Nejsi přihlášen
Re: Filousoj drýmkár
Petr J. psal:VikecB12 psal:Krasavec,jen ten karbon z vejfuku dopiče,přední brzdu pěkně malinkej buben a klasický dva karbece po bokách a bylo by to pecka
....jaký karbce, když to má kompresor....
Když se dobře podíváš,tak tam karbec uvidíš,takovej malej sráč jak na jawě 250
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 23.05.2016 13:41:41 Offline |
Petr J. psal:...tohle je boží.....
http://www.auto.cz/bmw-r5-hommage-pocta … itru-95370
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … _bmwr5.jpg
mně by jen zajímalo, když to nemá vpředu lapač nečistot a vzadu RZ a koncový sjetlo v ose viditelnosti, esli by to tady prošlo technickou
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kurvadrát co to tam spadlo?
http://www.novinky.cz/auto/404440-ozivi … vurce.html
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 22.06.2016 21:40:25 Offline |
...si stanu vypral na 90C ze se tak smrskla?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2016 21:49:30 Offline |
hele to je na Islandu,ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Škoda na Islandu
http://jalopnik.com/the-icelandic-presi … 1782066337
K.a.s.y.m. (Člen) 23.06.2016 06:36:54 Offline |
Petr J. psal:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0206.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0165.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0329.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0384.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0387.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0493.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0565.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0570.jpg
pěkná příroda..nenatrefil jsi tam náhodou na závody Formule 4x4
hlemejzd999 (Člen) 23.06.2016 18:19:26 Offline |
Petr J. psal:Filous psal:...ty arctic truck sou skvjely, tady k hovnu...
...možná na Jižní spojce ano...jinak ne
Dělají několik stupňů úprav, od jen zvýšených podvozků, přes lehce větší kola po speciály na sníh a ledovec...ta poslední verze u nás je opravdu zbytečná
Třeba tohle se mi líbilo moc:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c_0382.jpg
na co kupovat tereňák, když pežot dokáže to samý ? zábava za třetinu peněz ..nebo spíš desetinu
http://www.mojevideo.sk/video/279a8/79_ … disko.html
Borák psal:Jelene co ten velkej indiján
...tak takhle to bylo s velkým indijánem:
- za těch 17 dní najeto 3850km
- náš měl nadstandartní rozměr pneu (větší než serie) a All terrain pneumatiky
- auto mělo najeto 160tis. km
- trasa byla cca 35% asfalt, 55% šotolina, 10% offroad - kamenité (balvanité) cesty včetně brodů
- náš model byl generace WK; 2005–2010 (tedy třetí generace)
- pětistupňový automat + 4.7 V8 - 305 koní - ten motor je fakt boží (zvuk fantastický, zátah za jakýchliv podmínek více než dostatečný)
- jinak jsme jeli ve čtyřech, auto s kufrem naloženým po střechu - stany, spacáky, atd....
- průměrná spotřeba v téhle konstalaci 16,2 l/100km benzínu (předělat na plyn, tak naprostá pohoda)
- jinak tenhle model měl jeden stavitel, se kterým jsem loni dělal jednu bytovku. Říkal, že jeho s najetými více 200tis. km je to nejméně problematické a poruchové auto v celé firmě, kde mění jen olej.
Závěrem - auto se mi líbilo FAKT HODNĚ....mít na to, bral bych HNED aktuální model 5.7 hemi V8 s osmistupňovým automatem
V pátek po návratu jsem na křižovatce prošlápl plyn Navary a nic...manuál prostě sám nezařadil
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2016 12:39:17 Offline |
http://auto.idnes.cz/volkswagen-amarok- … tomoto_vok
Po dlouhý době záchvěv zdravýho rozumu.
K.a.s.y.m. psal:Po dlouhý době záchvěv zdravýho rozumu.
...také jsme četl, hlavně tohle je dobré:
VW to nepřizná, ale čtyřválce jsou s největší pravděpodobností pryč kvůli dieselgate. Aféra ukázala, jak těžké je u velkých aut s malým motorem plnit právě emisní normy.
Ještě by to chtělo zrušit po brexitu EU imisní normy...
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2016 12:55:36 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Po dlouhý době záchvěv zdravýho rozumu.
...také jsme četl, hlavně tohle je dobré:
VW to nepřizná, ale čtyřválce jsou s největší pravděpodobností pryč kvůli dieselgate. Aféra ukázala, jak těžké je u velkých aut s malým motorem plnit právě emisní normy.
Ještě by to chtělo zrušit po brexitu EU imisní normy...
jj věděli to a vědi to všichni kdo se o motorismus trošku zajímaj že litrovej motor byť s třema turbama je do dvoutunovýho auta na hovno.kultivovanost a sílu v malech otáčkách maj jen velký motory
Mě se tam líbila i poznámka o spotřebe jezdili jsme za 7,9 oproti deklarovaným 7,6 ty čtyřválce jezdili kolem 10
K.a.s.y.m. psal:...Mě se tam líbila i poznámka o spotřebe jezdili jsme za 7,9 oproti deklarovaným 7,6 ty čtyřválce jezdili kolem 10
...JO, JO...po dlouhé době auto, za které bych byl ochoten vyměnit to své...
Já mám dlouhodobou spotřebu u mého 2.5dci 8,75 l/100km, ale už jsem jel i za 8,3 l/100km...vyskočí to vždy s karavanem na cca 10,5 l/100km
K.a.s.y.m. psal:http://auto.idnes.cz/volkswagen-amarok-prvni-svezeni-do8-/auto_testy.aspx?c=A160614_222649_automoto_vok
Po dlouhý době záchvěv zdravýho rozumu.
Ta nabídka motorů k tomuhle autu byla fakt k smíchu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 26.06.2016 11:20:29 Offline |
Vw amarok pro rok 2020 1.0l htp 3valec s sesti turbodnychadly a ukrutnym vykonem 85kw to je strasna predstava asi jak 1.2htp pro superb
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2016 11:30:02 Offline |
Banditatom psal:Vw amarok pro rok 2020 1.0l htp 3valec s sesti turbodnychadly a ukrutnym vykonem 85kw to je strasna predstava asi jak 1.2htp pro superb
nedávno jsme měli s tatíkem akademickou debatu nad na sklenkou dobrého pití a bavili jsme se co do budoucna za auta...shodli jsme se na tom ,že radši oželíme trošku z jízdních vlastností na který jsme zvyklí z evropskejch aut na úkor většímu a spolehlivějšímu motoru který nabízí jiné světadíli
Banditatom (Člen) 26.06.2016 11:34:00 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Vw amarok pro rok 2020 1.0l htp 3valec s sesti turbodnychadly a ukrutnym vykonem 85kw to je strasna predstava asi jak 1.2htp pro superb
nedávno jsme měli s tatíkem akademickou debatu nad na sklenkou dobrého pití a bavili jsme se co do budoucna za auta...shodli jsme se na tom ,že radši oželíme trošku z jízdních vlastností na který jsme zvyklí z evropskejch aut na úkor většímu a spolehlivějšímu motoru který nabízí jiné světadíli
....v tomhletom mam uz nasteati jasno bud 3l japonec nebo 2.5l sved....koncern ni omylem!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2016 11:38:35 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Vw amarok pro rok 2020 1.0l htp 3valec s sesti turbodnychadly a ukrutnym vykonem 85kw to je strasna predstava asi jak 1.2htp pro superb
....v tomhletom mam uz nasteati jasno bud 3l japonec nebo 2.5l sved....koncern ni omylem!
No jí koukal spíš než do zemí vycházejícího slunce tak do země za velkou louží kde se žerou koblihy a stejky z půlky krávy
K.a.s.y.m. psal:No jí koukal spíš než do zemí vycházejícího slunce tak do země za velkou louží kde se žerou koblihy a stejky z půlky krávy
Je ti ale jasný, že tam stojí galon to co tady litr.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 26.06.2016 12:18:38 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
nedávno jsme měli s tatíkem akademickou debatu nad na sklenkou dobrého pití a bavili jsme se co do budoucna za auta...shodli jsme se na tom ,že radši oželíme trošku z jízdních vlastností na který jsme zvyklí z evropskejch aut na úkor většímu a spolehlivějšímu motoru který nabízí jiné světadíli....v tomhletom mam uz nasteati jasno bud 3l japonec nebo 2.5l sved....koncern ni omylem!
No jí koukal spíš než do zemí vycházejícího slunce tak do země za velkou louží kde se žerou koblihy a stejky z půlky krávy
Sice uz si psal ze ozelis jizdni vlastnosti a komfort ale az tak?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2016 12:21:28 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:No jí koukal spíš než do zemí vycházejícího slunce tak do země za velkou louží kde se žerou koblihy a stejky z půlky krávy
Je ti ale jasný, že tam stojí galon to co tady litr.
je ale LPG to jistí
Progear 650 (Člen) 28.06.2016 20:06:11 Offline |
Petr J. psal:...je nějaký důvod, proč tohle nepotřebuji?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cj-cj7.jpg
Jo, potrebujes Rubicona tohle bude podle foto YJ-cko bych rekl...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Jo, potrebujes Rubicona tohle bude podle foto YJ-cko bych rekl...
...prd YJ-cko, to je CJ7...ideálně by bylo ročník 1976, tohle je "bohužel" novější...
Na Rubicona jsem koukal mnohokráte, ale to bych musel vyměnit za Navaru, což mít jen jako jedno auto asi není úplně to pravé
To když měnit Navaru, by ve hře bylo spíš G 500 , oproti G je Rubicon hrozně malý...což oproti Navaře je všechno
K.a.s.y.m. (Člen) 28.06.2016 20:20:30 Offline |
Petr J. psal:...je nějaký důvod, proč tohle nepotřebuji?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cj-cj7.jpg
myslim,že o tomhle by neměli rozhodovat kamarádi..a to z jednoho důvodu..když to koupíš budou se v tom chtít svézt když to nekoupíš budou ti říkat ,že si debil a nekoupil to ...pomoh jsem ti??
Já bych to taky zkous..zatim musí stačit na jezdění po lese ARO
hlemejzd999 (Člen) 29.06.2016 15:45:01 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Já bych to taky zkous..zatim musí stačit na jezdění po lese ARO
na to mam Getze ..sice jsem vloni utrh zasuvku tažnýho vo pařízek, páč čumí tak blbě dole , ale jinak zvládá vše, to co vámi preferovaná auta ...nákupy,, práce, návštěvy hlavního městečka, odvoz dřívek z lesa na káře ( upozornuji, že i mimo svážnice ! ), odvoz volného( sypaného ) vápna v kufru , odvoz lešení atd ... na co já bych si pořizoval nějakýho traktůrka, nebo terenní auto ?
Banditatom (Člen) 29.06.2016 16:13:00 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:...je nějaký důvod, proč tohle nepotřebuji?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cj-cj7.jpgmyslim,že o tomhle by neměli rozhodovat kamarádi..a to z jednoho důvodu..když to koupíš budou se v tom chtít svézt když to nekoupíš budou ti říkat ,že si debil a nekoupil to ...pomoh jsem ti??
Já bych to taky zkous..zatim musí stačit na jezdění po lese ARO
Niva je niva kolikrat jsme se plazili po bokej a kolikrat byli koleckama hore
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2016 19:55:21 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Já bych to taky zkous..zatim musí stačit na jezdění po lese ARO
na to mam Getze ..sice jsem vloni utrh zasuvku tažnýho vo pařízek, páč čumí tak blbě dole , ale jinak zvládá vše, to co vámi preferovaná auta ...nákupy,, práce, návštěvy hlavního městečka, odvoz dřívek z lesa na káře ( upozornuji, že i mimo svážnice ! ), odvoz volného( sypaného ) vápna v kufru , odvoz lešení atd ... na co já bych si pořizoval nějakýho traktůrka, nebo terenní auto ?
No já si myslim,že tam kde to projede bahnem a vodou už by jsi měl u Getze vodu nad střechu,jinak je to dost o hlavě a o vztahu ke konkrétnímu auto to s tebou souhlasim
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Já bych to taky zkous..zatim musí stačit na jezdění po lese ARO
No já si myslim,že tam kde to projede bahnem a vodou už by jsi měl u Getze vodu nad střechu,jinak je to dost o hlavě a o vztahu ke konkrétnímu auto to s tebou souhlasim
...asi ne, von by plul po hladině
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2016 06:41:34 Offline |
Petr J. psal:osiris psal:...asi ne, von by plul po hladině
...a kdyby nakonec zapadl, tak ve dvou to jde odnést....
to zcela určitě
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2016 06:48:11 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:osiris psal:...asi ne, von by plul po hladině
...a kdyby nakonec zapadl, tak ve dvou to jde odnést....
to zcela určitě
volové ..nejhorší je , že by ti nikdo nepomoch, protože lidi se toho bojí dotknout , aby je nikdo neviděl v blízkosti , nedejbože kdyby je nekdo videl, ze si do toho sedaj
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:
...a kdyby nakonec zapadl, tak ve dvou to jde odnést....to zcela určitě
volové ..nejhorší je , že by ti nikdo nepomoch, protože lidi se toho bojí dotknout , aby je nikdo neviděl v blízkosti , nedejbože kdyby je nekdo videl, ze si do toho sedaj
...
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
andre.marek (Člen) 30.06.2016 11:13:56 Offline |
hlemejzd999 psal:volové ..nejhorší je , že by ti nikdo nepomoch, protože lidi se toho bojí dotknout , aby je nikdo neviděl v blízkosti , nedejbože kdyby je nekdo videl, ze si do toho sedaj
A co teprve když tě takový Hyundai předjede při výletě na motorce že
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2016 11:17:40 Offline |
andre.marek psal:hlemejzd999 psal:volové ..nejhorší je , že by ti nikdo nepomoch, protože lidi se toho bojí dotknout , aby je nikdo neviděl v blízkosti , nedejbože kdyby je nekdo videl, ze si do toho sedaj
jo to byl mazec ..partu bandiťáků spolu s hayabusou předjel hnujdaj ...nechutně bizarní ...Mour na něj prostě neměl
hlemejzd999 psal:andre.marek psal:hlemejzd999 psal:volové ..nejhorší je , že by ti nikdo nepomoch, protože lidi se toho bojí dotknout , aby je nikdo neviděl v blízkosti , nedejbože kdyby je nekdo videl, ze si do toho sedaj
jo to byl mazec ..partu bandiťáků spolu s hayabusou předjel hnujdaj ...nechutně bizarní ...Mour na něj prostě neměl
....nás někde předjel Hunday ? , tak to jsme teda jeli asi jako šneci
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2016 11:23:38 Offline |
Mour psal:hlemejzd999 psal:andre.marek psal:
A co teprve když tě takový Hyundai předjede při výletě na motorce žejo to byl mazec ..partu bandiťáků spolu s hayabusou předjel hnujdaj ...nechutně bizarní ...Mour na něj prostě neměl
....nás někde předjel Hunday ? , tak to jsme teda jeli asi jako šneci
tvl von to ani neví ...se poseru
andre.marek (Člen) 30.06.2016 11:45:29 Offline |
Já mám z toho noční můry, hrůzný zážitek do konce života a on to neví
Banditatom (Člen) 30.06.2016 12:00:38 Offline |
Mour psal:...a víte kolik Vás ještě takových Hundajů předjede?
....ani jedna
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2016 12:05:17 Offline |
Mour psal:...a víte kolik Vás ještě takových Hundajů předjede?
no mě auta na motorce nepředjížděj.....jestli neděláš ně o špatně
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:...a víte kolik Vás ještě takových Hundajů předjede?
...závodníka v Hundaji pouštím vždy
To All: Se na Vás přístě vyprdnu, člověk si něco vymyslí a prýrychlíci se přiserou a to ani ještě někteří po cestě do múzea nejdou
andre.marek (Člen) 30.06.2016 12:16:06 Offline |
K.a.s.y.m. psal:no mě auta na motorce nepředjížděj.....jestli neděláš ně o špatně
Taky na to nejsem moc zvyklý...
Banditatom (Člen) 30.06.2016 12:23:22 Offline |
andre.marek psal:K.a.s.y.m. psal:no mě auta na motorce nepředjížděj.....jestli neděláš ně o špatně
Taky na to nejsem moc zvyklý...
Litas zrejme prilis rychle .... nemel ten ridic hujdaje nahodou kloboucek a vajicka na plate?
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2016 12:39:49 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:...a víte kolik Vás ještě takových Hundajů předjede?
To All: Se na Vás přístě vyprdnu, člověk si něco vymyslí a prýrychlíci se přiserou a to ani ještě někteří po cestě do múzea nejdou
no vzhledem k tomu že jsem s váma nejel tak neposoudim tempo,ale myslím že snek toho hnujdaje tlačil i očima aby vás předjel
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:...a víte kolik Vás ještě takových Hundajů předjede?
...bro, nic si s toho nedělej, sou to hovada nekultůrní
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mour psal:K.a.s.y.m. psal:
no mě auta na motorce nepředjížděj.....jestli neděláš ně o špatně...závodníka v Hundaji pouštím vždy
To All: Se na Vás přístě vyprdnu, člověk si něco vymyslí a prýrychlíci se přiserou a to ani ještě někteří po cestě do múzea nejdou...bro, nic si s toho nedělej, sou to hovada nekultůrní
Dík bro ...a to si představ, že místo návštěvy múzea někteří jdou konat jakésik potřeby a Šnek jak na parkovišti zjistil, že je jediný hulič tak prý: " Kurva to se zas nikde nebude stát" ...to je materiál, to je materiál
andre.marek (Člen) 30.06.2016 13:14:24 Offline |
Do takového muzea fakt
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2016 13:23:03 Offline |
copak muzeu sexu neno prostituce?? Že se vám to zdálo nekulturní??
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2016 13:58:34 Offline |
:
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:copak muzeu sexu neno prostituce?? Že se vám to zdálo nekulturní??
...muzeum čaje v Jemnici
No to je snad ještě horší,ale zase ho moh Šnek vykouřit
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2016 15:39:34 Offline |
K.a.s.y.m. psal::
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:copak muzeu sexu neno prostituce?? Že se vám to zdálo nekulturní??
...muzeum čaje v Jemnici
No to je snad ještě horší,ale zase ho moh Šnek vykouřit
Koho ? Moura ?
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2016 16:09:08 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal::
Mour psal:
...muzeum čaje v JemniciNo to je snad ještě horší,ale zase ho moh Šnek vykouřit
Koho ? Moura ?
muzeum čaje
Banditatom (Člen) 30.06.2016 16:54:25 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal::
No to je snad ještě horší,ale zase ho moh Šnek vykouřitKoho ? Moura ?
muzeum čaje
A pak Moura!
hlemejzd999 (Člen) 30.06.2016 19:09:03 Offline |
VikecB12 psal:Šak sme Šnekovi jednou s Mourem říkali,že pokud chce s banditama jezdit,tak musí fšecky vykouřit,že si tym fšici prošli Chvilu koktal a vypadal,že tomu i věří
no... sem v první chvíli nevěděl, kym začnu
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Šak sme Šnekovi jednou s Mourem říkali,že pokud chce s banditama jezdit,tak musí fšecky vykouřit,že si tym fšici prošli Chvilu koktal a vypadal,že tomu i věří
...paaaaanove to je vuuuul
hlemejzd999 psal:VikecB12 psal:Šak sme Šnekovi jednou s Mourem říkali,že pokud chce s banditama jezdit,tak musí fšecky vykouřit,že si tym fšici prošli Chvilu koktal a vypadal,že tomu i věří
...začíná se vždy od nejmenšího....
hlemejzd999 (Člen) 01.07.2016 05:17:14 Offline |
Petr J. psal:VikecB12 psal:chudák Nítěnka
...né na výšku, ale na délku....takže chudák Víkec...
chudák pani, až jí dám doma pusu na uvítanou
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2016 08:08:43 Offline |
hlemejzd999 psal:Petr J. psal:VikecB12 psal:chudák Nítěnka
no ty vole
Banditatom (Člen) 01.07.2016 08:18:40 Offline |
hlemejzd999 psal:Petr J. psal:VikecB12 psal:chudák Nítěnka
Snecku bez si umejt zuby smrdis jak curak
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:Petr J. psal:
...né na výšku, ale na délku....takže chudák Víkec...chudák pani, až jí dám doma pusu na uvítanou
Snecku bez si umejt zuby smrdis jak curak
...prosím Tě, cos celý víkend dělal, teče Ti mlíko po bradě...
K.a.s.y.m. (Člen) 03.07.2016 14:31:37 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:....v tomhletom mam uz nasteati jasno bud 3l japonec nebo 2.5l sved....koncern ni omylem!
Sice uz si psal ze ozelis jizdni vlastnosti a komfort ale az tak?
Představoval bych si něco takového
Hele, videli jste tohle? Cim vic na to cumim, tim vic se mi to i libi. Pro milovniky srambleru takova levnejsi varianta.
http://www.mash-motors.fr/moto-mash-scr … 0cc-1.html
Hulici, blafajici Ramky
https://www.youtube.com/watch?v=RFwmo_o5C2k
Mám tady akorát návštěvu z Floridy...
Zajímavé povídání, jak firemní osobní auta vyměňují po 300-400tis. km, protože to je přeci běžný nájezd km, ale jak mají auta, co už mají najeto přes 500tis. km a není s nimi problém....jak naftu si pořídí jen blázen, když je přeci dražší než benzín....jak jet někam 500km je přeci normální, vždyť je to kousek, když to není ani den cesty.....a tak...
..tedle druh nebo tip aut se mě fuck líbí ale todle je špatný blbě se z toho leze eště hůř se do toho leze spotřebu samozřejmě neřešim ale..
.. prostě na ježdění po základně(až na ten fstup a výstup) dobrý,ale doma bych to nektěl..a to se mě tydle auta kua líbí
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:.. prostě na ježdění po základně(až na ten fstup a výstup) dobrý,ale doma bych to nektěl..a to se mě tydle auta kua líbí
...jsi se tam nějak srazil, ne?
Tady je full-size pickup na běžný provoz nepoužitelný, ale ta jejich střední třída by šla...
tady je galérka, z který se dá dobře i bez Gut+Laksu
http://advrider.com/index.php?threads/n … 849/page-6
Ondráš psal:Filipe... A tenhle bajk ne?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 150319.jpg
Fuj tojxl
A stáhni si tu bílou, máš to přehulený jaksfiň :)
ale di, Ty brepto ...
Ondráš psal:Filipe... A tenhle bajk ne?:smokin:
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 150319.jpg
...utrhej ty třásně a máš libovýho Šéfa:cool: ...a dyš ho sem dotáhneš, pučim si ho a budu jezdit Huskymu kolem baráku, schválně komu jebne dříf:-D:-D:-D