Nejsi přihlášen
Re: těšký hřích-obžerství:o(
kuvafix kořalku nemám, dal sem 5 pivsonů a půlitra vínoj, može sa to tak? jo a propadla i večeřa na hotelu, páč už na ňu nebylo místo. zlatý hrad Buchlov, tam na to byli zařízení, měli tam v hodovní síni korýtko a dyž už byl něgdo přecpanej, tag sa zvedl ot stolu, došel k temu korýtku, vzal paví péro a polechtal sa s ním na mandlách a hned zas bylo volno na další žranicu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
SuJazuwaki (Člen) 05.12.2010 16:06:40 Offline |
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 05.12.2010 16:07:42 Offline |
SuJazuwaki psal:
a kurva...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 05.12.2010 16:20:10 Offline |
...zmetci já už mám v mrožáku jen dvě jitrnice a páru klobásek někdo mi to všecko sežral
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2010 20:32:52 Offline |
Koldan psal:ci fix, je to v řiti, já temu prostě vopět neodolal
, ale slibuju, vopravdu, vot Novýho roku dijéta a budu tak dlůho nežrat dokáď sa z kolonky ve skříni s názvem: Až zhubnu nestane zase: Už to možeš nosit
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … m_0810.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … m_0811.jpg
ty voe..tobě by za tu provokaci měl někdo šlápnout na kuří voko já mám po přestěhování v novym bytě akorá flašku hruškovice a rumu a jídlu jen akorát kus vysočiny
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.12.2010 20:45:08 Offline |
bolek009 psal:Pročetl jsem si některé tvé dnešní příspěvky a řekl bych, že už ani tu flašku hruškovice nemáš.
mám
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
to Jardakrumlofskej: asik to tak bylo, máš recht mimochodem, u nás nemáme letos ani jeden zákusek, já to mojí zakázal, že sa z teho tlůstne
To Borák: dyž vono to je děsně dobrý a to ještě paní volala do řeznictví a prej něco menčího, dyž zme pro to přijeli, tag řeznica říká: nezlopte se, ale pot deset kilo nemáme, nevadí? ne ne, nevadí, já sa přemožu
jo a bylo to eště teplý a na tem taký mírně lesklej povrch teho sádla, jak tím uzením vystupovalo ven, tag jag zme jeli dom a měli eště nákup, tag sem vzal kůsek chleba a po tem teplým masu s ním přejel, vono sa to tam tak nasáklo, házalo to na ňom také kresby, zrýpl sem aj prstem a vyrýpl kus také mírně křupkavé kože, ta co sa tag trošku přichytla, trošku teho mastného mi ukáplo aj na džíny, no a samo, že to bylo mňamózní. O tom jak chutnalo to maso nemám ani silu psat
pamatujete na tu sviňu zrzavů Bystroušku? vona dycky ukradla hajnýmu z hájenky šunkovou kýtu a já dyš to četl, tag sem slintal jako sfině už jako malej vořešprutek, pag sem četl zase Vinetůja a tam zas sa cpali meděvdíma tlapama, ci fix už su spokojené, už sa cpu aj já
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
![]() |
Banditatom (Člen) 23.12.2010 21:56:39 Offline |
To koldan: provokatére
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan psal:to Jardakrumlofskej: asik to tak bylo, máš recht
mimochodem, u nás nemáme letos ani jeden zákusek, já to mojí zakázal, že sa z teho tlůstne
To Borák: dyž vono to je děsně dobrý a to ještě paní volala do řeznictví a prej něco menčího, dyž zme pro to přijeli, tag řeznica říká: nezlopte se, ale pot deset kilo nemáme, nevadí?ne ne, nevadí, já sa přemožu
jo a bylo to eště teplý a na tem taký mírně lesklej povrch teho sádla, jak tím uzením vystupovalo ven, tag jag zme jeli dom a měli eště nákup, tag sem vzal kůsek chleba a po tem teplým masu s ním přejel, vono sa to tam tak nasáklo, házalo to na ňom také kresby, zrýpl sem aj prstem a vyrýpl kus také mírně křupkavé kože, ta co sa tag trošku přichytla, trošku teho mastného mi ukáplo aj na džíny, no a samo, že to bylo mňamózní. O tom jak chutnalo to maso nemám ani silu psat
pamatujete na tu sviňu zrzavů Bystroušku? vona dycky ukradla hajnýmu z hájenky šunkovou kýtu a já dyš to četl, tag sem slintal jako sfině už jako malej vořešprutek, pag sem četl zase Vinetůja a tam zas sa cpali meděvdíma tlapama, ci fix už su spokojené, už sa cpu aj já
ty poslóchej, ty seš taky pěknej dacan
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1