Nejsi přihlášen
akce - slosování o rukavice
ta akce platí pro všechny... ale pičo slevy jsou samozřejmostí
KAŽDÝ ZÁKAZNÍK, KTERÝ U NÁS NAKOUPÍ NAD 2000Kč s DPH PŘES E-SHOP NEBO OSOBNĚ OD 1.1. DO 25.3.2011 BUDE ZAŘAZEN DO SLOSOVÁNÍ O RUKAVICE MDRIDE (DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU). VÝHERCE BUDE INFORMOVÁN NA MAIL A NA WEBU E-SHOPU. V PŘÍPADĚ DOTAZŮ, PIŠTE NA MAIL.
(Do ceny nákupu se nazpočítává poštovné! Akce tohoto typu budeme připravovat po celý rok)
motto "Vem za heft a val"
Re: akce - slosování o rukavice
nety psal:koukam kojakovo metoda se osvědčila
sem chtěl na to upozornit, nevim jak často e-shop navštěvujete. tím nikoho nenutím aby kupoval. ale tohle jsem chtěl udělat v létě, ale tuhle věc jsem chtěl dělat už v létě, ale řikal jsem si rukavice na zimu nemá cenu, počkám na začátek novýho roku
XJelen psal:nety psal:koukam kojakovo metoda se osvědčila
de vo to esli bude slosování provázeno taktéž podobnou veselicí s několika drinky
to ještě nevim, na to je ještě dost času. a kdyby, pozvu jen vás ale v březnu asi ne. možná na další slosování
Jaster psal:Ondráš psal:Jaster psal:to ještě nevim, na to je ještě dost času. a kdyby, pozvu jen vás
ale v březnu asi ne. možná na další slosování
Dáme drink...?
a kolik by vás bylo?
kdyby bylo místo rukavic sud,bylo by nás trochu víc
snowflake600 (Člen) 02.01.2011 17:56:56 Offline |
Ondráš psal:Jaster psal:a kolik by vás bylo?
Já myslim, že 10 lidí by se našlo... Pokud by ale jel Kojak, Vikec a Sujazuwaki, tak jen tyhle 3 počítej za 10.
párů rukavic na člověka nebo sudů nebo pijáků ?
snowflake600 (Člen) 02.01.2011 19:50:34 Offline |
Ondráš psal:snowflake600 psal:párů rukavic na člověka nebo sudů nebo pijáků ?
Rukavice tu nikoho nezajímaj.
to byl fóóór.......kdybych nebyl od vás tak daleko, zašel bych si taky zasoutěžit.....ehm, teda popít
koukám, to abych příště dal slosování o sud... uvidíme, kdyby byla sešlost, dám vědět týden dopředu, zamluvim u nás v hospodě takovej menší sál a budu vás čekat
i když tam moc nechodim, byl jsem tam 2x a to jen když jsme měli občerstvení na konci naší zahajovačky a ukončovačky
snowflake600 (Člen) 02.01.2011 20:08:59 Offline |
Jaster psal:
koukám, to abych příště dal slosování o sud... uvidíme, kdyby byla sešlost, dám vědět týden dopředu, zamluvim u nás v hospodě takovej menší sál a budu vás čekat
i když tam moc nechodim, byl jsem tam 2x a to jen když jsme měli občerstvení na konci naší zahajovačky a ukončovačky
Jastere, to jestli je to až někdy do března, tak jak koukám na ceny, to ty kalhoty nad dvojku mám, PDLko k tomu a co já vím, co ještě........to budu mít ve slosování těch lístků i vícero ......když tak přehodnocuju situaci pánové, snad mi i nechte už roztočit
snowflake600 psal:Jaster psal:
Jastere, to jestli je to až někdy do března, tak jak koukám na ceny, to ty kalhoty nad dvojku mám, PDLko k tomu a co já vím, co ještě........to budu mít ve slosování těch lístků i vícero
......když tak přehodnocuju situaci pánové, snad mi i nechte už roztočit
snad se to stihne
Stránky: 1