Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » akce - slosování o rukavice

Jaster (Člen)
02.01.2011 10:58:34

akce - slosování o rukavice

ta akce platí pro všechny... ale pičo slevy jsou samozřejmostí

KAŽDÝ ZÁKAZNÍK, KTERÝ U NÁS NAKOUPÍ NAD 2000Kč s DPH PŘES E-SHOP NEBO OSOBNĚ OD 1.1. DO 25.3.2011 BUDE ZAŘAZEN DO SLOSOVÁNÍ O RUKAVICE MDRIDE (DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU). VÝHERCE BUDE INFORMOVÁN NA MAIL A NA WEBU E-SHOPU. V PŘÍPADĚ DOTAZŮ, PIŠTE NA MAIL.
(Do ceny nákupu se nazpočítává poštovné! Akce tohoto typu budeme připravovat po celý rok)

motto "Vem za heft a val"
nety (Člen)
02.01.2011 11:13:41

Re: akce - slosování o rukavice

koukam kojakovo metoda se osvědčila smile1

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Jaster (Člen)
02.01.2011 11:39:58

nety psal:

sem chtěl na to upozornit, nevim jak často e-shop navštěvujete. tím nikoho nenutím aby kupoval. ale tohle jsem chtěl udělat v létě, ale tuhle věc jsem chtěl dělat už v létě, ale řikal jsem si rukavice na zimu nemá cenu, počkám na začátek novýho roku

XJelen (Člen)
02.01.2011 11:40:23

nety psal:

de vo to esli bude slosování provázeno taktéž podobnou veselicí s několika drinky smile1

Strýcfajtr !!!
Jaster (Člen)
02.01.2011 12:02:15

XJelen psal:
nety psal:

de vo to esli bude slosování provázeno taktéž podobnou veselicí s několika drinky smile1

to ještě nevim, na to je ještě dost času. a kdyby, pozvu jen vás smile1 ale v březnu asi ne. možná na další slosování

Ondráš (Člen)
02.01.2011 13:18:35

Jaster psal:

to ještě nevim, na to je ještě dost času. a kdyby, pozvu jen vás smile1 ale v březnu asi ne. možná na další slosování

Dáme drink...?bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jaster (Člen)
02.01.2011 13:24:32

Ondráš psal:
Jaster psal:

Dáme drink...?bigsmile

a kolik by vás bylo? bigsmile

Libor nx (Člen)
02.01.2011 15:11:45

Jaster psal:
Ondráš psal:
Jaster psal:

Dáme drink...?bigsmile

kdyby bylo místo rukavic sudbeer,bylo by nás trochu vícbigsmile

Ondráš (Člen)
02.01.2011 15:27:48

Jaster psal:

Já myslim, že 10 lidí by se našlo... Pokud by ale jel Kojak, Vikec a Sujazuwaki, tak jen tyhle 3 počítej za 10. smokin

snowflake600 (Člen)
02.01.2011 17:56:56

Ondráš psal:
Jaster psal:

Já myslim, že 10 lidí by se našlo... Pokud by ale jel Kojak, Vikec a Sujazuwaki, tak jen tyhle 3 počítej za 10. smokin

párů rukavic na člověka nebo sudů nebo pijáků ? bigsmile

Ondráš (Člen)
02.01.2011 19:27:51

snowflake600 psal:

Rukavice tu nikoho nezajímaj.smokin

snowflake600 (Člen)
02.01.2011 19:50:34

Ondráš psal:
snowflake600 psal:

Rukavice tu nikoho nezajímaj.smokin

to byl fóóórbigsmile.......kdybych nebyl od vás tak daleko, zašel bych si taky zasoutěžit.....ehm, teda popít smile1

Ondráš (Člen)
02.01.2011 19:51:29

snowflake600 psal:

to byl fóóórbigsmile.......kdybych nebyl od vás tak daleko, zašel bych si taky zasoutěžit.....ehm, teda popít smile1

Nesváděj to na dálku...smokin

Jaster (Člen)
02.01.2011 20:05:56

bigsmile koukám, to abych příště dal slosování o sud... uvidíme, kdyby byla sešlost, dám vědět týden dopředu, zamluvim u nás v hospodě takovej menší sál a budu vás čekat smile1 i když tam moc nechodim, byl jsem tam 2x a to jen když jsme měli občerstvení na konci naší zahajovačky a ukončovačky

snowflake600 (Člen)
02.01.2011 20:08:59

Jaster psal:

bigsmile koukám, to abych příště dal slosování o sud... uvidíme, kdyby byla sešlost, dám vědět týden dopředu, zamluvim u nás v hospodě takovej menší sál a budu vás čekat smile1 i když tam moc nechodim, byl jsem tam 2x a to jen když jsme měli občerstvení na konci naší zahajovačky a ukončovačky

Jastere, to jestli je to až někdy do března, tak jak koukám na ceny, to ty kalhoty nad dvojku mám, PDLko k tomu a co já vím, co ještě........to budu mít ve slosování těch lístků i vícero bigsmilebigsmile......když tak přehodnocuju situaci pánové, snad mi i nechte už roztočit coolbeer

Jaster (Člen)
03.01.2011 13:06:31

snowflake600 psal:
Jaster psal:

Jastere, to jestli je to až někdy do března, tak jak koukám na ceny, to ty kalhoty nad dvojku mám, PDLko k tomu a co já vím, co ještě........to budu mít ve slosování těch lístků i vícero bigsmilebigsmile......když tak přehodnocuju situaci pánové, snad mi i nechte už roztočit coolbeer

snad se to stihne smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS