Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 24.11.2010 09:21:01 Offline |
Re: Bílý mouchy přistály
Já si říkal proč na mě ten vrátnej koukal jak na blázna když jsem přijel do práce na skůtru zapadanej jak sněhulák
akorát tady to taje.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Loser psal:co blbnete? ja zde mam 16 stupnu a slunecno
![]()
Zase zde mam ale studeny zradlo a postradam plzenskou sodofku
...ty mi taky vyliš prdel, boha jeho eště ty mě ser
P.S. ...já to tag nemyslel
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No předefčírem sem jel z Chemnitz na Norinberg a kolem Fichtelgebirge bylo férově nachumelený a drželo se to aji na dálnici a z voblohy se to sypalo jak z rozervané duchny V pátej jedu ještě na votočku do Chemnitz,tak čítám že na Sv.Šebestiánu bude solidně nasypanýho
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Loser psal:co blbnete? ja zde mam 16 stupnu a slunecno
![]()
Zase zde mam ale studeny zradlo a postradam plzenskou sodofku
To snad raděj venku ten bílej bordel ale koukat na to zevnitř u teplýho jídla a studenýho píva
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Loser psal:co blbnete? ja zde mam 16 stupnu a slunecno
![]()
Zase zde mam ale studeny zradlo a postradam plzenskou sodofkuTo snad raděj venku ten bílej bordel ale koukat na to zevnitř u teplýho jídla a studenýho píva
Život je boj-mašina je nej!!!
Borák psal:no sem f pondělí roschodil frézu
bylo to tak akorát
kuwa mi to ráno nedalo a f práci sem si na tom sněhu musel trochen vyřádít aspon s autem na parkovišti
daj sem fotočku ať vím na co sa máme připravit, příští víko jedeme s Cukrářkou aj s malým dortíkem do Špindlu na Hotel Lesana
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
snowflake600 (Člen) 24.11.2010 13:05:42 Offline |
čekal sem, gdo mi připomene, že bych měl plechovku přezout, jestli vyhrajou páni příslušníci bo ten hnus, děda mráz......
Borák psal:tak si udělej s Alenkou zajíž´dku a přijed na kafe za mnou
jako za tebů do kuchně? no já nevím jak to bude s časem, ale pokud by to nebyla velká zajížďka tož bych na tebe aj čučku hodil
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:No předefčírem sem jel z Chemnitz na Norinberg a kolem Fichtelgebirge bylo férově nachumelený a drželo se to aji na dálnici a z voblohy se to sypalo jak z rozervané duchny
V pátej jedu ještě na votočku do Chemnitz,tak čítám že na Sv.Šebestiánu bude solidně nasypanýho
dneska ráno v Chomutově sypalo, tak si mužeš bejt jistej,že Šebík bude pod sněhem. Ono ani Pražci si nemůžou stěžovat, tam sněžilo taky, teda aspoň na Zličíně
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:VikecB12 psal:No předefčírem sem jel z Chemnitz na Norinberg a kolem Fichtelgebirge bylo férově nachumelený a drželo se to aji na dálnici a z voblohy se to sypalo jak z rozervané duchny
V pátej jedu ještě na votočku do Chemnitz,tak čítám že na Sv.Šebestiánu bude solidně nasypanýho
dneska ráno v Chomutově sypalo, tak si mužeš bejt jistej,že Šebík bude pod sněhem. Ono ani Pražci si nemůžou stěžovat, tam sněžilo taky, teda aspoň na Zličíně
co povidáš .....celej den azůro
MRDAT!!!
Kožak psal:barynek psal:...Ono ani Pražci si nemůžou stěžovat, tam sněžilo taky, teda aspoň na Zličíně
u nás taky kvetou šeříky, ale chudáci pražci, když jim tam sněhulí :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Kožak psal:barynek psal:...Ono ani Pražci si nemůžou stěžovat, tam sněžilo taky, teda aspoň na Zličíně
u nás taky kvetou šeříky, ale chudáci pražci, když jim tam sněhulí :)))
beru baterku a du načesat něco třešní
MRDAT!!!
![]() |
Honzik8719 (Člen) 24.11.2010 20:31:47 Offline |
XJelen psal:a je to tady!
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 101124.jpg
vytáhnem lopaty, frézy hrabla a zavzpomínáme na Boráka
motorky zazimovat a vytáhnou vošpérovaný Bawory
...relativní kochač...
Kožak psal:barynek psal:VikecB12 psal:No předefčírem sem jel z Chemnitz na Norinberg a kolem Fichtelgebirge bylo férově nachumelený a drželo se to aji na dálnici a z voblohy se to sypalo jak z rozervané duchny
ti poudám že ráno na zličíně sněžilo, od cca 7:40 dál, jak moc dál nevim, ale chumelilo slušně. prej ažůr
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kožak psal:barynek psal:
dneska ráno v Chomutově sypalo, tak si mužeš bejt jistej,že Šebík bude pod sněhem. Ono ani Pražci si nemůžou stěžovat, tam sněžilo taky, teda aspoň na Zličíněco povidáš .....celej den azůro
ti poudám že ráno na zličíně sněžilo, od cca 7:40 dál, jak moc dál nevim, ale chumelilo slušně. prej ažůr
dyť povidali že mouchy .........no jo nó severní zličín
MRDAT!!!
Stránky: 1