Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » opět nabíječka

hlemejzd999 (Člen)
23.11.2010 13:43:12

opět nabíječka

mám takovej dotaz ,kterej tu je už několikrát ,ale ten můj problém to nevyřešilo...můžu mojí baterii Sprint YTX9-BS nabíjet touhle konkrétní  nabíječkou ?

http://www.auto-filson.cz/nabijecka-fil … p-247.html

...je taky nějaká automatická ,ale nevyznám se v těch mAmpérech  a jinejch el.pičovinách ...jen vim , že se s ní dá nabíjet ,tak kdyby o tom mohl se mnou někdo pohovořit please...stejně máte hovno co na práci bigsmile  a ona se mi tu jen tak válí...

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
K.a.s.y.m. (Člen)
23.11.2010 14:08:38

Re: opět nabíječka

když ji nepřepneš na 6V a nenecháš jí tam do jara tak jo bigsmile taky je nabíjim normální nabíječkou a žádnej problém..ale to spíš vždy dobíjení než nabíjení uplně vytřískaný tu probere z 90% fakt jen pulzní nabíjení.Těch 10% jsou baterky na vyhození bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen)
23.11.2010 14:11:55

K.a.s.y.m. psal:

když ji nepřepneš na 6V a nenecháš jí tam do jara tak jo bigsmile taky je nabíjim normální nabíječkou a žádnej problém..ale to spíš vždy dobíjení než nabíjení uplně vytřískaný tu probere z 90% fakt jen pulzní nabíjení.Těch 10% jsou baterky na vyhození bigsmile

a jak ji teda mám na jaře timhle „dobít“   ? ...chci přesnej postup ,co kde zmáčknout a přepnout bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
23.11.2010 14:15:16

P.S.  ...na jaře jsem to startoval přes kably autem ,tak nevim,no bigsmilebigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
23.11.2010 14:17:48

hlemejzd999 psal:

P.S.  ...na jaře jsem to startoval přes kably autem ,tak nevim,no bigsmilebigsmilebigsmile

ona teda jako normálně startuje ,ale na jaře trošku míň bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
23.11.2010 14:21:22

jak na jaře kurva bigsmile každej měsíc tak na hodinu zapnout a o víc se nestarej na jaře pak musí chytnou bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
23.11.2010 14:24:05

pokud to chceš pro uplný blbce tak nasadíš svorky na baterku..plus na plus(červená svorak se připne na baterce na +) mínus na mínus(černá svorka se připne na baterce na -) na nabíječce přepneš na 12V a vydlici strčíš do zásuvky..necháš hodinu až dvě a pak celý postup obraceně..ještě něco je nejasného bigsmile jo a chce to dělat tak dvakrát třikrát za zimu bigsmile(a ted nemyslim honění si vocasu)

K.a.s.y.m. (Člen)
23.11.2010 14:26:09

teda ty jsi mě tak rozčílil že to mám samou pravopisnou chybu bigsmilebigsmilebigsmile

gerrik (Člen)
23.11.2010 14:29:14

Kup si nabíječku z Lídlu a máš to smokin Ted je maj za 499,- aspon teda v HK

hlemejzd999 (Člen)
23.11.2010 14:30:50

K.a.s.y.m. psal:

pokud to chceš pro uplný blbce tak nasadíš svorky na baterku..plus na plus(červená svorak se připne na baterce na +) mínus na mínus(černá svorka se připne na baterce na -) na nabíječce přepneš na 12V a vydlici strčíš do zásuvky..necháš hodinu až dvě a pak celý postup obraceně..ještě něco je nejasného bigsmile jo a chce to dělat tak dvakrát třikrát za zimu bigsmile(a ted nemyslim honění si vocasu)

no to je vono- to je přesně pro mně  bigsmilebigsmilebigsmile to mi stačí bigsmile...sem se bál ,aby to na mně nějak nevybuchlo třeba...každej mně straší furt s bouchánim gelový baterie,když to budu oživovat obyč nabíječkou...dikgood

hlemejzd999 (Člen)
23.11.2010 14:31:57

K.a.s.y.m. psal:

teda ty jsi mě tak rozčílil že to mám samou pravopisnou chybu bigsmilebigsmilebigsmile

jo? ...sem si nevšim ....bigsmilebigsmilebigsmile

hlemejzd999 (Člen)
23.11.2010 14:36:11

gerrik psal:

Kup si nabíječku z Lídlu a máš to smokin Ted je maj za 499,- aspon teda v HK

tady maj leda stojan na vrtačku ...tim by to šlo možná taky„dobít “bigsmilebigsmilebigsmile

Banditatom (Člen)
23.11.2010 15:09:34

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen)
23.11.2010 15:22:58

typnul bych si ,že to bude něco podobného jako je ta z lídlu jen trošku vytuňěná bigsmile

gerrik (Člen)
23.11.2010 15:29:46

Ta Lidlácká zvládne i 120A baterku - traktor smokin

Banditatom (Člen)
23.11.2010 15:38:47

volovébigsmile já ji budu mít za hubičku novougood

a silně pochybuju že lidlácká nabije 120Ah bateriisurprisedsurprised

gerrik (Člen)
23.11.2010 15:41:12

Jestli to nabije, nevim, ale píšou to f návodu good

Banditatom (Člen)
23.11.2010 15:43:11

gerrik psal:

lídláckou mám doma taky, ale nevím nějak ji nevěřímhelp

faitík (Člen)
23.11.2010 20:03:53

Banditatom psal:
gerrik psal:

kdo se bojí...... vždyť ty víšsmile1

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Luk (Člen)
24.11.2010 07:37:45

Banditatom psal:
gerrik psal:

tak ji ver, me zatim nezklamalasmokin

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Zdenda (Člen)
24.11.2010 12:47:42

Mě taky ne a to nabíjí auta, loď i motorkygood

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Jaster (Člen)
24.11.2010 21:03:37

já používám tuto:
http://www.dalfos-moto.cz/dalfos-moto/e … ory-600-mA
když už ji prodávám, musím vyzkoušet. mám jich v nabídce víc, ale tahle mi přijde za tu cenu asi nejlepší. nemusíš hlídat nabíjení a můžeš ji nechat nabíjet jak dlouho chceš. má kontrolku nabíjení, která vypne sama a přestane nabíjet když je baterka nabitá. a pak zas sama zapne. a myslím že klidně ty 3měsíce ji můžeš nechat stále připojenou. kdyby někdo chtěl, samozřejmě pičo sleva. je ještě levnější verze za 450kč, ale ta nemá automatický vybíjení a nabíjecí proud má 300mA

motto "Vem za heft a val"
Pajk (Člen)
25.11.2010 23:47:37

Banditatom psal:

volové silně pochybuju že lidlácká nabije 120Ah bateriisurprisedsurprised

nabije ouplně v pohoděsmile1. Lidl měl v nabídce co vim dva typy nabíječek akumukátorů, jo a mám vobě. tak vim vo čem mluvimbigsmile. Jedna byla takový to klasický trafíčko do zásuvky za 2 kila, ta dává max. 800mA  a 13,8 V. Jak se baterie nabíjí, tak si nabíječka plynule sama ubírá proud až na minimální udržovací proud a klidně může zůstat napojená celou zimugood.
Ta druhá za 499 Kč má mikroprocesor může být napojená taky furtgood, dává max. nabíjecí proud vyšší, 3,8 A ( na moto lze přepnout na 0,8A) ubírá si skokově, ne plynule a když je baterka nabitá na 13,8 V, tak uplně vypne bez jakýhokoliv udržovacího proudu a zapne znovu až se napětí baterie sníží někam okolo 12 V na proud jaký vyhodnotí (na moto 0,8 A) a po nabití znovu vypne a tak dál.
U týhle druhý elektronický je trochu problém v tom, že když vypadne v síti napětí, vypadne jistič apod, tak se vypne jako každá, ale na rozdíl od toho trafíčka za 2 kila když obnoví dodávku el. už sama nezapnebad, musí se nahodit ručněbad. To je na prd pro toho kdo má motku připojenou na nabíječku třeba někde dál mimo domov.
Obě jsou určený pro stálé napojení na moto baterii a schopný nabít akumulátor klidně i 75Ah.
S tou první to sice bude trvat trochu dýl, ale pozor ve finále dokáže udržet při stálím napojení i takhle silnej aku v lepší kondici než ta druhá protože i po nabití pořád udržuje na rozdíl od tý za 499 Kč, ale to už sem psal vejš.

Banditatom (Člen)
26.11.2010 12:39:29

Pajk psal:
Banditatom psal:

volové silně pochybuju že lidlácká nabije 120Ah bateriisurprisedsurprised

nabije ouplně v pohoděsmile1. Lidl měl v nabídce co vim dva typy nabíječek akumukátorů, jo a mám vobě. tak vim vo čem mluvimbigsmile. Jedna byla takový to klasický trafíčko do zásuvky za 2 kila, ta dává max. 800mA  a 13,8 V. Jak se baterie nabíjí, tak si nabíječka plynule sama ubírá proud až na minimální udržovací proud a klidně může zůstat napojená celou zimugood.
Ta druhá za 499 Kč má mikroprocesor může být napojená taky furtgood, dává max. nabíjecí proud vyšší, 3,8 A ( na moto lze přepnout na 0,8A) ubírá si skokově, ne plynule a když je baterka nabitá na 13,8 V, tak uplně vypne bez jakýhokoliv udržovacího proudu a zapne znovu až se napětí baterie sníží někam okolo 12 V na proud jaký vyhodnotí (na moto 0,8 A) a po nabití znovu vypne a tak dál.
U týhle druhý elektronický je trochu problém v tom, že když vypadne v síti napětí, vypadne jistič apod, tak se vypne jako každá, ale na rozdíl od toho trafíčka za 2 kila když obnoví dodávku el. už sama nezapnebad, musí se nahodit ručněbad. To je na prd pro toho kdo má motku připojenou na nabíječku třeba někde dál mimo domov.
Obě jsou určený pro stálé napojení na moto baterii a schopný nabít akumulátor klidně i 75Ah.
S tou první to sice bude trvat trochu dýl, ale pozor ve finále dokáže udržet při stálím napojení i takhle silnej aku v lepší kondici než ta druhá protože i po nabití pořád udržuje na rozdíl od tý za 499 Kč, ale to už sem psal vejš.

hmm vyskoušíme good jinač ta vod ty lampy už přistála doma takže jsem zvědav za 300kč nebere tobigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS