Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » elefantentreffen 2011, jedete někdo?

zzzmrzlinar (Člen)
03.01.2011 13:08:22

elefantentreffen 2011, jedete někdo?

čau Borci,

chci se zeptat esivá se někdo chystáte letos na zimní slony. Si říkám jestli bych aspoň jednou v životě neměl vyzkoušet tendlenc drsnej výlet, vyzkoušet jak se asi cejtěj Rusáci v zimě.

Kámoš povidal, že by jel taky, ale myslím, že mu manželka náležitě a velmi citlivě vysvětlí, že na takovýdle kokotiny měl dost času než si jí vzal, a jet na vlka samotáře zrovna na takovoudle akci poprvý se mi zas tak nechce,  tak bych se nejlépe k někomu přisral.

hans (Člen)
03.01.2011 16:20:19

Re: elefantentreffen 2011, jedete někdo?

vyjíždíme v pátek kolem 9.00 ze sedlčan...návrat obvykle už v sobotu...jedem sedlčany - příbram - strakonice - atd....

kdyby ses chtěl přidat někde cestou, není problém

jedem minimálně tři (jawa 250, jawa 250 + side, jawa 639), čtvrtej ještě neví...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
richie (Člen)
03.01.2011 16:28:03

hans psal:

vyjíždíme v pátek kolem 9.00 ze sedlčan...návrat obvykle už v sobotu...jedem sedlčany - příbram - strakonice - atd....

jedem minimálně tři (jawa 250, jawa 250 + side, jawa 639), čtvrtej ještě neví...

jawa 250 plus side, v okoli sedlcan..... neni to nahodou Kuba? ja jen tak pro zajimavost

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
zzzmrzlinar (Člen)
03.01.2011 16:46:05

hans psal:

ta příbram zní nadějně, pojedu na Kle500, Jášu eště nebudu mít po kupě,

co tam vozíte za gumy, případně nějaká řetězy nebo jiný vychytávky. Já jsem byl na sněhu kousek projet Metzeler Enduro 3 a nedá se na tom udržet, zadek eště docela hrabe, ale předek absolutně neudrží stopu.

richie (Člen)
03.01.2011 17:33:10

jinak gumy moc nepomuzou.... spis se osvedcil drat namotanej na zadni gumu

mr.BSE (Člen)
03.01.2011 18:23:42

Nemá kuba 350? help

Second Class Citizen
1130 Café Racer
richie (Člen)
03.01.2011 18:35:10

nerikal von, ze 350 je k sajde na kulovy a dal tam 250?

hans (Člen)
03.01.2011 18:51:43

je to kuba a má 250 kejv....

další kluk co s náma jezdí má 350 se side a to je na sněhu fakt k hovnu....je to lepší na suchu, ale v zasněžených kopcích byl v pytli...jak to musíš krapet víc točit, tak to víc hrabe...ta 250 je takovej nízkootáčkovej traktor, ta to zvládá líp (i solo, prvně jsem byl na kejvě a taky to bylo lepší než 639)...

gumy....já jezdím mitas univerzál a dá se to...cestu po silnici zvládneš na lecčems (i když nějaký céčkový gumy s drápem od mitasu se hoděj do zasněženejch kopců)....v kempu samotným to chce namotat lano nebo tenkej řetěz na zadní gumu a na vyjetí to stačí...nebo jsou dobrý nařezaný řetězy - asi tak 4-5 kusů (klasika nebo z motorky) a ty natáhnout přes ráfek a stáhnout vázacím drátem nebo lepší sešroubovat...ale na silnici si s tím člověk rozbije hubu smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
richie (Člen)
03.01.2011 19:08:19

Kuba z Neveklova?

hans (Člen)
03.01.2011 19:59:57

richie psal:

Kuba z Neveklova?

jo

Sapere Aude
www.gunlex.cz
richie (Člen)
03.01.2011 20:34:14

tak ho pozdrav smile1

Brkos (Člen)
03.01.2011 22:32:30

hans psal:
richie psal:

Kuba z Neveklova?

jo

Jo ten je profláklej asi všude koukámbigsmile Celkově kluci z motoneve...

hlemejzd999 (Člen)
03.01.2011 23:38:13

já bych i jako jel....jen ,kdyby to bylo v létě bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
zzzmrzlinar (Člen)
03.01.2011 23:58:05

koukal jsem, že se daj koupit i špeciál zimní drapáky vod Mitasu, ale za prvý to maj v mojem rozměru jenom na předek a pak se mi moc nechce kupovat gumy jen kulivá tejdle sloní hovadině.

Asi koupím E09 Mitas, trošku ufouknu a uvidíme co to udělá, je to takovej ldrapáček, asi trošku tvrdej, ale uvidíme.ní

Ten řetěz nebo provaz zkusím , uvidíme

K.a.s.y.m. (Člen)
04.01.2011 07:25:06

Mě se na sníh i led osvědčilo tohle bigsmile ale jestli to dělaj i v rozměru na KLE ti neřeknu bigsmile jedna stála 1200,-

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/760_fotografie0530.jpg

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hans (Člen)
04.01.2011 08:56:12

zzzmrzlinar psal:

koukal jsem, že se daj koupit i špeciál zimní drapáky vod Mitasu, ale za prvý to maj v mojem rozměru jenom na předek a pak se mi moc nechce kupovat gumy jen kulivá tejdle sloní hovadině.

Asi koupím E09 Mitas, trošku ufouknu a uvidíme co to udělá, je to takovej ldrapáček, asi trošku tvrdej, ale uvidíme.ní

Ten řetěz nebo provaz zkusím , uvidíme

E09 jsou dobrý gumy, ale na ujetým nebo v hlubokým sněhu budeš stejně v prdeli....

řetěz nebo lano si vem s sebou určitě, to se při výjezdu z kempu hodí...

mám zkušenost, že čím vostřejší motorka, tím víc na hovno...tam kde jsme na fichtlovi a kejvačce vyjeli bez problémů byl kluk s DR-Z naprosto v prdeli a to měl vostrej dráp...prostě moc koní a jsi po prdel zahrabanej...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hans (Člen)
04.01.2011 08:56:54

richie psal:

tak ho pozdrav smile1

vyřídím...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
04.01.2011 12:38:44

Kasym - to bude asi jen na skutra, napiš co je to za značku já se po tom mrknu, ale myslím že to mít nebudou. Našel jsem jen tondlenc

http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.ph … 0010047528 to maj v mým rozměru na předek i zadek

http://www.mitas.cz/index.php?stranka=3 … mp;pid=339
todlenc jenom na předek
nic jinýho se myslím nedělá, mám 90/90/21, 130/80/17

Hans - no jsem na to fakt zvědavej, nějaký to lano určitě seženu, něco v garáži zkusím vymyslet. Jinak je mi jasný že ta Jáwa by byla nejlepší, ale ta moje nejezdila dvacet let, technickou nemá a hlavně já se v tom neumím vrtat bo jsem žádnou jáwu nikdy neměl

K.a.s.y.m. (Člen)
04.01.2011 12:43:16

ja ja heidenau http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.ph … 0010044002 a i na skůtra jsem měl problém s rozměrem ta jsem vzal nejbližší možnej.

hans (Člen)
04.01.2011 12:50:28

zzzmrzlinar psal:

Kasym - to bude asi jen na skutra, napiš co je to za značku já se po tom mrknu, ale myslím že to mít nebudou. Našel jsem jen tondlenc

http://pneu.extralevne-pneu.cz/index.ph … 0010047528 to maj v mým rozměru na předek i zadek

http://www.mitas.cz/index.php?stranka=3 … mp;pid=339
todlenc jenom na předek
nic jinýho se myslím nedělá, mám 90/90/21, 130/80/17

Hans - no jsem na to fakt zvědavej, nějaký to lano určitě seženu, něco v garáži zkusím vymyslet. Jinak je mi jasný že ta Jáwa by byla nejlepší, ale ta moje nejezdila dvacet let, technickou nemá a hlavně já se v tom neumím vrtat bo jsem žádnou jáwu nikdy neměl

v těch rozměrech co píšeš se dělají běžný endurogumy, takže to musíš sehnat v pohodě...E09, dakar, TKC, atd atd...
vzhledem k ceně doporučuju E09...necelých 1900,- celá sada good (azpneu.cz)

no jinak extra se vrtat v jawě taky neumím, proto jezdím ve víc lidech se zkušenějšíma smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
04.01.2011 15:02:23

Kasym - a jak to drží na sněhu hlubokým nebo ujetým, na mokru, nebo zmrzlý silnici.

Hans - jasný, normálních enduráckejch nebo cestáckejche spousta, mě šlo čistě vo nějakej ten zimní vzorek, ale asi to udělám jaxem psal, vezmu ty nuladevítky a uvidím co se s tím bude dát dělat i když žádná sláva to asi nebude.

na tý mojí Jáwě by jel ten můj kamoš, jestli mu to manželka dovolí (což asi ne) a jestli se stihne technická (což asi taky ne) já s tím fakt neumím vůbec nic a ve sněhu se to učit fakt nechci a co když to klekne než se k Vám připojím (a to asi klekne) bad

K.a.s.y.m. (Člen)
04.01.2011 15:06:02

chová se to obdobně jak auto na zimákách jen musíš počítat s tim ,že to má jen dvě kola bigsmile ale já s tim jezdim na pěti koních a 70 kg takže co s tim udělá nějakejch 50 koní a 150 kg ti nepovim bigsmile

hans (Člen)
04.01.2011 16:00:59

jen pro pořádek bych připomněl, že dojčáci si uzákonili povinnost zimních pneumatik na VŠECH vozidlech, motorky nevyjímaje (upozorňuje na to i bvdm.de)....teda jestli nenastala nějaká změna...idontknow

ovšem sehnat certifikovanou zimní gumu na moto je dost těžký, v určitých rozměrech nemožný...

jsem zvědavej, co budou ty německý policejní čuráci dělat, až někoho chytěj (respektive až chytěj někoho z ČR, protože svejm zatápět nebudou)...fuck

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
04.01.2011 16:02:28

esivá je to jako auto na zimákách tak to by celkem šlo, pravda tam je ten kontrolovanej smyk o dost jednodušší.

S tou váhou je to asi ještě horší než píšeš, KLEčka má plnou 205kg, já voblečenej, nevysranej, s přehledem přes 100kg, ňáký zimní a kempovací cajky k tomu, no zajímavé to bude bigsmile

Možná by pomohly nějaký pomocný kolečka jak maj dětský velocipédy, nejlépe poháněný a taky se zimním vzorkem a řetězama.

hans (Člen)
04.01.2011 16:04:31

jinak k těm kasymovic gumám, tipuju, že na ujetým nezledovatělým sněhu to bude dobrý, na ledu absolutně k hovnu jako cokoli vyjma hřebů a stejně tak v hlubokým sněhu (15 cm a víc)...nebo ne??

bláhově jsem si myslel, jak si na E09 zakrosim v prašanu a byl jsme nakonec rád, že jsem to napůl vytlačil z louky smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hans (Člen)
04.01.2011 16:05:45

zzzmrzlinar psal:

esivá je to jako auto na zimákách tak to by celkem šlo, pravda tam je ten kontrolovanej smyk o dost jednodušší.

S tou váhou je to asi ještě horší než píšeš, KLEčka má plnou 205kg, já voblečenej, nevysranej, s přehledem přes 100kg, ňáký zimní a kempovací cajky k tomu, no zajímavé to bude bigsmile

Možná by pomohly nějaký pomocný kolečka jak maj dětský velocipédy, nejlépe poháněný a taky se zimním vzorkem a řetězama.

vono nejlepší by byl ural s hnanou side good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hans (Člen)
04.01.2011 16:10:29
zzzmrzlinar (Člen)
04.01.2011 16:13:24

Hans - to bude veselo, teď jsem vo tom čet na dvě stránky textu, píšou, že prej když to dáš evropskýmu soudu tak to asi vyhraješ bo.... bigsmile

holt záleží na jakýho fízla narazíš, jako u nás

hans (Člen)
04.01.2011 18:22:49

jestli si vzhledem ke svému věku můžu dovolit pár fotrovských rad, tak zde jsou...vše ze svých zkušeností a chyb :) ....možná to budou pro někoho samozřejmosti, ale zapomenout se dá na ledasco :)

- nějaký návleky na řidítka jsou nutností...sebelepší rukavice jsou po pár km k hovnu a odumřou ti ruce. návleky se daj koupit v krámech s ATV za cca 1000 - 1500,-, nebo vyrobit (kámošovi je udělala švadlena za 400,-)...v kombinaci s vyhřívanejma heftama není o čem mluvit...ovšem opatrně při řízení, blbě se do toho vracej ruce při krizovkách :) ...ruce v nich budeš mít bez teplejch heftů zmrzlý stejně, ale aspoň pak dokážeš zmáčknout páčky...
samotný blastry jsou k ničemu...

- boty - kanady s echt trekingovejma fuseklema za 700,- jsou fakt k prdu (odzkoušeno)...já teď jezdím v neoprenovejch holinách o 4 čísla větších s trojema pletenejma fuskama a dá se to, ale žádnej zázrak...

- všechny hadry je dobrý si vzít náhradní...minimálně boty, rukavice, kuklu (doporučuju coldkillers)...bundu a kalhoty taky, ale to se holt blbě veze...vím jaký to je tam být víkend a mít boty durch bad

- vše nutno nepromokavě zabalit!!!!!!!!!!!!!!!!...

- je dobrý si udělat nějaký zástěrky před nohy,aby ti na ně nefoukalo a necákala voda od předního kola...blbě to vypadá, ale funguje...

- ať budeš mít na sobě cokoli, bude ti foukat na hrudník a břicho...tady jsou dobrý složený noviny nebo kus miralonu apod. pod bundu (netlemte se, staří dědové by mohli vyprávět)....jinak dobrý hadry a spacák jsou samozřejmostí :)

- doporučuju kvalitní kuklu a helmu, která se co nejmíň mlží (bude ti zamrzat zevnitř)...starý páky doporučujou proti mlžení kokosa a brejle, ale nejsem masochista...

- nezapomenout na doklady....v německu to není dobrý jet bez nich (měl jsem fakt staženou ass)

- chlast k tomu patří a bez něj to tam nejde, ale nachcat se na sračky a jet v tom stavu druhej den domu není příjemný (ještě že moraváci vozej po kapsách ibalgin)...

- hodí se rybářská stolička na sezení, lopata, sekera (v bandě vždy nějaká je), řetězy a lano na tahání už jsem zmiňoval... nářadí, emerickou pásku atd je dobrý mít po ruce a ne pod sedlem smile1...

- vaťákový kalhoty jsou dobrý, bunda ne...

- rum je dobrej, pivo ne evil

- a to je asi tak všechno....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
K.a.s.y.m. (Člen)
05.01.2011 08:13:31

hans psal:

jinak k těm kasymovic gumám, tipuju, že na ujetým nezledovatělým sněhu to bude dobrý, na ledu absolutně k hovnu jako cokoli vyjma hřebů a stejně tak v hlubokým sněhu (15 cm a víc)...nebo ne??

bláhově jsem si myslel, jak si na E09 zakrosim v prašanu a byl jsme nakonec rád, že jsem to napůl vytlačil z louky smile1

šak řikám je to stejný jako v autě na zimákách..na ledu se rozjedeš lip a zastavíš líp jak na letních,ale že to neni všemocný je snad jasný bigsmile sníh je v pohodě pokud je to prašan to ty 12" kola zvládaj do těch 10 cm relativně v pohodě,ale nesmíš se zvednout ze sedačky bigsmile nejlepší je fakt ujetej sníh pokud možno bez kolejí bigsmile ale to je i s autem

zzzmrzlinar (Člen)
05.01.2011 12:05:30

hans - díky za info, bude se kurefsky hodit.

zrovna řeším ty návleky na ruce, hefty vyhřejvaný mít určitě nebudu, dumal jsem nad tím dát tam holinky jak jsem někde viděl, ale v tom fakt není místo na hejbání rukou.

jinak pojedu víceméně v lyžařskejch hadrejch, přes ně případně klasickej moto teletubies nepromok.  boty přemejšlím koupit klasický sněhule jak jsme měli jako děti, vo něco větší aby bylo místo na fusekle. druhá varianta vojenský zimní kanady, ale to nebude asi nic moc.

Helma se mi nemlží, to zamrzání zevnitř už jsem taky slyšel. co je zatím největší problém je, že nosím brejle, tak snad jedině vod Caberga vodmontovat bradovou část a plexi  a dát přes to lyžařsky nemlžící brejle, ale to nevím co udělat s mrazem vokolo brady a krku.

proti stříkáí vody budu zkoušet namontovat starou karymatku, vod řidítek až dolů pod motor, to jsem taky někde viděl.  snad se to neurve

najebat se do mrtě fakt nechci, abych byl zmrzlej a eště mi bylo blbě fakt nepotřebuju, rm je jasnej, když zbyde místo vezmu masňácky grog nebo svařák do termosky.

uvidím až teď nandám ty 09ky tak se pojedu párkrát projet a uvidím co jde a co ne

K.a.s.y.m. (Člen)
05.01.2011 12:17:35

jak to tak čtu tak pokud bych tam razil tak snad radši na skůtrubigsmile..tam zabiju několik much jednou ranou...předně bordel letající na nohy-nula..lepší oblečení na nohy netřeba bo mám namontovanej termoscud http://www.scootland.cz/zbozi/oj-deka-t … scooter-1/ a i když to je jen kus zateplenýho hadru tak to fakt funguje na krátší vzdálenost se dá v džínách jet i v -10°C a slezu z toho jako člověk.Takže bych řešil akorát vytápěný hefty a kryty rukou a krkusmile1
No pánové užijte si togood

hans (Člen)
05.01.2011 12:35:13

zmrzl.:

holinky, kanystry apod jsou lepší než nic, ale návleky udržej aspoň malilinko tepla...

boty radši ty sněhule, zimní kanady nebrat...

starou karimatku jsme tam dával před nedávnem, když jsem jel na krucemburk a jde to, ale vítr to ohybá, ztratí to tvar a naškvaří se to na koleno od vejfucku nebo motor....takže vymejšlím něco pevnějšího, asi skončím u jekoru
lepší vypadat jak kokot a užít si to, než to přetrpět...

ten přehoz jak o tom píše kasym musí být super good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
K.a.s.y.m. (Člen)
05.01.2011 12:41:42

supr to je,ale tenhle univerzál dáš jen na některý skůtry..ale italové dělaj Tucano Urbano a to je teprve mazec bo je to přesně na typ skůtru resp. motorky,ale cena je bohužel taky někde jinde bigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
05.01.2011 12:54:35

Kasym - no skůtr by na to jako bez prdele byl suprovej, ale zas kulivá tomu nebudu skurta kupovat a půjčit si to vod někoho bych zas asi neměl to srdce takový šméčko mu udělat smile1

Hans - kurva jekor to je taky dobrej nápad bigsmile to jak budu vypadat je mi fakt uplně u prdele. ta karybába by ale taky šla, na KLEčce jsou svody schovaný a pod motorem je pěknej oválnej kryt tak by se to mohlo dát vohnout podle toho

zzzmrzlinar (Člen)
05.01.2011 15:13:18

krutopříšný sněhule jsem našel, prej woe minus sedumdesát natinkproblem surprised

http://www.palisa.cz/index.php?stranka=zbozi&id=420

Kukii (Člen)
05.01.2011 15:22:26

zzzmrzlinar psal:

krutopříšný sněhule jsem našel, prej woe minus sedumdesát natinkproblem surprised

surprisedsurprised mazec

Život je boj-mašina je nej!!!
zzzmrzlinar (Člen)
05.01.2011 15:47:21

aj na dydžynu bych je pak moré nosil. bigsmile 

akurát by se mi asi trošku potily nožky, myslím idontknow

.

jaryn (Člen)
05.01.2011 16:24:31

zzzmrzlinar psal:

aj na dydžynu bych je pak moré nosil. bigsmile 

akurát by se mi asi trošku potily nožky, myslím idontknow

.

Zase bys nemusel stříhat nehty,myslím. Vopadaly by samy.

God Gave me Everything I want
hans (Člen)
05.01.2011 17:21:00

pěkný, v něčem podobným jsem jel taky jeden rok a dobrý, akorát ti nesměj tou hadrovou částí prochcat...

ovšem minus 70 je hezká pohádka smokin

Sapere Aude
www.gunlex.cz
hlemejzd999 (Člen)
05.01.2011 17:39:42

hans psal:

pěkný, v něčem podobným jsem jel taky jeden rok a dobrý, akorát ti nesměj tou hadrovou částí prochcat...

já myslim , že ty boty to vydržej good...proč pohádka ? bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile( otázka je - co nohy ...)

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hans (Člen)
05.01.2011 17:45:39

hlemejzd999 psal:
hans psal:

já myslim , že ty boty to vydržej good...proč pohádka ? bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile( otázka je - co nohy ...)

no mě šlo vo nohy...nějak jsem nepochopil, že tím je myšleno, že ten mráz vydržej jen boty evil

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Billy (Člen)
06.01.2011 08:00:24

zzzmrzlinar psal:

ser na snehule prestizky stacej ma je vo fous vejs v krame bigsmile, kua vy jste blazni ale fandim vam teda good bigsmile

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
zzzmrzlinar (Člen)
06.01.2011 10:08:50

Jaryn - a taky by z toho smradu slezly vlasy.

jinač ze zvrchu mi do nich snad nepoteče budu mět ten nepromok snad akorát do těch mist kde začíná to gumový, ale kůpim nějakou levnější variantu litr je hodně, maj estě za 4 kila nějakou bombu.

Sněhule prodávaj taky eště Vietnamci, Cena lidová 190 vočí za libový sněhulky z imitace černý lesklý koženky, design cikánská děvka z É finfundfinfcig.

Kukii (Člen)
06.01.2011 10:12:47

zzzmrzlinar psal:

jinač ze zvrchu mi do nich snad nepoteče budu mět ten nepromok snad akorát do těch mist kde začíná to gumový, ale kůpim nějakou levnější variantu litr je hodně, maj estě za 4 kila nějakou bombu.

Sněhule prodávaj taky eště Vietnamci, Cena lidová 190 vočí za libový sněhulky z imitace černý lesklý koženky, design cikánská děvka z É finfundfinfcig.

libový sněhulky z imitace černý lesklý koženky, design cikánská děvka z É finfundfinfcig
to bych chtěla vidět surprisedbigsmilebigsmile vyfot to na svých fotogenických nožkách bigsmilebigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
zzzmrzlinar (Člen)
06.01.2011 11:12:32

Billy - jó Prestiže, česká sportovní legenda smile1 taky jsem tamna ně koukal, zvlášť ty bílý klasický se budou k ménu skoroveteránu Škoda Rapid 130 skvěle hodin, nebo ty modrobílý botasky, škoda že kalhoty tesilky k nim nejdou sehnat.

Kukii - sexy vjetnamská celokoženková sněhulka a z toho vykukuje moje chlupatá noha, hmmmm to bude fotečka jedna báseň. abys nelitovala, budeš se pak budit hrůzou ze spaní

hans (Člen)
06.01.2011 11:36:59

zzzmrzlinar psal:

mně do nich právě nateklo tou půl centimetrovou škvírkou, co vznikla mezi návlekem a tím gumovým spodkem boty smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
06.01.2011 15:57:42

tak zrovna mi dorazili ty E09ítky, vzorek jsou slušný kopačky (hranatý teda), akurát nevíte někdo jaxe pozná jestli je to verze Dakar? koupil jsem jí bo to má mít více pláten a taky zaplatil, ale na gumě nic vo Dakaru není, tak esi mě nevošidili.

Hans, kdyžtak přes sněhule natáhnu ještě nemoky na boty (kerý teda nemám, takže bude možná nemok igelitová taška smile1 )

hans (Člen)
06.01.2011 18:43:00

hale já měl za to, že dakar má žlutej pruh dokola, ale prej to taky neni pravda, tak nevim....se kouknu co mám na gumách já, mám obyč E09

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Miras (Člen)
07.01.2011 19:18:59

Už jsem taky připravenej bigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/144_26122010102.jpg
Miras (Člen)
07.01.2011 19:20:24

Jedu letos poprvé... Myslíte že to zvládnu s pávikem? idontknow

hans (Člen)
07.01.2011 21:21:56

s pávíkem ne a když, tak si rozbiješ hubu....zrovna jsem o tom mluvil s kámošem co to zkusil a říkal, že je to bída, že se ten vozejk dostává do smyku a stáhne tě to do škarpy....kdybys měl side tak není problém...

ale z mý hlavy to není, já s tím nikdy nejel...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Miras (Člen)
07.01.2011 21:45:46

Asi vezmu páva do lesa na testbigsmile  Přeci jen někam ten obr spacák a věci na převlečení dát musim. Sedlo u 175 je sakra krátkýheadshake

zzzmrzlinar (Člen)
08.01.2011 15:07:06

já teda s Pávem nikdy nejel, ale prej se s tím jede na pytschu i na suchu a myslím že budem mít starosti i se samotnou motorkou (zvlášť mi sloní prvničky bigsmile )

tak to nacpeš na ten nosič co máš vzadu, nebo co to je a srovnáš hezký vysoký a komín, něco se určitě taky vleze na nádrž

hans (Člen)
08.01.2011 15:48:48

dozadu na sedlo toho připneš.....a jestli máš nosič, tak tuplem, v tom není problém...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Kožak (Člen)
08.01.2011 20:21:22

Miras psal:

Asi vezmu páva do lesa na testbigsmile  Přeci jen někam ten obr spacák a věci na převlečení dát musim. Sedlo u 175 je sakra krátkýheadshake

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1529_p1020765.jpg

co takhle ...trochu retra ;)

MRDAT!!!
hans (Člen)
08.01.2011 20:26:09

to je pěkný good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Kožak (Člen)
08.01.2011 20:32:34

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/1529_p1010456.jpg

aj elegantní košíček na kopřivy tam pásne smile1

MRDAT!!!
zzzmrzlinar (Člen)
08.01.2011 21:35:36

ty brašny sou nobblesní a ten nákupní košík z komunistický sámošky snad eště lepší, hotovej wundelich touring. Ted jsou myslím takový k vidění na TV Barandov, dycky v pátek, Žena za pultem

Miras (Člen)
10.01.2011 17:13:53

Právě nosič nemám...  nějak to dopadne bigsmile

hans (Člen)
10.01.2011 19:53:46

brašny nebo nosič udělaj službu, ale jde to i bez nich....

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/47_elef.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/47_kruc.jpg

jinak pro zmrzlináře - na foto můžeš vidět, že protifuky z karimatky udělat jdou,m ale nejni to ideální...

a pro všechny ještě malé upozornění: ač sám nejsem zastáncem reflexních vest, tak na tyhle zimní akce je fakt doporučuju...bez vesty ve sněžení blbě vidím ostatní kluky z kolony, natož pak jak jsou na tom řidiči z aut...takže REFLEXNÍ VESTA je víc než vhodná...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
11.01.2011 16:11:52

Hans - no náhodou to zas tak blbě nevypadá a takhle z dálky není ani poznat že je to karibába. Styl uchycení taky není zlej, já jsem si to pedstavoval jako že celou kaibábu v kuse potáhnu vod řidítek  až po zadní kolo bigsmile Jinak žádnej vhodnější materiál mě ještě nenapad. jedině, že bych rozříznul starej nepotřebnej asi štyrycetilitrovej plastovej kanystr co mám doma, je takovej vysokej to by byly nefuky jak ty plechouty na jáwách.

hans (Člen)
11.01.2011 17:30:22

ten kanystr by byla stylovka smile1

já to dělal jen malý proti vodě co lítá od předního kola....ono ten vítr není zas tak hroznej, když máš dobrý hadry, takže to nemusíš mít ani moc velký...hlavně nebejt mokrej...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
12.01.2011 11:37:21

tak to vypadá s kanďákama dobře, eště jsem u kámoše vobjednal výměnou za dvě krabky echt americkejch Camelek, dva další štyrycetilitrový, tak budu vo víkendu pilovat a připáskovávat kanystry.

Taky mi ten blbec nabízel, že má doma rozbitý dětský boby, tak že si to tam mám přdělat bigsmile

zatím nevím jak vyrobit ty řetězy, tak to asi budu muset zvlánout s provazzem.

hans (Člen)
12.01.2011 13:26:07

zzzmrzlinar psal:

tak to vypadá s kanďákama dobře, eště jsem u kámoše vobjednal výměnou za dvě krabky echt americkejch Camelek, dva další štyrycetilitrový, tak budu vo víkendu pilovat a připáskovávat kanystry.

Taky mi ten blbec nabízel, že má doma rozbitý dětský boby, tak že si to tam mám přdělat bigsmile

zatím nevím jak vyrobit ty řetězy, tak to asi budu muset zvlánout s provazzem.

stačí ti dlouhej řetízek s menšíma vočkama, kterej si promotáš přes zadní kolo mezi špringlema (jestli teda máš paprskový kola, ale u endura asi jo, že jo)...

nebo nařež pár kousků řetězu (5 nebo 6 stačí) který pak převlíkneš přes kolo a na ráfku stáhneš drátem, nebo sešroubuješ....

je dobrý to ošetřit tak, aby sis neodřel ráfky...ale já to u tý sví zrezliny neřeším...ale na ten výjezd z kempu stačí to lano a s tím nic nepoškrábeš...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
12.01.2011 14:28:19

jo dráty tam jsou, ale právě i když je to stará ludra, tak je ve slušným stavu a bojím se že buď dojebu ráfek nebo poškodím špice, a to lano by jako nouzovka mohlo snad stačit. Von na Jáwách ten ocelovej ráfek bude i odolnější než ta hlína na japoncovi

Eště prolezu místní železářství a uvidím, ale asi si to nacvičm s tím lanem.

jináč jsem včera namontoval kola s nazutejma E09 a jako vyglondá to fajně, škoda že tady slez skoro všechen sníh, moh jsem dát zatěžkávací test fáhrt.

Co ty, už máš nazbrojeno, nebo eště vylepšuješ?

Miras (Člen)
12.01.2011 18:41:50

Jede nás skupina a nejspíš nám někdo přiveze nějaký dřevo autem... Jak daleko se dá autem dostat? Až někam před to tábořiště nebo je to nějaká dlouhá cesta?

hans (Člen)
12.01.2011 21:56:01

je to tak 2 km od parkoviště, blíž tě nepustěj.....

a mimochodem jet tam autem, ať už z jakýhokoli důvodu, je srabárna smokin

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Miras (Člen)
13.01.2011 17:54:11

Jedu z domu na mašině, autem nikoliv smokin

Jen ostatní vymyšlí, že si chtěj nechat přivést něco dřeva..

hans (Člen)
13.01.2011 18:04:50

Miras psal:

Jedu z domu na mašině, autem nikoliv smokin

Jen ostatní vymyšlí, že si chtěj nechat přivést něco dřeva..

myslel jsem právě toho, co poveze to dříví...smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Miras (Člen)
13.01.2011 21:26:22

Ten ať se cítí jak chce bigsmile  Hlavně něco přiveze a může jet..

zzzmrzlinar (Člen)
24.01.2011 00:03:57

tak jsem dal dnes sloní testfáhrt, tady jsou postřehy

teplota -5 až 0, dmírnej déšť se sněhem, pozdějc sněžení, 120km
.
DOBRÝ VĚCI
na mokrý prosolený silnici žádnej trabl s přilnavostí, ani když je lehounkej sněhovej poprašek, do kila se dá,
Naa tělo mi nebyla skoro vůbec zima.
I když jsem jel bez nepromoku tak bunda i voteplováky zvládali v pohodě a neprochcaly.
kanystrový pyčoblástry fungovali fajnově, boty a nohy jsem neměl skoro vůbec mokrý
Chvílema jsem si to užíval.

NAPYTSCHU
Jak je víc sněhu tak  E9 klouže skoro stejně jako metzelery, to se asi dalo čekat
Rozerval se mi nepromokavej návlek na rukavici a stejně se v tom nedalo skoro řadit a brzdi
Na prsty mi byla kurevskká zima, sice jsem jel ještě jen s rukavicema plus nepromoky, pořádná ochrana ruko ještě není hotová.
Nhy mi taky mrzly jako kráva, eště teď to cejtím, musím přidat na ochraně.
Eště si umím představit jet skoro 400 místo těch 120ti, ale co si neumím představit je, že si pak v klidu přespím v mínus deseti, nebo i mínus dvaceti, ve stanu a pak pofrčím 400 kiláků zpátky

zzzmrzlinar (Člen)
24.01.2011 03:05:59

a nejhorší je, že není nic vidět, myslel jsem že nejslabší článek budou dioptrický brejle, ale ty byly v pohodě, zato plexi se nedalo zvenku vočistit, namrzalo zvenku a i když ne tak se nedalo vočistit zasněženou mokrou rukavicí,

viděl jsem tak maximálně světla aut, cokoliv menšího bez šance, chodci absolutně neviditelný, vo tom že nevidím po jakým jedu zrovna povrchu ani nemluvím.

Todle je zatím vůbec nejhorší, zimu bych překousnul, ale jet štyrysta kiláků poslepu se mi zas tak moc nechce.

zrovna jsem napasovl lyžařský nemlžící brejle do integrály, zapadnou tam luxusně akurát zas nevím jestli se mi pak nebudou víc mlžit dioptrický

K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2011 07:27:15

pokud nemáš dvojítý plexi na integrálce tak na n zapomeň já jezdím s votevřenou a nebojen slabounce otevřenou tak na 3-4 mm,ale v týhle poloze plexi moc nedrží tak by jsi ho musel nějak zafixovat..další varianta jsou krosový nebo lyžařský brejle smile1..na ruce už to asi psal Hans,ale já bych se poohlíd po těch skůtráckejch návlekách na řidítka..to bude společně s vyhřívanejma heftama fungovat určitě.

zzzmrzlinar (Člen)
24.01.2011 11:59:04

K.a.s.y.m. psal:

pokud nemáš dvojítý plexi na integrálce tak na n zapomeň já jezdím s votevřenou a nebojen slabounce otevřenou tak na 3-4 mm,ale v týhle poloze plexi moc nedrží tak by jsi ho musel nějak zafixovat..další varianta jsou krosový nebo lyžařský brejle smile1..na ruce už to asi psal Hans,ale já bych se poohlíd po těch skůtráckejch návlekách na řidítka..to bude společně s vyhřívanejma heftama fungovat určitě.

to jsem právě myslel, do integrály jsem nacpal lyžařský brejle a vnější plégo nechám spíš jako kšilt, jinak povotevřený na pár milimetru mi drží dobře, teda dokud se nejedou dvě kila, což nevypadá smile1

návleky na řiditka šije máma, tak snad, ale vyhřejvaný hefty nebudou, to je zichr, našel jsem i pěkný kupovaný návleky, ale nechce se mi to dát, nepojedu na humusáckej sraz, abych v tom zahučel za deset litrů. bigsmile

tydle sou fešný
http://www.motogaraz.cz/zbozi/6344/Navl … XFORD-OF82

tydle už tak fešný nejsou, ale za lepčí prachy
http://www.yshop.cz/nepromokave-navleky … +dp135981/

K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2011 12:11:31

no pravdu máš v tom,že využít to na jeden víkend v roce je doce drahá sranda bigsmile obojí vypadaj použitelně otázka je spíš co je vevnitř.

hans (Člen)
24.01.2011 12:17:21

ty návleky na řidítka jsou asi fakt nejlepší řešení...ale jak říkám, musí se opatrně, protože když z toho vyndáš za jízdy ruku, tak při krizovce se tam strká ve foforu blbě smile1 

jinak s tou helmou, já mám integrálu caberg a v pohodě. zvenku mi to nenamrzalo nikdy, otřít se to dá dobře. horší je to zevnitř, ale vždycky stačí tu helmu na chvíli otevřít a odmrzne to. jezdím se zavřenou, jen nedocvakávám úplně poslední zub, takže je tam fuka tak 0,5 mm

s krosovejma brejlema by mi asi zmrzla palice, jednou jsem to zkoušel a trpěl jsem...
ale když budou sedět dobře, tak to třeba půjde...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Luk (Člen)
24.01.2011 12:20:59

no zrovna vyhrejvany hefty bych povazoval za doplnek numr ajnsidontknow

pouzivam je bezne a kdyz ne na takovouhle akci, tak uz nevim kde jinde by je covek vyuzil...naky obyc Saita se sezenou kolem 20Esmokin

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2011 13:20:31

Luk psal:

pouzivam je bezne a kdyz ne na takovouhle akci, tak uz nevim kde jinde by je covek vyuzil...naky obyc Saita se sezenou kolem 20Esmokin

no co vim tak mezi nejlevnějšíma Saitama a Oxfordama je rozdíl 200,- takže bych měl rozhodnuto.

hans (Člen)
24.01.2011 13:32:16

Luk psal:

nikdá jsem teplý hefty neměl a nikdá jsem nezhynul...

ani si nějak nedovedu představit, jak je montuju na jawu (jsem rád, že vůbec dobíjím smile1)...navíc kvůli jedý dvěma akcím za rok...

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
24.01.2011 14:12:57

no tak Saita za 20evropskejch jsem nikde nenašel, nejmíň 30 u Louise, v Čechách vod litru vejš, a ty Oxfordy spíš za 2.000.- nebo nahoďte nějakej kontakt. Nikdy jsem s tím teda nejezdil,  připadalo mi to na normální ježdění těžce masňácký.

Prej jsou ty gripy potom taky nepříjemně tlustý

...

K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2011 14:27:50

zzzmrzlinar psal:

no tak Saita za 20evropskejch jsem nikde nenašel, nejmíň 30 u Louise, v Čechách vod litru vejš, a ty Oxfordy spíš za 2.000.- nebo nahoďte nějakej kontakt. Nikdy jsem s tím teda nejezdil,  připadalo mi to na normální ježdění těžce masňácký.

...

tlustý jsou akorát ty levný Saita..oxfordy jsou stejný jak normální hefty..a kdo tvrdí opak tak kecá nebo má malou rukubigsmile protože rozdíl jsou asi 2-3 mm

Filous (Člen)
24.01.2011 15:12:14

K.a.s.y.m. psal:
zzzmrzlinar psal:

...

tlustý jsou akorát ty levný Saita..oxfordy jsou stejný jak normální hefty..a kdo tvrdí opak tak kecá nebo má malou rukubigsmile protože rozdíl jsou asi 2-3 mm

...mam malou rukusmile2 ...zase se mi ale fšude vejdegood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen)
24.01.2011 15:42:36

Filous psal:
K.a.s.y.m. psal:
zzzmrzlinar psal:

...

...mam malou rukusmile2 ...zase se mi ale fšude vejdegood

podrobnosti radši vynech bigsmilebigsmile

zzzmrzlinar (Člen)
24.01.2011 22:58:34

tak nefuky na ruce budou ze starý zimní bundy.

na boty jsem našel fajný starý neoprenový návleky z mejch cyklystickejch ávodnickejch let, daj se dáv zevnitr nebo i zvenku, aj některý jiný cyklistický zimní věci se ukazujou bejt velmi použitelný, třeba zimní elasťáky s podšívkou jako spodní vrstva pod gatě nemaj chybu.

helmu mám taky caberg ale fakt mrzla i zvenku, ty lyžařský brejle ale do ní seděj absolutně fajně, kouká mi jenom kousek nosu, plégo bude spíš jako kšilt

Luk (Člen)
25.01.2011 07:37:17

K.a.s.y.m. psal:
zzzmrzlinar psal:

...

myslel sem prave toho Lujze, bejvaj v akci za 20-25E, ty Oxfordy sem videl nejmin asi za 1800...takze rozdil 200idontknow
Ja to resil Daytonama za 40E, sou taky max o 2mm tlustsi a kvalitnejsi nez saitagood

S vyhrejvanejma heftama je to jako s klimatizaci v aute, myckou nadobi nebo dalkacem na TV...dokud to nemas, myslis ze bez toho muzes v pohode bejt...jak jednou zkusis, nechces jinaksmokin

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
zzzmrzlinar (Člen)
27.01.2011 16:36:18

tak jedu do prdele a né na elefanty,

mám teploutu, bolí mě v krku a jestli se nestane zázrak tak jsem v prdelii s ňákejma Slonama.

Kurva příprav jak na válku a hovno z toho.

K.a.s.y.m. (Člen)
27.01.2011 20:13:01

zzzmrzlinar psal:

tak jedu do prdele a né na elefanty,

mám teploutu, bolí mě v krku a jestli se nestane zázrak tak jsem v prdelii s ňákejma Slonama.

Kurva příprav jak na válku a hovno z toho.

to zamrzí,co smile1

hans (Člen)
27.01.2011 20:37:57

hovno zamrzí, má přituhout, tak to vzdává a vymlouvá se evil.......smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
27.01.2011 21:53:27

hans - drzej zmetku, jako bych si nemyslel, že takovej komentář přijde smile1

z principu jedu příští tejden, to je jedno, že tam nic nebude, dojedu tam, vychčiju podpis do sněhu a pojedu zpátky.

hans (Člen)
29.01.2011 18:23:40

tak jsme doma woe..... sice tam byla nuda jako vždycky, asi už tam příští rok nepojedu, ale ta cesta samotná za to kurefsky stála....tak nádherný počasí jsem dávno nezažil....přejezd přes šumavu možná v - 10 C s totálně jasnou oblohou, to byla paráda....goodgood

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
29.01.2011 23:23:41

asi to kurefsky klouzalo, což?

ňáký fotky máš?

hans (Člen)
30.01.2011 10:39:45

čím se liší tahle německá autobusová zastávka od český??

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/47_p1050486.jpg

tohle mně uchvátilo

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/47_p1050496.jpg

a ta šumava, ta vážně stála za to

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/47_p1050527.jpg

Sapere Aude
www.gunlex.cz
barynek (Člen)
30.01.2011 12:07:00

hans psal:

http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 050486.jpg

není zdemolovaná, posprejovaná a je odklizenej sníh?bigsmile

Bandit 4EVER!!!
VikecB12 (Člen)
30.01.2011 12:30:07

barynek psal:
hans psal:

Ne,měděnej vokap,kerej ještě nikdo neukradlbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen)
30.01.2011 12:41:04

VikecB12 psal:
barynek psal:
hans psal:

Ne,měděnej vokap,kerej ještě nikdo neukradlbigsmile

goodbigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hans (Člen)
30.01.2011 13:54:34

vikec má bludišťáka....good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
zzzmrzlinar (Člen)
30.01.2011 15:19:34

fjekný

Miras (Člen)
31.01.2011 19:09:22

My se teda nenudili, bylo dobře.

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/144_elefantentreffen48.jpg
Miras (Člen)
31.01.2011 19:10:45

Hodně mě dostal tenhle servis bigsmilebigsmile

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/144_elefantentreffen90.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/144_elefantentreffen91.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/144_elefantentreffen97.jpg

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS