Nejsi přihlášen
...dobrej dokument
...ty dětkové mě dostali ...normálně to vidim, aš se sejdem ve vosumdesáti a mladý cápkové nás posaděj na f tý dobje historický Bandasky
http://www.stream.cz/video/242545-motocykleni
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
nicola.foxx (Člen) 25.12.2010 23:13:58 Offline |
Re: ...dobrej dokument
Sem to us jednou stihnul v týví, ale zase me dostali.
Klobouk dolu a zasrana italska kurvo fabrika. čézety byly dycky pjekny stroje.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 26.12.2010 01:27:23 Offline |
v osumdesáti ?..... tak v tej době už na to nevylezu - už mám kolena v prdeli teď ...to už tam tu haksnu nepřehodim
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 26.12.2010 10:57:48 Offline |
http://www.ulozto.cz/789742/petistovka-avi
tiše smekám pač já nejspíš v jejích věku neudržím moč a nebudu si pamatovat ani vnoučata
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Ondráš psal:Kolik jste jich vyhrál?
Já nevim, já to dávám zahrádkářům na dušičky. Oni z toho dělaj věnce. Daj na to jehličí...
Ten to má dobře v![]()
to vis,tenkrat jezdili pro zabavu a meli k tomu vztah. Sem ted nekde cet,ze maji znova obnovovat spoustu prirodnich trati a poradat na nich zavody.
Amen. . .
svatej psal:Ondráš psal:Kolik jste jich vyhrál?
Já nevim, já to dávám zahrádkářům na dušičky. Oni z toho dělaj věnce. Daj na to jehličí...
Ten to má dobře v![]()
to vis,tenkrat jezdili pro zabavu a meli k tomu vztah. Sem ted nekde cet,ze maji znova obnovovat spoustu prirodnich trati a poradat na nich zavody.
...tomu nevjeřim ani za piču...vzhledem ke fšem bespečnostnim vopatřenim a jinejm zákazum budem rádi dyš zvostanou Hořice, Kolštejn a Těrlice...fertig...
Filous psal:svatej psal:Ondráš psal:Kolik jste jich vyhrál?
Ten to má dobře v![]()
...tomu nevjeřim ani za piču...vzhledem ke fšem bespečnostnim vopatřenim a jinejm zákazum budem rádi dyš zvostanou Hořice, Kolštejn a Těrlice...fertig...
zapomněl jsi na Staroměstskej a Kyjovskej okruh
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:svatej psal:
to vis,tenkrat jezdili pro zabavu a meli k tomu vztah. Sem ted nekde cet,ze maji znova obnovovat spoustu prirodnich trati a poradat na nich zavody....tomu nevjeřim ani za piču...vzhledem ke fšem bespečnostnim vopatřenim a jinejm zákazum budem rádi dyš zvostanou Hořice, Kolštejn a Těrlice...fertig...
zapomněl jsi na Staroměstskej a Kyjovskej okruh
...áááájó, jihoazijský vokruhy ...a taky Macao, to je hnet vedle, né???
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 29.12.2010 07:49:38 Offline |
Prej...hele von už měl zadní odpružení
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
http://galerie.plzenskyjezdec.cz/thumbn … p?album=24 Nepomucký trojúhelník a basta.
Amen. . .
Stránky: 1