Nejsi přihlášen
Re: ....akcičky od Kojaka ( ABMOTO)
Petr J. psal:kojaksro psal:....tam je také dostačující baterie, takže buď ty samé nebo za 1450,-Kč tyto pro scootery
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/890864/c … -22mm.html...jaký je mezi nimi rozdíl?
....kromě Těch pár kačen, tak ty pro scootery mají menší odběr proudu a topí max. 45. stupňů, což pokud jezdíš po městě a je kolem 5-8 stupňů nad nulou a výš, dostačující.
.....jak Ti začne bejt na scooteru zima, je čas nasednout do auta
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:....kromě Těch pár kačen, tak ty pro scootery mají menší odběr proudu a topí max. 45. stupňů, což pokud jezdíš po městě a je kolem 5-8 stupňů nad nulou a výš, dostačující.
.....jak Ti začne bejt na scooteru zima, je čas nasednout do auta
Nasednout do auta? Na to nemám čas, stát v těch kolonách a jezdit 50km/hod...to bych nic nestihl už vůbec....
Objednej mi prosím ty dvoje dražší...díky zvládnete i namontovat?
Umíš objednat i toto?
http://www.scooter-tuning.cz/deka-tucano-urbano-53
Já deku mám a je to fajn, potřebuji tedy i na PCXko...
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2014 21:21:48 Offline |
Petr J. psal:kojaksro psal:....kromě Těch pár kačen, tak ty pro scootery mají menší odběr proudu a topí max. 45. stupňů, což pokud jezdíš po městě a je kolem 5-8 stupňů nad nulou a výš, dostačující.
.....jak Ti začne bejt na scooteru zima, je čas nasednout do autaNasednout do auta? Na to nemám čas, stát v těch kolonách a jezdit 50km/hod...to bych nic nestihl už vůbec....
Objednej mi prosím ty dvoje dražší...díky zvládnete i namontovat?
Umíš objednat i toto?
http://www.scooter-tuning.cz/deka-tucano-urbano-53
Já deku mám a je to fajn, potřebuji tedy i na PCXko...
jak jsi s tou dekou spokojený?Ja před pár lety dostal termoscud a ta byť je univerzal tak je fajn.jen ta vodotesnost je horsi
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:jak jsi s tou dekou spokojený?Ja před pár lety dostal termoscud a ta byť je univerzal tak je fajn.jen ta vodotesnost je horsi
...mám originál Yamaha X-Max, jezdím v tom celou zimu a spokojenost...proprší asi všechno, i když co si vzpomínám, tak mi deka nepromokla, spíš mi za ní zateklo po oblečení...
Teď nejvíc jsem nadšený ze zimních pneu - Metzeler Wintec na vodě drží úžasně
K.a.s.y.m. (Člen) 14.11.2014 23:29:23 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:jak jsi s tou dekou spokojený?Ja před pár lety dostal termoscud a ta byť je univerzal tak je fajn.jen ta vodotesnost je horsi
...mám originál Yamaha X-Max, jezdím v tom celou zimu a spokojenost...proprší asi všechno, i když co si vzpomínám, tak mi deka nepromokla, spíš mi za ní zateklo po oblečení...
Teď nejvíc jsem nadšený ze zimních pneu - Metzeler Wintec na vodě drží úžasně
mě to promoklo na svech na kolenou ale je pravda že to vždy někde stalo...podle oblečení to bylo normální.
Já mám zimáky Heidenau a je fakt že na vodě jsou tyhle typy gum bomba..jedeš jak na suchu
....přišly mě za fajnovej prize kevlar jensy Roleff - Německo, moc sem nevěřil aby nevypadali jako pytel od brambor, ale musím řici, že střih mají opravdu velice povedený.
Takže kdo nemá na Draginy 3-4litry, kde je i silnější kevlar tak to pro Vás může být zajímavá volba. Bandití cena je 1590,-Kč. Dělají je i v dámském provedení. Více info hír....
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c74662/r … evlar.html
Co vzít na výběr velikost jak se tradičně uvidíme v zimě(pokud se uvidíme)? Byl by to problém, nebo to nemáš skladem a musel bys objednávat? Vzal bych si, možná i Jana, ale velikost a typ si naslepo netroufnu.. A zároveň bys mi vzal i nějaké díly
God Save The Queen!
Banditatom (Člen) 23.11.2014 20:33:52 Offline |
vendous psal:A bude něco taky na mojí fajnovou postavu?
JJ pro dve fajnoj postavy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2014 22:48:43 Offline |
Banditatom psal:vendous psal:A bude něco taky na mojí fajnovou postavu?
JJ pro dve fajnoj postavy
já myslím,že velikost XXS taky dělají
....mě se to docela líbí. kdyby měl někdo zájem pod stromeček tak Bandití cena je 1495,-Kč.
....více info, fotky a videa hír
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1222814/ … cyklu.html
Kožak psal:což voto hezký to je ale já bych tomu nevěřil...jak to tam pižlá tou pilkou ,neni jednoduší říznout hadici...zámek na kotouč mi příde jistější....
....hele Peťo, od tebe jako skeptika ke všemu co jsem dám, jsem ani nic nečekal.
Dneska ti, ale budu oponovat. Než řezat hadici (páčka i když povolí, zámek nesundáš), tak je lepší ve čtyrech vodnést ne
A na některé motorky, zámek na kotouč prostě nedáš
kojaksro psal:Kožak psal:což voto hezký to je ale já bych tomu nevěřil...jak to tam pižlá tou pilkou ,neni jednoduší říznout hadici...zámek na kotouč mi příde jistější....
....hele Peťo, od tebe jako skeptika ke všemu co jsem dám, jsem ani nic nečekal.
Dneska ti, ale budu oponovat. Než řezat hadici (páčka i když povolí, zámek nesundáš), tak je lepší ve čtyrech vodnést ne
A navíc je to ideální pomocník na gumovačku
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
K.a.s.y.m. (Člen) 05.12.2014 09:02:15 Offline |
kojaksro psal:Kožak psal:což voto hezký to je ale já bych tomu nevěřil...jak to tam pižlá tou pilkou ,neni jednoduší říznout hadici...zámek na kotouč mi příde jistější....
ono stačí povolit odvzdušáky a motorku natlačit do dodávka,ale z tohohle pohledu je vždycky nejlepší ochrana pojistka..byť je taky nejdažší
A kolikrát ste někdy viděli,že by někdo vedle vás parkoval motorku s jakoukoliv touhle pičovinou(ať už zámek na kotouč,nebo něco na páčce)? Fšude vidím reklamu na kdejakou tuhle "pohotovostní" ochranu,ale nějak to nevidím v praxi nikoho používat
Von je to ideální vánoční dárek,teda aspoň pro darujícího. Obdarovanej to hodí pod sedadlo pro případ "až se to bude hodit" a v klidu na to zapomene
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:A kolikrát ste někdy viděli,že by někdo vedle vás parkoval motorku s jakoukoliv touhle pičovinou(ať už zámek na kotouč,nebo něco na páčce)? Fšude vidím reklamu na kdejakou tuhle "pohotovostní" ochranu,ale nějak to nevidím v praxi nikoho používat
Von je to ideální vánoční dárek,teda aspoň pro darujícího. Obdarovanej to hodí pod sedadlo pro případ "až se to bude hodit" a v klidu na to zapomene
...no tag třeba já používam zámek na kotouč pravidelně ...a k tomu eště řetěz...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:A kolikrát ste někdy viděli,že by někdo vedle vás parkoval motorku s jakoukoliv touhle pičovinou(ať už zámek na kotouč,nebo něco na páčce)? Fšude vidím reklamu na kdejakou tuhle "pohotovostní" ochranu,ale nějak to nevidím v praxi nikoho používat
.....co se týká Grip-Locku tak je tu v ČR asi tři týdny
kojaksro psal:VikecB12 psal:A kolikrát ste někdy viděli,že by někdo vedle vás parkoval motorku s jakoukoliv touhle pičovinou(ať už zámek na kotouč,nebo něco na páčce)? Fšude vidím reklamu na kdejakou tuhle "pohotovostní" ochranu,ale nějak to nevidím v praxi nikoho používat
Von je to ideální vánoční dárek,teda aspoň pro darujícího. Obdarovanej to hodí pod sedadlo pro případ "až se to bude hodit" a v klidu na to zapomene.....co se týká Grip-Locku tak je tu v ČR asi tři týdny
Ty že jsi nějakej gangsta bajker
V SoA jsem neviděl s takovouhle vinou nikoho, tipuji že by ho vyloučili
Filouse z jeho teplým řetízkem se to týká 2x
God Save The Queen!
zzzmrzlinar (Člen) 05.12.2014 13:35:47 Offline |
já zámek disku roky vozil a hodně i používal, takovej ten s pípáním. Jednou jsem i vyběh když to začalo řvát, a vidím tam stát kolegu kterej mi říká, "já jsem se chtěl jenom podívat co to na tý brzdě máte a vono začlo takhle řvát"
jinak myslím, že proti přílišným čumilům jsou obě varianty ok, ale kdovíjaký pocit čistoty, sucha a ochrany to zase není.
hlemejzd999 (Člen) 05.12.2014 13:43:08 Offline |
kojaksro psal:....hele Peťo, od tebe jako skeptika ke všemu co jsem dám, jsem ani nic nečekal.
Dneska ti, ale budu oponovat.
no jo.. už je ženatej, už je to pomalu nutnost
doma potichu předal vládu slova a ted mu to chybí
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
njn co semnou naděláš kamaráde ,nic...nosim jen opasek ,kšandy už sou zbitečný ale asi budu potřebovat nové gipro ;)
MRDAT!!!
Štěpáne,co bys uměl sehnat za koncovku výfuku s vyndávacím DB killerem a homologací na ten můj německej wergl R1150GS Adv. r.v.2003 ?
Samozřejmě bych nejrači remusa,ale to bych musel prodat ledvinu a tu mou by asi už nikdo nechtěl ani zadarmo Myslím ledvinu volové
Stepane musim pochvalit ten tlumic YSS, jsem s nim hodne spokojenej. Zatim jsem ho nechal v puvodnim nastaveni, a motyka prestala houpat na takovych tech kratkych vlnkach kdyz prejedes zvlnenej horizont, coz me predtim docela sralo. Rozhodne to je znatelny zlepseni
...hele Frantíku, to je dobrá správa vo tom YSS péru...to moje uš taky nejni po desíti sezónách ouplně rychtig, tagže příští rok mě nejspíš taky čeká nákup novýho a YSS je ve hře ...apropó Štěpáne na toho Varana eště nic??? ...nechci tě prudit, ale víš jag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 22.04.2015 16:01:38 Offline |
Petr J. psal:VikecB12 psal:....,ale to bych musel prodat ledvinu a tu mou by asi už nikdo nechtěl ani zadarmo Myslím ledvinu volové
...tak jí prodej, třeba ISS by ji rádi koupili...ledvinu...i ledvinu...
a prodej i játra... těma by zabili dost lidí
Nazdar Kojaku ty jsi založil novou pobočku??
http://ab-moto.cz/cz/kontakt/
.....pár lidu k nám od tud jezdí takže info. Na Barrandově již nejsme, jsem kousek v Lahovocích Spodní 1. Přímo u na sjezdu obchvatu pod tunelama. Práce je hodně, takže kdo jste to chtěl přivézt (Fait, Fresh) tak co nejdříve.
....info hír
http://www.abmoto.cz/cz/page/31844/kontakt.html
Stepane nemas nejakou opradu vodotesnou usb zasuvku?
Mam myslim tuhle http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/655472/c … cerna.html shori mi asi tak jednou za rok vzdy po desti, nevim jestli se to deje jen me, nebo i ostatni s tim maji stejny problem. Asi spodem se tam dostane vlhkost a shori ten malej tistak vevnitr.
VikecB12 psal:Jo a do pondělka se tady nikoho moc nedovoláš,věčina normálních je touhle dobou naplech na srazu v Žirovnici. A já kokot trčím v Hamburku😭
tak si zajdi na Herbert strasse
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
VikecB12 psal:Nepouživam usb zásuvku,ale normální a do ní v případě potřeby strčím usb redukci,kterou tam samozřejmě nenechám máchat v dešti...
No ja pouzivam tu usb verzi, ale tou vrchni krytkou to neprochcije, spis dole pruchodkou na draty. Pri desti je zavrena a nedobijim, a ani tam nikdy nebylo mokro po desti. Mel jsem ji nejdriv pod sedlem, tam fungovala, ale to byl opruz, tahat kabel, jdes pryc, furt sundavat a nandavat sedlo...
Tak sla na riditka, nejdriv s tim original uchytem, byla trochu nahnuta, dratama ven, tak jsem mel za to, ze v tom byl ten problem, ze turbulence tam fouka vodni spray, pak byla smerem dolu, stejne zas shorela, pak ten perfektni uchyt z AB moto, to byla uz schovana vic za otackomer ale ted v tech bourkach zas klekla. No tak jsem uvazoval jestli to zlobi i jinym, to uz je vic nez jen obycejna smula, plus ze Stepan jde s dobou a treba uz vi o necem jinym nez tenhle kus co se mezi nama prodava uplne vsude, takze nejaka zkusenost s tim uz musi byt.
Ale ted kdyz to pisu, tak mne napadlo, ze mozna jsi na to kapl. Cigaretova zasuvka nema zadnou elektroniku, nema tam co shoret, maximalne ta usb redukce, kterou ale vzdy v pripade potreby koupis i nekde na pumpe, a nemusis tahat nove vedeni a nevypece te to nekde daleko na ceste. Takze priste zkusim tu verzi s klasickou zasuvkou a snad bude klid uz.
.....máme jen ty co jsou na shopu a jelikož ji nepoužívám, tak Ti toho moc neřeknu, reklamace jsou nulové, ale jestli je to Tím, že funguje, nebo, že to někdo neřeší a nereklamuje ji, to ti neřeknu.
hlemejzd999 (Člen) 18.06.2016 20:48:52 Offline |
Štěpane poslal jsem ti mejla na krám, tak ti to píšu sem
Tak jsem to prave opravil. Tentokrat to ale nebyla vlhkost, rozebral jsem to a vypadla na mne nejaka civka ktera je tam naletovana a uklepala se nejspis vibracema. Takze jsem jen vymenil vnitrek, ten novy ma tu civku zalitou v nejakym silikonu, stary to nemel, mozna nejaky pitomy cinan se na to vyprd, takze jsem v mistnim krame postupne vykoupil nejakou vadnou serii
Pristi zasuvku uz udelam jak pravil Vikec, to bude nekdy pristi rok, snad nezapomenu
hlemejzd999 (Člen) 18.06.2016 21:22:22 Offline |
Francouz psal:Tak jsem to prave opravil. Tentokrat to ale nebyla vlhkost, rozebral jsem to a vypadla na mne nejaka civka ktera je tam naletovana a uklepala se nejspis vibracema. Takze jsem jen vymenil vnitrek, ten novy ma tu civku zalitou v nejakym silikonu, stary to nemel, mozna nejaky pitomy cinan se na to vyprd, takze jsem v mistnim krame postupne vykoupil nejakou vadnou serii
Pristi zasuvku uz udelam jak pravil Vikec, to bude nekdy pristi rok, snad nezapomenu
ja mam zasuvku pod sedackou, na ni napojim usb redukci treba na telefon, je to super treba v kempu : mas vybitej telefon, das ho pod sedacku nabijet, zamknes, jdes lejt do hospody, vratis se , telefon je nabitej a ani nikdo nevi, ze ho tam mas schovanej
hlemejzd999 (Člen) 19.06.2016 05:23:02 Offline |
Francouz psal:Mi ta zasuvka pod sedlem nevyhovuje, jak jsem tu uz psal.
Vy nemate v knajpe zasuvky
V žádným kempu jsem na venkovní terase u hospody žádný nenašel
Vždycky jsou zásuvky jen někde u společných vařičů a tam je vždycky obsazeno ,u stanu taky ne ,jen v chatce , a abych šel sednout do zahrádky a telefon dal dovnitř nabíjet ... To se mi nějak nezdá
Pro mne ideální pod sedačkou
Štěpánku, beru ty PR4, jak jsi mi u Kima laskavě a nenásilně doporučil
...ale jenom s kšiltofkou a přívěškem, jinak na to seru a chci zas ty roadsmarty!!!
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
XJelen psal:Luk psal:Štěpánku, beru ty PR4, jak jsi mi u Kima laskavě a nenásilně doporučil
...ale jenom s kšiltofkou a přívěškem, jinak na to seru a chci zas ty roadsmarty!!!
...jo, jsem spokojenej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Francouz psal:Tak jsem to prave opravil. Tentokrat to ale nebyla vlhkost, rozebral jsem to a vypadla na mne nejaka civka ktera je tam naletovana a uklepala se nejspis vibracema. Takze jsem jen vymenil vnitrek, ten novy ma tu civku zalitou v nejakym silikonu, stary to nemel, mozna nejaky pitomy cinan se na to vyprd, takze jsem v mistnim krame postupne vykoupil nejakou vadnou serii
Měl jsem stejnej problém u první (bohužel tam ta civka si neco vyzkratovala) teď mam druhou a očekávám že se to zas uklepe
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
osiris psal:XJelen psal:Luk psal:Štěpánku, beru ty PR4, jak jsi mi u Kima laskavě a nenásilně doporučil
...ale jenom s kšiltofkou a přívěškem, jinak na to seru a chci zas ty roadsmarty!!!...jo, jsem spokojenej
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Honzik8719 (Člen) 20.06.2016 23:19:25 Offline |
Francouz psal:To si pis ze se uklepe, a jeste to bude nekde daleko od baraku aby sis zajezdil pekne postaru podle mapy koupeny nekde na pumpe
po staru je to nejvíc! mrdat androjdy a jabka
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Francouz psal:To si pis ze se uklepe, a jeste to bude nekde daleko od baraku aby sis zajezdil pekne postaru podle mapy koupeny nekde na pumpe
No jistě,když egzistuje garmin
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2016 06:29:48 Offline |
VikecB12 psal:Honzik8719 psal:Francouz psal:To si pis ze se uklepe, a jeste to bude nekde daleko od baraku aby sis zajezdil pekne postaru podle mapy koupeny nekde na pumpe
No jistě,když egzistuje garmin
nejvíc jsou čísla silnic vypsaný na kusu papíru přelepený tejpou na nádrži
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Honzik8719 psal:
po staru je to nejvíc! mrdat androjdy a jabkaNo jistě,když egzistuje garmin
nejvíc jsou čísla silnic vypsaný na kusu papíru přelepený tejpou na nádrži
Napiču, vydrželo to jenom chvilku ulítlo to a ani Pican to nechytil
Strýcfajtr !!!
osiris psal:XJelen psal:Luk psal:Štěpánku, beru ty PR4, jak jsi mi u Kima laskavě a nenásilně doporučil
...ale jenom s kšiltofkou a přívěškem, jinak na to seru a chci zas ty roadsmarty!!!...jo, jsem spokojenej
.....vždyť jsem říkal, že budeš spokojenej
kojaksro psal:osiris psal:XJelen psal:
...jo, jsem spokojenej
.....vždyť jsem říkal, že budeš spokojenej
...jj dohromady 50 kiláků ke všemu v zimě, žádný vopotřebení, krásně do kulata atd. vole
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Luk psal:Štěpánku, beru ty PR4, jak jsi mi u Kima laskavě a nenásilně doporučil
....pičo, vem si na ten merčendajsing kufr a pávíka woe
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2016 13:33:59 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:
No jistě,když egzistuje garminnejvíc jsou čísla silnic vypsaný na kusu papíru přelepený tejpou na nádrži
Napiču, vydrželo to jenom chvilku ulítlo to a ani Pican to nechytil
to taky neni na rychlostní turistiku..na tu je nejlepší průvodce
....pokud by měl někdo zájem jelikož máme zastoupení Scottoilera, tak na všechny v-Systémy slevy 30% a na e-Systém 25%. V případě nakoupení Scotta je sleva 30% i na olej.
Aktuální ceny a všechny sady jsou hír
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c8292/mo … oiler.html
kojaksro psal:....pokud by měl někdo zájem jelikož máme zastoupení Scottoilera, tak na všechny v-Systémy slevy 30% a na e-Systém 25%. V případě nakoupení Scotta je sleva 30% i na olej.
Aktuální ceny a všechny sady jsou hír
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c8292/mo … oiler.html
hele voptámsemazání nepotřebuju ale to moje pojebaný gipro ...dá se to někam poslat (už teda po záruce) na vodskoušení ???... esi je vadný nebo je vadná potom třeba celá motorka?
MRDAT!!!
Banditatom (Člen) 24.08.2016 20:42:36 Offline |
Kdyz jsme u toho scotoilera.....stepane da se koupit solo injektor?myslim jako nahradni dil...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Takže asi tak
....ty woe Kožak, už před rokem a něco jsem ti říkal ať to sundáš a my to pošleme na reklamaci. Se zárukou si nelam hlavu, to pořešíme.....ale jestli tohle napíšeš zase za rok, tak už se na Tebe vyseru
...to BanditaTom, nakul nejtovačku, a jasný půjde to objednat jako samotný díl.
...to Inženýrek.....zatím to platí
andre.marek (Člen) 25.08.2016 08:54:33 Offline |
kojaksro psal:...to BanditaTom, nakul nejtovačku, a jasný půjde to objednat jako samotný díl.
On ji ještě pořád nevrátil???
Honzik8719 (Člen) 25.08.2016 09:51:13 Offline |
Mour psal:andre.marek psal:kojaksro psal:...to BanditaTom, nakul nejtovačku, a jasný půjde to objednat jako samotný díl.
On ji ještě pořád nevrátil???
...já už mám také nanejtováno
ale Tom pořád ne
...relativní kochač...
andre.marek (Člen) 25.08.2016 10:40:53 Offline |
tachec psal:...teď nejtuje dodávku
Taky mě to napadlo, ale nechtěl jsem dráždit...
hlemejzd999 (Člen) 25.08.2016 10:42:11 Offline |
tachec psal:Honzik8719 psal:Mour psal:
...já už mám také nanejtovánoale Tom pořád ne
...teď nejtuje dodávku
Takže celej sever ázije ma už snejtovano , ale Tom ještě ne ...budeš si muset pro ni dojet Kojak , Tomovi ted nejezdí auto
kojaksro psal:Takže asi tak
....ty woe Kožak, už před rokem a něco jsem ti říkal ať to sundáš a my to pošleme na reklamaci. Se zárukou si nelam hlavu, to pořešíme.....ale jestli tohle napíšeš zase za rok, tak už se na Tebe vyseru
ok tak já to teda sundám ď
MRDAT!!!
kojaksro psal:Takže asi tak
už?
MRDAT!!!
....Pražci a okolí, pokud budete mít zájem
Buďte připraveni na první jarní kilometry a vyjeďte do nové sezóny s dokonale připraveným strojem od nás
zdarma dovoz a odvoz motocyklu z vaší garáže do 25km
20% sleva na všechny servisní práce
Váš stroj předáme v plné kondici připravený na první jarní jízdu
platí od začátku listopadu do konce února
http://www.abmoto.cz/cz/page/2614/servi … a-atv.html
....
.....tak jsme přestěhovali prodejnu a to o celých 12metrů vlevo. Ale je o dost větší, lepší a taky dražší. Tak až pojedete kolem, tak se stavte na kafe, pivo (zatím jen lahvový) a kus řeči, je zima a čas taky je. A taky si samozřejmě něco koupit......
kojaksro psal:.....tak jsme přestěhovali prodejnu a to o celých 12metrů vlevo. Ale je o dost větší, lepší a taky dražší. Tak až pojedete kolem, tak se stavte na kafe, pivo (zatím jen lahvový) a kus řeči, je zima a čas taky je. A taky si samozřejmě něco koupit......
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … anew12.jpg
Dobře ty, to vypadá, že se daří. Tak ať to jede dál
kojaksro psal:.....tak jsme přestěhovali prodejnu a to o celých 12metrů vlevo. Ale je o dost větší, lepší a taky dražší. Tak až pojedete kolem, tak se stavte na kafe, pivo (zatím jen lahvový) a kus řeči, je zima a čas taky je. A taky si samozřejmě něco koupit......
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … anew12.jpg
....gratuluji, je za tím spousta práce
tachec psal:Tady se bude parkovat líp na chodníku, hned za tou značkou zákazu zastavení
Kdykoliv sem jel ke Štěpánovi, stál sem s 6tunou částečně na chodníku před značkou nebo jak píšeš a nikdy žádnej trabl . Akorát jednou sem zapoměl rozsvítit, tak sem dostal flastr po 50 metrech
honza1977 psal:tachec psal:Tady se bude parkovat líp na chodníku, hned za tou značkou zákazu zastavení
Kdykoliv sem jel ke Štěpánovi, stál sem s 6tunou částečně na chodníku před značkou nebo jak píšeš a nikdy žádnej trabl . Akorát jednou sem zapoměl rozsvítit, tak sem dostal flastr po 50 metrech
To eště nebyly pojebaný zóny, teď tam krouží auto s kamerama :(
Klika je, ze parkoviště je hned za rohem ...
ale di, Ty brepto ...