Nejsi přihlášen
Re: POZOR - toto je varování před nebezpečným virem
...zkus to ještě jednou a pomalejc, jestli to nemyslíš jako fór ...jinak máš asi jen problém s planým poplachem, píšeš o tomhle vláknu http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=12299 ...jo a dík za fakáče, jestli je fakt můj
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 24.12.2010 13:40:51 Offline |
jakej malware ? ..já tu mám jen Pilsen ....malvaze ....
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Tak si ten krám vypni a máš klid..
Mám v kompu nějakej na černo NOD či co..a pořád krásně běžej aktualizace a už přes dva roky bez jedinýho problému..vobčas nahlásí trojskýho a nepustí mě dál..a to lezu na kurva podezřelý stránky..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Tak si ten krám vypni a máš klid..
Mám v kompu nějakej na černo NOD či co..a pořád krásně běžej aktualizace a už přes dva roky bez jedinýho problému..vobčas nahlásí trojskýho a nepustí mě dál..a to lezu na kurva podezřelý stránky..
s NODem v pohodě akorát jak ho máš dýl tak ty aktualizace po čase protivně brzděj při startu, ale to dělal avast i avg taky.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Meloun psal:Tak si ten krám vypni a máš klid..
Mám v kompu nějakej na černo NOD či co..a pořád krásně běžej aktualizace a už přes dva roky bez jedinýho problému..vobčas nahlásí trojskýho a nepustí mě dál..a to lezu na kurva podezřelý stránky..s NODem v pohodě akorát jak ho máš dýl tak ty aktualizace po čase protivně brzděj při startu, ale to dělal avast i avg taky.
No já ten komp nevypínám..a od tý doby, co to mám pořád zaplý, tak ty windowsy běžej krásně a rychle..Když jsem ho vypínával, tak byla každýho půl roku přeinstalace..
PURE NAKED BIKE!
Me to tam taky lita, to dela Chrome prohlizec ser na to
Banditatom (Člen) 25.12.2010 18:56:40 Offline |
Ondráš psal:Mě to teda nedělá... Nemám antivir, tak mám klid.
moje řeč
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2010 19:31:38 Offline |
Ondráš psal:Mě to teda nedělá... Nemám antivir, tak mám klid.
já nemám ani internet
hlemejzd999 (Člen) 25.12.2010 19:52:48 Offline |
faitík psal:hlemejzd999 psal:Ondráš psal:Mě to teda nedělá... Nemám antivir, tak mám klid.
já nemám ani internet
kecáš
no fak
jiri50 psal:Ondráši dodej všem ubuntu nebo mandrivu a antivirový firmy krachnou
...tag to né, já žádnýho somálskýho náčelníka Ubuntu ani jeho manželku, čarodějnici Mandrivu domu nechci, jen ať si je pjekně Ondráš nechá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jiri50 psal:Ondráši dodej všem ubuntu nebo mandrivu a antivirový firmy krachnou
To by bylo nádherný... Ale myslím, že bych byl označen za třídního nepřítele číslo jedna a počet uživatelů počítačů by se vrátil na úroveň roku 1990.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:jiri50 psal:Ondráši dodej všem ubuntu nebo mandrivu a antivirový firmy krachnou
To by bylo nádherný... Ale myslím, že bych byl označen za třídního nepřítele číslo jedna a počet uživatelů počítačů by se vrátil na úroveň roku 1990.
...v roce 90 sem chodil vokolo počítačů po špičkách a bál sem se, aby mě nekousli nebo nevozářili
Ondráš psal:Filous psal:...v roce 90 sem chodil vokolo počítačů po špičkách a bál sem se, aby mě nekousli nebo nevozářili
Jak moc se to změnilo za těch 20 let?
Už dosedl celou nohou na zem...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ondráš psal:Filous psal:...v roce 90 sem chodil vokolo počítačů po špičkách a bál sem se, aby mě nekousli nebo nevozářili
Jak moc se to změnilo za těch 20 let?
...dělam pokroky, uš se jich nebojim dotknout a vim že dyš nevim jag dál, tag stačí vytáhnout přívodní kabel ze zdi a skusit to znova ...no a dyš ani to nejde a beru do ruky kladivo nebo do něj bušim pjestí a vokopávam ho, tag vim že je dobrý jít pryč
Filous psal:...dělam pokroky, uš se jich nebojim dotknout a vim že dyš nevim jag dál, tag stačí vytáhnout přívodní kabel ze zdi a skusit to znova ...no a dyš ani to nejde a beru do ruky kladivo nebo do něj bušim pjestí a vokopávam ho, tag vim že je dobrý jít pryč
Mě o vík pobavil táta, stavil se u mě a koukal na putovní trofej a řiká hmm Filous, ten nám dělá v práci počítače, není to on?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Žirafa psal:Filous psal:...dělam pokroky, uš se jich nebojim dotknout a vim že dyš nevim jag dál, tag stačí vytáhnout přívodní kabel ze zdi a skusit to znova ...no a dyš ani to nejde a beru do ruky kladivo nebo do něj bušim pjestí a vokopávam ho, tag vim že je dobrý jít pryč
Mě o vík pobavil táta, stavil se u mě a koukal na putovní trofej a řiká hmm Filous, ten nám dělá v práci počítače, není to on?
...von mě prozradil??? ...no dobře, tag já se přiznam, jo sem ajťák ...ale stydim se za to, tag se maskuju
Banditatom (Člen) 27.12.2010 10:28:57 Offline |
Filous psal:Žirafa psal:Filous psal:...dělam pokroky, uš se jich nebojim dotknout a vim že dyš nevim jag dál, tag stačí vytáhnout přívodní kabel ze zdi a skusit to znova ...no a dyš ani to nejde a beru do ruky kladivo nebo do něj bušim pjestí a vokopávam ho, tag vim že je dobrý jít pryč
...von mě prozradil??? ...no dobře, tag já se přiznam, jo sem ajťák ...ale stydim se za to, tag se maskuju
Počkej jak ajťák? si to představuješ jak hurvajs válku. Na kompl nemůžeš s kladivem a heverem
Banditatom psal:Počkej jak ajťák? si to představuješ jak hurvajs válku. Na kompl nemůžeš s kladivem a heverem
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom psal:Filous psal:Žirafa psal:
Mě o vík pobavil táta, stavil se u mě a koukal na putovní trofej a řiká hmm Filous, ten nám dělá v práci počítače, není to on?...von mě prozradil??? ...no dobře, tag já se přiznam, jo sem ajťák ...ale stydim se za to, tag se maskuju
Počkej jak ajťák? si to představuješ jak hurvajs válku. Na kompl nemůžeš s kladivem a heverem
...a proč bych jako nemoch??? ...gdo mi to zakáže, ha, ee???
Banditatom (Člen) 27.12.2010 10:46:31 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Počkej jak ajťák? si to představuješ jak hurvajs válku. Na kompl nemůžeš s kladivem a heverem
pche zřejmě student prvního ročníkupač na takovouhle bednu si vzít takovýhle kladívko
Stránky: 1