Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 06.12.2010 10:11:25 Offline |
Re: Co lidi dokážou podepsat...
kurvadrát,
dycky dyž vidím v televizi reklamu na Provident tak se mi chce blejt,
RPSN vychází ve stovkách procent woe
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 06.12.2010 10:52:04 Offline |
fohle fejk opravdu neni takhle se dělaj smlouvy na půjčku bez ručitele atd.
ač je to blbý tak i když to je svym způsobem taky zlodějina tak banky jsou pořád nejlevnější na to si vzít půjčku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Michal Dk psal:jardagsf psal:59 TYDENNICH splatek
..no co zase to má za za rok a kousek z krku a může jít do další
nebojim se nic, že by to v tom roce někde, za tučnou pokutičku, nezakoplo :)))
a hups, z desítky je pade, z pade kilo, za kilo je domeček, ledvina, srdíčko :)))
ale di, Ty brepto ...
znám takovýho, půjčil si od nich 9000 na televizi, měl splatit šestnáct....prochlastal je a společně s náklady na exekuci po něm vymáhali něco přes 20....
No a já znám zas jednu čubku co si u různejch institucí(snad všech)navypučovala cca 480 kolíků a to uš asi aj vjeděla že to nebude platitno a svjete difse povolily ji osobní bankrot a zacáluje po dobu 5ti let jen 30%
a já čurák starej si furt říkal proč sou moje aloše jedinej její příjem
No zaplať satan uš to mám vot léta za sebou
Jo to je tak dyš se strká vocas tam kam nemá
Jebat motorky :-)
![]() |
Banditatom (Člen) 06.12.2010 17:56:37 Offline |
PALOUS psal:No a já znám zas jednu čubku co si u různejch institucí(snad všech)navypučovala cca 480 kolíků a to uš asi aj vjeděla že to nebude platit
no a svjete difse povolily ji osobní bankrot a zacáluje po dobu 5ti let jen 30%
pane bože
mů kolega dopadl tak že si u ruznejch těhle mrdek popůjčoval 500tousů a neměl na splácení jen jsem zvědavej jak to s ním skončí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ale jak řikaj v bedně: "každý má svůj příběh....když potkám zástupce, vždy prohodíme pár slov" (typu: ty píčo blbá.koukej cálovat)
pokud člověk je ochotnej kuli deseti litrum vypláznout skoro dvacku, tak je fakt blbej a dobře mu tak!!!!
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Todle nechápu,já nemám žaludek na to si koupit auto na lízačku a tady nějakej vocas v klidu zacáluje dvojnásob a nepřinde mu to divný Zatím sem se vobešel bej ůvěrů,hypoték a lízingů a hodlám v tom pokračovat
Ale hold nebudu mít ve třiceti novej barák v satelitu a před ním zaparkovaný rodiný fauvé
Přesně takhle to má bratránek,auto na lízačku,barák na hypotéku,televizu na splátky....Ale je borec,protože má kuchyňskou linku za 300litrů... Todle mě dokáže zvednout ze židle,buďto na to mám a koupim si to,nebo na to nemám a nechám to bejt
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Todle nechápu,já nemám žaludek na to si koupit auto na lízačku a tady nějakej vocas v klidu zacáluje dvojnásob a nepřinde mu to divný
Zatím sem se vobešel bej ůvěrů,hypoték a lízingů a hodlám v tom pokračovat
Ale hold nebudu mít ve třiceti novej barák v satelitu a před ním zaparkovaný rodiný fauvé
Přesně takhle to má bratránek,auto na lízačku,barák na hypotéku,televizu na splátky....Ale je borec,protože má kuchyňskou linku za 300litrů... Todle mě dokáže zvednout ze židle,buďto na to mám a koupim si to,nebo na to nemám a nechám to bejt
To bych měl celej život hovno, páč bych nikdy nic ušetřil, neboť všechno prochlastam a prožeru.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:VikecB12 psal:Todle nechápu,já nemám žaludek na to si koupit auto na lízačku a tady nějakej vocas v klidu zacáluje dvojnásob a nepřinde mu to divný
To bych měl celej život hovno, páč bych nikdy nic ušetřil, neboť všechno prochlastam a prožeru.
přesně
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
![]() |
Banditatom (Člen) 07.12.2010 14:47:06 Offline |
faitík psal:Ondráš psal:VikecB12 psal:Todle nechápu,já nemám žaludek na to si koupit auto na lízačku a tady nějakej vocas v klidu zacáluje dvojnásob a nepřinde mu to divný
přesně
... v dnešní době jsou i ty bordely krapec drahý
VikecB12 psal:Todle nechápu,já nemám žaludek na to si koupit auto na lízačku a tady nějakej vocas v klidu zacáluje dvojnásob a nepřinde mu to divný
...když je schopnej a ví že bude schopnej dál, to splácet, tak proč ne?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:VikecB12 psal:Todle nechápu,já nemám žaludek na to si koupit auto na lízačku a tady nějakej vocas v klidu zacáluje dvojnásob a nepřinde mu to divný
A kdo dneska ví že bude schopnej? Ale každej na to má jinej náhled,pro někoho je to bomba věc a bere takhle fšechno,někdo se tomu vyhne vobloukem...Zatím su ten druhej no.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2010 15:34:51 Offline |
osiris psal:...to neví a nemůže vědět nikdo
...je to každýho volba a um zdravýho úsudku, co ještě jo a co už ne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 07.12.2010 16:16:36 Offline |
ale smlouvy těchhle firem jsou fakt pasti a i rozumnej člověk co čte smouvy a není úplně blbej se může chytit. A nejedná se pouze o nebankovní sektor, kterej je tím profláklej, ale jde i o banky. Největší svině široko daleko je CitiBank s odstupem následuje GeMoneyzmdrBank.
Je mi líto lidí co si půjčej třicet litrů a přijdou vo barák ačkoliv by třeba spláceli, akorát že ve smlouvě bylo mikropísmem napsáno, že první splátka se uskutečňuje už v den vyplacení půjčky, že přistupujou na to že nebude spory projednávat soud anobrž firmou jmenovaný rozhodce a jiné sračky.
Příchází stát právníků - nic horššího nás nemohlo potkat.
![]() |
Banditatom (Člen) 07.12.2010 16:21:46 Offline |
zzzmrzlinar psal:ale smlouvy těchhle firem jsou fakt pasti a i rozumnej člověk co čte smouvy a není úplně blbej se může chytit. A nejedná se pouze o nebankovní sektor, kterej je tím profláklej, ale jde i o banky. Největší svině široko daleko je CitiBank s odstupem následuje GeMoneyzmdrBank.
Je mi líto lidí co si půjčej třicet litrů a přijdou vo barák ačkoliv by třeba spláceli, akorát že ve smlouvě bylo mikropísmem napsáno, že první splátka se uskutečňuje už v den vyplacení půjčky, že přistupujou na to že nebude spory projednávat soud anobrž firmou jmenovaný rozhodce a jiné sračky.
Příchází stát právníků - nic horššího nás nemohlo potkat.
nedávno jsem to viděl v černých ovcích a normálně mě zamrazilo jak v tzn.naší společnosti je tohle legálně možné
jinak souhlasím víše! já osobně nebudu čekat na to až na auto našetřím třeba za pět let (to už ho splatím) nebo jak to bylo u nás dalších Xlet šetřit na to aby člověk mohl normálně bydlet vše ovšem s rozumem!!!někdo to řeší takhle půjčí si na pět let vrátí za rok
chuj s tím že je pak špatnej klient
Půjčky moc neuznávám... u Hypotéky to vidím jinak....
Pokud bych ve 30ti začal šetřit na byt v Práglu velikosti alespon 3+1
tak nekde cca v 50 - 60 letech bych došetřil... a pokusil se dojít si něco koupit.
Každopádně kuchyň mám za 5 litrů a VW před barákem není....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Tak tu hypotéku dokážu pochopit,bydlení má nějakej smysl a trvalou hodnotu,ale pujčky na televize,drahý telefóny,a auta sou podle mě kravina,protože než to doplatíš,tak je z auta rujna s nulovou hodnotou...
![]() |
Banditatom (Člen) 07.12.2010 17:45:25 Offline |
VikecB12 psal:Tak tu hypotéku dokážu pochopit,bydlení má nějakej smysl a trvalou hodnotu,ale pujčky na televize,drahý telefóny,a auta sou podle mě kravina,protože než to doplatíš,tak je z auta rujna s nulovou hodnotou...
to pak musíš pětiletku stihnout za rok maximálně dva
VikecB12 psal:Tak tu hypotéku dokážu pochopit,bydlení má nějakej smysl a trvalou hodnotu,ale pujčky na televize,drahý telefóny,a auta sou podle mě kravina,protože než to doplatíš,tak je z auta rujna s nulovou hodnotou...
No a v ten okamzik ho prodas nebo vyhodis a jdes si pro novou pujcky. Prachy se musej tocit
Vem si, ze se ti treba totalne rozsype auto, ktery uz tak maximalne muzes dat nekomu za par tycek na nahradni dily. No ale pze bez auta uz neudelas ani krok, tak je asi blbost setrit 5 let na dalsi. To ho koupim rovnou a tech pet let ho budu splacet
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Ondráš psal:Lichva?
http://img3.imageshack.us/img3/7056/vyhodnapujcka.jpg
lidská blbost
jak už tady někdo psal , na bydleni ano, na sračky typu foun, dovolená, televize nikdy
Bandit 4EVER!!!
já sem si pucoval na bajk i karu a i tak sem spokojenej parchant
udělal sem papíry, prodal 350 prachy nebyly, ale práca jo. tak šup půjčka a Bandit byl doma
Auto se řešilo asi tak, jak píše Loser - starý kleklo a na nový hned nebylo-> půjčka
Samozřejmě bavím se vo srandovních číslech (jak půjčených peněz, tak měsíčních splátek) - do 100 litrů
Second Class Citizen
1130 Café Racer
![]() |
nicola.foxx (Člen) 07.12.2010 21:05:33 Offline |
S tema pujckama je to jednoduchy.
Nema smysl si pujcovat na neco co nema trvanlivost delsi jak je doba splaceni.
Trebas pujcka na auto, ktery ti vydrzi cca 6 let a budes to platit 4 roky, mi prinde v pohode.
Pujcka na rekonstrukce a podobny picoviny v baraku a v byte je podle me taky brnkacka.
Ale nechapu kokoty co si pucujou na dovolenou a vanocni darky a jsou i takovy co si pujcej 10 taliru a za jeden vecer to prozerou a prochlastaj a pak to splacej 24 mesicu. Jednoho takovyho picuse znam. Nic nema a nic mu neseberou PREJ
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
snowflake600 (Člen) 07.12.2010 23:48:57 Offline |
Ondráš psal:VikecB12 psal:Todle nechápu,já nemám žaludek na to si koupit auto na lízačku a tady nějakej vocas v klidu zacáluje dvojnásob a nepřinde mu to divný
a snad taky projezdíš, bo ne?
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:Todle nechápu,já nemám žaludek na to si koupit auto na lízačku a tady nějakej vocas v klidu zacáluje dvojnásob a nepřinde mu to divný
A kdo dneska ví že bude schopnej?
Ale každej na to má jinej náhled,pro někoho je to bomba věc a bere takhle fšechno,někdo se tomu vyhne vobloukem...Zatím su ten druhej no.
Za bydlení ve svých 140 m2 platím o 50% víc jak za bydlení v panelákových 62 m2 (komplet vč. energií ) ...toto je jediná půjčka, kterou jsem ochoten akceptovat ...půčovat si na dovolené, vánoce ... je
-vina .
Mour psal:VikecB12 psal:osiris psal:
...když je schopnej a ví že bude schopnej dál, to splácet, tak proč ne?A kdo dneska ví že bude schopnej?
Ale každej na to má jinej náhled,pro někoho je to bomba věc a bere takhle fšechno,někdo se tomu vyhne vobloukem...Zatím su ten druhej no.
Za bydlení ve svých 140 m2 platím o 50% víc jak za bydlení v panelákových 62 m2 (komplet vč. energií ) ...toto je jediná půjčka, kterou jsem ochoten akceptovat
...půčovat si na dovolené, vánoce ... je
-vina .
Šak píšu že to jako jediný má smysl Ale ty nejvěčí problémy si lidi nasekají právě těma menšíma pujčkama na nepodstatný věci a blbosti,protože si každej říká "dyť je to pár tisíc,to je brnkačka"
Já kdyš sem kupoval bandita,tak sem si taky pučil,ale v rodině,takže co sem si pučil,to sem vrátil,ale pokud bych si na něho měl vzít ůvěr v ustavu,tak bych se na fungl bandita vysral a jezdil bych dál motorky s cenovkou do sto litrů
Je to každýho věc
![]() |
nicola.foxx (Člen) 08.12.2010 20:16:47 Offline |
VikecB12 psal:
Mas recht
Radsi nepucovat, ale vobcas je to potreba.
Normální nenormální, když je někdo v prdeli, samotná máma s dítětem, bez práce, atd, na samym dně, tahle lidi pak podepíšou cokoliv, respektive jim nic jinýho nezbejvá. Je to humus, ale je to tak.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
![]() |
nicola.foxx (Člen) 09.12.2010 13:31:43 Offline |
Zdenda psal:Normální nenormální, když je někdo v prdeli, samotná máma s dítětem, bez práce, atd, na samym dně, tahle lidi pak podepíšou cokoliv, respektive jim nic jinýho nezbejvá. Je to humus, ale je to tak.
Mas pravdu, tak to je
No a z toho ty kurvy profitujou.
nicola.foxx psal:Zdenda psal:Normální nenormální, když je někdo v prdeli, samotná máma s dítětem, bez práce, atd, na samym dně, tahle lidi pak podepíšou cokoliv, respektive jim nic jinýho nezbejvá. Je to humus, ale je to tak.
Mas pravdu, tak to je
No a z toho ty kurvy profitujou.
A dostanou lidi ještě do větších sraček
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Banditatom psal:PALOUS psal:No a já znám zas jednu čubku co si u různejch institucí(snad všech)navypučovala cca 480 kolíků a to uš asi aj vjeděla že to nebude platit
pane bože
mů kolega dopadl tak že si u ruznejch těhle mrdek popůjčoval 500tousů a neměl na spláceníjen jsem zvědavej jak to s ním skončí
Tak jak s tebou....
když to jede,je to OK
![]() |
Banditatom (Člen) 12.12.2010 17:39:56 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:PALOUS psal:No a já znám zas jednu čubku co si u různejch institucí(snad všech)navypučovala cca 480 kolíků a to uš asi aj vjeděla že to nebude platit
pane bože
mů kolega dopadl tak že si u ruznejch těhle mrdek popůjčoval 500tousů a neměl na spláceníjen jsem zvědavej jak to s ním skončí
Tak jak s tebou....
...no a néé
Stránky: 1