Nejsi přihlášen
Vypuštění karburátorů
Zdar chlapi, dnes že vypustím karbce na bandasce a opěl ji pořádně naleštím
Kolik je tak benálu v karbecech?
Sem vypustil tak 1,5dcl a pořád to teklo, tak jsem přestal.
Kohout sem měl v poloze ON, což by měl být při nenastortování zastavenej benzín ne?
Sem si říkal jestli není něco s membránou, že by to pouštěl kohout i přes ON.
Jednalo se o karbec uplně v pravo jak k němu vede ta hadička.
předem dík
Bandit pičo!
Život je nekonečná jízda!!
BANDIT PIČO!
Re: Vypuštění karburátorů
tož přes zimu mi z pneu ujde tak 10 až 20 kPa, ale karbce jsou na jaře vždycinky suché. Vycházím-li z předpokladu, že benzin mi z karbců nikdo neukradl, ale dlouhodobým stáním se vypařil a vycházím-li z předpokladu, že se jako první vypaří lehké frakce a naposledy težké frakce, mohou (ale nemusí podle toho co a kde tankujete) zůstat v karbcích usazeniny bílého vzezření, které zajisté nejsou vítány. Aby jsem tomuto jevu předešel, povolím imbusové šrouby a vypustím přes hadičku vše, co tam je.......tož tak já v zimě raději lyžují než tankují..tož tak
lan psal:tož přes zimu mi z pneu ujde tak 10 až 20 kPa, ale karbce jsou na jaře vždycinky suché. Vycházím-li z předpokladu, že benzin mi z karbců nikdo neukradl, ale dlouhodobým stáním se vypařil a vycházím-li z předpokladu, že se jako první vypaří lehké frakce a naposledy težké frakce, mohou (ale nemusí podle toho co a kde tankujete) zůstat v karbcích usazeniny bílého vzezření, které zajisté nejsou vítány. Aby jsem tomuto jevu předešel, povolím imbusové šrouby a vypustím přes hadičku vše, co tam je.......tož tak já v zimě raději lyžují než tankují..tož tak
...ale jo, něco tam asi zvostat může a vypustit je nejni žádná práce, tagže jo, nicméně ty usazeniny po votpařenym benzínu sou f tag malym mnošství, že třeba po třech letech nebyli vokem patrný, jen dyš sem přejel prstem po vnitřku plovákofky, měl sem ho lechce bílej...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:lan psal:tož přes zimu mi z pneu ujde tak 10 až 20 kPa, ale karbce jsou na jaře vždycinky suché. Vycházím-li z předpokladu, že benzin mi z karbců nikdo neukradl, ale dlouhodobým stáním se vypařil a vycházím-li z předpokladu, že se jako první vypaří lehké frakce a naposledy težké frakce, mohou (ale nemusí podle toho co a kde tankujete) zůstat v karbcích usazeniny bílého vzezření, které zajisté nejsou vítány. Aby jsem tomuto jevu předešel, povolím imbusové šrouby a vypustím přes hadičku vše, co tam je.......tož tak já v zimě raději lyžují než tankují..tož tak
...ale jo, něco tam asi zvostat může a vypustit je nejni žádná práce, tagže jo, nicméně ty usazeniny po votpařenym benzínu sou f tag malym mnošství, že třeba po třech letech nebyli vokem patrný, jen dyš sem přejel prstem po vnitřku plovákofky, měl sem ho lechce bílej...
ok,díky nechám to být, nemám v plánu víc jak tři roky nejezdit
BANDIT PIČO!
zase někdo zimuje motorku ve stylu motorkari.cz ..... jeste kapnout olej do kazdyho valce, pravidelne v hodinových intervalech celou zimu otacet kolama aby se nevotlacily pnoje a pravidelne jednou za den rozsvitit vsechny svetla a blinkry aby zarovky nezlenively
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
richie psal:zase někdo zimuje motorku ve stylu motorkari.cz ..... jeste kapnout olej do kazdyho valce, pravidelne v hodinových intervalech celou zimu otacet kolama aby se nevotlacily pnoje a pravidelne jednou za den rozsvitit vsechny svetla a blinkry aby zarovky nezlenively
můžu tě ujistit ze z motorkářů to nemám, ale jelikož mam společnou garáž s kámošem a on právě vypouštěl karbce (na XJ 900) tak jsem to chtěl taky vyzkoušet.
o nic jinýho mi nešlo,... a jen jsem se tu zeptat kolik tam je tak benálu,..nic víc, nic míň
Bandit pičo!
BANDIT PIČO!
Banditatom (Člen) 12.12.2010 18:03:35 Offline |
vyprdni se na to je to ouplně zbytečný na babičce jsem nikdáč karbce nevypouštěl a po každejch 12000km když šla na servis byli kvásně čistý
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Broky psal:richie psal:zase někdo zimuje motorku ve stylu motorkari.cz ..... jeste kapnout olej do kazdyho valce, pravidelne v hodinových intervalech celou zimu otacet kolama aby se nevotlacily pnoje a pravidelne jednou za den rozsvitit vsechny svetla a blinkry aby zarovky nezlenively
můžu tě ujistit ze z motorkářů to nemám, ale jelikož mam společnou garáž s kámošem a on právě vypouštěl karbce (na XJ 900) tak jsem to chtěl taky vyzkoušet.
o nic jinýho mi nešlo,... a jen jsem se tu zeptat kolik tam je tak benálu,..nic víc, nic míň
Bandit pičo!
sak cajk, ja jen aby rec nestala ;)
Banditatom (Člen) 13.12.2010 13:58:51 Offline |
mr.BSE psal:Ať sem s tím dělal na podzim co sem chtěl, tak na jaře "dycky dvě baterky" aby se probral
bezproblému na 3-4 a to dávám PRI jen asik na 3min než dokouřím cigáro
tož to moje stařenka to má ráda i se startovacími kabely z plechovky.ale pak už celou sezonu na škub.z jara jsem zvědavej na druhou bandasku 2002.stojí tam v garáži jak matka s dcerou.
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 13.12.2010 15:31:38 Offline |
4Fun.cz psal:tož to moje stařenka to má ráda i se startovacími kabely z plechovky.ale pak už celou sezonu na škub.z jara jsem zvědavej na druhou bandasku 2002.stojí tam v garáži jak matka s dcerou.
jo taky mi tam stojej dvě..mladší je po lehkém faceliftu a starší je na generální plastice
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 13.12.2010 16:30:33 Offline |
K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:tož to moje stařenka to má ráda i se startovacími kabely z plechovky.ale pak už celou sezonu na škub.z jara jsem zvědavej na druhou bandasku 2002.stojí tam v garáži jak matka s dcerou.
jo taky mi tam stojej dvě..mladší je po lehkém faceliftu a starší je na generální plastice
na starší jsem ani nesáhl a na novější probíhá lehka plastika
pst: co přesné obnáší taková generální plastika?
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:tož to moje stařenka to má ráda i se startovacími kabely z plechovky.ale pak už celou sezonu na škub.z jara jsem zvědavej na druhou bandasku 2002.stojí tam v garáži jak matka s dcerou.
na starší jsem ani nesáhl a na novější probíhá lehka plastika
pst: co přesné obnáší taková generální plastika?
to je plastika, po které ji ani stvořitel(Kasym) nepozná
BANDIT PIČO!
Banditatom (Člen) 13.12.2010 18:56:31 Offline |
Daniel psal:Každejch čtrnáct dní v zimě ji nakopnu a nechám proklapat tak 10 až 15 min. Na jaře nabiju baterku a jezdím.
...taky ji tímhle neprospíváš
Banditatom psal:Daniel psal:Každejch čtrnáct dní v zimě ji nakopnu a nechám proklapat tak 10 až 15 min. Na jaře nabiju baterku a jezdím.
...taky ji tímhle neprospíváš
taky myslim
Honzik8719 (Člen) 13.12.2010 19:42:15 Offline |
po poslední jízdě to šoupnu do garáže(podotýkám jako eSko)přez zimu lehká údržba jako vyčistit řetěz a pod deklem řetezovýho kolečka atd...na jaře to vytlačim jako eNko nechám to 5 minut na PRI a pak na 4-5 chytne potvora
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:tož to moje stařenka to má ráda i se startovacími kabely z plechovky.ale pak už celou sezonu na škub.z jara jsem zvědavej na druhou bandasku 2002.stojí tam v garáži jak matka s dcerou.
Jen přemýšlím jestli mít 2 bandasky v garáži néjni už úchylka
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
K.a.s.y.m. (Člen) 14.12.2010 07:11:51 Offline |
4Fun.cz psal:K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:tož to moje stařenka to má ráda i se startovacími kabely z plechovky.ale pak už celou sezonu na škub.z jara jsem zvědavej na druhou bandasku 2002.stojí tam v garáži jak matka s dcerou.
mladší menší půjde pryč..musim na ní ještě pár drobností dodělat,ale kvůli bydlení teď na to neni čas.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
4Fun.cz psal:K.a.s.y.m. psal:4Fun.cz psal:tož to moje stařenka to má ráda i se startovacími kabely z plechovky.ale pak už celou sezonu na škub.z jara jsem zvědavej na druhou bandasku 2002.stojí tam v garáži jak matka s dcerou.
Není,mám to taky tak a ještě se k nim krčí v koutě černá B6N POP
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
4Fun.cz psal:VikecB12 psal:Není,mám to taky tak a ještě se k nim krčí v koutě černá B6N POP
Tož to mi spadl šutr ze srdca,už sem myslel že su v tem sám
Neboj,takovejch kokotů je nás tady víc
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 14.12.2010 16:57:06 Offline |
VikecB12 psal:4Fun.cz psal:VikecB12 psal:Není,mám to taky tak a ještě se k nim krčí v koutě černá B6N POP
Tož to mi spadl šutr ze srdca,už sem myslel že su v tem sám
Neboj,takovejch kokotů je nás tady víc
zatím jsem kokot
v zime sem nevypustil a na jare sel motor na hovno. usadil se me tam nejakej bordel a davalo to malo. jeste semto ale nerozebral abych to vycstil ale myslim ze to bude tim ze se neco usadilo. do zimy to jelo ok na jare dlouhy starty dlouhy ohrivani a divne skitani. ale celou sezonu sem odjel. kdyz uz se to ohreje tak to jede dobre. rekl bych ze je jeden karbec pricpanej prave nejaky sracem z benzinu. uvidim az to hodim do servisu
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Zdravim,
trochu tu zaprasim toto vlákno s tim mojim blbým dotazem,.. ale bude to o karbcich... čili, snad to bude oké..
Kómal jsem ty vehementy na vypustění karbců a jedna věc mi nějako neštimuje...
Na levé straně to vypadá tak, že odtok směřuje kolmo dolů...
Ale na pravé jsou ty odtokové kanálky nasměrovány nikoli kolmo k zemi, ale vodorovně... Tak si řikám, je to normál, nebo nějaká fligna od předchozího majitele? A nebo jsem uplně blbý a vymýšlím hovězí nápady...
Každopádně díky za případné odpovědi.
Mire
ps: chtěl jsem sem plácnot nějaký ten picture, ale nevím jak na to... sem
Tak že tak...
Banditatom (Člen) 26.02.2012 18:16:43 Offline |
Mire psal:Zdravim,
trochu tu zaprasim toto vlákno s tim mojim blbým dotazem,.. ale bude to o karbcich... čili, snad to bude oké..
Ale na pravé jsou ty odtokové kanálky nasměrovány nikoli kolmo k zemi, ale vodorovně... Tak si řikám, je to normál, nebo nějaká fligna od předchozího majitele? A nebo jsem uplně blbý a vymýšlím hovězí nápady...
Mire
neřeš to...
Mire psal:Zdravim,
Mire
...máš to správně, je to tag origo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Mire psal:Zdravim,
Mire
ps: chtěl jsem sem plácnot nějaký ten picture, ale nevím jak na to... sem...máš to správně, je to tag origo...
Heej, tak to je paráda.. díky moc - hned jsem klidnější
Tak že tak...
Stránky: 1