Nejsi přihlášen
Re: ....akcičky od Kojaka ( ABMOTO)
....to hoši díky, jak psal kamarád Mour, je zatím spousta naší práce a odříkání
...to Jelene, máme dočegusto (prozatím) a pivo od Faakera
...to Lubošku, není problém ti u nás finančně odlehčit jako v sex-shopu ba naopak ještě ti přibude nějaký ten šikovný motocajk
...parking je již na pohodu, cituji:
Parkování je nyní možné na placené zóně přímo v ulici Kotevní kde přes den bezproblémů zaparkujete, přijdete k nám na prodejnu, sdělíte RZ vašeho vozu a mi Vám parkování online zaplatíme. Toto, samozřejmě platí v případě, že si jdete vyzvednout objednávku nebo něco koupit.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
XJelen psal:kojaksro psal:...to Lubošku, není problém ti u nás finančně odlehčit jako v sex-shopu ba naopak ještě ti přibude nějaký ten šikovný motocajk...
Máte videokabinky jo?
na kukačku a vlastní ubrousky sebou
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
huskyb12 psal:honza1977 psal:tachec psal:Tady se bude parkovat líp na chodníku, hned za tou značkou zákazu zastavení
Kdykoliv sem jel ke Štěpánovi, stál sem s 6tunou částečně na chodníku před značkou nebo jak píšeš a nikdy žádnej trabl . Akorát jednou sem zapoměl rozsvítit, tak sem dostal flastr po 50 metrech
To eště nebyly pojebaný zóny, teď tam krouží auto s kamerama :(
Klika je, ze parkoviště je hned za rohem ...
Počkej počkej na tý zborovský nebo strakonický žádná zóna nejni
Myslíš to autíčko co furt bliká a na střeše má 8 kamer? Já měl za to, že fotí podklady pro street view
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2016 14:34:33 Offline |
No ja jsem teda ve Vlasimi a v pardubicich videl Golfa s uplne jinym fotakem a popisama google street view,ale tak prazaci musej mit holt neco extra😀😀😀
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 17.11.2016 15:29:34 Offline |
hmm čoveče asi jo,ale já si pamatuju jinej vzhled..ale je to pár let
kojaksro psal:....to hoši díky, jak psal kamarád Mour, je zatím spousta naší práce a odříkání
...to Jelene, máme dočegusto (prozatím) a pivo od Faakera
...to Lubošku, není problém ti u nás finančně odlehčit jako v sex-shopu ba naopak ještě ti přibude nějaký ten šikovný motocajk
...parking je již na pohodu, cituji:
Parkování je nyní možné na placené zóně přímo v ulici Kotevní kde přes den bezproblémů zaparkujete, přijdete k nám na prodejnu, sdělíte RZ vašeho vozu a mi Vám parkování online zaplatíme. Toto, samozřejmě platí v případě, že si jdete vyzvednout objednávku nebo něco koupit.
...joa jen se zeptám ,už to můžu dovézt? víš co :)
MRDAT!!!
XJRko má podobnej zadek, je to uchycený k zadnímu tlumiči, pak u madla a pod spz. tak poupravím ty úchyty na tom džáku kufru (prodloužím-zkrátím-přiohnu) trochu se zakutí a jeto
http://www.motech.cz/images/swmotech-ma … 0000_b.pdf
GSX 1400 K7
na ještě stále svojí B12 jsem to měl. prodal jsem to Inženýrkovi. stejně by to cenu motorky při prodeji nezvedlo, tak prodávám bez...no kdybych to tušil, tak jsem si je asi nechal a upravil na GSX...
GSX 1400 K7
Štěpáne, jaký jsou blinkry Spark? (http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1216990/ … -sklo.html)
Jsou to ty co má Honzik na Buellu?
Asi je nutně potřebuju :D
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honzik8719 (Člen) 21.03.2017 09:10:48 Offline |
mr.BSE psal:Štěpáne, jaký jsou blinkry Spark? (http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1216990/ … -sklo.html)
Asi je nutně potřebuju :D
ja mám Lizárdy, ale kup si Sparky
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:ja mám Lizárdy, ale kup si Sparky
A ty Lizardy drzi? Mas foto? Ja potrebuju neco co se neuklepe... Jedna blikna uz je spis jen na dratech, druha je tak na pul a zbyle 2 jsou nacate...
Problem je v tom, ze zpuchrela a uklepala se ta guma... Holt to stoji venku.
A vzehledem k tomu, ze se ti to klepe trochu vic nez me, tak se ptam na zkusenosti.
Dik.
Honzik8719 (Člen) 21.03.2017 23:06:04 Offline |
Ondráš psal:Honzik8719 psal:ja mám Lizárdy, ale kup si Sparky
A ty Lizardy drzi? Mas foto? Ja potrebuju neco co se neuklepe... Jedna blikna uz je spis jen na dratech, druha je tak na pul a zbyle 2 jsou nacate...
Problem je v tom, ze zpuchrela a uklepala se ta guma... Holt to stoji venku.
A vzehledem k tomu, ze se ti to klepe trochu vic nez me, tak se ptam na zkusenosti.
Dik.
Tyhle mají najeto 4tis a pohodex, na starým buellu jsem je měl taky a ty najeli asi 15 tis...jak blikali si možná ještě pamatuješ ze Slovače
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:mr.BSE psal:Štěpáne, jaký jsou blinkry Spark? (http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1216990/ … -sklo.html)
Asi je nutně potřebuju :Dja mám Lizárdy, ale kup si Sparky
Objednáno, zaplaceno Pak hodím fotku jak svítí. Podle Štepána dost
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Honzik8719 psal:mr.BSE psal:Štěpáne, jaký jsou blinkry Spark? (http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1216990/ … -sklo.html)
Asi je nutně potřebuju :Dja mám Lizárdy, ale kup si Sparky
Objednáno, zaplaceno Pak hodím fotku jak svítí. Podle Štepána dost
...koukal jsem na ně na výstavě a svítěj fakt pjekně
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:mr.BSE psal:Honzik8719 psal:
ja mám Lizárdy, ale kup si SparkyObjednáno, zaplaceno Pak hodím fotku jak svítí. Podle Štepána dost
...koukal jsem na ně na výstavě a svítěj fakt pjekně
Letos? Já jsem je tam hledal jak a nenašel
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Honzik8719 (Člen) 24.03.2017 07:21:34 Offline |
mr.BSE psal:Filous psal:mr.BSE psal:
Objednáno, zaplaceno Pak hodím fotku jak svítí. Podle Štepána dost...koukal jsem na ně na výstavě a svítěj fakt pjekně
máš věřít kojakoj
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:mr.BSE psal:Filous psal:...koukal jsem na ně na výstavě a svítěj fakt pjekně
máš věřít kojakoj
Však věřím Dneska by to mělo dorazit
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Filous psal:mr.BSE psal:
Objednáno, zaplaceno Pak hodím fotku jak svítí. Podle Štepána dost...koukal jsem na ně na výstavě a svítěj fakt pjekně
...jo, měli je u Kočkůch na Matějský v Holešovicích, do Letňan nejezdim, bo mě sériová produkce moc nezajimá, rači koukam na stavby...
Filous psal:mr.BSE psal:Filous psal:...koukal jsem na ně na výstavě a svítěj fakt pjekně
...jo, měli je u Kočkůch na Matějský v Holešovicích, do Letňan nejezdim, bo mě sériová produkce moc nezajimá, rači koukam na stavby...
a tím se všechno vysvětluje,já jsem byl v Letňanech
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2017 12:58:41 Offline |
poslal sem malou vobjednávčičku, tak to píšu sem, volat už nebudu ...to jen abys věděl
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 14.06.2017 21:15:58 Offline |
Kojaku bylo by mozne jeste k te objednavce pribalit pravy predni blinkr na eSko , ja to tam zapomnel pridat
hlemejzd999 psal:Kojaku bylo by mozne jeste k te objednavce pribalit pravy predni blinkr na eSko , ja to tam zapomnel pridat
....jako chceš od N-kaře, blinkr na S-ko....ses posral ne
....příští týden to máš doma
andre.marek (Člen) 15.06.2017 10:48:17 Offline |
kojaksro psal:....jako chceš od N-kaře, blinkr na S-ko....ses posral ne
Tak to já už asi u tebe nic nedostanu, co??? Na ten kosmostroj...
.
.
.
Ale beztak ti ta kapotáž chybí a nechceš to přiznat
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2017 11:21:08 Offline |
kojaksro psal:hlemejzd999 psal:Kojaku bylo by mozne jeste k te objednavce pribalit pravy predni blinkr na eSko , ja to tam zapomnel pridat
....příští týden to máš doma
To von se upsal..spravne tam melo byt chci horni brejle novej predni a zadni kryt budiku drzaky svetla,svetlo a DVA eNkovy blinkry,ale to mu vycitat nemuzes on uz takovy je😂😂😂
hlemejzd999 (Člen) 15.06.2017 12:12:22 Offline |
K.a.s.y.m. psal:kojaksro psal:hlemejzd999 psal:Kojaku bylo by mozne jeste k te objednavce pribalit pravy predni blinkr na eSko , ja to tam zapomnel pridat
....příští týden to máš domaTo von se upsal..spravne tam melo byt chci horni brejle novej predni a zadni kryt budiku drzaky svetla,svetlo a DVA eNkovy blinkry,ale to mu vycitat nemuzes on uz takovy je😂😂😂
Kojakoj dík
Kasym : až s tim fláknu, nebo mi jebne, jako Štěpánovi , tak to předělám ...zatim bude stačit jen ten blinkr
andre.marek psal:kojaksro psal:....jako chceš od N-kaře, blinkr na S-ko....ses posral ne
.
.
.
Ale beztak ti ta kapotáž chybí a nechceš to přiznat
....kosmobusa, by byla nahatá ošklivá, ta se mi líbí jak je, takže klidně objednávej
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2017 13:30:48 Offline |
kojaksro psal:andre.marek psal:kojaksro psal:....jako chceš od N-kaře, blinkr na S-ko....ses posral ne
.
.
.
Ale beztak ti ta kapotáž chybí a nechceš to přiznat....kosmobusa, by byla nahatá ošklivá, ta se mi líbí jak je, takže klidně objednávej
No jo proste vylecenej eNkar😂😂 busa a pekna😂😂😂 nic ve zlym kazdej mame jinej vkus a me se busa nelibi😁
hlemejzd999 (Člen) 16.06.2017 10:49:23 Offline |
kojaksro psal:hlemejzd999 psal:Kojaku bylo by mozne jeste k te objednavce pribalit pravy predni blinkr na eSko , ja to tam zapomnel pridat
....příští týden to máš doma:smokin:
Kojaku příští týden je dneska ? ...to bylo teda super rychlý- prej přijdou příští tejden , tys kecal, tys mě jen tak napínal viď ?
seš rychlejší , než já s vobjednávkou
ta sada vypadá super ( doufam, že ji nepoužiju)
super velkej dík , jdu montovat blinkr
hlemejzd999 psal:kojaksro psal:hlemejzd999 psal:Kojaku bylo by mozne jeste k te objednavce pribalit pravy predni blinkr na eSko , ja to tam zapomnel pridat
....příští týden to máš doma:smokin:Kojaku příští týden je dneska ? ...to bylo teda super rychlý- prej přijdou příští tejden , tys kecal, tys mě jen tak napínal viď ?
... za chvíli se těšíme na dotaz: motka nestartuje, nejde elektrika
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
hlemejzd999 psal:kojaksro psal:hlemejzd999 psal:Kojaku bylo by mozne jeste k te objednavce pribalit pravy predni blinkr na eSko , ja to tam zapomnel pridat
....příští týden to máš doma:smokin:Kojaku příští týden je dneska ? ...to bylo teda super rychlý- prej přijdou příští tejden , tys kecal, tys mě jen tak napínal viď ?
...není zač, vono sme někdy z Mácou kurwa rychlí...taky děkujeme
kojaksro psal:hlemejzd999 psal:kojaksro psal:
super velkej dík , jdu montovat blinkr...není zač, vono sme někdy z Mácou kurwa rychlí...taky děkujeme
...rikali holky???
Filous psal:kojaksro psal:hlemejzd999 psal:
Kojaku příští týden je dneska ? ...to bylo teda super rychlý- prej přijdou příští tejden , tys kecal, tys mě jen tak napínal viď ?
super velkej dík , jdu montovat blinkr...není zač, vono sme někdy z Mácou kurwa rychlí...taky děkujeme
...rikali holky???
tak to bych jim poradil počítat si v duchu třeba matičky...mám to vyzkoušený
MRDAT!!!
kojaksro psal:...to Filous: tady zatím funguji velmi dobře, co říkala Verča tak i Máca
...to Kožak: oddalující finále mi zajišťuje Hurvínek, lepší jak matičky
...tag hlavne ze Maca je spokojenej
....dlouho jsem nedával žádnou novinku, ale tohle musím novej typ Scottoilera x-Systém.
...už mám na motorce a pecka největší, cena trošku vyšší, ale stojí to za to
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1253289/ … etezu.html
...schovanej v podsedláku (díky Honzíku), a maže
...to Kožak: vyhrál jsem v létě Scottoilera x-Systém na Motorkářích - děkuji, dorazil v pořádku.
Mám jen dotaz ohledně umístění... Po prosezených minutách u mýho brouka jsem nenašel lepší místo na montáž než v podsedláku (dle Tvého vzoru). Jak ho plníš? Nebudu potřebovat pomoc nějakýho kasaře? Případně nenapadlo Tě ještě jiné umístění v průběhu užívání? Díky za odpověď...
vendous psal:Nazdar člověče, celkem dlouho si tu neměl žádnou akcičku. Tak co třeba udělat akci na destičky, potřeboval bych na autobus přední desky asi APčka
souhlas taky by se hodila akce na desky
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Zrzek1 psal:...to Kožak: vyhrál jsem v létě Scottoilera x-Systém na Motorkářích - děkuji, dorazil v pořádku.
Mám jen dotaz ohledně umístění... Po prosezených minutách u mýho brouka jsem nenašel lepší místo na montáž než v podsedláku (dle Tvého vzoru). Jak ho plníš? Nebudu potřebovat pomoc nějakýho kasaře? Případně nenapadlo Tě ještě jiné umístění v průběhu užívání? Díky za odpověď...
..jsem rád kurwa rád, že to vyhrál někdo s Bé-čkem, ale asi Tě nepotěším, zkoušel jsem to na rám, pod sedlo....pod sedlo to je přístupné, ale sežereš Tím moc místa, ten podsedlák je super, nezabere místo, ale leješ to tam poslepu, což jsem se už naučil, ale stejně něco nabrindám, není vidět na rysku....ale zesejc nalejt to tam je v pohodě, akorát musíš bejt víc vofafrnej a pak je to v pohodě.
Možná ještě nějaké místo zkusím, protože teď na rámu už nic nemám
zzzmrzlinar (Člen) 07.11.2018 14:34:03 Offline |
kojaksro psal:Zrzek1 psal:...to Kožak: vyhrál jsem v létě Scottoilera x-Systém na Motorkářích - děkuji, dorazil v pořádku.
Mám jen dotaz ohledně umístění... Po prosezených minutách u mýho brouka jsem nenašel lepší místo na montáž než v podsedláku (dle Tvého vzoru). Jak ho plníš? Nebudu potřebovat pomoc nějakýho kasaře? Případně nenapadlo Tě ještě jiné umístění v průběhu užívání? Díky za odpověď.....jsem rád kurwa rád, že to vyhrál někdo s Bé-čkem, ale asi Tě nepotěším, zkoušel jsem to na rám, pod sedlo....pod sedlo to je přístupné, ale sežereš Tím moc místa, ten podsedlák je super, nezabere místo, ale leješ to tam poslepu, což jsem se už naučil, ale stejně něco nabrindám, není vidět na rysku....ale zesejc nalejt to tam je v pohodě, akorát musíš bejt víc vofafrnej a pak je to v pohodě.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 154532.jpg
tywoe, to je ten ram co se krouti jak klubko zmiji
Banditatom (Člen) 08.11.2018 10:21:26 Offline |
To uzs rozjel prodej pouzitych nahradnich dilu?😂😂😂😂
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
tachec psal:Na něčí motorce se ten servis musej naučit - hlavně aby to do jara dali dohromady
...do jara to bude naložený v "nálevu" aby se odmočila špína i na zetoru
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...pánové kdyby měl někdo zájem, máme tu nějaké sady Scottoiler za super peníz, tak si můžete napsat ježíškovi.
Scottoiler vSystem univerzální sada mazání motocyklového řetězu za 1995,-Kč
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/93692/c8 … etezu.html
Scottoiler vSystem Suzuki V-Strom 650/1000, KTM, Triumph Tiger 800, Kawasaki Versys 650/1000, Africa Twin, Kawasaki, Ducati Multistrada všechny Kit Edition za 1995,-Kč
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c80478/s … etezu.html
Scottoiler xSystem automatické mazání řetězu (novinka 2018) - 4890,-Kč
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1253289/ … etezu.html
Elektronický Scottoiler eSystem - plně automatické mazání řetězu - 5690,-Kč
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/93693/c8 … etezu.html
kojaksro psal:Zrzek1 psal:...to Kojak: vyhrál jsem v létě Scottoilera x-Systém na Motorkářích - děkuji, dorazil v pořádku.
Mám jen dotaz ohledně umístění... Po prosezených minutách u mýho brouka jsem nenašel lepší místo na montáž než v podsedláku (dle Tvého vzoru). Jak ho plníš? Nebudu potřebovat pomoc nějakýho kasaře? Případně nenapadlo Tě ještě jiné umístění v průběhu užívání? Díky za odpověď.....jsem rád kurwa rád, že to vyhrál někdo s Bé-čkem, ale asi Tě nepotěším, zkoušel jsem to na rám, pod sedlo....pod sedlo to je přístupné, ale sežereš Tím moc místa, ten podsedlák je super, nezabere místo, ale leješ to tam poslepu, což jsem se už naučil, ale stejně něco nabrindám, není vidět na rysku....ale zesejc nalejt to tam je v pohodě, akorát musíš bejt víc vofafrnej a pak je to v pohodě.
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 154532.jpg
Namontováno, odzkoušeno...
Ještě jednou díky
...kucí kdyby jste měl někdo zájem zůstali mi tu jedny lineáry 9,5N/mm od Wilbersu + olej na B12 95-00. Wilbers nám je omylem poslal 2x tak je tu mám jedny plonkový
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/1948264/ … rs-75.html
hlemejzd999 (Člen) 09.04.2020 16:22:00 Offline |
Čus Kožak, poslal jsem ti ímejl, tak kdybys mi to mohl prosimtě nechat vyrobit a poslat
dík
hlemejzd999 (Člen) 16.04.2020 15:02:37 Offline |
děkuji vám ho tam pěkně za výrobu, holub vodleťál
...zdarec, ode dneška do konce roku AKCE -10% úplně na všechno. Takže stačí objednat online, zavolat nebo napsat email když to bude něco specifického
https://www.abmoto.cz/
...a přeji fšem pěkný svátky svátky , hlavně zdraví a ať se brzdy toho Covidu a toho Babiše zbavíme
Banditatom (Člen) 21.12.2020 16:11:55 Offline |
Ondráš psal:kojaksro psal:a ať se brzdy toho Covidu a toho Babiše zbavíme
Proti COVIDu snad pomuze ockovani... Co pomuze proti Babisovi?
Na covid ockovani nepomuze ale na babise urcite pomuze ocelova trubka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Na covid ockovani nepomuze ale na babise urcite pomuze ocelova trubka
Jak vidis, tak podporu ma stale velkou... Ale nebudeme Kojakoj zasirat tema. Na to mame mrdaci mistnost.