Nejsi přihlášen
Re: TAK VÁM PŘEJU......
PALOUS psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
kua a co my
Si vyber kde to máš blíž
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
Chcípni ty kundo Ostravská. Vykopat hrob tvých předků, pochcat a obrátit.
Těším se na reakci.
Všem ostatním vše nej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
PAJA psal:PALOUS psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
kua a co my
Si vyber kde to máš blíž
ke pšonůma maj kua dobrý klobásy,levnou naftu a prostě se tam dobře nakupuje
Jebat motorky :-)
PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
na tvem prispevku mi nesedi dve veci
1.kde vezmou prazaci mozek?
2.kde by se na Morave nasel tak velky kokot , ze by si s tebou dal sklenicku , nebo ze by s tebou ztratil slovo bo musis byt hodne osamely a frustrovany
jardagsf na jaro se do ostravy na vychovnou navstevu tesici
ps. bez uz nekam jinam - tady asi nejsi moc vitany.......
MOTO KOZZI GRISO
....taky, ať se daří a hodně dárečků.
...nadělím Ti až se potkáme
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
jardagsf psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
na tvem prispevku mi nesedi dve veci
1.kde vezmou prazaci mozek?
2.kde by se na Morave nasel tak velky kokot , ze by si s tebou dal sklenicku , nebo ze by s tebou ztratil slovo bo musis byt hodne osamely a frustrovany
jardagsf na jaro se do ostravy na vychovnou navstevu tesici
ps. bez uz nekam jinam - tady asi nejsi moc vitany.......
.........Ty budeš rád CHCÍPAKU STAREJ ,jestli se dožiješ nového roku
kojaksro psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
....taky, ať se daří a hodně dárečků.
...nadělím Ti až se potkáme
Neboj
dojedu,na sraz si kopnout ty ZLODĚJSKÝ KAPITALISTO.....jinak hodně dárečku
Ondráš psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
Chcípni ty kundo Ostravská. Vykopat hrob tvých předků, pochcat a obrátit.
Těším se na reakci.
Všem ostatním vše nej.
Tebe musel farář kojit přímo z trenek ,že jsi takový PRAŽSKÝ ČURÁÁÁÁÁK
Ještě, že už jsou všichni Pražáci za Prahou. Rodáků už tam moc není....
Ale on se někdo chytí a ještě určitě odpoví....
Pájo, ty budeš mít v hlavě bramborovej salát....
Tak snad ti ho na Vánoce někdo vyndá....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Banditatom (Člen) 22.12.2010 19:39:07 Offline |
krásný přání
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
mr.BSE psal:Kakac psal:To je zas vlákno k popukání
Jinak vše nej ke svátkům vánočním to ať čížkům nebo moravákům,kapitalistům nebo dělnické třídě,eSkařům nebo eNkařůmbeztak bych vynechal eSkaře
je mě jasný že zas nějakej eNkař bude .............
eSkařům přejem nejvíc
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Martin B12 (Člen) 22.12.2010 20:04:08 Offline |
a já ti přeju aby Baníček spadnul do 2 polský ligy
ci fix ,by mě zajmalo kdo z vás za tím stojí a při dlouhejch zimních večerech se baví
street triple picco
PAJA psal:Bodlinka psal:Pájo a teď zase ty jsi na řadě...
Jestli chceš ,možu dojet ,umím kvalitní ANÁL,zaručuji ti že do nového roku ,nebudeš chodit
Jako myslíš že by ti Bodlina tak fest protáhla prcku,že by byla do nového roku celá unavená
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jestli chceš ,možu dojet ,umím kvalitní ANÁL,zaručuji ti že do nového roku ,nebudeš chodit
eště aby buzeranti píchali do to by se fakt svět v prdel vobracel
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Ty vole přijeť do prahy a zjistíš že správnej pražák je z moravy ;)
MRDAT!!!
Řekla bych, že si trošku fandíš, to jestli je kvalitní by musela napsat některá z holek, kterou jsi poctil svým umem
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Zdenák psal:Bůh ví ... na čem to trénoval....
No není anál jako anál.
Petula psal:PAJA psal:Bodlinka psal:Pájo a teď zase ty jsi na řadě...
Řekla bych, že si trošku fandíš, to jestli je kvalitní by musela napsat některá z holek, kterou jsi poctil svým umem
Třeba neumí psát,ale za to umí mečet nebo bečet.
jaryn psal:poprvý to štípne... (prej,teda)
žadný sraní hlavně s tím
Petula psal:PAJA psal:Bodlinka psal:Pájo a teď zase ty jsi na řadě...
Já to chápu tak že je pája ten protahovanej,takže pak může hodnotit jak to ovládá Taková mamka Pája
VikecB12 psal:Petula psal:PAJA psal:
Jestli chceš ,možu dojet ,umím kvalitní ANÁL,zaručuji ti že do nového roku ,nebudeš choditŘekla bych, že si trošku fandíš, to jestli je kvalitní by musela napsat některá z holek, kterou jsi poctil svým umem
Já to chápu tak že je pája ten protahovanej,takže pak může hodnotit jak to ovládá Taková mamka Pája
ja zas z tebe chciju Vikene, mas recht je to podrzroura vod kamen
Dojeť budu poctěna tvou návštěvou, ostatně asi všichni středočeši kolem viď Fildo
P.S. Všem Bandit, chuyům i motochuyům hezké vánoce a do nového roku široké, zakroucené a suché cesty v sedle motorky!
Extra zdravím JarduGSF, bez GSF
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Honzik8719 (Člen) 22.12.2010 22:07:09 Offline |
Helej PÁJO ty chytrolíne Banická moc se tady s tim nerozkřikuj nebo se ještě prokecneš že u toho Kvokala, zavřou tě ochránci zvířat a mi budeme mít po legraci
...relativní kochač...
Kráásnééé to přání moc za nás Pražáky děkuju
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
narodil jsem se v Praze,žiju v Praze a taky chcípnu v Praze,takže taky děkuju
XJelen psal:akorát mě mrzí, že mu admin smazal tu fotku z profilu to ste nemuseli kucí...takovej podraz
jinak pájo, myslíš že i my sudeťáci se můžem považovat za čůráky? nerad bych v tom nechal kluky samotný
nazdár Direktore
...já mu taky chtěl napsat,že my jako hoši ze sudet,jsme nějak mimo
jeho akční rámec.. Ale mohl by se dostavit na nějakou párty,byla by sranda
...a bude hůř!
Tož taky přeju ostravské , ať se do tebe co nejvíc vejde!
Ostatním klasické BANDIT PIČO Vánoce
Lepší někdy, než nikdy.
Banditatom (Člen) 23.12.2010 10:59:57 Offline |
karlos100 psal:XJelen psal:akorát mě mrzí, že mu admin smazal tu fotku z profilu to ste nemuseli kucí...takovej podraz
jinak pájo, myslíš že i my sudeťáci se můžem považovat za čůráky? nerad bych v tom nechal kluky samotnýnazdár Direktore
jeho akční rámec.. Ale mohl by se dostavit na nějakou párty,byla by sranda
njn má to háček! von neví kde sudety jsou
Drakoxxl psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
Ostatním klasické BANDIT PIČO Vánoce
Chovej se prosím tě jako člověk a né jako HOVADO ,jsou vánoce ,tak si odpust takové výrazy,nikdo tu z naší motorkářské party na to není zvědavý !!! Jestli se to bude opakovat,tak dostaneš BAN
Banditatom (Člen) 23.12.2010 11:04:32 Offline |
PAJA psal:Drakoxxl psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
Ostatním klasické BANDIT PIČO VánoceChovej se prosím tě jako člověk a né jako HOVADO ,jsou vánoce ,tak si odpust takové výrazy,nikdo tu z naší motorkářské party na to není zvědavý !!! Jestli se to bude opakovat,tak dostaneš BAN
tou moto partou jako myslíš sebe a zrdcadlo?
PAJA psal:Drakoxxl psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
Ostatním klasické BANDIT PIČO VánoceChovej se prosím tě jako člověk a né jako HOVADO ,jsou vánoce ,tak si odpust takové výrazy,nikdo tu z naší motorkářské party na to není zvědavý !!! Jestli se to bude opakovat,tak dostaneš BAN
já chci taky BAN BANDIT PIČO z vánoce asi si místo stromku ozdobim motorku a jako dárek si nadělim flašku rumu at to jsou stylový vánoce
Život je boj-mašina je nej!!!
nicola.foxx (Člen) 23.12.2010 11:59:44 Offline |
Je to wocas, ale vobcas je i ftipnej. Akorat nevim jak dlouho mu to muze vydrzet.
Jinak teda taky fsecko nejl alkoholikum, fetakum a kamaradum.
ps. A pot stromem hodne kvalitniho chlastu, ostatni veci nemaj cenu
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
A něco noveho?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
A něco noveho?
Ty radši nic nepiš a bud rád že jsem tady já,dotedka jsi tu za největšího trotla byl ty
PAJA psal:Frodo89 psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
A něco noveho?
Ty radši nic nepiš a bud rád že jsem tady já,dotedka jsi tu za největšího trotla byl ty
......
PAJA psal:Frodo89 psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
A něco noveho?
Pleteš se,nejvic byl pán s pasatem a dochtorkou...
A něco noveho?
Pleteš se,nejvic byl pán s pasatem a dochtorkou...
Banditatom psal:karlos100 psal:XJelen psal:akorát mě mrzí, že mu admin smazal tu fotku z profilu to ste nemuseli kucí...takovej podraz
jinak pájo, myslíš že i my sudeťáci se můžem považovat za čůráky? nerad bych v tom nechal kluky samotnýnazdár Direktore
jeho akční rámec.. Ale mohl by se dostavit na nějakou párty,byla by srandanjn má to háček! von neví kde sudety jsou
to bude vono to už je v Evropě
Strýcfajtr !!!
Honzik8719 (Člen) 23.12.2010 14:26:19 Offline |
Banditatom psal:PAJA psal:Drakoxxl psal:
tou moto partou jako myslíš sebe a zrdcadlo?
a nebo to dal do kupy s tim frajerem s Viragem jak se s nikým a ničím nesere
...relativní kochač...
Banditatom (Člen) 23.12.2010 14:27:22 Offline |
Honzik8719 psal:Banditatom psal:PAJA psal:
Chovej se prosím tě jako člověk a né jako HOVADO ,jsou vánoce ,tak si odpust takové výrazy,nikdo tu z naší motorkářské party na to není zvědavý !!! Jestli se to bude opakovat,tak dostaneš BANtou moto partou jako myslíš sebe a zrdcadlo?
a nebo to dal do kupy s tim frajerem s Viragem jak se s nikým a ničím nesere
ty to by byla good dvojka
Honzik8719 (Člen) 23.12.2010 14:34:45 Offline |
Banditatom psal:Honzik8719 psal:Banditatom psal:
tou moto partou jako myslíš sebe a zrdcadlo?a nebo to dal do kupy s tim frajerem s Viragem jak se s nikým a ničím nesere
ty to by byla good dvojka
a ten anál dělaj beztak spolu
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 23.12.2010 15:05:40 Offline |
já se z vás poseru - to je vlákno ,jak noha ..jinak fšem BANDIT PIČO VÁNOCE
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Kukii psal:osiris psal:Kukii psal:teda syky tys mi dal teda pěknej vánoční dárek, to ti teda povim už budu hodná
...ten o tom ani neví
tos ty!!! takový rebel? hezký hezký, sem byla půl dne jak bez ruky
...já ti jen plnil přání, když je ten vánoční čas
...podívej, že nekecám:
Kukii psal:........já chci taky BAN BANDIT PIČO z vánoce .........
...ale měl jsem dilema, na jak dlouho, jestli tě típnout na hoďku a nebude to málo, abys to vůbec zpozorovala, nebo na tři? málo, nebo už moc? tak jsem si natáh budíka za dvě hoďky, abych na tebe nezapomněl a zrušil ti to a netrpěla jsi až do zítra
Kukii psal:.........sem byla půl dne jak bez ruky
...vím, s filousem jsme byli první kdo ho vyfásli
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kakac psal:To je zas vlákno k popukání
Jinak vše nej ke svátkům vánočním to ať čížkům nebo moravákům,kapitalistům nebo dělnické třídě,eSkařům nebo eNkařům
Ok. O Vánocích bude teda klid zbraní.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 23.12.2010 19:48:51 Offline |
Ondráš psal:Kakac psal:To je zas vlákno k popukání
Jinak vše nej ke svátkům vánočním to ať čížkům nebo moravákům,kapitalistům nebo dělnické třídě,eSkařům nebo eNkařůmOk. O Vánocích bude teda klid zbraní.
no tak joo
musim se taky přidat...
všem vám, ať s kapotou nebo bez, pražákům čůrákům aj téééém ostaním je jedno odkama, přejem krásný PIČOvánoce, bohatýho PIČOježíška a Pájovi...
...na toho mrdáme
Lachtani
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:PAJA psal:Vy PRAŽŠTÍ ČURÁCI ,aby vám příští rok stříkal mozek a kosti praskaly na cestách a ti co přežijou můžou skočit z Nuselského mostu ......... Moravákům přeji VESELÉ VÁNOCE
musim se taky přidat...
všem vám, ať s kapotou nebo bez, pražákům čůrákům aj téééém ostaním je jedno odkama, přejem krásný PIČOvánoce, bohatýho PIČOježíška a Pájovi...
...na toho mrdáme
Lachtani
....já Ti dám čuráka
Ty vole Pájo,už to nehul...
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Pájo, pod stromeček...
http://www.youtube.com/watch?v=_MGdYvc4 … eature=fvw
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Honzik8719 (Člen) 24.12.2010 12:26:24 Offline |
Lachtan psal:Pájo, pod stromeček...
http://www.youtube.com/watch?v=_MGdYvc4 … eature=fvw
no ty vole to je něco
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2010 13:23:49 Offline |
kenny psal:Tak jak si pročítam příspěvky od PAJI,začínám se stydět,že jsem ze stejné oblasti jako on.
Kurva jak může být někdo tak omezenej a napsat něco takového.
to neřeš ...kokoti jsou všude
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2010 19:45:11 Offline |
PAJA: V novém roce spoustu štěstí,
ty hybride starej,
taky bys mohl dostat pěstí,
jsi na to už zralej.
Mám pro tebe poslání, je to s tebou k ...
Stránky: 1