Nejsi přihlášen
DUNLOP Qualifier II
jezdí je někdo z vás? já měl jedničky a byl sem spokojenej, pro mě optimum, prostě neklůzaly a těch 6-7litrů vydržej. Nebo něco podobnýho? (PS: gumně co najede víc jak 8 nedůvěřuju, to nescu)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: DUNLOP Qualifier II
mám Q1 vpředu a Q2 vzadu. na Q2 najeto cca 5000km a zbývá něco přes 2mm vzorku. Co se týče stability, tak v pohodě, zahřívá se ochotně jenom se prostředkem velice rychle dělá ploška.
je do určitě dobrá guma, ale ne pro moje použití (turistika).
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Jezdím na DUNLOP Qualifier II mám je první sezonu a celkově je mám poprví když mi je doporučil banditák co je má už leta paně co jse vyráběj tak je dává na B12 a je zpokojen najede na nich 6-7tis. Já je mám na Bandit 650 a max spokojenost jen můžu doporučit.
Lukas29 psal:Jezdím na DUNLOP Qualifier II mám je první sezonu a celkově je mám poprví když mi je doporučil banditák co je má už leta paně co jse vyráběj tak je dává na B12 a je zpokojen najede na nich 6-7tis. Já je mám na Bandit 650 a max spokojenost jen můžu doporučit.
tak ty dvojky se zas tak dlouho nevyrábějí, takže léta páně je mít nemůže hele řekne mi někdo jakej je vůbec rozdíl mezi jedničkami a dvojkami (bavím se vo gumách vořešpruti, u koz je mi to jasný) každopádně já jezdil ty jedničky a spokojenej sem byl, stejně jako s D207, nebo D208 ( i když u nich byl ten nájezd i pro mě malej) takže opět uvažuju vo nich, jenže už si přindu jako Dunlopouchyla, tak zvažuju, estli nezkusit něco jinýho, podobnýho,
Koldan psal:Lukas29 psal:Jezdím na DUNLOP Qualifier II mám je první sezonu a celkově je mám poprví když mi je doporučil banditák co je má už leta paně co jse vyráběj tak je dává na B12 a je zpokojen najede na nich 6-7tis. Já je mám na Bandit 650 a max spokojenost jen můžu doporučit.
tak ty dvojky se zas tak dlouho nevyrábějí, takže léta páně je mít nemůže hele řekne mi někdo jakej je vůbec rozdíl mezi jedničkami a dvojkami (bavím se vo gumách vořešpruti, u koz je mi to jasný) každopádně já jezdil ty jedničky a spokojenej sem byl, stejně jako s D207, nebo D208 ( i když u nich byl ten nájezd i pro mě malej) takže opět uvažuju vo nich, jenže už si přindu jako Dunlopouchyla, tak zvažuju, estli nezkusit něco jinýho, podobnýho,
....dej Pirelli Diablo CorsaIII, měl je Spidis na kosmostroji a najel na nich na můj vkus až moc, kolem 8tis a to je čistokrevnej Racingpuk.
....jezdím teď na R1 Sportec M3, a max. spokojenost,byla 4x na okruhu, má najeto asi 3500 a fakt dobrý. Tuším že dá tak 3-5tis. na rovinkách ubejvá.
...nebo zkus Hi-letošní technologi Metzeler Z8 sport-turist, M5 SuperSport, Pirelli Rosso Corsa....všechno super-cena odpovídající novince.
...za me CorsaIII. A kdo má přezouvat na další sezónu, tak si kupte gumy než se doprodaj letošní zásoby...páč gumy půjdou nahoru a možná ne o málo.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 20.11.2010 11:31:35 Offline |
kojaksro psal:Koldan psal:Lukas29 psal:Jezdím na DUNLOP Qualifier II mám je první sezonu a celkově je mám poprví když mi je doporučil banditák co je má už leta paně co jse vyráběj tak je dává na B12 a je zpokojen najede na nich 6-7tis. Já je mám na Bandit 650 a max spokojenost jen můžu doporučit.
....dej Pirelli Diablo CorsaIII, měl je Spidis na kosmostroji a najel na nich na můj vkus až moc, kolem 8tis a to je čistokrevnej Racingpuk.
....jezdím teď na R1 Sportec M3, a max. spokojenost,byla 4x na okruhu, má najeto asi 3500 a fakt dobrý. Tuším že dá tak 3-5tis. na rovinkách ubejvá.
...nebo zkus Hi-letošní technologi Metzeler Z8 sport-turist, M5 SuperSport, Pirelli Rosso Corsa....všechno super-cena odpovídající novince.
...za me CorsaIII. A kdo má přezouvat na další sezónu, tak si kupte gumy než se doprodaj letošní zásoby...páč gumy půjdou nahoru a možná ne o málo.
za kolik udáš pireli angel na tu mojí jebku?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan psal:jezdí je někdo z vás? já měl jedničky a byl sem spokojenej, pro mě optimum, prostě neklůzaly a těch 6-7litrů vydržej. Nebo něco podobnýho? (PS: gumně co najede víc jak 8 nedůvěřuju, to nescu)
nalítal jsem 13.000 Michelin Pilot Road 2 a maximální spokojenost
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
kojaksro psal:Koldan psal:Lukas29 psal:Jezdím na DUNLOP Qualifier II mám je první sezonu a celkově je mám poprví když mi je doporučil banditák co je má už leta paně co jse vyráběj tak je dává na B12 a je zpokojen najede na nich 6-7tis. Já je mám na Bandit 650 a max spokojenost jen můžu doporučit.
to můžu odsouhlasit jako protektorář, ceny matroše na gumy jde nahoru. Bude nebo se už zdražilo 3% - 10% nahoru
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:Koldan psal:jezdí je někdo z vás? já měl jedničky a byl sem spokojenej, pro mě optimum, prostě neklůzaly a těch 6-7litrů vydržej. Nebo něco podobnýho? (PS: gumně co najede víc jak 8 nedůvěřuju, to nescu)
jak sem psal, guma nad 8 tisíc mi prostě podvědomě nesedí, i když uznávám, že to může být i placebo, ale to je mi jedno. Navíc já za sezonu sjedu jednu sadu, tento nájezd by mi vydržel na dvě sezony a na to prdím. A občas se mi podaří si to hezky přihnout a v tu chvíli chci mít jistotu, že mi nic nebude poklouzávat
Koldan psal:redik27 psal:Koldan psal:jezdí je někdo z vás? já měl jedničky a byl sem spokojenej, pro mě optimum, prostě neklůzaly a těch 6-7litrů vydržej. Nebo něco podobnýho? (PS: gumně co najede víc jak 8 nedůvěřuju, to nescu)
jak sem psal, guma nad 8 tisíc mi prostě podvědomě nesedí, i když uznávám, že to může být i placebo, ale to je mi jedno. Navíc já za sezonu sjedu jednu sadu, tento nájezd by mi vydržel na dvě sezony a na to prdím. A občas se mi podaří si to hezky přihnout a v tu chvíli chci mít jistotu, že mi nic nebude poklouzávat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c01484.jpg
...to máš normálně takovou velkou prdel???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Martin B12 (Člen) 20.11.2010 14:22:19 Offline |
Koldan psal:hele řekne mi někdo jakej je vůbec rozdíl mezi jedničkami a dvojkami (bavím se vo gumách vořešpruti, u koz je mi to jasný)
hele viděl bych to vícesměsovou pneumatiku, nebo něco na ten způsob
každopádně ted jdou koupit na netu qualifajry 1 za výprodejovku ca 4300kč za sadu
street triple picco
Koldan psal:o těch Corsách sem už slyšel, za kolik je umíš? jináč ty Sportecy už je extrém, ty ne e
Koldane zkus tyhle http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/81143/c5 … f5517.html mám je na sedmpade,drží a můžeš klopit do halelujá(někde tady je i fotka z Brna).Tuším že je to letošní novinka,víc Tí poví pán z Prahe.Nevím kolik se na nich nechá najet ale má je Jirka Silver na Aprilce a taky je spokojenej
Fotky máš pěkný,jen by to chtělo kolínko víc dolu a ven.Pak to bude 1A
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:tady je ta vobludnost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 10_598.jpg
no ty pičo, pak už nasledoval pád, ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mám sportecy M3, nevim jestli je to záhadný kus, ale je na nich něco málo pod 8000km a ještě těch 1000km snad zvládnou. jsou tam tak 2mm. jsem s nima plně spokojen, a jsou docela pořád kulatý bez plošky. na okruhu jsem s nima nebyl. ale ta výdrž mě překvapila
motto "Vem za heft a val"
Lukas29 psal:Jezdím na DUNLOP Qualifier II mám je první sezonu a celkově je mám poprví když mi je doporučil banditák co je má už leta paně co jse vyráběj tak je dává na B12 a je zpokojen najede na nich 6-7tis. Já je mám na Bandit 650 a max spokojenost jen můžu doporučit.
máš tam Q1 !!!
motto "Vem za heft a val"
mr.BSE psal:Kim psal:tady je ta vobludnost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 10_598.jpgno ty pičo, pak už nasledoval pád, ne?
tady ne
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:Koldan psal:o těch Corsách sem už slyšel, za kolik je umíš? jináč ty Sportecy už je extrém, ty ne e
Koldane zkus tyhle http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/81143/c5 … f5517.html mám je na sedmpade,drží a můžeš klopit do halelujá(někde tady je i fotka z Brna).Tuším že je to letošní novinka,víc Tí poví pán z Prahe.Nevím kolik se na nich nechá najet ale má je Jirka Silver na Aprilce a taky je spokojenej
Fotky máš pěkný,jen by to chtělo kolínko víc dolu a ven.Pak to bude 1A
nemám slajdry, to by bolelo
Koldan psal:Kim psal:Koldan psal:o těch Corsách sem už slyšel, za kolik je umíš? jináč ty Sportecy už je extrém, ty ne e
Fotky máš pěkný,jen by to chtělo kolínko víc dolu a ven.Pak to bude 1Anemám slajdry, to by bolelo
Nebolelo,učil sem se to v riflích
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1