Nejsi přihlášen
Zapojení baterky....
Tak už mě štvalo to pěkný počasí a že se nemužu jen tak jit projet protože práce hafo a motorka ještě rozebraná.....Tak se mi poštěstilo jednoho volného dne abych ji dal dokupy. Ted ještě dávám umělé dýchání baterce a hurá vyhnat pavouky z výfuku.....Ale řešim malé dilema. Jak má bejt správně zapojená baterie? Je tam červenej a černej kabel a kerej je plus a kerej minus? A co by se stalo kdybych to zapnul opačně? Je tam nějakej antiblbovej chránič?Díky za odpověd, vim je to hloupost ale fakt tohle nevim.....Dík a začim zdar
Re: Zapojení baterky....
tak ted bych asi potřeboval zjistit jestli tam je nějaká ta ochrana,...já to zapojil, protože mi červenej drát dal jen k minusu a ne k plusu (a baterku jsem otáčel at si někdo nemyslí že jsem až takovej hňup) tak jsem si myslel že to nelze zapojit opačně.....A já asi někde přehodil kabel a proto nedostal dál.....Je tam teda nějaká ta ochrana nebo vyhořela eletrika?
Jo a de docel blbě ven, je přes ni kryt kterej je potřeba stlačit z obou stran. Pak pojistku vyndáš dlouhejma kleštěma. Ale jsetli máš levé ruce, tak musíš sundat podsedadlák
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
vaskent psal:tak ted bych asi potřeboval zjistit jestli tam je nějaká ta ochrana,...já to zapojil, protože mi červenej drát dal jen k minusu a ne k plusu (a baterku jsem otáčel at si někdo nemyslí že jsem až takovej hňup) tak jsem si myslel že to nelze zapojit opačně.....A já asi někde přehodil kabel a proto nedostal dál.....Je tam teda nějaká ta ochrana nebo vyhořela eletrika?
Při zapojování alarmu jsem zjistil že ochrana je pouze na Ř.J a to tím že je tam polovodič který tam není kvůli ochraně.Zbytku moto to neva.Pokud ti na moto nefunguje vůbec nic tak je to ta 30tka co o ní všichni píšó.Ve směru jízdy se nacházá zhruba tam co máš levý koleno.
všude dobře tak co doma.Vždy na cestách.
ninjo psal:vaskent psal:tak ted bych asi potřeboval zjistit jestli tam je nějaká ta ochrana,...já to zapojil, protože mi červenej drát dal jen k minusu a ne k plusu (a baterku jsem otáčel at si někdo nemyslí že jsem až takovej hňup) tak jsem si myslel že to nelze zapojit opačně.....A já asi někde přehodil kabel a proto nedostal dál.....Je tam teda nějaká ta ochrana nebo vyhořela eletrika?
Při zapojování alarmu jsem zjistil že ochrana je pouze na Ř.J a to tím že je tam polovodič který tam není kvůli ochraně.Zbytku moto to neva.Pokud ti na moto nefunguje vůbec nic tak je to ta 30tka co o ní všichni píšó.Ve směru jízdy se nacházá zhruba tam co máš levý koleno.
...jako u nádrže
Stránky: 1