Nejsi přihlášen
Ujizdel v Praze policii na Bandasce ?
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/v … istum.html Tak je to bandit , nebo ne , me se zda podle zadniho svetla , ze jako jo
Banditatom (Člen) 18.11.2010 20:17:09 Offline |
Re: Ujizdel v Praze policii na Bandasce ?
ee ten ne! ten přeci nezastavuje jinak moc nechybělo a ujel jim synek
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2010 07:24:48 Offline |
neměl se vracet do Prahy...jinak na cockina fakt nemá
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
z diskuze pod clankem
To je ale blbec ,von jim neujede na motorce . Ja osobne sem policii ujel na motorce 3krat ,a nikde otom nepsali "to je divny" .Jel sem na letny ,projel sem trinact cervenych .Nic snazsiho neni ,nez ujet policii na motorce pred autem .
ten me pobavil
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:z diskuze pod clankem
To je ale blbec ,von jim neujede na motorce . Ja osobne sem policii ujel na motorce 3krat ,a nikde otom nepsali "to je divny" .Jel sem na letny ,projel sem trinact cervenych .Nic snazsiho neni ,nez ujet policii na motorce pred autem .
ten me pobavil
no zas taková prdel uject jim to teda neni.natož v městě, to je klasická snaha o sebezabití a zabití někoho jinýhoděkuj bohu za to,žes to přežil
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
XJelen psal:hele vy dva poslední - psal že je to z diskuze pod tím videe, ne že tonda osobně chuligánsky ujížděl
....přesně tak, Tondo styď se to se nedělá.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Bandit-Kralik (Člen) 19.11.2010 23:08:58 Offline |
proč to tomu drbanovi ulehčovat....má štěstí, že jen tak lehce spadla
Sucre psal:lidi, nevím nevím, ale jako bandit se mi to nezdá... jak ho schoděj tak jsou vidět kapoty...
mohlo to bejt eSko nebo eSko s přidanejma kapotama - není to nic neobvyklýho. A jestli se ti to nezdá, tak prostuduj tozadní světlo a ostatní indícije
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 21.11.2010 18:46:46 Offline |
barynek psal:Sucre psal:lidi, nevím nevím, ale jako bandit se mi to nezdá... jak ho schoděj tak jsou vidět kapoty...
mohlo to bejt eSko nebo eSko s přidanejma kapotama - není to nic neobvyklýho. A jestli se ti to nezdá, tak prostuduj tozadní světlo a ostatní indícije
s brouka super broukno pak není divu že jim neujel
Banditatom psal:barynek psal:Sucre psal:lidi, nevím nevím, ale jako bandit se mi to nezdá... jak ho schoděj tak jsou vidět kapoty...
No ono víš jak, hmyz v tomhletom chladnym počasí už nelítá tak rychle
Banditatom psal:barynek psal:Sucre psal:lidi, nevím nevím, ale jako bandit se mi to nezdá... jak ho schoděj tak jsou vidět kapoty...
že tě huba nebolí, ty ostudo. Nestačí že jste odešli jak zpráskaní psi z pejntbolu, a ještě provokuješ?
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 21.11.2010 19:08:33 Offline |
barynek psal:Banditatom psal:barynek psal:
mohlo to bejt eSko nebo eSko s přidanejma kapotama - není to nic neobvyklýho. A jestli se ti to nezdá, tak prostuduj tozadní světlo a ostatní indícijes brouka super broukno pak není divu že jim neujel
že tě huba nebolí, ty ostudo. Nestačí že jste odešli jak zpráskaní psi z pejntbolu, a ještě provokuješ?
příště si na ten paintbal budu muset udělat čas pak se karta obrátí
To jennys: plně souhlasím v tomdle počasí je ten hmyz nějakej otupělej
Banditatom psal:barynek psal:Banditatom psal:
s brouka super broukno pak není divu že jim neujelže tě huba nebolí, ty ostudo. Nestačí že jste odešli jak zpráskaní psi z pejntbolu, a ještě provokuješ?
příště si na ten paintbal budu muset udělat čas pak se karta obrátí
spíš bych řekl, že úplně tupej
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom psal:příště si na ten paintbal budu muset udělat čas pak se karta obrátí
to jim ale nepomůžeš, spíš naopak navíc může bejt hmyz otupělej, ale aspoň vyletí, vy nemáte ani ta křídla, ketrý by vám to umožnily
2 šílenej - ty seš ňákej chytrej
a co, na vás, jdu na vínko
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1