Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2015 21:46:05 Offline |
Re: Filousoj drýmkár
mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:Kožak psal:pěkný....ale honda je honda
nejlíp předohrab
a v jednašestce
hele to už je dneska v podstatě velkoobsahovej motor i do aut typu Passat dávaj 1,2
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kamos koupil nedavno RAMku V6 cummins 5,9 TDi, peknej kus zeleza, cerna matna barva , vzadu na korbe to ma ramy a nahore to ma tu svetelnou nadstavbu na strese, vypada to fakt brutalne, kor kdyz vedle teho vidis evprosky maly auto . Tedkon na tom delal posilovac rizeni repas, daj se sehnat tesneni komplet, na evropskyho srace leda kus za kus vymenit. Nejaky cepy rizeni. Jeste me s tim nesvezl, az to dosklada tak sem zvedavej
K.a.s.y.m. psal:mr.BSE psal:K.a.s.y.m. psal:
nejlíp předohraba v jednašestce
hele to už je dneska v podstatě velkoobsahovej motor i do aut typu Passat dávaj 1,2
A co teprve kdybysme brali v potaz objem
Second Class Citizen
1130 Café Racer
... jako že objem ničím nenahradíš
http://www.agresori.com/30920-oziveni-v … tanku.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2015 13:52:42 Offline |
to už můžeš použít rovnou V12 z tatry..ten má něco kolem 19 litrů
Mame prirustek do rodiny, otec si poridil do duchodu nemca, SL 350 rv. 2012, dneska me v tom marastu povozil, ma to solidni odpal . Akorat moje nervozita aby neustrelila v zatacce prdel, tak sem mel sem tam sevrenou prdel .
http://www.auto.cz/test-mercedes-sl-350 … -zit-68820
K.a.s.y.m. (Člen) 25.02.2015 19:06:36 Offline |
V jakym marastu? Tady tejden svítí sluníčko a nepadá to přes den pod 8 stupňů?
bordel a voda pada z voblak, hnus
WenzelB6 psal:http://www.tlm.nl/en/workshop/restoration-rebuilding-customizing/special-griso-1200-8v-sidecar/
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … grisso.jpg
Super
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Pěkně pičo pěkně To je ten těžkej život zemědělce v duchodu
Takžes podědil XC90?
Ne ne, otec nepusti ani chlup deckam svejm, XC je na normalni jezdeni, Ja nadale koktam s dehtovou fildou , jeste nam s pani musi nejakou dobu vydrzet. Duchodci no , ryby jenom, houby a uz pohoda
... "protože by původní motor z Katany nebyl dostatečně brutální, zesílil se rám a do něj byl vložen motor propůjčený ze Suzuki Bandit 1200"
Více na: http://www.motorkari.cz/clanky/clanky-p … 30693.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … katana.jpg
... "protože by původní motor z Katany nebyl dostatečně brutální, zesílil se rám a do něj byl vložen motor propůjčený ze Suzuki Bandit 1200"
...tyvoe, ta je boží
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2015 09:51:09 Offline |
SLUGI psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … katana.jpg
nevim co tim chtěl básník říci,ale Katana neni pěkná normálně a tímhle to nezachránili
Prostě mi ta motorka tim zobákem připomíná GS od BMW a to taky neni šálek mého čaje.
hlemejzd999 (Člen) 04.03.2015 09:54:01 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nevim co tim chtěl básník říci,ale Katana neni pěkná normálně a tímhle to nezachránili
Prostě mi ta motorka tim zobákem připomíná GS od BMW a to taky neni šálek mého čaje.
a to zas jo - muj šálek to je , je to tůze pěkný
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 04.03.2015 11:05:54 Offline |
SLUGI psal:... zajímavý že těm nad 40 se to líbí a tomu pod ne
... jj., stárnem a dozráváme
jestli vono to nebude tím ,že je ten bajk z tý dobý..kdy se hranatý nosilo
...ještě mi k tomu chybí ti střapatí, lehce neholení, v otevřených přilbách typu Cassida jezdící a neuvěřitelně frí easy motorkáři
...to stálo na Bohemia Custom...pěkný...
Petr J. psal:Mour psal:...ještě mi k tomu chybí ti střapatí, lehce neholení, v otevřených přilbách typu Cassida jezdící a neuvěřitelně frí easy motorkáři
...jako že bys k tomu chtěl mojí fotku?
Brrr
....né, motorky jdou pěkné, ale ta reklama k tomuto mi přijde jaksi životně nereálná
jakoze takhle?
https://www.youtube.com/watch?v=NAuObu_3LGk
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:jakoze takhle?
https://www.youtube.com/watch?v=NAuObu_3LGk
...nó, tak nějak
To videjo je už dnes legendární
Jen je škoda,že pro věčinu dnešních fríí borců je to jen póza,protože musí byt neustále onlajn a očekávat telefonát nebo email z práce,kde jsou nepostradatelní
yebat psal:a co když jezdim na mašině i na biku? to sem asi v prdeli ne?
...tak jestli na kole, tak to jedeš na Ovocném Birrelu v Oktávce s přítulkou a přáteli a dostaneš po hubě, bo se dívaš po cizích roštěnkách, ne? ...tak jestli jo, tak jsi tam, kde si psal výše
yebat psal:volové... nejsem silniční pumpička... jezdim většinou kolem řeky lesem na pivo...
loni jsem najezdil na kole zhruba stejně jako na mašině... a letos mám na kole dokonce náskok... a spotřeba piva na 100km je skoro větší než spotřeba benzínu u béčka...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0764.jpg
A nějakou kůl krosovou helmu an to máš taky?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
yebat psal:volové... nejsem silniční pumpička... jezdim většinou kolem řeky lesem na pivo...
...v neděli jsme dali pěkných 50km......od té doby, co jsem loni v září pořídil nové kolo se na něj vždy šíleně těším, je to brutální rozdíl od mého předchozího...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.03.2015 06:03:48 Offline |
loni jsem najezdil na kole zhruba stejně jako na mašině... a letos mám na kole dokonce náskok... a spotřeba piva na 100km je skoro větší než spotřeba benzínu u béčka...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ag0764.jpg
ted jsem někde čet že průměrnej čech má spotřebu 5 piv na 100 km chuze,ale na kole to bude asi míň
Filous psal:...táhněte se srocovat na ňáký buznošlapkový fórum, tady sou samý slušný lidi
Vloni,den po akci potkám souseda:"Teda vy motorkáři se ale umíte bavit,halekáte nemravný slova,konzumujete,jste dobytek"(směju se).Načež dodá:"To my cyklisti se umíme bavit..."(to už mám záchvat)...vidí že nemá smysl pokračovat v konverzaci a odchází...
Jo je to tady samej slušnej člověk
Trochen jsem měl bobky,protože tenhle mravokárce sedí na stavebku a záleželo na něm jestli mi dá štempla a zkolauduju.Dopadlo toa bez připomínek.Zkolaudováno
VIVAT GP2015
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Pěkný až na to přední světlo.
jejej luxus, pořád vybírám barvy...... a tu kyvku jsem tam bouchnul taky
honda je honda
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
....tohle se mě také tuze libí
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...už jsem na to koukal několikrát, ale nelíbí se mi to pořád.....
Petr J. psal:...už jsem na to koukal několikrát, ale nelíbí se mi to pořád.....
...a to mě se to zas líbí vohromně ...fšecky tydle "postapo" bajky sou pjekný...
Filous psal:...a to mě se to zas líbí vohromně....
...nějak na tohleto nejsem...
...v současné době už mám jen jedinný dreambike, všechno ostatní, co se mi kdy líbilo už v garáži mám... ... a nejspokojenější parchant jsem stejně na GSA ... cestou necestou ...
hlemejzd999 (Člen) 24.04.2015 17:20:55 Offline |
uplně vidim Filouse
https://www.youtube.com/watch?v=8Ec0vIN … O4SfMZ5aM7
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
huskyb12 psal:...ale většina čopráků by se posrala už po tom startu :)
...já tuhle dva předjížděl v zatáčkách do Jílového na skůtru....co předváděli v těch zatáčkách, to fakt nechápu, proč si někdo něco takového vůbec pořizuje...
nicola.foxx (Člen) 29.04.2015 23:36:42 Offline |
Je to f píči asi stárnu. Se mi začlo zamlouvat něco jako je tuto -
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Dokáže mi říct někdo nějaký zkušenosti s Jeepem Grand Cherokee model 96-99, motor benzín 5,2 V8??? Potřebuju tahadlo na loď (3,5t) tzn. 2x za rok k vodě a nazpět plus občasná návštěva střelnice, lesa s čoklem nebo chalupa. Pojistka a spotřeba mne nezajímá. Naftu nechci a na tyhle velký obsahy jsem zatím slyšel celkem pozitivní věci a za cenu kolem 4 - 6 tis. za celkem slušný kusy s nájezdem kolem 170 tkm si říkám, že za málo pěněz celkem dosti muziky.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.05.2015 21:52:34 Offline |
já můžu říct je svoje dva postřehy když jsme jel šéfovim cca 500 km během jednoho dne....slovy strašný..málo místo na hovno sedačky a na kravál od převodů z náprav a převodovky jsem si fakt nezvyk..to bylo na Otíkova sluchátka ,ale motorově je to prej v pohodě..jen to ostatní je americký.
ale tohle tebe asi nezajímá když s tim hodláš jezdit ročně pár km
S Grandem ZJ jsem jel pravda před 8 lety ale byl to 4 litr a nic z toho jsem teda nezaznamenal. Naopak si pamatuju solidní křesla s takovejma buchtama, hluk od pneumatik zcela v normálu (měl čistě silniční) a jemný dunění motoru. Pravdou je, že kufr díky rezervě uvnitř byl opravdu malej. Jízdu bych definoval jako taková klidná síla. Dotaz spíš směřuju k náročnosti na servis nebo tak něco. Docela by se mi to na hraní líbilo
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2015 06:54:20 Offline |
je možný že to má šef v bordelu a proto ty převody tak hučeli..třeba už to nedělá.přes rok jsem v tom neseděl...každopádně v nějakym staršim světě motorů jsem čet recenzi na toho hranatýho a tam i popisovali problémy s netěsností a hlučností náprav.zbytek asi bude jedno bo motor je v podstatě stabilák a převodovky dělaji američani v podstatě dvě podle výkonu takže to asi nebude moc problém.
Mě se to auto líbí Když sem kupoval baworáka,tak sem se byl i na jednoho podívat,ale v naftě a třeba interiér byl celkem povedenej. Je fakt,že ty sedadla sou jak sedačka v obýváku někde u komedošů,ale aspoň sou ty auta solidně vybavený. Není to nic velkýho,ani vevnitř,ani venku,takže je to taková pro mě supr varianta auta,kerý se dá koupit s pořádnou V8 a přitom s normální možností parkování v evropě A za pár kaček Pokud bys přemejšlel o splynování,tak jeden ten V8 co se do toho dávají se na LPG nehodí a nedoporučujou přestavbu,ale nevím už kerej
Běž si počíst na www.offroadforum.cz,mají tam džípaři svoji sekci...
Jo a nemá to rám,ale samonosnou,ale to pro Tebe asi nebude takovej problém...
K.a.s.y.m. (Člen) 12.05.2015 08:48:03 Offline |
ten 4,0 na plyn jde..a asi to má i smysl bo to jezdí jak v benzínu tak plynu za cca 20 lit/100 km
Co vím od jeepařů a co jsem zatím vyčetl tak 4,0 nebrat páč je slabej a zase pak nebrad 5,9 kterej žral 98, i když na plyn je to asi jedno, kařdopádně 5,2 je ideál a jak tu píše Vikec, je to pořád kurva vobyčejnej ale krásnej V8 a to se mi líbí. S koncernem jezdim v práci a nemám s ním zásadní problémy ale tak nějak mě začínaj všechne evropský auta víc a víc nudit. Je možný že se to datuje od doby, kdy mě kámoš svezl v RAMu 5,7, posléze v Tundře 5,7 a následně v Camaru 6,2. Prostě tak nějak začínám srát na miliony píčovin jako jsou měkčený plasty, podsvětlený kliky u dveří a tak podobně a začínám koukat jinak. Jen bohužel na denní pracovní ježdění, když se teda člověk ježděním živí to nejni :(
Banditatom (Člen) 12.05.2015 15:30:48 Offline |
Jen tak mimo a co patrol?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 12.05.2015 15:58:50 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Jen tak mimo a co patrol?
...dělaj snat Patrola s 5,2 V8???
....asi neesused ma tri v 3l v6d a krom lode za tim taha zvedaci plosiny prej je to lepsejsi jak jeep pac to ma ram...ale piculindu se v tom vyznam
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Patrola jo,ale starýho ve 4,2D a né nějakou usmolenou 2,8 co je v nich věčinou...
Mě se nejvíc líbí tojoty,pěkně LC80 ve 4,2TD,nebo klidně i starší sedumdesátku i bez turba a byl bych spokojenej parchant Jen pro to najít nějaký rozumný využití,aby si to člověk jakože obhájil,že jezdí plečkou kerá nejede,žere aji trávu kolem cesty a fšechno je na to drahý Ale je to krásný
Honzik8719 (Člen) 12.05.2015 23:06:01 Offline |
Zdenda psal:Dokáže mi říct někdo nějaký zkušenosti s Jeepem Grand Cherokee model 96-99, motor benzín 5,2 V8??? Potřebuju tahadlo na loď (3,5t) tzn. 2x za rok k vodě a nazpět plus občasná návštěva střelnice, lesa s čoklem nebo chalupa. Pojistka a spotřeba mne nezajímá. Naftu nechci a na tyhle velký obsahy jsem zatím slyšel celkem pozitivní věci a za cenu kolem 4 - 6 tis. za celkem slušný kusy s nájezdem kolem 170 tkm si říkám, že za málo pěněz celkem dosti muziky.
asi nejvíc ti dokáže říct Lachtan, ale vo Číru který asi neni přesně to pravý vořechový na ryby apod
...relativní kochač...
Patrol GR bylo Auto s velkym A. To potom je sice moc pěkný ale možná tak 2,8 V6 dejme tomu ale poté ten 3,0 V4 tak těch mám kolem sebe hafo a to se sere teda nehorázně. No uvidíme co se namane.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2015 11:16:22 Offline |
Ty máš tiskárnu na prachy??? Nechceš mi jí na tejden půjčit
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2015 11:26:27 Offline |
Nákup nemyslim..myslim provoz a velmi častý servis
Tom jr. psal:kucí já sem zjistil že naprosto nutně potřebuju tohle
http://s.petrolicious.com/2014/your-car … gtv6-4.jpg
na podzim prodám Breru, koupim nějaký přibližovadlo za tašku hrušek a k tomu tohle do garáže... problém je ftom, že až stim přijdu domů tak mě paní vyhodí a nebudu mít tu garáž
...zaprvý máš zvrácenej fkus, páč šerednějšího veta sis vybrat nemoch, ale za druhý nemam strach, bo Breru neprodáš, bo to nigdo nekoupí...vole fspamatuj se, je takovejch pjeknejch aut a ty si vybereš takovou píčovinu italskou vošklivou
2,5 V6 - jezdíš za 10-13 litrů a servis ... sada vstrikovačů se prodává na e-bay za 100babek ... kolik stojí sada vstřikovačů do RS ochcávky? 30k?
Jasně, měníš volej ne po 30 tisících ale po 5ti atd. ale nemyslím si že by to bylo nějak extra drahý na provoz, dokonce se myslim že přes léto by se to dalo používat i na každodení ježdění ... a vypadá to a zvuk to má ještě lepší
Tom jr. psal:2,5 V6 - jezdíš za 10-13 litrů a servis ... sada vstrikovačů se prodává na e-bay za 100babek ... kolik stojí sada vstřikovačů do RS ochcávky? 30k?
Jasně, měníš volej ne po 30 tisících ale po 5ti atd. ale nemyslím si že by to bylo nějak extra drahý na provoz, dokonce se myslim že přes léto by se to dalo používat i na každodení ježdění ... a vypadá to a zvuk to má ještě lepší
Vrazit tam LPG a jenom si predes
Italsky nestesti
K.a.s.y.m. (Člen) 15.05.2015 12:26:04 Offline |
Billy psal:Tom jr. psal:2,5 V6 - jezdíš za 10-13 litrů a servis ... sada vstrikovačů se prodává na e-bay za 100babek ... kolik stojí sada vstřikovačů do RS ochcávky? 30k?
Jasně, měníš volej ne po 30 tisících ale po 5ti atd. ale nemyslím si že by to bylo nějak extra drahý na provoz, dokonce se myslim že přes léto by se to dalo používat i na každodení ježdění ... a vypadá to a zvuk to má ještě lepšíVrazit tam LPG a jenom si predes
Italsky nestesti
přestavba na LPG bude dražší jak to auto nehledě na to ,že to plynem zkurvíš.
Tom jr. psal:kucí já sem zjistil že naprosto nutně potřebuju tohle
http://s.petrolicious.com/2014/your-car … gtv6-4.jpg
na podzim prodám Breru, koupim nějaký přibližovadlo za tašku hrušek a k tomu tohle do garáže... problém je ftom, že až stim přijdu domů tak mě paní vyhodí a nebudu mít tu garáž
jakože dobrá vjec kam uložit prachy
nebo Jensen Healey