Nejsi přihlášen
Re: ....akcičky od Kojaka ( ABMOTO)
kojaksro psal:Zdar bejci, ÖHLINS udělal akci na přední pružiny + tlimičový olej. Celý set vyjde 2475,-Kč....což je z původní ceny 3850,-Kč docelá slušná slevička.
....ode mě ještě poštovné zdarma a 25% sleva na originální prachovky a gufera od Tourmaxu.
...osazovací tabulku a objednat můžete zde http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/579397/c … -akce.html .....do objednávky napište ÖHLINS PIČO
...jináš pro ty co se ptali, v tabulce pružiny na B6 95-04 nejsou, ale ÖHLINS je má, takže se objednat dají. Na GSX1400 co ste se ptali Nety, Fajt a spol....nee.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:kojaksro psal:Zdar bejci, ÖHLINS udělal akci na přední pružiny + tlimičový olej. Celý set vyjde 2475,-Kč....což je z původní ceny 3850,-Kč docelá slušná slevička.
....ode mě ještě poštovné zdarma a 25% sleva na originální prachovky a gufera od Tourmaxu.
...osazovací tabulku a objednat můžete zde http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/579397/c … -akce.html .....do objednávky napište ÖHLINS PIČO...jináš pro ty co se ptali, v tabulce pružiny na B6 95-04 nejsou, ale ÖHLINS je má, takže se objednat dají. Na GSX1400 co ste se ptali Nety, Fajt a spol....nee.
ty vole na co do autobusu ohlinsy? dyk by to bylo tvrdý a mohla by je na tom gauči bolet prdel
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 13.05.2011 15:42:40 Offline |
Štěpáne do kdy ta akce je??jako vemu si je určitě,ale teď mám trošku trabl s prachama budou až tak na konci měsíce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
....To Kasym....objednat nejpozději do konce května, pak počítej ještě že máš fóra 10 dní než dorazí.
....To Zdendo, Pavel z gipra dělá slevy na konci a začátku sezóny. Jak bude potřeba dej vědět, udělám nabídku, ale nečekej zázraky.
...To Stiegel.....juknu se, tuším že je někdo dělá.
...To Kim, snad už budeš víc jezdit.....ale zase se nebudeš mít na co vymlouvat
kojaksro psal:....To Kasym....objednat nejpozději do konce května, pak počítej ještě že máš fóra 10 dní než dorazí.
....To Zdendo, Pavel z gipra dělá slevy na konci a začátku sezóny. Jak bude potřeba dej vědět, udělám nabídku, ale nečekej zázraky.
...To Kim, snad už budeš víc jezdit.....ale zase se nebudeš mít na co vymlouvat
woe buď rád,aspoň se ti hejbou kšefty...snad už mám vybráno do nebo pudu po žníh k Turkovi....pan Husky říkal
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:kojaksro psal:....To Kasym....objednat nejpozději do konce května, pak počítej ještě že máš fóra 10 dní než dorazí.
...To Kim, snad už budeš víc jezdit.....ale zase se nebudeš mít na co vymlouvatwoe buď rád,aspoň se ti hejbou kšefty...snad už mám vybráno do nebo pudu po žníh k Turkovi....pan Husky říkal
.....já sem rád, ale letos padaj samý známí a ty nerad vobírám
Zdarec bejci. Začal jsem dělat řetězy DC ( AFAM ) osazeno koly AFAM, netřeba představovat. Takže tady pro členy BP, malá akce na celé sady
B6 r.v.95-99 - 530MXO 2420,-Kč MZX-G 3420,-Kč
B6 r.v. 00-04 - 530MXO 2450,-Kč MZX-G 3460,-Kč
B650olej - 530MXO 2485,-Kč MZX-G 3530,-Kč
B650voda- 525MZO 2420,-Kč MZX2-G 3020,-Kč
B12- 530MXO 2420,-Kč MZX-G 3420,-Kč
B12 K6 - 530MXO 2520,-Kč MZX-G 3520,-Kč
B1215- 530MXO 2520,-Kč MZX-G 3595,-Kč
Pro B12/1250 je možné rozety v duralu.
Pro místní jebkaře, dotaz na ceny na email.
....počta 119,-Kč dobírka ( 89,-Kč převodem ), výměna Prágl no problémo
...tech. info řetězů zde http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c38825/d … -sady.html
XJelen psal:kojak - dělaj i 520 rejs?
...si piš, vyjde dobře buď 520, 525 nebo 530 to je max na tah ( jako na B12 ) nebo RXO-GP tam je rozdíl jenom, že je lehčí a nepatrně míň na tah.
Progear 650 (Člen) 24.06.2011 16:37:43 Offline |
XJelen psal:kojak - dělaj i 520 rejs?
mám uplně základní EK 520, ten nejvíc soc a bohatě to stačí...
Ovšem ty máš litr vid, takovej velkej kluk já zátím nejsem...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:XJelen psal:kojak - dělaj i 520 rejs?
mám uplně základní EK 520, ten nejvíc soc a bohatě to stačí...
Ovšem ty máš litr vid, takovej velkej kluk já zátím nejsem...
hlavně sem ty vole vo ňáký to kilo těžší, takže řešim každej gram
no neboj se, že cena nebude rozhodující
Strýcfajtr !!!
kojaksro psal:Zdarec bejci. Začal jsem dělat řetězy DC ( AFAM ) osazeno koly AFAM, netřeba představovat. Takže tady pro členy BP, malá akce na celé sady
....to Jelenoj, ten co je veden jako MZX-G si můžeš vybrat v jaký chceš velikosti. Srát na to GP. ( váhová úspora zanedbatelná )
kojaksro psal:kojaksro psal:Zdarec bejci. Začal jsem dělat řetězy DC ( AFAM ) osazeno koly AFAM, netřeba představovat. Takže tady pro členy BP, malá akce na celé sady
...tech. info řetězů zde http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c38825/d … -sady.html....to Jelenoj, ten co je veden jako MZX-G si můžeš vybrat v jaký chceš velikosti. Srát na to GP. ( váhová úspora zanedbatelná )
hele štěpo, teď mě řekni jak to vypadá s tim kuplunkem?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:kojaksro psal:....to by Ti mělo dorazit dneska na Hůrku.
alelůjá chvalte pána! Kubík už mě bombarduje taky
Já se jen ptal vogo, když to dnes dorazí tak večer přijedem na véču...
Čaroděj Dobroděj 8-)
xrohy psal:XJelen psal:kojaksro psal:....to by Ti mělo dorazit dneska na Hůrku.
alelůjá chvalte pána! Kubík už mě bombarduje taky
Já se jen ptal vogo, když to dnes dorazí tak večer přijedem na véču...
ty vole podržim sopku! přijede návštěva
Strýcfajtr !!!
kojaksro psal:kojaksro psal:Zdar bejci, ÖHLINS udělal akci na přední pružiny + tlimičový olej. Celý set vyjde 2475,-Kč....což je z původní ceny 3850,-Kč docelá slušná slevička.
...osazovací tabulku a objednat můžete zde http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/579397/c … -akce.html .....do objednávky napište ÖHLINS PIČO...jináš pro ty co se ptali, v tabulce pružiny na B6 95-04 nejsou, ale ÖHLINS je má, takže se objednat dají. Na GSX1400 co ste se ptali Nety, Fajt a spol....nee.
To: Kojak prosimte kamos schani na svoji okruhovku GSX-R 750 01, predni pruziny, ale co sem koukal tak zrovna tady tento jahr tam neni v sindlerovym seznamu , nebo dalo by se to vod pana Ohlinse sehnat ? A ted nevim jestli chce linearni a nebo progresivni. Pokud bys neco mel, dal bych mu na tebe cislo, on uz by te zavolal a vyridil si to.
kojaksro psal:...to billy je tam ve třech možnostech lineára od Ohlinsu. Tuším, že zítra končí ta akce, posunuli ji o měsíc.
Ok asi ti bude volat dneska jeste, rikal sem mu vo tom tedkon. Diky
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2011 20:19:12 Offline |
Kelly01 psal:Tunění na , , narvete do toho 100litrů, budete hrozní maséři a pak přijede Kakin nebo Fijat a pojezdí vás na půjčené sériové hajtře z gumama z minulého století
já dal švédy na předek a je to lepší jak utahaný série
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Kojaku, při štrachání se na netu jsem u Gipro narazil na tento model http://www.motops.cz/cz/katalog-produkt … osti/c6316
Je to univerzální ukazatel pro všechny verze motorek s mechotachem. To jen kdyby sis chtěl doplnit eshop
Lepší někdy, než nikdy.
Drakoxxl psal:Kojaku, při štrachání se na netu jsem u Gipro narazil na tento model http://www.motops.cz/cz/katalog-produkt … osti/c6316
Je to univerzální ukazatel pro všechny verze motorek s mechotachem. To jen kdyby sis chtěl doplnit eshop
...mám ho tam už od začátku
...červěně zvírazněno http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/48477/c1 … xtype.html
PFremer psal:Štěpáne, tak mišelína dorazila, za 0 kč , pošli mi číslo účtu s cenou ať nejsem dlužník
Opět dík.
...měla by tam být faktura u gumy. Pokud není pošlu mejlem.
kojaksro psal:PFremer psal:Štěpáne, tak mišelína dorazila, za 0 kč , pošli mi číslo účtu s cenou ať nejsem dlužník
Opět dík....měla by tam být faktura u gumy. Pokud není pošlu mejlem.
Myslim, že tam nebyla, jen nějakej canc od pošty.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
kojaksro psal:Zdarec bejci. Začal jsem dělat řetězy DC ( AFAM ) osazeno koly AFAM, netřeba představovat. Takže tady pro členy BP, malá akce na celé sady
....kdyby někdo měl zájem GPS lokátor na motorku.
PGT1020 - 4950,-Kč dá se nastavit vymezení prostoru kde parkujete, po opuštění přijde SMS a samo se dá sledovat kde se pohybuje a spustu jinejch funkcí.
PGT5020 - 6890,-Kč má navíc pohybové čidlo a spousty jinejch funkcí.
Jsou sice krapet dražší, ale mají certifikaci a jsou homologované pro EU. Navíc přímo výrobce Guardys má svůj vlastní server kde má vlastí mapy atd.
info hír ... http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c39872/g … ardys.html
Co by jsi měl za výhodnou cenu na B6 04 jako zadní pneu?
Mám teď vepředu Pirelli Diablo Strada a vzadu Continental ContiRoadAttack 2 - obě mají okolo 5000km. Přední ještě vydrží docela dlouho, ale ta zadní nevím nevím... Přemýšlím, že bych výhledově pořídil do zadku opět contiRA 2 případně aby byla sada komplet tak Pirellku..... co ty na to?! Jaké by byly ceny?
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:Co by jsi měl za výhodnou cenu na B6 04 jako zadní pneu?
Mám teď vepředu Pirelli Diablo Strada a vzadu Continental ContiRoadAttack 2 - obě mají okolo 5000km. Přední ještě vydrží docela dlouho, ale ta zadní nevím nevím... Přemýšlím, že bych výhledově pořídil do zadku opět contiRA 2 případně aby byla sada komplet tak Pirellku..... co ty na to?! Jaké by byly ceny?
včera sme se o tom bavili...
něco chcu, zvednu telefon a zavolám
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
MaraKM psal:Co by jsi měl za výhodnou cenu na B6 04 jako zadní pneu?
Za mě Strada, Conti2 dlouhodobejc není, nehledě na to , že mě zklamala.....neměj jsem problém s gripem, ale šla rychle do kopru, když už byla ploška tak plátno byla kurwa rychlí. A na hodně vody šla hodně do aquaplainingu oproti třeba Roudsmartě.
.... strada 2875,-Kč + 119,-Kč počta.
tomasNJ psal:včera sme se o tom bavili...
něco chcu, zvednu telefon a zavolám
No právě že jsme se o tom bavili, tak mi to furt hlodá v šišce i když jsem včera zkouknul vaše gumy.... Telefonovat jsme nechtěl a) že se do diskuze může zapojit někdo další a za b) že to není otázka objednání dneska / zítra....
Ok, cena je opět solidní viděl bych to tak, že si ji objednám, ALE až tak v půlce srpna a vzal bych to rovnou i s dalším verglem, když už mám živit poštu (Po objednání olejničky jsem si nečekaně uvědomil, že "potřebuji" i další věci, které nabízíš ;-) )
BTW právě ta ploška se mi tam objevila zničeho nic nějak rychle a to jezdím sám! a právě se bojím, že pár vyjížděk nebo jeden aktivní týden a půjde do kopru...
Štěpáne měl bych dotaz, než to začnu štrachat někde jinde. Líbí se mi tenhle bazmek
jako držák na kameru, neuvažuješ rozšířit eshop?
Myslím, že by to šlo přichytit i pod šroub u nádrže
Jen nevím jestli do řididel je hen ten M8 http://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/54279/c9 … ub-m8.html nebo M6 http://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/121305/c … ub-m6.html
Lepší někdy, než nikdy.
Akce 4x svíčky NGK + vzducháč HIFLO
B6 96-99 - CR9EK + HFA3605 - 998,-Kč
B6 00-04 - CR9EK + HFA3610 - 1048,-Kč
B650 05-08 - CR8EK + HFA3615 - 1115,-Kč
B12 97-99 - JR9B + HFA3605 - 845,-Kč
B12 00-04 - JR9B + HFA3610 - 895,-Kč
B12 05-06 - JR9B + HFA3615 - 856,-Kč
Potom je tam dobrá cena na sintrovaný Bremba, když bude někdo chtít tak na mejla.
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2011 17:55:38 Offline |
kojkasro: poslal jsem ti mejla ,tak ti tady píšu ,abys to věděl
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 02.08.2011 18:03:32 Offline |
hlemejzd999 psal:kojkasro: poslal jsem ti mejla ,tak ti tady píšu ,abys to věděl
samozřejmě kojaksro ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
kojaksro: Ahoj, prosím Tě, 13.tého odjíždíme na dovču a já včera večer zjistil, že přední brzdové desky už by to asi nezvládly, tak sem se chtěl zeptat jestli bys byl schopný je do toho data sehnat (případně jestli je máš skladem) a dostat přes poštu ke mně? Případně jaká by byla cena? A docela se mi líbí ta akce na svíčky a vzducháč, takže bych to možná vzal obojí, to se ale domluvíme kdyžtak až jestli budou ty desky. Předem díky za odpověď.
Jimmy psal:kojaksro: Ahoj, prosím Tě, 13.tého odjíždíme na dovču a já včera večer zjistil, že přední brzdové desky už by to asi nezvládly, tak sem se chtěl zeptat jestli bys byl schopný je do toho data sehnat (případně jestli je máš skladem) a dostat přes poštu ke mně? Případně jaká by byla cena? A docela se mi líbí ta akce na svíčky a vzducháč, takže bych to možná vzal obojí, to se ale domluvíme kdyžtak až jestli budou ty desky. Předem díky za odpověď.
....úplně v pohodě, to je tam budeš mít třikrát. Akorát nevím na jakou B12, takže mi napiš kontakt a ročník B12 na abmoto@email.cz , zejtra máš doma nabídku a za dalších 48h co se rozhodneš i desky.
Pánové kdyby měl někdo zájem:
120/70-17 Michelin Pilot Road 3 - 2740,-Kč poslední 2ks
180/55-17 Michelin Pilot Road 3 - 3630,-Kč poslední 3ks
180/55-17 Michelin Pilot Road 2 - 3390,-Kč poslední 1ks
190/50-17 Michelin Pilot Road 3 - 3730,-Kč poslední 1ks
190/50-17 Michelin Power Pure - 3650,-Kč poslední 1ks
Poštovné 150,-Kč
Výměna u nás samože jasná.
kojaksro psal:Pánové kdyby měl někdo zájem:
120/70-17 Michelin Pilot Road 3 - 2740,-Kč poslední 2ks
180/55-17 Michelin Pilot Road 3 - 3630,-Kč poslední 3ks
180/55-17 Michelin Pilot Road 2 - 3390,-Kč poslední 1ks
190/50-17 Michelin Pilot Road 3 - 3730,-Kč poslední 1ks
190/50-17 Michelin Power Pure - 3650,-Kč poslední 1ks
Poštovné 150,-Kč
Výměna u nás samože jasná.
Schov mně tam tu 2hou vod zhora ....tak tejden ju ? Díky
MRDAT!!!
Kožáku, volal jsem ti včera, nebrals telefon, nebos měl obsazeno. Do kdy mi jsi schopen poslat Gipro Atre? Můžu to mít doma v úterý odpoledne?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Kožáku, volal jsem ti včera, nebrals telefon, nebos měl obsazeno. Do kdy mi jsi schopen poslat Gipro Atre? Můžu to mít doma v úterý odpoledne?
Byl na LoserFestu... Nechceš po něm, aby když poje ještě telefonoval, že ne? To jsem zažil jednou. Myslím, že operátor od O2 z toho má dodnes tiky a při slovní spojení "nefotí mi telefon" se mu podlévají oči krví.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Zdenda psal:Kožáku, volal jsem ti včera, nebrals telefon, nebos měl obsazeno. Do kdy mi jsi schopen poslat Gipro Atre? Můžu to mít doma v úterý odpoledne?
.....nemám ho skladem, takže úterý určitě ne.
....zdar bejci, kdyby měl někdo zájem o desky:
Brembo sintrovaný sada předek - 1450,-Kč B6 00-04, B650 05-06
Brembo sintrovaný sada předek - 1670,-Kč B12 01-05
EBC sintrovaný zadek - 690,-Kč B6 95-04, B12 96-05
EBC sintrovaný sada předek - 1380,-Kč B12 96-00
EBC sintrovaný sada předek - 1380,-Kč B650 07-10, B12 06, B1250 07-10.
....to jsou nějaký zbytky co tu mám. Kdyby někdo chtěl jiné mám sintrovaný AP-Racing za dobrou cenu. Když tak na mejla
dobrý den pane Kojakoj,nějaký výfuck do 6tis by nebyl? joši za 12 je na ten můj skůtr škoda
to je fofr,tak díky pane za zavolání,Ixil bude OK
...všechy, co budou u mě dělat objednávku od 1.9 do vánoční besídky v pičoklubu což je kolem 15-20.12. nad 2500,-kč ( což je jak prd ), tak budem losovat na chlastačce 3 ceny a to:
1 cena - sada moto pneu dle vlastního výběru ( co máme v nabídce )
2 cena - kompletní sada předních a zadních destiček AP-RACING nebo SBS
3 cena - 4L oleje dle vlastního výběru ( Motul, Castro, Bel-Ray )
....je to jen pro členy Suzuki Bandit, takže i kdyby to měl být jen jeden z Vás tak ( což vím, že nebude ) tak je to jeho. Pokud budete dělat objednávky na www.abmoto.cz tak do poznámek Bandit Pičo. Seznam budu průběžně aktualizovat.
1. BanditaTom ( už aby byla besídka viď )
spidys psal:Co mi tenhle rok nabídneš za zadní pryž? Si řikal, že ty Pirellky už nebudou.
....co sme obouvali tak mám dobré ohlasy na Pirelli Rosso II, Dunlop Sportsmart ....za mě ty Rosso II. Neboj něco vyberem.
kojaksro psal:...všechy, co budou u mě dělat objednávku od 1.9 do vánoční besídky v pičoklubu což je kolem 15-20.12. nad 2500,-kč ( což je jak prd ), tak budem losovat na chlastačce 3 ceny a to:
....je to jen pro členy Suzuki Bandit, takže i kdyby to měl být jen jeden z Vás tak ( což vím, že nebude ) tak je to jeho. Pokud budete dělat objednávky na www.abmoto.cz tak do poznámek Bandit Pičo. Seznam budu průběžně aktualizovat.
2. Don Pepon
kojaksro psal:...všechy, co budou u mě dělat objednávku od 1.9 do vánoční besídky v pičoklubu což je kolem 15-20.12. nad 2500,-kč ( což je jak prd ), tak budem losovat na chlastačce 3 ceny a to:
Ty voe, si to nemohl říct, když jsem bral ten olej? Mohl jsem vzít i do Escorta...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 02.09.2011 16:12:37 Offline |
ci fix konečně jsem v něčem první
psst: vo jakou besídku jde? v zimě času dost
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
bereš to s dph??
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:kojaksro psal:...všechy, co budou u mě dělat objednávku od 1.9 do vánoční besídky v pičoklubu což je kolem 15-20.12. nad 2500,-kč ( což je jak prd ), tak budem losovat na chlastačce 3 ceny a to:
1. BanditaTom ( už aby byla besídka viď )bereš to s dph??
..jasný z ceny s DPH, bez počty.
asi potřebuju šprcku na předek, něco jako sport attack (furt nevim co tam dát..), chceš mi hodit nějakou nabídku sem nebo na mejla? Samo, aby to přesáhlo výše zmíněnou cenovku a aby se to mělo rádo vzadu s roadou a posléze se supercorsou od strejdy netyho
dík
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:asi potřebuju šprcku na předek, něco jako sport attack (furt nevim co tam dát..), chceš mi hodit nějakou nabídku sem nebo na mejla? Samo, aby to přesáhlo výše zmíněnou cenovku a aby se to mělo rádo vzadu s roadou a posléze se supercorsou od strejdy netyho
dík
panebože
supercorsu dopředu v tom případě
Strýcfajtr !!!
kojaksro psal:
...všechy, co budou u mě dělat objednávku od 1.9 do vánoční besídky v pičoklubu což je kolem 15-20.12. nad 2500,-kč ( což je jak prd ), tak budem losovat na chlastačce 3 ceny a to:
....je to jen pro členy Suzuki Bandit, takže i kdyby to měl být jen jeden z Vás, tak je to jeho. Stejně u mě objednáváte, tak ať z toho taky něco máte. Pokud budete dělat objednávky na www.abmoto.cz tak do poznámek Bandit Pičo. Seznam budu průběžně aktualizovat.
1. BanditaTom
2. Don Pepon
3. Faitík
Hele když se po výplatě plácnu přes kapsu a koupím za nějaký ten násobek 2,5k budu v osudí vícekrát ?!?
Potřebuji +- to co nabízíš jako výhry ale na to se člověk spoláhat nemůže že jo... pohrávám si navíc i s myšlenou nějaké chytré nábíječky (např tu optimate4 co nabízíš). "Něco" budu brát určitě...
libac22 psal:čau Kojaku byla by lepší cena u tebe na tenhlen kousek
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Banditatom (Člen) 06.09.2011 19:28:05 Offline |
psst kojak můžu být ve slosování i vícekrát? mám nějakou nákupní horečku
XJelen psal:barynek psal:asi potřebuju šprcku na předek, něco jako sport attack (furt nevim co tam dát..), chceš mi hodit nějakou nabídku sem nebo na mejla? Samo, aby to přesáhlo výše zmíněnou cenovku a aby se to mělo rádo vzadu s roadou a posléze se supercorsou od strejdy netyho
díkpanebože
supercorsu dopředu v tom případě
co pane bože, bude za dobrej peníz, tak proč nebrat ni?
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 07.09.2011 18:24:24 Offline |
kojaksro psal:...to Libac, zítra na to juknu a pošlu Ti cenovku
...to BanditaTom nakupovat můžeš, ale každej tam bude jen jednou
aha no nic musím našetřit na požádnej balík a né to tahat po šušních
psst: dnes dorazil holub