Nejsi přihlášen
Hele, co tam děláte s tim sněhem...?
Co se to u nás děje? Pražáci už maj prej tři centimetry sněhu, a jako že prej se i zavíraj nějaký silnice, jo?
...jako je pravda, že tady v Norimberku taky trochu napadlo, ale krom toho, že sem nemoh najít na prázdným parkovišti auto a 4 kiláky sem jel 50 minut to není žádná katastrofa...
Bandit rulezz!!!
Banditatom (Člen) 01.12.2010 20:58:12 Offline |
Re: Hele, co tam děláte s tim sněhem...?
...jj měl bys
začínám se těšit do práce
ale bude to zřejmě kalamita jako prase
http://www.novinky.cz/domaci/218365-ces … -stab.html
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
v nuslích je teď tak asi 8 metrů sněhu, nejezděj tramvaje, z karlína sem jel asi 1,5 hod
šechno stojí, v centru stojej náklaďáky, uprostřed magošky zahrabanej šarán s plaťákem, silničáři svolávaj krizový štáby...
no pjostě pajádo pane kjóóón...
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
kurva hoši! sníh k zimě patří!
já včera osadil karavelu řetězama a dělal jsem celý vesnici vyprošťovací jednotku
gazíky se nechytali... jeden hundaj, jedno micubiši, jedna mazda... a pak ještě nějaký auta
Strýcfajtr !!!
XJelenoj: Vsak ja nebrecim, me se to libi, jen sem koukal na zpravy na netu a tam to byla sama kalamita... A tyhle vyprostovacky me taky bavi... retezy, lano... a i zadokolka se dokaze predvest jako vyprostovak...
Jo, nevite o nejakym proverenym shopu, kde se da koupit kvalitni hupcuk navijak? Jeden uz jsem mel, byl asi z Ciny, pac se tak nak rozpadl pri druhym pouziti...
Bandit rulezz!!!
Petr J. psal:to Baltazar: to je tím, že v garáži máš krámy
Včera jsem jel z Holešovic do TT přes dvě hodiny...celkem dobrodrůžo...večer zpět už pohoda, nikde nikdo, jen hluboký sníh
se bojim sject z kopce k vodě abych vyjel nahoru, klouže to i na 4x4
The father of the little princess of the dawn
nicola.foxx (Člen) 02.12.2010 10:11:39 Offline |
Baltaz to uz ale muši bejt šoferem nééé
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Banditatom (Člen) 02.12.2010 15:29:46 Offline |
diť je krásně
Banditatom (Člen) 02.12.2010 15:35:09 Offline |
Kukii psal:jj tu svítí slunko a je teploučko.. skvělý počásko
tady se zatáhlo jen mě nasralo že na fajront jsem musel jak vyhrabával jeden šutr na který už týden hrnu sníh no nesem já debil
Banditatom psal:Kukii psal:jj tu svítí slunko a je teploučko.. skvělý počásko
tady se zatáhlo jen mě nasralo že na fajront jsem musel jak vyhrabával jeden šutr na který už týden hrnu sníh no nesem já debil
seš
Život je boj-mašina je nej!!!
Mour psal:Za ty dopravní zácpy můžou moderní automobily, jejich obsluha je totiž strašně snadná a proto řídit může kdejaká
Včera jsem jel z Holešovic do TT přes dvě hodiny...celkem dobrodrůžo...večer zpět už pohoda, nikde nikdo, jen hluboký sníhse bojim sject z kopce k vodě abych vyjel nahoru, klouže to i na 4x4
do tohodle byl nejlepčí moskal
MRDAT!!!
No já sem si v tom dal krásný dvě cesty Rajhrad-Heilbron-Rajhrad a Rajhrad-Chemnitz-Sarbrucken-Rajhrad ,asi 3000km,trvalo mě to tři dny a krom zajebané prahy to celkem šlo. Ale středeční průjezd z chemnitz k norimberku byl taky extra výživnej
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No já sem si v tom dal krásný dvě cesty Rajhrad-Heilbron-Rajhrad a Rajhrad-Chemnitz-Sarbrucken-Rajhrad ,asi 3000km,trvalo mě to tři dny a krom zajebané prahy to celkem šlo. Ale středeční průjezd z chemnitz k norimberku byl taky extra výživnej
...fčera mi přes Prahu jeli dvje auta 10 hodin, sem myslel, že mi praskne vocas ve švu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 03.12.2010 15:04:52 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:No já sem si v tom dal krásný dvě cesty Rajhrad-Heilbron-Rajhrad a Rajhrad-Chemnitz-Sarbrucken-Rajhrad ,asi 3000km,trvalo mě to tři dny a krom zajebané prahy to celkem šlo. Ale středeční průjezd z chemnitz k norimberku byl taky extra výživnej
...fčera mi přes Prahu jeli dvje auta 10 hodin, sem myslel, že mi praskne vocas ve švu
...poč je posíláš přes čurákov diť voni maj kalamitu
Filous psal:VikecB12 psal:No já sem si v tom dal krásný dvě cesty Rajhrad-Heilbron-Rajhrad a Rajhrad-Chemnitz-Sarbrucken-Rajhrad ,asi 3000km,trvalo mě to tři dny a krom zajebané prahy to celkem šlo. Ale středeční průjezd z chemnitz k norimberku byl taky extra výživnej
Šak já sem jel vot plzně a rači sem uhnul spodem k Dobříši a vot tam zase na prahu a napojil sem se až na ten novej vobchvat,vot plzně to stálo 25km Původně sem to chtěl vzít těma šoustkama až k divišovu,ale nakonec sem vyměkl,protože sem byl nafasovanej až po strop a nechtěl sem s tím někde lehnout do škarpy Ale s tou dodávkou se celkem dá,kamijóni to mají horší no No a v Brně to vot rána zase padá,nasypalo dalších 10cm Večer pudu konečně protáhnout volvo,su zvědavej jak na tom ten zadohrab bude,už se těším S Boxerem je na těch dlouhejch cestách nuda
Banditatom psal:Filous psal:VikecB12 psal:No já sem si v tom dal krásný dvě cesty Rajhrad-Heilbron-Rajhrad a Rajhrad-Chemnitz-Sarbrucken-Rajhrad ,asi 3000km,trvalo mě to tři dny a krom zajebané prahy to celkem šlo. Ale středeční průjezd z chemnitz k norimberku byl taky extra výživnej
...poč je posíláš přes čurákov diť voni maj kalamitu
...voba tam skládali
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2010 15:32:31 Offline |
VikecB12 psal:Filous psal:VikecB12 psal:No já sem si v tom dal krásný dvě cesty Rajhrad-Heilbron-Rajhrad a Rajhrad-Chemnitz-Sarbrucken-Rajhrad ,asi 3000km,trvalo mě to tři dny a krom zajebané prahy to celkem šlo. Ale středeční průjezd z chemnitz k norimberku byl taky extra výživnej
Šak já sem jel vot plzně a rači sem uhnul spodem k Dobříši a vot tam zase na prahu a napojil sem se až na ten novej vobchvat,vot plzně to stálo 25km Původně sem to chtěl vzít těma šoustkama až k divišovu,ale nakonec sem vyměkl,protože sem byl nafasovanej až po strop a nechtěl sem s tím někde lehnout do škarpy Ale s tou dodávkou se celkem dá,kamijóni to mají horší no No a v Brně to vot rána zase padá,nasypalo dalších 10cm Večer pudu konečně protáhnout volvo,su zvědavej jak na tom ten zadohrab bude,už se těším S Boxerem je na těch dlouhejch cestách nuda
ty se mi touláš po regionu s dodávkou jo(Divišov)?? vozíš aspoň něco co by stálo za to ukrást jinak tady a kor na Divošov by jsi si nepomoh tady je sněhu na silnicích po kokot..cestáři neuklízej ani město natož hlavní tahy,ale s volvem by jsi se tu vyblbnul dobře
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...fčera mi přes Prahu jeli dvje auta 10 hodin, sem myslel, že mi praskne vocas ve švuŠak já sem jel vot plzně a rači sem uhnul spodem k Dobříši a vot tam zase na prahu a napojil sem se až na ten novej vobchvat,vot plzně to stálo 25km Původně sem to chtěl vzít těma šoustkama až k divišovu,ale nakonec sem vyměkl,protože sem byl nafasovanej až po strop a nechtěl sem s tím někde lehnout do škarpy Ale s tou dodávkou se celkem dá,kamijóni to mají horší no No a v Brně to vot rána zase padá,nasypalo dalších 10cm Večer pudu konečně protáhnout volvo,su zvědavej jak na tom ten zadohrab bude,už se těším S Boxerem je na těch dlouhejch cestách nuda
ty se mi touláš po regionu s dodávkou jo(Divišov)?? vozíš aspoň něco co by stálo za to ukrást jinak tady a kor na Divošov by jsi si nepomoh tady je sněhu na silnicích po kokot..cestáři neuklízej ani město natož hlavní tahy,ale s volvem by jsi se tu vyblbnul dobře
No sem tam přes Divišov jedu,kdyš jedu na Příbram...
snih nebrat, bohate me to staci v praci, 18h za volantem, 4 hodiny spanku a pak dalsich 13 hodin
http://www.youtube.com/watch?v=NiGNzAI8_EE
Kam nevidím, tam nepospíchám
Boráku má pro nás inspiraci http://www.stream.cz/video/537386-hraba … t-i-sranda
Jebat motorky :-)
Geograf psal:snih nebrat, bohate me to staci v praci, 18h za volantem, 4 hodiny spanku a pak dalsich 13 hodin
http://www.youtube.com/watch?v=NiGNzAI8_EE
2 mesice v roce pracovat, to de vydrzet, ne?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Geograf psal:snih nebrat, bohate me to staci v praci, 18h za volantem, 4 hodiny spanku a pak dalsich 13 hodin
http://www.youtube.com/watch?v=NiGNzAI8_EE2 mesice v roce pracovat, to de vydrzet, ne?
jak 2 mesice??? po zbytek roku sou zas jiny aktivity
http://www.youtube.com/watch?v=ByGWqdn8Pc4
Kam nevidím, tam nepospíchám
tady máte něco na zahřátí :)
http://www.youtube.com/watch?v=jYcNV6F8 … ature=fvwp
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Banditatom (Člen) 06.12.2010 09:30:49 Offline |
...takže minimálně 4měsíce
Stránky: 1