Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » heskej tjůning

Koldan (Člen)
22.12.2010 20:56:25

heskej tjůning

nový béčko sa mi tůněné věčinů moc nelíbí, přece jen starý je na tom líp, hlavně mě tam bije dycky do vočí linije teho rámu, gdy u teho nového to de prostě moc rovně a je to také rušivé. Ale muším říct, že stránky, kerý sem našel díky Inkvizovi,mi trošku změnily názor, totok sa ně páčí celkem dost, je to obdoba Berty, ale na novým rámu:
http://www.mdesign-studio.de/index.php? … 5f5d476b3c

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen)
22.12.2010 22:09:34

Re: heskej tjůning

Hmm to je vyvedený..ten malej blatníček je fajnej...jinak to z části kopíruje věci na starej model viz.Bertagood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Zdenda (Člen)
22.12.2010 23:37:28

Akorát ta maska je k zblitísick

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Jiřina (Člen)
22.12.2010 23:48:12

Vždycky byli nejlepší. Včetně té masky. Prostě to má styl a Banditovi to moooooc slušígood

Tož tak:-D
Petr J. (Člen)
23.12.2010 07:08:40

Maska je hnus....jen co je pravda....a vždycky bylabigsmile

Koldan (Člen)
23.12.2010 08:38:56

ale piču, právě ta maska temu dodává taký hesky nasraný vzhled vořešpruti, něco jako jedu kolem a estli sa na mňa škaredě čučneš, tag ti taků lísknu, že budeš mít na hřišťu blatofuckbigsmile

Filous (Člen)
23.12.2010 08:40:28

...dyk i Berta má vobleček z Mdesignu a todle je enem modifikace pro novej model...a je to pjekný fčetně maskygood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 (Člen)
23.12.2010 09:21:21

Filous psal:

...dyk i Berta má vobleček z Mdesignu a todle je enem modifikace pro novej model...a je to pjekný fčetně maskygood

Fildo,musí se při montáži té podsedlovky něco řezat,vrtat,vařit,nebo to pasuje na origo ůchyty? By se mě to na kulta líbiloredface

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Filous (Člen)
23.12.2010 09:38:39

VikecB12 psal:
Filous psal:

Fildo,musí se při montáži té podsedlovky něco řezat,vrtat,vařit,nebo to pasuje na origo ůchyty? By se mě to na kulta líbiloredface

...nemusí se upravovat nic, jenom se musej udělat vymezovací mezikusy f přední části jakoby pot sedlem, bo ta potsedlofka je ve vejšce sedla, bo tam nejni sedlo ale enem taková tvrdá šlupka...tagže keine problemgood...jediný co se musí udělat je jinej kastlik na baterku, bo jelej podbjech de do hajzlu kvůlivá výplni...ale dá se to řešit rozřezánim původního plastu...

Progear 650 (Člen)
23.12.2010 10:12:10

Filous: mno a celý lamino by se ti namontovat nechtělo, hm? bigsmile že by sis udělal výlet za čůrákama do prahy...bigsmilebigsmilebigsmile copyright PÁJA....good

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen)
23.12.2010 11:10:39

no nevypadá to zlesmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan (Člen)
23.12.2010 11:42:05

Filous psal:

no dyk jo, sem to i psal a taky se mi Berta dycinky líbila, akorát dyž sem viděl tuněný ty nový béčka, tak tam ten rám jag jede pot nádržů rovně dycky byl tak nějak divně, věčinů to mělo prdel nakopnutů a v té liniji to prostě přerušovalo ten rám, estli mi treda jako rozumíševil a tady ten potsedlák je tak hesky navázanej, navíc je užší než na Bertě, páč tam měl být potsedlák z eRjednapičosmokin

Filous (Člen)
23.12.2010 11:51:21

Progear 650 psal:

Filous: mno a celý lamino by se ti namontovat nechtělo, hm? bigsmile že by sis udělal výlet za čůrákama do prahy...bigsmilebigsmilebigsmile copyright PÁJA....good

...klidně i chtělo, ale mušel bys to přivést na ves, bo s těma, nóó´ehm, no s nima nechci nic mítbigsmile

Filous (Člen)
23.12.2010 11:52:30

Koldan psal:
Filous psal:

no dyk jo, sem to i psal a taky se mi Berta dycinky líbila, akorát dyž sem viděl tuněný ty nový béčka, tak tam ten rám jag jede pot nádržů rovně dycky byl tak nějak divně, věčinů to mělo prdel nakopnutů a v té liniji to prostě přerušovalo ten rám, estli mi treda jako rozumíševil a tady ten potsedlák je tak hesky navázanej, navíc je užší než na Bertě, páč tam měl být potsedlák z eRjednapičosmokin

...co kecáš!!! ...dyky tys furt mektal vo R1 prdelibigsmile ...ale máš recht, že ten germánckej tuning novejch modelů je dost strašnejsick

Koldan (Člen)
23.12.2010 12:00:25

no dyk ta prdel je taky jediná piha na krásebigsmile

Koldan (Člen)
23.12.2010 12:03:02

Koldan psal:
Filous psal:

a myslím si to furtbigsmile

qwerty (Člen)
23.12.2010 12:58:45

pekny kurwa pekny goodgoodgood

WD club member.
Banditatom (Člen)
23.12.2010 13:01:15

qwerty psal:

pekny kurwa pekny goodgoodgood

...to říká někdo s S-kemevilevilbigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Progear 650 (Člen)
23.12.2010 18:41:12

Filous psal:
Progear 650 psal:

...klidně i chtělo, ale mušel bys to přivést na ves, bo s těma, nóó´ehm, no s nima nechci nic mítbigsmile

F tědlech sračkách to nikam nevezu...smile1 Když mě to nepůjde, tak tě zkusim kdyžtak něčím tekutym přemluvit....bigsmilebigsmile

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Koldan (Člen)
23.12.2010 20:15:54

Progear 650 psal:
Filous psal:
Progear 650 psal:

F tědlech sračkách to nikam nevezu...smile1 Když mě to nepůjde, tak tě zkusim kdyžtak něčím tekutym přemluvit....bigsmilebigsmile

sem slyšel, že todlencto maj mekanici strašně rádi, až sa to rozdrbe to dovéstbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Progear 650 (Člen)
24.12.2010 12:46:49

Koldan psal:
Progear 650 psal:
Filous psal:

sem slyšel, že todlencto maj mekanici strašně rádi, až sa to rozdrbe to dovéstbigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

já to ještě právě ani nezačal drbat....smile1 zatim je to totiz pod stromkem a teprve pak se začnu snažit to navěsit...smile1

"44 HONDA CBR 600RR 44"
Miras (Člen)
24.12.2010 13:02:42

B bez chromovanýho světla je sick

Origo stav je hezčí něžli tohle

gerrik (Člen)
30.12.2010 21:02:54

tohle je fujtabl uprava od nějakýho nácka: http://www.tuning-moto.cz/projekty/stre … omber.html

snowflake600 (Člen)
30.12.2010 21:20:36

gerrik psal:

tohle je fujtabl uprava od nějakýho nácka: http://www.tuning-moto.cz/projekty/stre … omber.html

notojekzblití sick bigsmile

Ondráš (Člen)
30.12.2010 21:42:32

Chybí tomu jen křídlo... bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan (Člen)
30.12.2010 21:55:50

a nápis NO FEARbigsmile

SLUGI (Člen)
30.12.2010 22:03:22

Koldan psal:

a nápis NO FEARbigsmile

... ??? idontknow

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
VikecB12 (Člen)
31.12.2010 12:18:45

A zadní blatník má vot Kellyho,udělal výprodej skladu a vymetl to v rohu regálucoolbigsmilebigsmilebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jiřina (Člen)
31.12.2010 18:48:30

¨Tož Vám taky dám nějakou inspiraci. Neeeejni to nejhorší http://www.grundynet.com/bandit/Detail/Detail.html

Tož tak:-D
kojaksro (Člen)
31.12.2010 19:06:46

Jiřina psal:

¨Tož Vám taky dám nějakou inspiraci. Neeeejni to nejhorší http://www.grundynet.com/bandit/Detail/Detail.html

...jo jo to se mi až na pár drobností líbí takygood

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
SLUGI (Člen)
31.12.2010 19:16:19

... evil
.

http://img813.imageshack.us/img813/97/74445663.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS