Nejsi přihlášen
Re: Filousoj drýmkár
Petr J. psal:Filous psal:...pičo, to je u toho DSa pot kapotou normálně takovej bordel nebo něgdo zamet dílnu a fšecko to naházel pot haubnu, páč neměl po ruce popelnici???
...prostě Francouzi měli zůstat u vína a nemontovat se do aut...
to řekni tetě
Tom jr. psal:http://www.topgear.com/uk/car-news/bj-baldwin-trophy-truck-recoil-2-baja-1000-2014-09-17
myslim, že to by zkousnul
PS: video pod textem
...tag synku, ten človjek co tu bestiji řídí musel prodělat ňákou těškou moskovou příhodu ánebo má v makovici slušnou bramboračku
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kara par nerovnosti pohltila , ridic je pacient .
Dan tam zas ma ty svoje děfky
K.a.s.y.m. (Člen) 18.09.2014 12:57:24 Offline |
Filous psal:Tom jr. psal:http://www.topgear.com/uk/car-news/bj-baldwin-trophy-truck-recoil-2-baja-1000-2014-09-17
PS: video pod textem...tag synku, ten človjek co tu bestiji řídí musel prodělat ňákou těškou moskovou příhodu ánebo má v makovici slušnou bramboračku
Ja bych rek ze vepmi dobre vi co dela.to auto bralo ty dvoumetrovy prahy lip jak kokta retarder pred skolou.takze to pak asi tak nuti cloveka i tak jezdit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Tom jr. psal:http://www.topgear.com/uk/car-news/bj-baldwin-trophy-truck-recoil-2-baja-1000-2014-09-17
PS: video pod textem...tag synku, ten človjek co tu bestiji řídí musel prodělat ňákou těškou moskovou příhodu ánebo má v makovici slušnou bramboračku
Ja bych rek ze vepmi dobre vi co dela.to auto bralo ty dvoumetrovy prahy lip jak kokta retarder pred skolou.takze to pak asi tak nuti cloveka i tak jezdit
...nejsem si teda jistej jestli jsme koukali ne stejný video , šofér tam byť ukurtovanej lítal jak hovno ve vaku a to i přes to, že se kára plazila furt po břiše ...takže tvoje kokta by přes ten retarder před školou mohla letět klidně 200 a stejně bys i přes sériový tlumiče nevypadal jak to hovno ve vaku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ten je že je pěknej z huby rači nevypustim
http://www.sportovnivozy.cz/57974-bmw-3 … -e30-praha
MRDAT!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.09.2014 20:54:06 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...tag synku, ten človjek co tu bestiji řídí musel prodělat ňákou těškou moskovou příhodu ánebo má v makovici slušnou bramboračkuJa bych rek ze vepmi dobre vi co dela.to auto bralo ty dvoumetrovy prahy lip jak kokta retarder pred skolou.takze to pak asi tak nuti cloveka i tak jezdit
...nejsem si teda jistej jestli jsme koukali ne stejný video , šofér tam byť ukurtovanej lítal jak hovno ve vaku a to i přes to, že se kára plazila furt po břiše ...takže tvoje kokta by přes ten retarder před školou mohla letět klidně 200 a stejně bys i přes sériový tlumiče nevypadal jak to hovno ve vaku
To vis ze jsme koukali na,stejny video.i tak si myslim ze to dela pro zabavu a nejel uplne na hrane moznosti auta a sebe.
Kožak psal:ten je že je pěknej z huby rači nevypustim
http://www.sportovnivozy.cz/57974-bmw-3 … -e30-praha
Jo,nejhezčí model 3ky Jen ten motor mě tam nějak nepasuje Že by někdo použil 535/735 jako dárce orgánů
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Ja bych rek ze vepmi dobre vi co dela.to auto bralo ty dvoumetrovy prahy lip jak kokta retarder pred skolou.takze to pak asi tak nuti cloveka i tak jezdit
To vis ze jsme koukali na,stejny video.i tak si myslim ze to dela pro zabavu a nejel uplne na hrane moznosti auta a sebe.
...byl jsem nepochopen já chtěl tu reakci cílit spíš na to, žes psal, že ten speciál zvládá ty skoky líp než kokta retardér před školou
K.a.s.y.m. (Člen) 19.09.2014 06:35:46 Offline |
VikecB12 psal:Kožak psal:ten je že je pěknej z huby rači nevypustim
http://www.sportovnivozy.cz/57974-bmw-3 … -e30-prahaJo,nejhezčí model 3ky Jen ten motor mě tam nějak nepasuje Že by někdo použil 535/735 jako dárce orgánů
Kluk co sedi vedle me v praci u stolu ma E30 kabrio se styrlitrovym osmivalcem z rady 7 vypada to v to moc pekne a ma to luxusni zvoucek. A podle toho jak mame pogumovanou pred firmou silnici to as i pekne jede.
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Kožak psal:ten je že je pěknej z huby rači nevypustim
http://www.sportovnivozy.cz/57974-bmw-3 … -e30-prahaJo,nejhezčí model 3ky Jen ten motor mě tam nějak nepasuje Že by někdo použil 535/735 jako dárce orgánů
Kluk co sedi vedle me v praci u stolu ma E30 kabrio se styrlitrovym osmivalcem z rady 7 vypada to v to moc pekne a ma to luxusni zvoucek. A podle toho jak mame pogumovanou pred firmou silnici to as i pekne jede.
a vyjíždí jenom po vejplatě ne?
K.a.s.y.m. (Člen) 19.09.2014 07:16:12 Offline |
yebat psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
Jo,nejhezčí model 3ky Jen ten motor mě tam nějak nepasuje Že by někdo použil 535/735 jako dárce orgánůKluk co sedi vedle me v praci u stolu ma E30 kabrio se styrlitrovym osmivalcem z rady 7 vypada to v to moc pekne a ma to luxusni zvoucek. A podle toho jak mame pogumovanou pred firmou silnici to as i pekne jede.
a vyjíždí jenom po vejplatě ne?
To je auto pro zabavu.asi jako mame my motorky.ale jezdi s tim docela dost.
Kožak psal:Filous psal:...tag Filous uš vybral a zakoupil kchár ...áááno, je to štyrková Preluda ...ale bude napsanej na pani...tagže Filous může dál vybírat
je to ta co si myslim ?
...bohužel nejni ...todle je za půlku, se servisní historijí a bohužel kosmetickejma vadama...ale je to dvacetiletá kára, tagže??? ...tý co myslíš by mi asi bylo líto přet panelákem a f celoročnim provozu...
[/IMG]
[/IMG]
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Filous psal:Kožak psal:Filous psal:...tag Filous uš vybral a zakoupil kchár ...áááno, je to štyrková Preluda ...ale bude napsanej na pani...tagže Filous může dál vybírat
je to ta co si myslim ?
...bohužel nejni ...todle je za půlku, se servisní historijí a bohužel kosmetickejma vadama...ale je to dvacetiletá kára, tagže??? ...tý co myslíš by mi asi bylo líto přet panelákem a f celoročnim provozu...
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ude-bb.jpg[/IMG]
[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ude-bb.jpg[/IMG]
tak podle fotek neni úplně zlá ...a na čem stojí.. 17ctky ? kdybys chtěl mám tu pěkný 18"
MRDAT!!!
Americkej psal:Sem si svý pysky třepil zbytečně, von přitáhne předohraba. Teď je třeba spojit tuto vlákno se svět se v prdel obrací. Ale dyš uš máš svojí hlavu, tak ať slouží!
Taky mě to nějak hlava nebere,co je to za "sporťáka" s předkem
Ale tak pokud je to pro Áju,tak ok,žencká stejně pozná hovno,ty řeší vzhled
Ať slouží bez problémů,jako většina japonců
Petr J. psal:Americkej psal:Sem si svý pysky třepil zbytečně, von přitáhne předohraba. Teď je třeba spojit tuto vlákno se svět se v prdel obrací. Ale dyš uš máš svojí hlavu, tak ať slouží!
...to i můj pickup je více sporťák....
tak určitěěěěě :)
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2014 20:30:04 Offline |
Americkej psal:Sem si svý pysky třepil zbytečně, von přitáhne předohraba. Teď je třeba spojit tuto vlákno se svět se v prdel obrací. Ale dyš uš máš svojí hlavu, tak ať slouží!
Auto sice pekny ale musim s tebou souhlasit.mel to bejt zadohrab.
hlemejzd999 (Člen) 23.09.2014 20:55:02 Offline |
jediný, co se mi na tom líbí je ta přístrojovka , po jinejch stránkách to nedovedu ocenit , páč se do toho nevejde moc lepidla, stěrky a ani malý plastový okno 90*120 to snad ani nevodveze
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 23.09.2014 21:05:47 Offline |
hlemejzd999 psal:jediný, co se mi na tom líbí je ta přístrojovka , po jinejch stránkách to nedovedu ocenit , páč se do toho nevejde moc lepidla, stěrky a ani malý plastový okno 90*120 to snad ani nevodveze
TY soupej nohama voe
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 23.09.2014 21:16:22 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:jediný, co se mi na tom líbí je ta přístrojovka , po jinejch stránkách to nedovedu ocenit , páč se do toho nevejde moc lepidla, stěrky a ani malý plastový okno 90*120 to snad ani nevodveze
TY soupej nohama voe
drž pec
hlemejzd999 psal:jediný, co se mi na tom líbí je ta přístrojovka , po jinejch stránkách to nedovedu ocenit , páč se do toho nevejde moc lepidla, stěrky a ani malý plastový okno 90*120 to snad ani nevodveze
...to se nevejde ani do té Tvé parodie na auto....tak nemachruj....
...zadokolka to nejni, to maj recht a do poslední chvíle sem s tym bojoval ...ale jediná zadokolka pro mě dostupná je BMW a to já tag ňák těško koušu...no a víc s tym bude vopravdu jezdit pani a tý je to tag ňák jedno...a přestože řídí dobře, asi bych jí nesvjeřil s klidnym sjedomym třeba třílitrovej zadohrab
Šneku ser na ně, mám to jako Ty, .......stejně to je jejich ta ........ zastydlá puberta
K.a.s.y.m. (Člen) 24.09.2014 08:20:38 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:jediný, co se mi na tom líbí je ta přístrojovka , po jinejch stránkách to nedovedu ocenit , páč se do toho nevejde moc lepidla, stěrky a ani malý plastový okno 90*120 to snad ani nevodveze
hlemejzd999 (Člen) 24.09.2014 08:32:25 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:hlemejzd999 psal:jediný, co se mi na tom líbí je ta přístrojovka , po jinejch stránkách to nedovedu ocenit , páč se do toho nevejde moc lepidla, stěrky a ani malý plastový okno 90*120 to snad ani nevodveze
tak to Teda vejde ... to mam vozkoušeny, pasuje tam uplně presne , to třeba do fábije se nevejde
Mour psal:hlemejzd999 psal:jediný, co se mi na tom líbí je ta přístrojovka , po jinejch stránkách to nedovedu ocenit , páč se do toho nevejde moc lepidla, stěrky a ani malý plastový okno 90*120 to snad ani nevodveze
Šneku ser na ně, mám to jako Ty, .......stejně to je jejich ta ........ zastydlá puberta
...f tom máš parťáku tag trochu pravdu
Filous psal:...zadokolka to nejni, to maj recht a do poslední chvíle sem s tym bojoval ...ale jediná zadokolka pro mě dostupná je BMW a to já tag ňák těško koušu...no a víc s tym bude vopravdu jezdit pani a tý je to tag ňák jedno...a přestože řídí dobře, asi bych jí nesvjeřil s klidnym sjedomym třeba třílitrovej zadohrab
Já to psal hnedka,žeje BMW jediná varianta,pokud chce člověk fakt sporťáka,teda auto se sportovním chování,né jen dizajnovou placku a nemá v peněžence miliony na feráče a podobný hračky...
Navíc vobjem ničím nenahradíš
Ty vole Stodvacitku v eLku, v serii zadohrab
vyssi verze v GLX
VikecB12 psal:Filous psal:...zadokolka to nejni, to maj recht a do poslední chvíle sem s tym bojoval ...ale jediná zadokolka pro mě dostupná je BMW a to já tag ňák těško koušu...no a víc s tym bude vopravdu jezdit pani a tý je to tag ňák jedno...a přestože řídí dobře, asi bych jí nesvjeřil s klidnym sjedomym třeba třílitrovej zadohrab
Já to psal hnedka,žeje BMW jediná varianta,pokud chce člověk fakt sporťáka,teda auto se sportovním chování,né jen dizajnovou placku a nemá v peněžence miliony na feráče a podobný hračky...
Navíc vobjem ničím nenahradíš
Ty vole neblbni furt s tím sportem a zadohrabem
Aspoň pětkrát sem potkal na farince/blansku hustokrutý borce s trojkovejma BMW a v zatáčce mě brzdili, protože nemoli přidat - už se jim to utrhovalo
Jen dva měli označení řady/objemu - 318i (ten mě teda brzdil i na rovině) a 325 (ten mně na rovině zmizel).
Takže bych to neviděl tak sportovně s tím zadohrabem... spíš zábavně - vo tom žádná
Second Class Citizen
1130 Café Racer
K.a.s.y.m. (Člen) 26.09.2014 11:26:24 Offline |
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Filous psal:...zadokolka to nejni, to maj recht a do poslední chvíle sem s tym bojoval ...ale jediná zadokolka pro mě dostupná je BMW a to já tag ňák těško koušu...no a víc s tym bude vopravdu jezdit pani a tý je to tag ňák jedno...a přestože řídí dobře, asi bych jí nesvjeřil s klidnym sjedomym třeba třílitrovej zadohrab
Navíc vobjem ničím nenahradíšTy vole neblbni furt s tím sportem a zadohrabem
Aspoň pětkrát sem potkal na farince/blansku hustokrutý borce s trojkovejma BMW a v zatáčce mě brzdili, protože nemoli přidat - už se jim to utrhovalo
Jen dva měli označení řady/objemu - 318i (ten mě teda brzdil i na rovině) a 325 (ten mně na rovině zmizel).
Takže bych to neviděl tak sportovně s tím zadohrabem... spíš zábavně - vo tom žádná
Je to ridici. A mohl byjsi vedet ze jizda v driftu je vzdy pomalejsi nez jizda na lepivkach ve stope.
Hale vy sportovcí...
https://www.youtube.com/watch?v=K6Pp_P45kZo
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
A to Filous a co takovyho Mergla ?
https://www.youtube.com/watch?v=24afjVqm2Uw
trosku teho tlaku do palice
Šílenej,já zato nemůžu,že v Alfě začali škudlit a ustoupili od zadního náhonu pod heslem "uspora ve výrobě až na prvním místě"
Přitom tak hezký auta
Mě nejvíc baví,když vidím nějakýho krutotunera,jak se snaží blbnout s festvostrým předohrabem,imrvére zasebou tahá zadní kola,šprajcnutý ručkou a předek zběsile čmudící a marně hledající adhézi
Netvrdím,že zadní náhon je fšespásnej a vždy nejlepší,ale auto pro radost by ho myslím mít mělo. A dost se divím Filousovi,starýmu truckerovi,že to nemá podobně hozený...
Nicméně Ája bude určitě spokojená,protože ti japončíci jezdí hodně dobře a je to za pár grejcarů
VikecB12 psal:Šílenej,já zato nemůžu,že v Alfě začali škudlit a ustoupili od zadního náhonu pod heslem "uspora ve výrobě až na prvním místě"
Přitom tak hezký auta
Mě nejvíc baví,když vidím nějakýho krutotunera,jak se snaží blbnout s festvostrým předohrabem,imrvére zasebou tahá zadní kola,šprajcnutý ručkou a předek zběsile čmudící a marně hledající adhézi
Netvrdím,že zadní náhon je fšespásnej a vždy nejlepší,ale auto pro radost by ho myslím mít mělo. A dost se divím Filousovi,starýmu truckerovi,že to nemá podobně hozený...
Nicméně Ája bude určitě spokojená,protože ti japončíci jezdí hodně dobře a je to za pár grejcarů
...ty voe, co furt blbnete, dyk já nechci auto s kerym budu jezdit imrvére dveřma napřet, bude s tym jezdit pani, kerá přetočenej zadek na sněhu prostě nesrovná atd. ...nezastíram, že dyzajn, posed, cena a japoncká provenijence v mym rozhodování hráli velkou roli...a radost mi dělá tym, že sem nablejskal motor, napucoval interijér a dyš na to nekoukáš moc zblíska, teg je to z mýho pohledu prostě pjekný auto ke kerýmu si můžu sednout na kýbl, půl hodiny hulit a jen čumět ...vim, něgdy sem divnej
Filous psal:VikecB12 psal:Šílenej,já zato nemůžu,že v Alfě začali škudlit a ustoupili od zadního náhonu pod heslem "uspora ve výrobě až na prvním místě"
Přitom tak hezký auta
Nicméně Ája bude určitě spokojená,protože ti japončíci jezdí hodně dobře a je to za pár grejcarů...ty voe, co furt blbnete, dyk já nechci auto s kerym budu jezdit imrvére dveřma napřet, bude s tym jezdit pani, kerá přetočenej zadek na sněhu prostě nesrovná atd. ...nezastíram, že dyzajn, posed, cena a japoncká provenijence v mym rozhodování hráli velkou roli...a radost mi dělá tym, že sem nablejskal motor, napucoval interijér a dyš na to nekoukáš moc zblíska, teg je to z mýho pohledu prostě pjekný auto ke kerýmu si můžu sednout na kýbl, půl hodiny hulit a jen čumět ...vim, něgdy sem divnej
...héj parťáku : " A pořád bokem ! "
Banditatom (Člen) 26.09.2014 15:23:58 Offline |
Billy psal:A to Filous a co takovyho Mergla ?
trosku teho tlaku do palice
dobre uchlaci
Filous psal:VikecB12 psal:Šílenej,já zato nemůžu,že v Alfě začali škudlit a ustoupili od zadního náhonu pod heslem "uspora ve výrobě až na prvním místě"
Přitom tak hezký auta
Nicméně Ája bude určitě spokojená,protože ti japončíci jezdí hodně dobře a je to za pár grejcarů...ty voe, co furt blbnete, dyk já nechci auto s kerym budu jezdit imrvére dveřma napřet, bude s tym jezdit pani, kerá přetočenej zadek na sněhu prostě nesrovná atd. ...nezastíram, že dyzajn, posed, cena a japoncká provenijence v mym rozhodování hráli velkou roli...a radost mi dělá tym, že sem nablejskal motor, napucoval interijér a dyš na to nekoukáš moc zblíska, teg je to z mýho pohledu prostě pjekný auto ke kerýmu si můžu sednout na kýbl, půl hodiny hulit a jen čumět ...vim, něgdy sem divnej
naně ...uděláme si někde soukromej hondaday a budem na to čumět dvá
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2014 16:15:29 Offline |
Kožak psal:naně ...uděláme si někde soukromej hondaday a budem na to čumět dvá
tak to si muzete rovnou udelat honeniday ... to na vas budou cumet vsichni
Banditatom psal:Billy psal:A to Filous a co takovyho Mergla ?
trosku teho tlaku do palicedobre uchlaci
a de to i se škodárnou :)
http://www.youtube.com/watch?v=t-Q4hWudR4Y
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 26.09.2014 16:32:16 Offline |
Kožak psal:hlemejzd999 psal:Kožak psal:naně ...uděláme si někde soukromej hondaday a budem na to čumět dvá
tak to si muzete rovnou udelat honeniday ... to na vas budou cumet vsichni
helé ...nestydně ti večeře nebo tak něco?
ne... jeste je na sukani cas , hledam tu dily na getze... to je skoro taky japonec ... mušim vymenit rozvody, vzduch. filtr, volej a filtr... zejtra to priveze , tak tu čekám
Mour psal:Filous psal:VikecB12 psal:Šílenej,já zato nemůžu,že v Alfě začali škudlit a ustoupili od zadního náhonu pod heslem "uspora ve výrobě až na prvním místě"
Přitom tak hezký auta
...héj parťáku : " A pořád bokem ! "
I na kýbl bokem
řikám si hurikán
Filous psal:teg je to z mýho pohledu prostě pjekný auto
Kámo, vomlouvá Tě jenom to, žes z tý Preludky vybral tu nejhezčí generaci. A vole Moure, co se tejká zastydlý puberty, tak krom beďarů a poloviční erekce jede na plný pecky,tak jakápa zastydlá!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
hlemejzd999 psal:Kožak psal:hlemejzd999 psal:
tak to si muzete rovnou udelat honeniday ... to na vas budou cumet vsichnihelé ...nestydně ti večeře nebo tak něco?
ne... jeste je na sukani cas , hledam tu dily na getze... to je skoro taky japonec ... mušim vymenit rozvody, vzduch. filtr, volej a filtr... zejtra to priveze , tak tu čekám
no ták ...ta neser nebo se naseru a něco si tu rozbiju
MRDAT!!!
hlemejzd999 (Člen) 27.09.2014 09:55:13 Offline |
Petr J. psal:hlemejzd999 psal:ne... jeste je na sukani cas , hledam tu dily na getze...
...hledáš je, protože jsou tak malé?
A užs ty pididíly na to pidijakoauto našel?
tsss...ve městě to jezdí padesát, stejně jak to tvoje
Něco pro Víkece:
http://www.auto.cz/drift-challenge-cesi … ideo-83276
....ale nepíšou tam, že by to jel, natož vyhrál...
No Filousku,mohls dopadnout daleko hůř,furt lepší jak jezdit koktou
Jo,eště jedna věc,to je nějaká dvoulitrová atmosféra? Tak mě zajímá za co to jezdí? Chvilku sem se vozil v mazdě 323 v 1.8 béňu a to jezdilo trvale za 9-10 litrů,což nebylo málo. Ale lítalo to parádně,motor točivej jak v mašině
Banditatom (Člen) 27.09.2014 18:52:18 Offline |
VikecB12 psal:No Filousku,mohls dopadnout daleko hůř,furt lepší jak jezdit koktou
Jo,eště jedna věc,to je nějaká dvoulitrová atmosféra? Tak mě zajímá za co to jezdí? Chvilku sem se vozil v mazdě 323 v 1.8 béňu a to jezdilo trvale za 9-10 litrů,což nebylo málo. Ale lítalo to parádně,motor točivej jak v mašině
neser jsme spolu jiz 320tis/km a posledni dobou na nakup rohliku a navstevu rodicu me to staci az nad hlavu...
...čoveče Vikecu, ňák sem eště nemňéřil, co to žere, zatim sem s tym moc nenajezdil, tagže nevim, ale mladej má ten samej motor f 5G a řiká, že jezdí za 7-8...jo a je to dvoulitrová atmosféra...
osiris psal:...když nechceš mít z něčeho radost, tak sem napiš co sis koupil
...Osi, já sem f klidu a radost s toho mam zatim furt ...a asi tě nepřekvapí, dyš ti řeknu, že sem to čekal, né???
SLUGI psal:... což?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 9_kara.jpg
...na vorání s šestiradlicí na domácim záhumenku dobrý
Filous psal:osiris psal:...když nechceš mít z něčeho radost, tak sem napiš co sis koupil
...Osi, já sem f klidu a radost s toho mam zatim furt ...a asi tě nepřekvapí, dyš ti řeknu, že sem to čekal, né???
...máš pravdu, nepřekvapí
Vjetrnik:
...voe, tag polopatě...aš bude ňákej HotRod nebo Dodge z padesátejch let f pick-upu za štyry pjetky, tag nechám Preludu Preludou a pudu si to koupit, kapišto??? ...prostě sem si moch dovolit "zbytečný" auto do pajdy, tag mam prostě starou Preludu, páč se mi nic jinýho f týdle cenový nelíbí...a pro zadokolkáře...BMW prostě ze zásady nechci, uš sem to tady vonehdá psal, mam k týdle značce averzi, bo dyš sem potkal v životě zmrda, měl tudle káru...jo a M-B taky nechci, děkuju pjekně, jednu dobu sem měl u baráku zánovní Éčko 280 a sytděl sem se za to auto, páč půlka lidí si vo mě začla myslet, že sem zesnobovatěl a druhá se mě ptala, kdy si koupim střelnici a začnu kočovat...tagže sem se začal maskovat, viz vobrázek:
[/IMG]
Je to divný,ze zásady vyškrtnout dvě nejlepší značky na zeměkulce
Přitom třeba SLK nebo CLK sou za tašku hrušek a rozhodně to nejsou cigánský kcháry. Jo,Ečko a Sko,když sou značně unavený,vobstarožní a s pelechem místo řidičové sedačky a samozřejmě s tažným sou uplně jiná pohádka
Ale chuj s tym,nemůže každej jezdit v medvědovi,někdo musi vohrkat tu lůzu
Ale ta malá mazda,ta se mě líbí a tuším bude superzábavná Jen bych se do ní zřejmě nevešel
Baltazar psal:Filipe tohle by taky ško ni?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 135929.jpg
...uaúúúúúú
...dyš hotrod, tag pořádnej
https://www.youtube.com/watch?v=p4frzQdh6GE
...chtěl bych dědit po Jay Lenovi a stačil by mi vopsach jeho garáže
Filous psal:......chtěl bych dědit po Jay Lenovi a stačil by mi vopsach jeho garáže
...s tímhle prosím mysli na mne: https://www.youtube.com/watch?v=6Vi37dKPCrg
... a já teda bych mohl totok
https://www.youtube.com/watch?v=23x5ifyxxwI
... páč si myslím že do města ideální
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
... ovšem vždy si vzpomenu na tohle
https://www.youtube.com/watch?v=lIwm-KL6VJc
... už jen ten zvuk při startu (nebo povolení k letu?)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... ovšem vždy si vzpomenu na tohle
https://www.youtube.com/watch?v=lIwm-KL6VJc
... už jen ten zvuk při startu (nebo povolení k letu?)
...jen by to chtělo trochu více polochtat plyn, jaký by to mělo zvuk...
hlemejzd999 (Člen) 11.01.2015 15:05:07 Offline |
Petr J. psal:...hustý stroj....
http://img.auto.cz/autofun_cz/img/galle … 4297dc.jpg
http://autofun.blesk.cz/streetbike-s-pr … gn=proklik
chtěl jsem ti dát lajk - jakože hnusný, ale blbě sem to přečet
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 psal:Tak to nemá chybu
To by bylo lepší,jak nějaký podělaný lyže,kerý nejedou dokopca
...to su ja:
http://filousb12.rajce.idnes.cz/Zampach … _s_pasama/
...ale jag nejni tolik sněhu jako f tom vídeju, tag to zas taková prdel nejni...a ten týpek mušel mít hodně natrénováno na takový poježdění, bo co sem na tom jezdil já, tag f patnácti číslech nebo na ujetym je to dost blbje vovladatelný...
VikecB12 psal:Tak to nemá chybu
To by bylo lepší,jak nějaký podělaný lyže,kerý nejedou dokopca
Musi to byt ale silnej buchar 450+ ta motorka, ma to dost velky ztraty aby to jelo s tim pasem.
Billy psal:VikecB12 psal:Tak to nemá chybu
To by bylo lepší,jak nějaký podělaný lyže,kerý nejedou dokopcaMusi to byt ale silnej buchar 450+ ta motorka, ma to dost velky ztraty aby to jelo s tim pasem.
Petr J. psal:...hustý stroj....
http://img.auto.cz/autofun_cz/img/galle … 4297dc.jpg
http://autofun.blesk.cz/streetbike-s-pr … gn=proklik
by mě zajímalo, f čem je ta přední vidla alá sprindžr lepší než USD...
trochu mi to smrdí teleleverem...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Filouse by tohle asik nebralo, ale...
http://www.sbazar.cz/misa.hrabak/detail … -226ps-rok
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Filouse by tohle asik nebralo, ale...
http://www.sbazar.cz/misa.hrabak/detail … -226ps-rok
...nááááhodou s tym musí bejt převeliká legranda ...a vůbec bych se tomu nebránil
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2015 20:52:10 Offline |
Kožak psal:pěkný....ale honda je honda
nejlíp předohrab