Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » ...víko klikový skříně na Filcku

Filous (Člen)
19.12.2010 09:09:34

...víko klikový skříně na Filcku

...neválí se doma někomu??? ...je to z pravý strany motoru, co sou rozvody...nejspíš bude stejný i s Fáčkem...mladej to fčera v noci rosekal a uďál do něj dírusmile2 ...no a dyby se někomu doma povalovala eště chladičová příčka s výstuhou předního nárazníku a s nárazníkem a šusplech pod motor a trubka chlazení co je na pravý straně, tag by se to hodilo taky...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Meloun (Člen)
19.12.2010 09:45:04

Re: ...víko klikový skříně na Filcku

Koukám, že u vás si mladý užívaj a fotr žehlí průsery..bigsmile

Jóó tenkrát to bylo tak, že když jsem si třeba přidřel motůrek na fekáloj, tak dokud jsem si nevydělal někde na opravu anebo nevopravil sám, tak jsem měl hovno...

Pak maj ty mladý něco umět hergot!evil

PURE NAKED BIKE!
hide (Člen)
19.12.2010 10:25:06

Tak tak, at se mladez stara sama..smile1

inkvizitorr (Administrator)
19.12.2010 10:51:18

Meloun psal:

to je eště hovno, von jim dokonce ráno chodí pro rohlíky k snídanisurprisedsurprisedsurprisedbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile viď, filous? umccaca, umccaca, .......

doba je temná...
Filous (Člen)
19.12.2010 11:01:52

...já vim, něgde sme to s tou výchovou trochu posralismile2 ...ale to mi teť nepomůže...je tady ňákej škodováckej mechanik??? ...já uš si hovno pamatuju, ale potřeboval bych vjedět jestli zátka (pozice 33) na tom víku (pozice 30) je jen zátka a nebo má eště ňákou jinou funkci...ta zátka je totiš uražená a chybí tam půlka závitu...páč dyby to byla enem zátka, tag ji tam prostě do toho zbytku závitu zalepim a seru na to, za štvrt hodiny vopravíno...neš schazovat řemenice a jebat se s tym a von to zas něgde roztlučesmile2

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/15_fish-motor1.jpg

[/IMG]

Filous (Člen)
19.12.2010 11:05:59

Meloun psal:

Jóó tenkrát to bylo tak, že když jsem si třeba přidřel motůrek na fekáloj, tak dokud jsem si nevydělal někde na opravu anebo nevopravil sám, tak jsem měl hovno...

Pak maj ty mladý něco umět hergot!evil

...já to měl taky tag, první motorku sem dostal vot táty nepojízdnou a dvaapůl roku sem to sprovozňoval, páč mi nigdo ani šroubovák nepodal, natoš aby mi pomoch, ale možná i proto se to snažim svejm klukum trochu ulechčit a dopřát jim to co sem sám neměl, ale to třeba poznáš sám aš budeš mít svý fakany...esi je to dobře nebo ne je na debatu u píva, z mýho pohledu dokuť byli malý, bylo to dobrý, ale teť uš mě jejich přístup přinejmenčim sere a sem rát, že uš žádný další děti nemam a mít nebudu...

Progear 650 (Člen)
19.12.2010 11:09:43

smile2smile2smile2

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous (Člen)
19.12.2010 11:14:12

...nebyli místo tý zátky u 120GLS nebo GLX montovaný příruby a na ní volejová hadice k chladiči voleje??? ...esi si to dobře pamatuju, tag by to tag mělo bejt a u motorů, kerý tydle chladiče nemaj je to jen zaslepený???...to by bylo dobrý, páč pag by to fakt byla jen zátka...

osiris (Člen)
19.12.2010 11:40:03

...jj, je to olejovej kanál, nevím jestli mě paměť neklame, některej model v tom měl myslím obtokovej ventil, to ty ale teď hned asi nezjistíš, předpokládám že zátka je někde v závěji

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
19.12.2010 11:49:55

osiris psal:

...jj, je to olejovej kanál, nevím jestli mě paměť neklame, některej model v tom měl myslím obtokovej ventil, to ty ale teď hned asi nezjistíš, předpokládám že zátka je někde v závěji

...jo jo, zátka je f piči...mám jen Fáčkovej manuál a tam je malovaná jen zátka, viz. vobrázek...f tý Filcce je motor s typovym voznačenim 781.136B a k tomu manuál nemůžu najítsmile2

hide (Člen)
19.12.2010 12:05:50

To bude jenom zatka, sam mam feldu a nic tam nevede. Mam celej dilenskej manual k felde, ale ma to asi 350MB, nekde se da stahout, ale uz nevim kde..
jinak tady je neco: http://skodafelicia.webz.cz/knihydownload.htm

Filous (Člen)
19.12.2010 12:12:52

...taky si myslim, že je to jen zátka...tady sem našel fotku toho motoru s tym samym voznačenim a zvenku to jako zátka vypadá, ale nevim esi nejni pod ní něco...pružinka s kuličkou??? ...ale zas k čemu??? ...každopádně dík!

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/15_motor-felicia1.jpg

[/IMG]

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/15_viko_kliky1.jpg

[/IMG]

Ton@l (Člen)
19.12.2010 12:30:41

mam celou feldu i s motorem, kterej ma najeto 117tis. budu ji nechavat srotovat, taky kdyby si chtel motorsmile1

Vzdy muze byt hur :-)
Filous (Člen)
19.12.2010 12:38:17

Ton@l psal:

mam celou feldu i s motorem, kterej ma najeto 117tis. budu ji nechavat srotovat, taky kdyby si chtel motorsmile1

...co za něj???

Ton@l (Člen)
19.12.2010 12:47:29

Filous psal:
Ton@l psal:

...co za něj???

netusim, je potreba ho vytahnout nebo si odtahnout celou feldu?

Ton@l (Člen)
19.12.2010 12:50:51

Jinak je to 1,3 MPI, 50kWgood Je jak novej, proto je mi ho lito zlikvidovatsmile2

Filous (Člen)
19.12.2010 12:51:49

Ton@l psal:

Jinak je to 1,3 MPI, 50kWgood Je jak novej, proto je mi ho lito zlikvidovatsmile2

...nemam MPIčko, f tom klukovo je jednobod BMM...tagže nicsmile2

Libor nx (Člen)
19.12.2010 13:40:49

tak si zajeď někam na vrakáč třeba na Hejtmánku do M.Bolky nebo jestli máš něco poblíž.Posledně co jsem tam byl,tak prodával za dobrý ceny.Říkal,že už na ty jebky nikdo nic nechce,proto tak levně.Je to vrakáč jen na škodovky,sehnal bys tam určitě všechno co potřebuješ.

Filous (Člen)
19.12.2010 13:58:52

Libor nx psal:

tak si zajeď někam na vrakáč třeba na Hejtmánku do M.Bolky nebo jestli máš něco poblíž.Posledně co jsem tam byl,tak prodával za dobrý ceny.Říkal,že už na ty jebky nikdo nic nechce,proto tak levně.Je to vrakáč jen na škodovky,sehnal bys tam určitě všechno co potřebuješ.

...jo, vim, f pondělí tam mam f plánu zajetgood

Libor nx (Člen)
19.12.2010 14:10:35

Když tak si sebou radši vem nějakej vercajk.Posledně jsem chtěl jen nájakou pussy-vinu a říkal ať si to odmontuju sám,že by ani nezaplatil práci za demontáž,z toho za kolik mi to prodá.A vercajk ti nepůjčí.fuck

Filous (Člen)
19.12.2010 14:56:10

...eště mi řekněte jakej volej do toho krámu můžu nalejt, dyš to jezdí na LPG??? ...co todle:

http://www.olejshop.cz/oleje/automobilo … as-15w-40-(15w40)-1litr/

SO 545 (Člen)
19.12.2010 14:59:42

Tiez jazdim LPG alej lejem klasiku 15W-40 ani GAS nema v nazve.
Akurat ho menim poctivo a nepredlzujem interval vymeny.

Libor nx (Člen)
19.12.2010 15:15:15

Já tam dával tohle http://www.autobat.cz/mogul-felicia-15w40-p-41624.html    ale ten Gas je určenej pro stacionární  a mobilní motory ne do auta.

Filous (Člen)
19.12.2010 15:35:56

Libor nx psal:

Já tam dával tohle http://www.autobat.cz/mogul-felicia-15w40-p-41624.html    ale ten Gas je určenej pro stacionární  a mobilní motory ne do auta.

...taky mě to vrtalo hlavou...seru na Gas, zvrátim tam tu Feldugood ...sem právje nevjeděl, esi je to vhodný i pro LPG, ale dle popisu jo, tagže nejni co řešit...dík!good

hide (Člen)
19.12.2010 15:59:39

Ton@l psal:

hele a nechces tu feldu prodat na dily? Jen motor s prevodovkou se da strelit tak kolem 3 litru.
Ja bych mel o ni zajem jen kdybys nebyl tak z daleka.smile2

Filous (Člen)
19.12.2010 16:14:54

hide psal:
Ton@l psal:

hele a nechces tu feldu prodat na dily? Jen motor s prevodovkou se da strelit tak kolem 3 litru.
Ja bych mel o ni zajem jen kdybys nebyl tak z daleka.smile2

...to nechcismile1 ...myslim že to eště dam dohromady a mladýmu to na rozvážení pizzy stačí...

Borák (Člen)
19.12.2010 18:04:15

a copa mladej dělal že se tak ptám smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
VikecB12 (Člen)
19.12.2010 18:35:07

Borák psal:

Tak snat klasika nébigsmile Valil nacamranej z nějakýho čochu a závodilcool Jako každej z nás v mládíbigsmilebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
huskyb12 (Administrator)
19.12.2010 20:04:57

tady by Ti měli pomoct, minule tam podobnejch auto bylo celkem dost ...

http://www.kovosrot.cz/prahakekablu.php

ale di, Ty brepto ...
Filous (Člen)
19.12.2010 20:11:17

huskyb12 psal:

tady by Ti měli pomoct, minule tam podobnejch auto bylo celkem dost ...

http://www.kovosrot.cz/prahakekablu.php

...to mam za ten palivovej filtr, co???bigsmilebigsmilebigsmile

Filous (Člen)
19.12.2010 20:14:17

Borák psal:

...no co??? ...sehnal si na víkendy džob, rozváží pizzu a mezi Zdětínem a Chotětovem, gde je taková planina a jeden mostek se svodidlama ladil rádijo, chytla ho pravá krajnice s hlubokym nafoukanym sněhem, tag to vytách spátky na silnici a tam lítal vot strany ke straně a co myslíš že trefil??? ...no jasně že ty svodidla, nejdřif levý a pag pravýsmile2

Borák (Člen)
19.12.2010 20:37:00

bigsmile
jinak s tou pizzou .kámoš chodí chlastat a vydrří většinou až do rány kdy se vrací vokolo picérky kde dělaj i rozvoz domů.tak si ji vobjedná nechá poslat domů a sveze se s ní bigsmile
prej je to lepčí než tágo je to grátis a má to i se snídaní

...nikdo nevojebe Ježíše...
Ondráš (Člen)
19.12.2010 21:53:43

Borák psal:

bigsmile
jinak s tou pizzou .kámoš chodí chlastat a vydrří většinou až do rány kdy se vrací vokolo picérky kde dělaj i rozvoz domů.tak si ji vobjedná nechá poslat domů a sveze se s ní bigsmile
prej je to lepčí než tágo je to grátis a má to i se snídaní

bigsmilegood
Vogo... Když vylezu z metra, tak tu mam Pizza Go Home, tak bych to mohl zkusit. bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
romas (Člen)
19.12.2010 22:06:41

je to enem zátka bez další funkce, takže zalepit a fertigcool

Představte si to ticho, kdyby lidé mluvili jen to, co vědí...
Filous (Člen)
19.12.2010 22:13:28

romas psal:

je to enem zátka bez další funkce, takže zalepit a fertigcool

...to sem si potřeboval potvrditgood ...díkgood ...i sem našel manuály na 120GLX a tam byla přes průtokovej šroub napojená hadice k volejovýmu chldiči a páč ty motory sou snad 40 let stejný, tak to vyřešili záslepkou...prostě ho zalepim, dám novej filtr, naleju volejem, na vrakáči koupim nárazník a bude vopravínogood

tomasNJ (Člen)
20.12.2010 01:40:03

tak at te nenatáhnou s tím nárazníkem...  bo panč stojí 8 kil...good

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen)
20.12.2010 07:24:20

Filous psal:

...já vim, něgde sme to s tou výchovou trochu posralismile2 ...ale to mi teť nepomůže...je tady ňákej škodováckej mechanik??? ...já uš si hovno pamatuju, ale potřeboval bych vjedět jestli zátka (pozice 33) na tom víku (pozice 30) je jen zátka a nebo má eště ňákou jinou funkci...ta zátka je totiš uražená a chybí tam půlka závitu...páč dyby to byla enem zátka, tag ji tam prostě do toho zbytku závitu zalepim a seru na to, za štvrt hodiny vopravíno...neš schazovat řemenice a jebat se s tym a von to zas něgde roztlučesmile2

[url]http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … motor1.jpg[/IMG]

čéče nerad bych se plet ,ale na 110R tam byla přišroubovaná hadice na olejovej chladič..takže tady to bude enem zátka.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen)
20.12.2010 07:30:34

Filous psal:
Borák psal:

...no co??? ...sehnal si na víkendy džob, rozváží pizzu a mezi Zdětínem a Chotětovem, gde je taková planina a jeden mostek se svodidlama ladil rádijo, chytla ho pravá krajnice s hlubokym nafoukanym sněhem, tag to vytách spátky na silnici a tam lítal vot strany ke straně a co myslíš že trefil??? ...no jasně že ty svodidla, nejdřif levý a pag pravýsmile2

bigsmile tak todle znám to se mi kdysi povedlo s 1000MB taky,ale teda jen pravej bigsmile

Filous (Člen)
20.12.2010 07:39:04

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

čéče nerad bych se plet ,ale na 110R tam byla přišroubovaná hadice na olejovej chladič..takže tady to bude enem zátka.

...ale Mlho, vo tom tady mluvim uš vot fčerejškabigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
20.12.2010 07:41:30

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

...ale Mlho, vo tom tady mluvim uš vot fčerejškabigsmile

Promiňte pane profesore..přes víkend jsem vyspával vopici a potom reagova na první příspěvek bigsmile

osiris (Člen)
20.12.2010 08:57:59

filousoj: je to jenom zátka, u starejch škodovek tam byla připojená hadice do chladiče

ps: né nejsem debil že to asi po stopadesátý papouškuju, jen jsem chtěl taky vypadat chytře bigsmile

Filous (Člen)
20.12.2010 09:58:08

osiris psal:

filousoj: je to jenom zátka, u starejch škodovek tam byla připojená hadice do chladiče

ps: né nejsem debil že to asi po stopadesátý papouškuju, jen jsem chtěl taky vypadat chytře bigsmile

...good...potvrzuju, že vypadáš chytřebigsmile

KOVAL (Člen)
20.12.2010 11:23:16

seš ji jistej že teďkon s tou napuchlou hubou vypadáš chytře kamaráde?bigsmileevil

Ondráš (Člen)
20.12.2010 13:20:58

osiris psal:

Mu to ještě pošli mailem, sms a pro jistotu ještě zavolej. smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen (Člen)
20.12.2010 13:46:20

KOVAL psal:

seš ji jistej že teďkon s tou napuchlou hubou vypadáš chytře kamaráde?bigsmileevil

a copá? taky byl chytrej doma?

Strýcfajtr !!!
osiris (Člen)
20.12.2010 14:02:00

KOVAL psal:

...blbéééj bigsmile

XJelen psal:
KOVAL psal:

a copá? taky byl chytrej doma?

...sportem ku zdraví ...na hubě mi nechal navštívenku v podobě tří stehů zevnitř a tří štychů zvenčí, puk bigsmile

Ondráš psal:
osiris psal:

Mu to ještě pošli mailem, sms a pro jistotu ještě zavolej. smile1

...tebou už jsem se do toho jednou zatáhnout nechal bigsmile

4Fun.cz (Člen)
20.12.2010 14:38:58

Jojo já to říkám furt.Sportem k trvalé invaliditě.
Na druhou stranu s hubou od ucha k uchu bys vypadal víc cool.bigsmile

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Filous (Člen)
13.01.2011 12:00:50

...tag spátky k tématu...víko sem zalepil, ale po ňáký dobje začlo zas rosit, tagže voprava na piču...a dyš uš bych to měl sundavat, tag neš to vařit, to bych ho rači vyměnil za nepoškozený...trabl je f tom, že ve vokolí Bolky sem ho zatim nesehnal, tagže pokaváť by ste něgdo vo ňákym vjeděl, tag sem s nim...thanxgood

P.S. ...ano, můžu jít koupit fungl nový, ale sem lakotnejbigsmile

huskyb12 (Administrator)
13.01.2011 15:46:56

Filous psal:

muhehehehe :)))

ale di, Ty brepto ...
Lihy (Člen)
13.01.2011 16:46:28

Filous psal:

...tag spátky k tématu...víko sem zalepil, ale po ňáký dobje začlo zas rosit, tagže voprava na piču...a dyš uš bych to měl sundavat, tag neš to vařit, to bych ho rači vyměnil za nepoškozený...trabl je f tom, že ve vokolí Bolky sem ho zatim nesehnal, tagže pokaváť by ste něgdo vo ňákym vjeděl, tag sem s nim...thanxgood

No jo na dětech šetří, ale na bandasku si fungl nový budíky koupil...
bigsmile

VikecB12 (Člen)
13.01.2011 17:03:44

Filousi,a co tak skusit skočit do nějaké menší výkupny kovů a tam si na hromadě najít škodováckej motor a ten dekl si sundat a panu vachmajstrovi dat pajcku na pivo a spokojeně vodkráčetcool

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
14.01.2011 07:32:09

Lihy psal:
Filous psal:

No jo na dětech šetří, ale na bandasku si fungl nový budíky koupil...
bigsmile

Kdyby jen to.Ted si koupil na Bandasku i novej PAIR system ten starej už je prej moc jetej a nesplňuje Euro 5 bigsmileevilredface

Filous (Člen)
14.01.2011 08:15:57

...že se já vůůůůůůl nevoptal na ňákym fóru, gde se scházej Filckaři a né hajzlové převlečený za kamarádifuckbigsmile

Lihy (Člen)
14.01.2011 09:04:33

Filous psal:

...že se já vůůůůůůl nevoptal na ňákym fóru, gde se scházej Filckaři

jojo, zkus to tady, tam by nějakej filckař mohl bejt:
www.dezinsekce-hygiena.org
bigsmile

Filous (Člen)
09.02.2011 12:18:32

...tag další anabáze se zasranym víkemsmile2 ...tentokrát dotazy na filckoidní mehániky...po měsíci to zas začlo chcát, tagže sem konečně sehnal víko jiný...a teť ty dotazysurprised...pomůže proti aksijálnímu posunu kliky po sundání řemenice zafiksování spojky ve vystavený pozici???ha???e??? ...a přetpokládam, že abych sundal řemenici, budu muset vyvjesit motor, že??? přípravek na vyvješení motoru mam...musim votpojovat vodní hadice???...a abych řemenici povolil, vrazim šroubovák do setrváku místo Hallova snímače??? ...je řemenice nějak zajištěná nebo je tam enem šroub bez zajišťovací podložky??? ...je na tom šroubu normální, tj.pravej závit nebo levej??? ...to je snat fšebigsmile

osiris (Člen)
09.02.2011 13:17:19

...tag to dej vole řemesníkoj né bigsmile
...co si pamatuju, rozvody sem na tom dělal bes vyvěšení, je tam hovno přístup, ale de to ...šroup klasika pravej vint, bes zajišťovací podlošky na bejka a vrazit železo do setrváku

K.a.s.y.m. (Člen)
09.02.2011 13:31:38

Filous psal:

...tag další anabáze se zasranym víkemsmile2 ...tentokrát dotazy na filckoidní mehániky...po měsíci to zas začlo chcát, tagže sem konečně sehnal víko jiný...a teť ty dotazysurprised...pomůže proti aksijálnímu posunu kliky po sundání řemenice zafiksování spojky ve vystavený pozici???ha???e??? ...a přetpokládam, že abych sundal řemenici, budu muset vyvjesit motor, že??? přípravek na vyvješení motoru mam...musim votpojovat vodní hadice???...a abych řemenici povolil, vrazim šroubovák do setrváku místo Hallova snímače??? ...je řemenice nějak zajištěná nebo je tam enem šroub bez zajišťovací podložky??? ...je na tom šroubu normální, tj.pravej závit nebo levej??? ...to je snat fšebigsmile

po sundání víka ti klika nikam neuteče a pokud budeš dělat rozvody tak než je sundaš tak si je nastav do polohy jaký maj bejt a pak to jen vyměníš.
Jinak celej ten přípravek neni nic jinýho než kus Jeklu se dvouma řetizkama kterej položíš na na přední podběhy a pověsíš na něj motor takže když si motor pustíš dolu na heveru taky se prd stane.hadice se musí odpojit snad jen ta co jde zespoda vod čerpadla jestli si pamatuju dobře.
hele řekni mladýmu ať si kouká naškudlit a vymění součástku mezi eSPéZetkamabigsmilebigsmile i když by možná stačila ta mezi volantem sedačkou a pedálama.bigsmileredface

Filous (Člen)
09.02.2011 14:14:28

osiris psal:

...co si pamatuju, rozvody sem na tom dělal bes vyvěšení, je tam hovno přístup, ale de to ...šroup klasika pravej vint, bes zajišťovací podlošky na bejka a vrazit železo do setrváku

...voe, řemesníkoj, by mě hamba fackovalaredface ...tajdle dělam f dílně gdejakou píčovinu a Filckostroj bych nezvládnul???idontknowbigsmile

Filous (Člen)
09.02.2011 14:18:48

K.a.s.y.m. psal:
Filous psal:

po sundání víka ti klika nikam neuteče a pokud budeš dělat rozvody tak než je sundaš tak si je nastav do polohy jaký maj bejt a pak to jen vyměníš.
Jinak celej ten přípravek neni nic jinýho než kus Jeklu se dvouma řetizkama kterej položíš na na přední podběhy a pověsíš na něj motor takže když si motor pustíš dolu na heveru taky se prd stane.hadice se musí odpojit snad jen ta co jde zespoda vod čerpadla jestli si pamatuju dobře.
hele řekni mladýmu ať si kouká naškudlit a vymění součástku mezi eSPéZetkamabigsmilebigsmile i když by možná stačila ta mezi volantem sedačkou a pedálama.bigsmileredface

...budu to dělat na jámě, abych se pot tym nemusel válet jag lemra a ten jekl s háčkem a kličkou mam, tagže ho vobjesim a nebudu ho heverovat...sem právje nevjeděl, esi se mi klika nehne, dyš sundam řemenici, ale na rozvody se nejspíš vyseru, páč se bojim, že po tej ráně to dříf schnije a rozvoďák slyšet nejni, tagže uš do toho prostě vrážet prachy nebudu...

Mour (Člen)
09.02.2011 14:30:23

osiris psal:

...to je marný, to je marný, to je marný bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

PS: v autorizovaným servizu nebudou chtít moc, tak cca 750,- na hoďku a BĚDA jak bys chtěl slevu, to Tě rovnou chytí za límec a vyhodí, bo tak je to spravne a tak to ma byt. Dovolte mi odejit. bigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
09.02.2011 14:31:21

kliku držej ložiska v bloku..tohle je fakt jen víko se guferem takže žádnej stres bigsmile jinak na autě pěkně blbá práce.

osiris (Člen)
09.02.2011 14:40:08

K.a.s.y.m. psal:

kliku držej ložiska v bloku..tohle je fakt jen víko se guferem takže žádnej stres bigsmile jinak na autě pěkně blbá práce.

...né ložiska ale samotnej blok to drží (v šálách to má žádoucí axiální vůli) ale než by protlačil závaží kliky skrz zámky bloku, tak by mu vylezly voči z důlku až do prdele bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
09.02.2011 14:43:35

osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:

...né ložiska ale samotnej blok to drží (v šálách to má žádoucí axiální vůli) ale než by protlačil závaží kliky skrz zámky bloku, tak by mu vylezly voči z důlku až do prdele bigsmile

bigsmilebigsmilegoodgood

Koldan (Člen)
09.02.2011 17:20:59

Filous psal:
osiris psal:

...voe, řemesníkoj, by mě hamba fackovalaredface ...tajdle dělam f dílně gdejakou píčovinu a Filckostroj bych nezvládnul???idontknowbigsmile

mašiny spravuješ, auta spravuješ, do roboty chodíš, na motorce jezdíš, hele Ája bejvá hodně často doma sama, že jo?evil no nic, já jen takbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
huskyb12 (Administrator)
09.02.2011 17:32:57

osiris psal:

... ale než by protlačil závaží kliky skrz zámky bloku, tak by mu vylezly voči z důlku až do prdele bigsmile

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

ale di, Ty brepto ...
Filous (Člen)
09.02.2011 18:46:20

Koldan psal:
Filous psal:
osiris psal:

mašiny spravuješ, auta spravuješ, do roboty chodíš, na motorce jezdíš, hele Ája bejvá hodně často doma sama, že jo?evil no nic, já jen takbigsmile

...smile2

Filous (Člen)
09.02.2011 18:47:49

Barvičkář, Kasym a Ten s Vochcáfkou f dechtu:
...polipte mi šos, šmejdífuckbigsmile

snowflake600 (Člen)
09.02.2011 20:27:25

btw, nemáte někdo někde startér na filcku? 1,3 MPi?

Zdenek (Člen)
09.02.2011 21:57:24

To Fildo,,kdybys ses rozhod na rozvody, pozor na vačku, ať si nevyrazíš vzadu zátku, pak by ti tam tudy tek volej. Jinak to víko musí bejt pro tebe hračka. Zdenek.goodbigsmile

Filous (Člen)
16.02.2011 12:14:49

...tag víko fčetně rozvodů hotový, žádnej trabl, ale mam další dotas vohledně toho krámusurprised ...při seřizování sbíhavosti sme zjistili, že je eště navíc vot tý rány přihnutá pravá tyč řízenísmile2 ...novou mam, ale nigdy sem ji neměnil, tagže jag na to skušený filckaři???cool

Filous (Člen)
16.02.2011 12:15:27

Filous psal:

...tag víko fčetně rozvodů hotový, žádnej trabl, ale mam další dotas vohledně toho krámusurprised ...při seřizování sbíhavosti sme zjistili, že je eště navíc vot tý rány přihnutá pravá tyč řízenísmile2 ...novou mam, ale nigdy sem ji neměnil, tagže jag na to skušený filckaři???cool

...musim tahat celý řízení ven nebo to udělam na autě???

pavel dolínek (Člen)
16.02.2011 13:02:58

na aute

"una storia italiana"
huskyb12 (Administrator)
16.02.2011 13:16:38

pavel dolínek psal:

na aute

flexou :)

ale di, Ty brepto ...
osiris (Člen)
16.02.2011 13:26:33

Filous psal:
Filous psal:

...zkus vohrnout kus tý gumy smile1

Filous (Člen)
16.02.2011 13:37:45

osiris psal:
Filous psal:
Filous psal:

...tag já to teda skusim vohrnoutbigsmile ...tu tyč tam drží převlečná matice nebo co???

huskyb12 (Administrator)
16.02.2011 14:13:59

Filous psal:

...tag já to teda skusim vohrnoutbigsmile ...tu tyč tam drží převlečná matice nebo co???

dávej bacha, ta převlečená mutter by Tě mohla i uštknout :)))

ale di, Ty brepto ...
osiris (Člen)
16.02.2011 15:09:22

Filous psal:
osiris psal:
Filous psal:

...jj, na pístnici je tyč s vnitřním kulákem našroubovaná

Filous (Člen)
19.02.2011 19:33:57

...tag hotovo...žádnej trabl...mladej vodjel někam na koncert, tag doufam že se vrátěj zejtra vobá celý, von i Filckasmokin

huskyb12 (Administrator)
19.02.2011 19:40:25

Filous psal:

...tag hotovo...žádnej trabl...mladej vodjel někam na koncert, tag doufam že se vrátěj zejtra vobá celý, von i Filckasmokin

hlavně abys za chvíli nepsal druhej díl ...
u nás škůdkařů to tak bejvá :)))

ale di, Ty brepto ...
Filous (Člen)
19.02.2011 19:45:54

huskyb12 psal:
Filous psal:

hlavně abys za chvíli nepsal druhej díl ...
u nás škůdkařů to tak bejvá :)))

...nestraš mě, voe!!!surprisedevil

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS