Nejsi přihlášen
Re: Yoshimura EU Homo...
PFremer psal:Kojaku, u těch yoshi co máš v shopu se píše o homologaci...
Vo co se jedná? A nebo, že už by se strejda yoshi dostal i do EU?
...japoncký Yoshi maj normálně homologaci...ofšem americká vodnož je naprostej ilegál...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
No jo, amíci. ti můžou všechno.
Tak teď zas nevim. Chtěl jsem Laser v carbonu. Ale taková Yoshi v tom černým metálu. To už je hárdkór.
Jen nevim, jak to bude s kuframa, bude se muset předělat mezi svod a vejfuk dát víc do rovna.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:No jo, amíci. ti můžou všechno.
Tak teď zas nevim. Chtěl jsem Laser v carbonu. Ale taková Yoshi v tom černým metálu. To už je hárdkór.
Jen nevim, jak to bude s kuframa, bude se muset předělat mezi svod a vejfuk dát víc do rovna.
Buď v klidu,pod kufry se vejde,akorát projistotu abych kufr nepropálil tam strčím tu tlumící vložku vobráceně,takže trčí z laufu ven a fouká to až za kufrem A kdyš jedu s kuframa,tak mě vubec nesere že to vypadá hrozně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:PFremer psal:No jo, amíci. ti můžou všechno.
Jen nevim, jak to bude s kuframa, bude se muset předělat mezi svod a vejfuk dát víc do rovna.Buď v klidu,pod kufry se vejde,akorát projistotu abych kufr nepropálil tam strčím tu tlumící vložku vobráceně,takže trčí z laufu ven a fouká to až za kufrem
A kdyš jedu s kuframa,tak mě vubec nesere že to vypadá hrozně
Díky
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
Stránky: 1