Nejsi přihlášen
Pomóóóc
Jedu takhle z putyky na kole a najednou rána, skoro ležim, utržená přehazka a rám v piči, zkurvený klacky. Nemáte někdo doma zbytečnýho Favorita - kolo nebo alespoň rám, nejlépe velikost 56. Spěchá, do putyky to mám 3km, pěšky je to věčnost. Díííííky. Jo a aby to nebylo z druhýho konce zeměkoule.
Hamburger z hovna.
snowflake600 (Člen) 29.12.2010 20:56:43 Offline |
Re: Pomóóóc
Cartman psal:Jedu takhle z putyky na kole a najednou rána, skoro ležim, utržená přehazka a rám v piči, zkurvený klacky. Nemáte někdo doma zbytečnýho Favorita - kolo nebo alespoň rám, nejlépe velikost 56. Spěchá, do putyky to mám 3km, pěšky je to věčnost. Díííííky. Jo a aby to nebylo z druhýho konce zeměkoule.
napsat to tak v listopadu, tak bych pro tebe rám měl a sem relativně kousek, álee.....takhle si ho škemrem to tom vochlastovi ze sběrnejch surovin :/
snowflake600 (Člen) 29.12.2010 20:57:49 Offline |
snowflake600 psal:Cartman psal:Jedu takhle z putyky na kole a najednou rána, skoro ležim, utržená přehazka a rám v piči, zkurvený klacky. Nemáte někdo doma zbytečnýho Favorita - kolo nebo alespoň rám, nejlépe velikost 56. Spěchá, do putyky to mám 3km, pěšky je to věčnost. Díííííky. Jo a aby to nebylo z druhýho konce zeměkoule.
napsat to tak v listopadu, tak bych pro tebe rám měl a sem relativně kousek, álee.....takhle si ho škemrem to tom vochlastovi ze sběrnejch surovin :/
*takhle si ho škemrej na tom .... :D - vrátil sem se z putiky :D
Banditatom (Člen) 29.12.2010 20:59:23 Offline |
dva alpinisti na kolech?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
snowflake600 (Člen) 29.12.2010 21:11:30 Offline |
jeden :D ale dvakrát vidí :D
Hele koukám že jsi z Královéhradeckýho kraje. Jestli to máš do HK blízko (nechce se mi hledat kde jsou Valdice) tak si zajdi na jakoukoliv univerzitní budovu, na nástěnkách tam bejvalo tři prdele kol za stovku dvě, tak myslim že bys tam něco sehnal. Nebo i v nějakym frcu za stejný prachy, jezdí na tom tam každej. Nebyl s tím nikdy problém, alespoň co já pamatuju...
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1