Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2013 10:32:03 Offline |
Re: ....akcičky od Kojaka ( ABMOTO)
Filous psal:...DID...Morse se blbje nejtuje, bo má strašně tvrdý čepy
když to někomu dá udělat , tak mu to nemusí vadit
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:...DID...Morse se blbje nejtuje, bo má strašně tvrdý čepy
...dyš ho ten něgdo nevyrazí z dílny s donešenym matrijálem, tag ať se s tym pag popere, tagže máš recht
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2013 11:26:37 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:...DID...Morse se blbje nejtuje, bo má strašně tvrdý čepy
...dyš ho ten něgdo nevyrazí z dílny s donešenym matrijálem, tag ať se s tym pag popere, tagže máš recht
čeče ty seš Filous ňákej cimprlich ...si někdy koupim Morse a stavim se ..jaks to jednou řikal : „ hevertyčkou mezi sjetla “ ?
hlemejzd999 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
když to někomu dá udělat , tak mu to nemusí vadit...dyš ho ten něgdo nevyrazí z dílny s donešenym matrijálem, tag ať se s tym pag popere, tagže máš recht
čeče ty seš Filous ňákej cimprlich ...si někdy koupim Morse a stavim se ..jaks to jednou řikal : „ hevertyčkou mezi sjetla “ ?
...pamatuješ si to dobře
Filous psal:hlemejzd999 psal:Filous psal:
...dyš ho ten něgdo nevyrazí z dílny s donešenym matrijálem, tag ať se s tym pag popere, tagže máš rechtčeče ty seš Filous ňákej cimprlich ...si někdy koupim Morse a stavim se ..jaks to jednou řikal : „ hevertyčkou mezi sjetla “ ?
...pamatuješ si to dobře
stejně máme blbej vobor Fildo,když jdou na žrádlo do restaurantu,
nepřinesou si nákup v teskotašce a že by chtěli vod kuchaře něco uvařit
...a bude hůř!
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2013 13:31:55 Offline |
karlos100 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
čeče ty seš Filous ňákej cimprlich ...si někdy koupim Morse a stavim se ..jaks to jednou řikal : „ hevertyčkou mezi sjetla “ ?...pamatuješ si to dobře
tak já si k mechanikoj nenosim polotovary ...když chci už něco vopravit , tak si u nej vobjednám i matrijál ...to by mě hanba fackovala
hlemejzd999 psal:karlos100 psal:Filous psal:
...pamatuješ si to dobřestejně máme blbej vobor Fildo,když jdou na žrádlo do restaurantu,
nepřinesou si nákup v teskotašce a že by chtěli vod kuchaře něco uvařittak já si k mechanikoj nenosim polotovary ...když chci už něco vopravit , tak si u nej vobjednám i matrijál ...to by mě hanba fackovala
...ale takový jako ty sou bohužel v menčině
Filous psal:hlemejzd999 psal:karlos100 psal:
nepřinesou si nákup v teskotašce a že by chtěli vod kuchaře něco uvařittak já si k mechanikoj nenosim polotovary ...když chci už něco vopravit , tak si u nej vobjednám i matrijál ...to by mě hanba fackovala
...ale takový jako ty sou bohužel v menčině
Ale proto,že ste nenažraní Nestačí vám hodinová taxa za práci,musíte mít ještě 50% na materiálu. Lidi to sere,kdy vidí,že jako vobyčejnej člověk si je schopnej koupit třeba desky na auto za tisíc a v servisu za ty stejný,stejná značka,stejnej typ zaplatí 1500 a samozřejmě servisák se svejma nákupkama je má třeba za 7-8 stovek a to už mě vopravdu připadá jako zlodějina,kdyš si k tomu připočteš 4kilča za hoďku práce Ten dotyčnej teda dělá za tisíc na hodinu a to mě připadá celkem dost. Samozřejmě to co píšu,není vstažený na tebe Filousku,ale je to běžná situace v běžným servisu na auta
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 14.03.2013 21:20:54 Offline |
Jak pises urcitou marzi na matros beru! Ale pripad z minulej tyden nekde se nam na ivecu vypalila pojistkova skrin... Servis iveco si za vymenu rekl skromnych 15toustu coz je prda( i kdyz chapu je to mrdarna) ale tu samou skrin jsem koupil za 1500 plus prace kluciny elektrikare(fakt sikovnej kluk) celkove to vyslo na 4000kc!!! Ale samo neplati to o vsech servisech treba takovej medour ten dobre doji zakazniky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
tak já si k mechanikoj nenosim polotovary ...když chci už něco vopravit , tak si u nej vobjednám i matrijál ...to by mě hanba fackovala...ale takový jako ty sou bohužel v menčině
Ale proto,že ste nenažraní Nestačí vám hodinová taxa za práci,musíte mít ještě 50% na materiálu. Lidi to sere,kdy vidí,že jako vobyčejnej člověk si je schopnej koupit třeba desky na auto za tisíc a v servisu za ty stejný,stejná značka,stejnej typ zaplatí 1500 a samozřejmě servisák se svejma nákupkama je má třeba za 7-8 stovek a to už mě vopravdu připadá jako zlodějina,kdyš si k tomu připočteš 4kilča za hoďku práce Ten dotyčnej teda dělá za tisíc na hodinu a to mě připadá celkem dost. Samozřejmě to co píšu,není vstažený na tebe Filousku,ale je to běžná situace v běžným servisu na auta
...hele, to je na debatu a sou to jednoduchý počty...třeba my děláme za 295,- na hodinu x 8 hodin x 20 pracovních dní a tak vytížený celoročně bohužel nejsme...bes marže na dílech žádná hitparáda...vono ani s tou marží ne...
hlemejzd999 (Člen) 14.03.2013 22:24:06 Offline |
tak ja si stejne na mašine delam , co musim a umim sam , to jen rozvoďák jsem si nechal delat , protože jsem piča a spad by mi dovnitř , když bych ho rozpojil
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...ale takový jako ty sou bohužel v menčiněAle proto,že ste nenažraní Nestačí vám hodinová taxa za práci,musíte mít ještě 50% na materiálu. Lidi to sere,kdy vidí,že jako vobyčejnej člověk si je schopnej koupit třeba desky na auto za tisíc a v servisu za ty stejný,stejná značka,stejnej typ zaplatí 1500 a samozřejmě servisák se svejma nákupkama je má třeba za 7-8 stovek a to už mě vopravdu připadá jako zlodějina,kdyš si k tomu připočteš 4kilča za hoďku práce Ten dotyčnej teda dělá za tisíc na hodinu a to mě připadá celkem dost. Samozřejmě to co píšu,není vstažený na tebe Filousku,ale je to běžná situace v běžným servisu na auta
...hele, to je na debatu a sou to jednoduchý počty...třeba my děláme za 295,- na hodinu x 8 hodin x 20 pracovních dní a tak vytížený celoročně bohužel nejsme...bes marže na dílech žádná hitparáda...vono ani s tou marží ne...
Filousi, kdy ti můžu přivízt mojí pani strojovnu, co ji dojebali ti čuráci tady u nás?
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Filous psal:VikecB12 psal:Ale proto,že ste nenažraní Nestačí vám hodinová taxa za práci,musíte mít ještě 50% na materiálu. Lidi to sere,kdy vidí,že jako vobyčejnej člověk si je schopnej koupit třeba desky na auto za tisíc a v servisu za ty stejný,stejná značka,stejnej typ zaplatí 1500 a samozřejmě servisák se svejma nákupkama je má třeba za 7-8 stovek a to už mě vopravdu připadá jako zlodějina,kdyš si k tomu připočteš 4kilča za hoďku práce Ten
dotyčnej teda dělá za tisíc na hodinu a to mě připadá celkem dost. Samozřejmě to co píšu,není vstažený na tebe Filousku,ale je to běžná situace v běžným servisu na auta...hele, to je na debatu a sou to jednoduchý počty...třeba my děláme za 295,- na hodinu x 8 hodin x 20 pracovních dní a tak vytížený celoročně bohužel nejsme...bes marže na dílech žádná hitparáda...vono ani s tou marží ne...
Filousi, kdy ti můžu přivízt mojí pani strojovnu, co ji dojebali ti čuráci tady u nás?
A kde že to....?
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:...ale takový jako ty sou bohužel v menčině
Taky se musejí počítat náklady kolem a ne jen to co člověk dostane na výplatní pásce. Takže to co vám dá zaměstnavatel, tak pokud to dělá oficiálně, tak jeho náklady na vaši výplatu jsou skoro dvojnásobné než berete, pak třeba platí pronájem za prostory, musí zaplatit dost velkou částku za energie, pojištění, nákup nářadí a podobně, takže za 295,- na hodinu pak snad ani firma nemůže být zisková, takže při téhle ceně za práci bych se ani nijak nepozastavoval nad tím, že ten náhradní díl je třeba za dvojnásobnou cenu - a osobně bych těm co si donesou vlastní náhradní díly účtoval výrazně vyšší částku za hodinu servisu...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
...s těma dílama to je vždy dle dohody, mě co kluk sem tam dělá motku, dycky říká, že ať si to seženu sám, bo jemu se s tím nechce jeb..t (otravovat) ...kolik má na hodinu nevím, bo dycky řekne co za tu práci chce celkem.
karlos100 psal:Filous psal:hlemejzd999 psal:
čeče ty seš Filous ňákej cimprlich ...si někdy koupim Morse a stavim se ..jaks to jednou řikal : „ hevertyčkou mezi sjetla “ ?...pamatuješ si to dobře
to by ses divil
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:karlos100 psal:Filous psal:
...pamatuješ si to dobřestejně máme blbej vobor Fildo,když jdou na žrádlo do restaurantu,
nepřinesou si nákup v teskotašce a že by chtěli vod kuchaře něco uvařitto by ses divil
...nekecej, že ti něgdo přišel do restoránu s párkem v jedný ruce a s kemílkem hořtice v druhý s tym, že by ho prosil za korunupade vohřát
Filous psal:XJelen psal:karlos100 psal:stejně máme blbej vobor Fildo,když jdou na žrádlo do restaurantu,
nepřinesou si nákup v teskotašce a že by chtěli vod kuchaře něco uvařitto by ses divil
...nekecej, že ti něgdo přišel do restoránu s párkem v jedný ruce a s kemílkem hořtice v druhý s tym, že by ho prosil za korunupade vohřát
no párek to nebyl, ale nápad, že by si jako donesli svoje víno, kořalku apod. je celkem častý. Ale hodně podobná situace je když ti manželský pár odjíždí po čtrnácti dnech a na účtě mají oba dohromady jedno malý pívo a dva čaje víc propálili na eletrice rychlovarkou
nebudem zasírat až někde u píva až bude veselo ti povim jak si nechal páreček přivízt taxíkem čincký nudle a chtěli je ohřát v mikrovlnce
Strýcfajtr !!!
...u nás v bývalé restauraci, jak jsem chodil než jsem se přestěhoval, to bylo tak, že jsme si nosili svoje víno nebo svůj koňak a oni nám ho pak rozlévali a prodávali s maží ....a bylo to proto, že se ty jejich nakoupené "patoky" nedaly pít
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:
to by ses divil...nekecej, že ti něgdo přišel do restoránu s párkem v jedný ruce a s kemílkem hořtice v druhý s tym, že by ho prosil za korunupade vohřát
no párek to nebyl, ale nápad, že by si jako donesli svoje víno, kořalku apod. je celkem častý. Ale hodně podobná situace je když ti manželský pár odjíždí po čtrnácti dnech a na účtě mají oba dohromady jedno malý pívo a dva čaje víc propálili na eletrice rychlovarkou
nebudem zasírat až někde u píva až bude veselo ti povim jak si nechal páreček přivízt taxíkem čincký nudle a chtěli je ohřát v mikrovlnce
to bude hodně pívek
seznam idiotů je kurefsky dlouhej
...a bude hůř!
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:
...ale takový jako ty sou bohužel v menčiněAle proto,že ste nenažraní Nestačí vám hodinová taxa za práci,musíte mít ještě 50% na materiálu. Lidi to sere,kdy vidí,že jako vobyčejnej člověk si je schopnej koupit třeba desky na auto za tisíc a v servisu za ty stejný,stejná značka,stejnej typ zaplatí 1500 a samozřejmě servisák se svejma nákupkama je má třeba za 7-8 stovek a to už mě vopravdu připadá jako zlodějina,kdyš si k tomu připočteš 4kilča za hoďku práce Ten dotyčnej teda dělá za tisíc na hodinu a to mě připadá celkem dost. Samozřejmě to co píšu,není vstažený na tebe Filousku,ale je to běžná situace v běžným servisu na auta
Ano,marži,kterou se rozumí rozdíl mezi velko a malo obchodní cenou,za kterou to dává dodavatel se nerozčiluju,ta má byt samozřejmě servisu(desky pro servis 800kč,běžně pro civila1000kč) ale učtovat za ně po namontování 1500 je svinstvo a spíš by se teda měli servisáci zaměřit na zvednutí hodinové sazby na cenu,která je uživí Vo plkách,že se sehnáním věcí má výdaje se nebudu vubec bavit,dodavatelé jim to serou až na ponk 2x deně. Kožak stejnak nestíhá,tak to tady normálně zaserem
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hlemejzd999 (Člen) 16.03.2013 14:52:56 Offline |
VikecB12 psal:Kožak stejnak nestíhá,tak to tady normálně zaserem
ja bych ti dal takovej ban ...
Kdysi jsem jako student sundal ramena z auta, v servisu si nechal přelisovat silentbloky, dal sem je zpátky na auto, vyměnil čepy, a pak tam zas zajel na geometrii?
samo že díly nebyly od nich...
(oni si řekli 60 korun za nalisování a 300 za geo)
Kelly01 psal:Díly si do servisú nosím a veškerou práci dělám na smluvní cenu jinak se otáčím a jdu dál, chválabohu už je servisů tolik že se rvou o práci
...a platíš v naturálijích si zapoměl říct
Banditatom (Člen) 17.03.2013 12:59:11 Offline |
Filous psal:Kelly01 psal:Díly si do servisú nosím a veškerou práci dělám na smluvní cenu jinak se otáčím a jdu dál, chválabohu už je servisů tolik že se rvou o práci
jako že mechanikoj nasere do ruky?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Filous psal:Kelly01 psal:Díly si do servisú nosím a veškerou práci dělám na smluvní cenu jinak se otáčím a jdu dál, chválabohu už je servisů tolik že se rvou o práci
jako že mechanikoj nasere do ruky?
...to je na povidání u píva
vorel psal:snažím se dělat jen vjecy kerejm rozumím abych nemusel prepocitavat marže lidem co rozuměj něčemu jinymu
....přesně tak to dělám taky, tak to má být
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
.....kdyby měl někdo zájem o kevlarové jeansy Dragin Jeans, tak jsou na ně slevy až 30%. Vetšinu těch lepších máme skladem. Majitelka vyprodává sklad, než nekoupí nové modely.
Nosím je již dvě sezóny a max. spokojenost. Kvalita je super
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/c11129/d … evlar.html
kojaksro psal:.....kdyby měl někdo zájem o kevlarové jeansy Dragin Jeans, tak jsou na ně slevy až 30%. Vetšinu těch lepších máme skladem. Majitelka vyprodává sklad, než nekoupí nové modely.
popřemejšlim vo těch wůdlendech...jo a co ta moje róza ?
MRDAT!!!
Honzik8719 (Člen) 11.04.2013 21:39:13 Offline |
Kim psal:musím vám to klucí pochválit,pěknej shopík máte
jo jo taky se mě tam líbí
...relativní kochač...
kojaksro psal:.....kdyby měl někdo zájem o kevlarové jeansy Dragin Jeans, tak jsou na ně slevy až 30%. Vetšinu těch lepších máme skladem. Majitelka vyprodává sklad, než nekoupí nové modely.
Štěpo, jak vytáhnu skůtra, tak se někdy zastavím, již jedny Draginy mám a asi budu potřebovat další.....
.....pokud by měl někdo zájem o pryže za myslím, že dobrej peníz.
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/684195/c … rt-ii.html
....jsou skladem a letošní
kojaksro psal:.....pokud by měl někdo zájem o pryže za myslím, že dobrej peníz.
....jsou skladem a letošní
dobrý gumy :)...heleť.. psal sem Ti mejl ohledně desek a nevim či dorazil ?
MRDAT!!!
Kožak psal:kojaksro psal:.....pokud by měl někdo zájem o pryže za myslím, že dobrej peníz.
....jsou skladem a letošnídobrý gumy :)...heleť.. psal sem Ti mejl ohledně desek a nevim či dorazil ?
.....určitě mmě píšeš na Kojaka, tam nepiš, piš na abmoto@email.cz
.....pak jsou v AKCI páčky od Titaxu:
...provedení Racing á-990,-Kč
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/51553/c4 … acing.html
....provední GP á-1390,-Kč
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/228736/c … ka-gp.html
kojaksro psal:Kožak psal:kojaksro psal:.....pokud by měl někdo zájem o pryže za myslím, že dobrej peníz.
....jsou skladem a letošnídobrý gumy :)...heleť.. psal sem Ti mejl ohledně desek a nevim či dorazil ?
.....určitě mmě píšeš na Kojaka, tam nepiš, piš na abmoto@email.cz
ok ;)
MRDAT!!!
....zdar , pokud by měl někdo zájem tak:
Sada brzdových hadic (lisované) PP-Tuning (Anglické HEL, v PP-Tuningu lisované) sada za 2100,-Kč
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/105487/c … el-29.html
....a k tomu kdyby někdo potřeboval dobrý desky tak sleva na AP-Racing, SBS, nebo Brembo.
....potom potřebuji vybouchat nějaké letošní pneu ze skladu takže:
120/70 R17 Dunlop SPMAX ROADSMART II - 2430,-Kč
160/60 R17 Dunlop SPMAX ROADSMART II - 3150,-Kč
180/55 R17 Dunlop SPMAX ROADSMART II - 3330,-Kč
120/70 R17 Dunlop SPMAX SPORTSMART - 2420,-Kč
180/55 R17 Dunlop SPMAX SPORTSMART - 3180,-Kč
190/50ZR17 Dunlop TL SX SPORTSMART - 3395,-Kč
120/70 R17 Michelin Pilot Road3 - 2720,-Kč
160/60 R17 Michelin Pilot Road3 - 3320,-Kč
180/55 R17 Michelin Pilot Road3 - 3495,-Kč
190/50 R17 Michelin Pilot Road3 - 3630,-Kč
120/70-17+180/55-17 Michelin Pilot Power 3 - 5700,-Kč
Poštovné s dobírkou je 119,-Kč.
Tak desky sou na svém místě a můžu říct že už konečně vim jaký to je když motorka brzdí, mi lezli voči z důlků když sem šáhnul na brzdovou páčku.
Sem si málem rozbil hubu, AP byla dobrá volba. Takže díky tomu plešatému pánovi
Smrt je ze všeho to poslední.
vendous psal:Tak desky sou na svém místě a můžu říct že už konečně vim jaký to je když motorka brzdí, mi lezli voči z důlků když sem šáhnul na brzdovou páčku.
Sem si málem rozbil hubu, AP byla dobrá volba. Takže díky tomu plešatému pánovi
...s AP mám brzdy zvadlí jak vocas rači brzdim na pekaře
MRDAT!!!
barynek psal:vendous psal:Když sem jí přivez domu tak zadní nebrzdila skoro vůbec a předek o něco málo líp než šestka. No a teď sem sotva šáhnul na brzdu a už se nořili vidle
konečně jsi koupil dvandu?
to co má v profilu je dvanda?
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:vendous psal:Když sem jí přivez domu tak zadní nebrzdila skoro vůbec a předek o něco málo líp než šestka. No a teď sem sotva šáhnul na brzdu a už se nořili vidle
Jezdí a nemá čas upravovat profil
http://vendous.1.sweb.cz/Moto/Duos%20Banditos.jpg
tachec psal:XJelen psal:barynek psal:
konečně jsi koupil dvandu?to co má v profilu je dvanda?
Jezdí a nemá čas upravovat profil
http://vendous.1.sweb.cz/Moto/Duos%20Banditos.jpg
esko je v pořádku
Strýcfajtr !!!
jj konečně plnotučná ale dostanu ji jako až v neděli
Nejhorší je že sem eště nevijel ani jednu nádrž, není vůbec čas. Jediný co sem stih tak sem ji trochu voplách, dal širší řídítka a desky. Zejtra dopoledne bude snad trochu času tak udělám nějaký foto a upravím profil
vendous psal:Tak píčáci klakson je pod kapotou, doufám že ste všichni už spokojený
http://vendous.1.sweb.cz/Moto/bandit.jpg
PS: asi by to chtělo jiný vlákno ať to tady kojakovi moc nezasíráme
Eště ty kapoty kdyby šly pryč...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:vendous psal:Tak píčáci klakson je pod kapotou, doufám že ste všichni už spokojený
PS: asi by to chtělo jiný vlákno ať to tady kojakovi moc nezasírámeEště ty kapoty kdyby šly pryč...
...tak tak ..a eště ty svody ....to bych nemoh
MRDAT!!!
Honzik8719 (Člen) 14.07.2013 08:41:13 Offline |
vendous psal:No a něco dobrýho na ty svody?
vomotat je
...relativní kochač...
vendous psal:No a něco dobrýho na ty svody?
kojaksro psal:vendous psal:No a něco dobrýho na ty svody?
...to funguje ale chce to potom ještě něčim vzít páč mně to dva dny po vyčištění chytlo pěknou Lyšku
MRDAT!!!
zzzmrzlinar (Člen) 15.07.2013 01:01:37 Offline |
kojaksro psal:....zdar , pokud by měl někdo zájem tak:
Sada brzdových hadic (lisované) PP-Tuning (Anglické HEL, v PP-Tuningu lisované) sada za 2100,-Kč
http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/105487/c … el-29.html
....a k tomu kdyby někdo potřeboval dobrý desky tak sleva na AP-Racing, SBS, nebo Brembo.
....potom potřebuji vybouchat nějaké letošní pneu ze skladu takže:
120/70 R17 Dunlop SPMAX ROADSMART II - 2430,-Kč
160/60 R17 Dunlop SPMAX ROADSMART II - 3150,-Kč
180/55 R17 Dunlop SPMAX ROADSMART II - 3330,-Kč
120/70 R17 Dunlop SPMAX SPORTSMART - 2420,-Kč
180/55 R17 Dunlop SPMAX SPORTSMART - 3180,-Kč
190/50ZR17 Dunlop TL SX SPORTSMART - 3395,-Kč
120/70 R17 Michelin Pilot Road3 - 2720,-Kč
160/60 R17 Michelin Pilot Road3 - 3320,-Kč
180/55 R17 Michelin Pilot Road3 - 3495,-Kč
190/50 R17 Michelin Pilot Road3 - 3630,-Kč
120/70-17+180/55-17 Michelin Pilot Power 3 - 5700,-Kč
Poštovné s dobírkou je 119,-Kč.
Zdar Kojaku,
hele asi vezmu tu Roadsmrtku II ve 160/60, ale budu ji potřebovat rovnou vobout, v úterý po poledni cestou na dovolenou
Kožak psal:kojaksro psal:vendous psal:No a něco dobrýho na ty svody?
...to funguje ale chce to potom ještě něčim vzít páč mně to dva dny po vyčištění chytlo pěknou Lyšku
Já to pak doleštím leštící pastou od Autosolu na nerez - chvíli to pak vydrží
vendous psal:Tak píčáci klakson je pod kapotou, doufám že ste všichni už spokojený
Nejlepší je stejně to prase vzadu - pro rejpaly, nemyslím řidiče
XJelen psal:barynek psal:vendous psal:Když sem jí přivez domu tak zadní nebrzdila skoro vůbec a předek o něco málo líp než šestka. No a teď sem sotva šáhnul na brzdu a už se nořili vidle
foto ne, popis jo. Nejsesm zrakově nejvybavenější direktore, ale 6 ku od 12 ještě poznám
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 15.07.2013 23:50:43 Offline |
vendous psal:Tak profil upraven
Lepší někdy, než nikdy.
nicola.foxx (Člen) 23.07.2013 11:18:56 Offline |
Drakoxxl psal:To potěší
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=18
Nic neš pravda
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tý vole jak má na nádobce vot spojky ten gumovej náramek BIG SHOCK co sem rozdával v Žirovnici
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Drakoxxl psal:To potěší
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=18
.....jojo, to potěší
kojaksro psal:Drakoxxl psal:To potěší
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=18.....jojo, to potěší
...
kojaksro psal:Drakoxxl psal:To potěší
Aby ti to nestouplo do hlavy
vendous psal:kojaksro psal:Drakoxxl psal:To potěší
Aby ti to nestouplo do hlavy
...vo toho se neboj :)
MRDAT!!!
Lachtan psal:...už to nevydržim, to sem šroubaval jááááááá!!!!!!!!, radil mi Honza a ptali sme se Martina jak na to. Kožak to pak spočital...
zřejmě slušnej oddíl
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Progear 650 (Člen) 25.07.2013 09:21:54 Offline |
Lachtan psal:...už to nevydržim, to sem šroubaval jááááááá!!!!!!!!, radil mi Honza a ptali sme se Martina jak na to. Kožak to pak spočital...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
no tenhle z vás není moc nadšenej:
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=27
nějaká seriozní obrana by neškodila, jeden nasranej zákazník je za sto spokojenejch, to znám.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:no tenhle z vás není moc nadšenej:
nějaká seriozní obrana by neškodila, jeden nasranej zákazník je za sto spokojenejch, to znám.
tak ten mě trochu dostal...ani nezavolá že má problém a hned to dá někam na motorkáře
nemusí pršet,hlavně když to jede...
MácaR6 psal:XJelen psal:no tenhle z vás není moc nadšenej:
nějaká seriozní obrana by neškodila, jeden nasranej zákazník je za sto spokojenejch, to znám.tak ten mě trochu dostal...ani nezavolá že má problém a hned to dá někam na motorkáře
...dát mu to do cajku a pak ho seriozně poslat do řiti ať už nejezdí ....to by šlo ne ?
MRDAT!!!
MácaR6 psal:XJelen psal:no tenhle z vás není moc nadšenej:
nějaká seriozní obrana by neškodila, jeden nasranej zákazník je za sto spokojenejch, to znám.tak ten mě trochu dostal...ani nezavolá že má problém a hned to dá někam na motorkáře
Tak to mě taky. Ale chce si to s nim vyřikat, tyhle negativci dokážou dost rychle poškodit dobrý jméno.
"Když Tě strach brzdí, přidej plyn"
Tak ten centrál Hagon byla fakt dobrá investice - to je kurva jiný poježdění, když se to se mnou nehoupe jak na parníku.
Takže ještě jednou díky
Teď už jen ty progresivky dopředu a budu maximálně spokojenej parchant
Kožak psal:kojaksro psal:....to jsem rád, ať slouží, když už se na něj tak dlouho čekalo
mnó ....škoda že se našinec někerejch věcí nedočká vůbec
....estli myslýš SúperSproxe, tak je to normálka. Kdyby jsi měl B12 tak tu mám skladem pořád, Houska, Lachtan jsou mi svědci