na zizkove bejvak jako krava A hlavne jsem strasna svine, ja bych tim zensky akorat provokoval, ale dovnitr bych je nepustil
A tak vlastne ani nevim, jestli mi takova kraksna k necemu bude.dobrej názor k tomu mě napadá scénka o hraní na saxofón mezi dveřma, no zeptej se filouse až ho někdy uvidíš, stojí to za to
...vole, to by si musel koupit tahač
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Loser psal:Myšák psal:Loser psal:kua, ste me tak hezky navnadili, ze zacinam premejslet vo tom micubisi Nesel by se na to se mnou nekdo v patek vecer podivat?
Kolik na to tak muze bejt povinny ruceni?Hele ja bych moh v patek dopoledne....ale nevim jesi by ti to k necemu bylo
Aspon teda pivko bych s tebou moh dat - vo autech vimJa priletim vod ciganu az vecer v 5. Takze pokud jdes makat, tak si asi pivko nedame
Musim vecer za rodinkou na sever
Myšák psal:Loser psal:Myšák psal:
Hele ja bych moh v patek dopoledne....ale nevim jesi by ti to k necemu bylo
Aspon teda pivko bych s tebou moh dat - vo autech vimJa priletim vod ciganu az vecer v 5. Takze pokud jdes makat, tak si asi pivko nedame
Musim vecer za rodinkou na sever
Ja mel taky v planu jet vecer za starikama, ale kvuli tobe a autu jsem se rozhodl, ze pojedu az v sobotu rano
inkvizitorr psal:XJelen psal:Tak když se mě ptaj kolik to žere a kolik je poviný, odpovídám "šestválců tři litry a 220 koní ... víc nevím"
tak jasné jak cyp nebudeš mít někdy v dohledný době cestu do varůch? že bys mi tam nechal ten paket někde?
vezu v neděli Zvířemu do Varů dárek k narozeninám, tak to můžu nechat u něj. Vyzvednutí buďto ve Varech, nebo v Ostrově dle dohody se Zvířem. Kdyžtak zavolej.
Strýcfajtr !!!
Drakoxxl psal:Loser psal:dys ja chtel puvodne neco ekonomickyho, pze to jakoze nutne nepotrebuju.
Todle je nejvíc na úsporu
http://zmrzlina-misa.cz/mediadata/co-se … uticko.jpg
Ty woe tohle sem měl taky !!! akorát brácha to předělal do barev a znaků VB.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Progear 650 (Člen) 18.11.2010 16:08:25 Offline |
Husky: máš v merku Ferrari nebo co? :))))
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 18.11.2010 16:13:18 Offline |
huskyb12 psal:Progear 650 psal:Husky: máš v merku Ferrari nebo co? :))))
hajzle ! :)))
nafta patří do kamen a fertig !
Bejvaly doby kdy jsem s timhle souhlasil... :)))
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 18.11.2010 17:39:29 Offline |
vona ropa je ropa bez toho raního obláčku bych byl nesvůj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Loser psal:Myšák psal:Loser psal:
Ja priletim vod ciganu az vecer v 5. Takze pokud jdes makat, tak si asi pivko nedameMusim vecer za rodinkou na sever
Ja mel taky v planu jet vecer za starikama, ale kvuli tobe a autu jsem se rozhodl, ze pojedu az v sobotu rano
No ja to asi neuhadam...zkusim ale
Myšák psal:Loser psal:Myšák psal:
Musim vecer za rodinkou na severJa mel taky v planu jet vecer za starikama, ale kvuli tobe a autu jsem se rozhodl, ze pojedu az v sobotu rano
No ja to asi neuhadam...zkusim ale
jeste u me mas tu FIFU
huskyb12 psal:Vikec: 11/2000, 2.0i automat, 4x pytel, automatická klima, nahrkáno poctivejch 180 tis, českej původ, serviska, jezdim s tim sedum let a neřekla si nikdy vo nic jinýho, než běžná údržba - zbytek máš v mailu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _magda.jpg
Housko,mejl sem četl dříf než sem nakoukl semka,tak moje dotazy ignoruj
huskyb12 psal:Vikec: 11/2000, 2.0i automat, 4x pytel, automatická klima, nahrkáno poctivejch 180 tis, českej původ, serviska, jezdim s tim sedum let a neřekla si nikdy vo nic jinýho, než běžná údržba - zbytek máš v mailu
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _magda.jpg
co sesle, sů ve vepři?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:Loser psal:kua, tak Galant uz je v cudu
Kua zajdi si k Houskovi pro tu mazdu a máš pokoj,aspoň je to auto ověřený a nekoupíš zajíca v pytlu...
...jak píše Vikec a eště k tomu dostaneš krabici festtriček...viď Houska
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
VikecB12 psal:Loser psal:kua, tak Galant uz je v cudu
Kua zajdi si k Houskovi pro tu mazdu a máš pokoj,aspoň je to auto ověřený a nekoupíš zajíca v pytlu...
tak mi preposli ten mail at vim nejaky ty detaily
snowflake600 (Člen) 20.11.2010 00:56:49 Offline |
Loser psal:VikecB12 psal:Loser psal:kua, tak Galant uz je v cudu
tak mi preposli ten mail at vim nejaky ty detaily
to je škoda, že ji nechceš až na jaře :D já felcku na jaře budu prodávat :)
Jak nová, 99 r.v......bude mít asi stovku natočenou..zelená metla, nekombík, 1,4 Mpi a pominu-li pár drobností, tak je jak víno :)
a pátý dveře mám fungl nový, páč mi je nějaký ten spoluobčan scizil :D ale basu v kufru nechal
snowflake600 psal:Loser psal:VikecB12 psal:
Kua zajdi si k Houskovi pro tu mazdu a máš pokoj,aspoň je to auto ověřený a nekoupíš zajíca v pytlu...tak mi preposli ten mail at vim nejaky ty detaily
Jak nová, 99 r.v......bude mít asi stovku natočenou..zelená metla, nekombík, 1,4 Mpi a pominu-li pár drobností, tak je jak víno :)
a pátý dveře mám fungl nový, páč mi je nějaký ten spoluobčan scizil :D ale basu v kufru nechal
tak jestli do te doby nesezenu jinyho galanta, tak se prihlas - za 25 ji od tebe koupim
zzzmrzlinar (Člen) 20.11.2010 10:47:17 Offline |
snowflake600 psal:Loser psal:VikecB12 psal:
Kua zajdi si k Houskovi pro tu mazdu a máš pokoj,aspoň je to auto ověřený a nekoupíš zajíca v pytlu...tak mi preposli ten mail at vim nejaky ty detaily
Ci krávo!!!! to už se kradou aj dveře vod aut??????
je mi jasný, ž ti to ukradli, bo nezrezlejch pátejch dveří na filcku je v Cechách asi tak pět, ale stejně, ukrást dveře, ????
to mli lepší vzít celou Kovošrotnu
Drakoxxl psal:Loser psal:dys ja chtel puvodne neco ekonomickyho, pze to jakoze nutne nepotrebuju.
Todle je nejvíc na úsporu
http://zmrzlina-misa.cz/mediadata/co-se … uticko.jpg
tohle měl kámoš, i to troubilo a na baterky světla :)
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Banditatom (Člen) 20.11.2010 10:58:57 Offline |
snowflake600 (Člen) 20.11.2010 17:17:24 Offline |
Loser psal:snowflake600 psal:Loser psal:
tak mi preposli ten mail at vim nejaky ty detailyto je škoda, že ji nechceš až na jaře :D já felcku na jaře budu prodávat :)
a pátý dveře mám fungl nový, páč mi je nějaký ten spoluobčan scizil :D ale basu v kufru nechaltak jestli do te doby nesezenu jinyho galanta, tak se prihlas - za 25 ji od tebe koupim
inkvizitorr (Administrator) 20.11.2010 18:33:03 Offline |
tu jeden fešný, teda aspoň podle fotek
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … abNumber=2
doba je temná...
inkvizitorr psal:tu jeden fešný, teda aspoň podle fotek
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … abNumber=2
sice je to jen 2.3 a ma to o 13 koni min, ale vypada fakt dobre. Jen sehnat nekoho, kdo by to dovezl a postaral se o prihlaseni a podobny blbosti. Ja jsem ted na par mesicu v talosce a v CR jsem jen od patku vecer do nedelniho vecera
inkvizitorr (Administrator) 21.11.2010 15:55:52 Offline |
Loser psal:inkvizitorr psal:tu jeden fešný, teda aspoň podle fotek
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … abNumber=2sice je to jen 2.3 a ma to o 13 koni min, ale vypada fakt dobre. Jen sehnat nekoho, kdo by to dovezl a postaral se o prihlaseni a podobny blbosti. Ja jsem ted na par mesicu v talosce a v CR jsem jen od patku vecer do nedelniho vecera
ve středu tam jedu, tak na něj mrknu a dam vědět jak vypadá "live" a ty papíry bych taky zvládnul vyřídit, tak už jenom sehnat někoho s vodtahofkou
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 21.11.2010 17:55:38 Offline |
mr.BSE psal:to je snad jasny, neco tak hezkyho jako sedany bezesporu jsou umi kurvit steracama snad jen Skodovka
(nastesti jen nektery modely)
šmarjá jaký sedany dělá škodofka
doba je temná...
inkvizitorr psal:mr.BSE psal:to je snad jasny, neco tak hezkyho jako sedany bezesporu jsou umi kurvit steracama snad jen Skodovka
(nastesti jen nektery modely)šmarjá jaký sedany dělá škodofka
ok, pardon
Second Class Citizen
1130 Café Racer
slyšel sem spousty chvály na 2,5 V6 a taky spoustu nadávek na to GDI. A to přímo vod kluka co dělal v mitsubishi na servise. 6 eprej ty GDI jsou choulostivý na prvotřídní palivo. A když ho párkrát nedoostanou, což se tady v čecháh snadno stane, tak se zanášej. Myslim vstřiky. Každej má na to možná jinej názor, píšu jen co sem slyšel
honda je honda
inkvizitorr (Administrator) 21.11.2010 18:09:29 Offline |
yelen: kurva ale na tomhle se připlácí snaď i stěrače v předu natož aby tam bastlil někdo nějakej dozadu né
kuba: to nevim čéče, ale ten V6 je
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2010 18:21:00 Offline |
Banditatom psal:To loser: pokud tě nesere r.v a jde ti o stav(jako nový)chceš bejt pán tak totok mi doma stojí za páru pěněz
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … raz043.jpg
r.v 86 2.5 V6 klima vše v el kastle...no coment nějaký moderní poloauta pchééé
mám novější model v automatu..sice spotřeba 10,ale jedeš v tom jak kdyby jsi seděl doma v obýváku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 21.11.2010 18:28:52 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:To loser: pokud tě nesere r.v a jde ti o stav(jako nový)chceš bejt pán tak totok mi doma stojí za páru pěněz
r.v 86 2.5 V6 klima vše v el kastle...no coment nějaký moderní poloauta pchééémám novější model v automatu..sice spotřeba 10,ale jedeš v tom jak kdyby jsi seděl doma v obýváku
s těma zaoblenýma světlama???svezení... nejel jsem nikdy v něčem pohodlnějším proto furt váhám jestli prodat nebo ee, ale ta spotřeba jednou když jsem spěchal jednou z říše domů napočítal něco lehce přes 20l/100
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2010 18:34:29 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:To loser: pokud tě nesere r.v a jde ti o stav(jako nový)chceš bejt pán tak totok mi doma stojí za páru pěněz
r.v 86 2.5 V6 klima vše v el kastle...no coment nějaký moderní poloauta pchééémám novější model v automatu..sice spotřeba 10,ale jedeš v tom jak kdyby jsi seděl doma v obýváku
s těma zaoblenýma světlama???svezení... nejel jsem nikdy v něčem pohodlnějším proto furt váhám jestli prodat nebo ee, ale ta spotřeba jednou když jsem spěchal jednou z říše domů napočítal něco lehce přes 20l/100
jo jo Phase 2 jiná kapota jiný zadní světla jiná palubka motor 2,2i tříkvalt automat no taky jsem se dostal na dálnici na nějakejch 15,ale standart je od 8-10 v manuálu jezdí míň,ale automat je pohodlnější
Banditatom (Člen) 21.11.2010 18:39:11 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
mám novější model v automatu..sice spotřeba 10,ale jedeš v tom jak kdyby jsi seděl doma v obývákus těma zaoblenýma světlama???svezení... nejel jsem nikdy v něčem pohodlnějším proto furt váhám jestli prodat nebo ee, ale ta spotřeba jednou když jsem spěchal jednou z říše domů napočítal něco lehce přes 20l/100
jo jo Phase 2 jiná kapota jiný zadní světla jiná palubka motor 2,2i tříkvalt automat no taky jsem se dostal na dálnici na nějakejch 15,ale standart je od 8-10 v manuálu jezdí míň,ale automat je pohodlnější
jj pohodlnější sice joj ale i u toho manuálu moc neřadíšto moje má najetývh 270tis a když jsem s tím byl naposledy na stk tak borcovy málem spadla čelistnikde ani náznak koroze vše jak z fabriky hold garážovka na nedělní výletysem tam to někomu jezdí svatbu héééč
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2010 18:48:45 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
s těma zaoblenýma světlama???svezení... nejel jsem nikdy v něčem pohodlnějším proto furt váhám jestli prodat nebo ee, ale ta spotřeba jednou když jsem spěchal jednou z říše domů napočítal něco lehce přes 20l/100jo jo Phase 2 jiná kapota jiný zadní světla jiná palubka motor 2,2i tříkvalt automat no taky jsem se dostal na dálnici na nějakejch 15,ale standart je od 8-10 v manuálu jezdí míň,ale automat je pohodlnější
jj pohodlnější sice joj ale i u toho manuálu moc neřadíšto moje má najetývh 270tis a když jsem s tím byl naposledy na stk tak borcovy málem spadla čelistnikde ani náznak koroze vše jak z fabriky hold garážovka na nedělní výletysem tam to někomu jezdí svatbu héééč
No tatíkovu jsme odstavili..tam už některý věci chycený byli a hlavně něco odešlo v elektronice..tak se jezdi mim...maj taky něco kolem 250 +-
Já jsem měl v GDI Carismu, sice jen 1,8 ale jezdilo to slušně a tehdá sem neměl moc love tak sem tankoval kde co a nic se nesralo a furt to enem jezdilo. Akurát to kapku žralo s mou hnátou těžkou.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Paladin86 psal:za ty prachy by byla u mě jasná volba mazda 323 nebo nissan almera. v nich budeš jenom měnit olej a dolejvat benzín!
nevim jak mazda, ale almera (primera) má neskutečně, ale přímo neuvěřitelně mrtvý motory
Second Class Citizen
1130 Café Racer
snowflake600 (Člen) 22.11.2010 02:35:09 Offline |
mr.BSE psal:Paladin86 psal:za ty prachy by byla u mě jasná volba mazda 323 nebo nissan almera. v nich budeš jenom měnit olej a dolejvat benzín!
nevim jak mazda, ale almera (primera) má neskutečně, ale přímo neuvěřitelně mrtvý motory
ti řikám, sežeň felinu, ještě přijdeš s prosíkem Looooooosere :D
A co třeba toto:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … geNumber=5
Loser psal:inkvizitorr psal:tu jeden fešný, teda aspoň podle fotek
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD … abNumber=2sice je to jen 2.3 a ma to o 13 koni min, ale vypada fakt dobre. Jen sehnat nekoho, kdo by to dovezl a postaral se o prihlaseni a podobny blbosti. Ja jsem ted na par mesicu v talosce a v CR jsem jen od patku vecer do nedelniho vecera
Myslím že u tohohle se do své ceny nevejdeš ... už jen pořizovací cena je tvé max. dále dovoz , což bude taky pár ticíc i ze známosti , přihlášení myslím 5 tis. , ale nejsem si jistý , technická atd. a jsi na 60-ti
Traktor patří na pole !!!
Tady sem nasel nejakyho potunenyho
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=limhii3tac32
Bandit: jsem se zamiloval, tak jdou prachy stranou
Loser psal:Tady sem nasel nejakyho potunenyho
Bandit: jsem se zamiloval, tak jdou prachy stranou
Lůzr,myšky jsou prostě krásný
...a bude hůř!
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ … 23/8349897 ta 323 by asi sloužila dost dobře
honda je honda
karlos100 psal:Loser psal:Tady sem nasel nejakyho potunenyho
Bandit: jsem se zamiloval, tak jdou prachy stranouLůzr,myšky jsou prostě krásný
no jo, se mi ta V6 fakt zalibila. Nemate nekdo cestu kolem stuttgartu, ze byste se na to mrkli?
zzzmrzlinar (Člen) 22.11.2010 13:28:00 Offline |
už mu žádný třidvatrojky ani nic jinýho nenabízejte, dyk vidíte, že má vybráno
slušnej postup z Felcky na šestihrnkovýho dvaapůllitra.
...
kdyz me je jednoduchy premluvit na neco lepsiho. Inkvize uz jsem proklel, ze mi sem hodil odkaz na toho prvniho galanta. Jak jsem ho uvidel, srdce mi zaplesalo a vsechny financni zabrany a idealy sly do hajzlu
Je to jak s chlastem. U zemana uz se me pulmotor ani nepta, jestli si dam panaka, ale rovnou ho naleje. Pac vi, ze bych mu dvakrat rekl ne a pak bych si ho stejne dal
Takze jedna rada pro holky - kdyz vam reknu ne, nebojte se zeptat jeste dvakrat a urcite to klapne. A nebo se neptejte vubec a rovnou mi ho vyndejte z gati
Stránky: 1 2