Nejsi přihlášen
MK MOTO
Zdravim
Chtel bych se optat jestli nekdo neznate firmu MK MOTO Koukal sem na jejich stranky a moc se mi libej jejich nabizeny motky.
Jenomze jsme v cechach , tak se chci nejdrive zeptat na nejaky reference, nebo jestli jste se tam nekdo nebyl mrknout co nabizej za hajtry, urcite dobre vite jak to v takovejch bazarech chodi
Moc diky.
www : http://www.mk-moto.cz/index.php?t=ofirme
Re: MK MOTO
Fulltank psal:Zdravim
Chtel bych se optat jestli nekdo neznate firmu MK MOTO Koukal sem na jejich stranky a moc se mi libej jejich nabizeny motky.
Jenomze jsme v cechach , tak se chci nejdrive zeptat na nejaky reference, nebo jestli jste se tam nekdo nebyl mrknout co nabizej za hajtry, urcite dobre vite jak to v takovejch bazarech chodi
Moc diky.
www : http://www.mk-moto.cz/index.php?t=ofirme
...co sháníš Kubo, budu teď mít možnost zajímavý motorky ze zabavovaných leasingů.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Fulltank psal:Zdravim
Moc diky.
www : http://www.mk-moto.cz/index.php?t=ofirme...co sháníš Kubo, budu teď mít možnost zajímavý motorky ze zabavovaných leasingů.
no ty vole, že bych sladil ...
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Geograf psal:Mno a co potřebuješ??? Mám z tama Bandita, denně jezdím kolem do práce a zpráce
Chtel sem slyset neco o firme :) jak sem psal vyse, dneska chce kazdej jen toho druhyho ojebat a najit bazar kde se chovaji solidne je celkem nemozny.
Kdyz si vzpomenu jak sem kamaradovi pomahal vybirat GSXro a objel par bazarniku chce se mi predevsim kdyz si vzpomenu na slavny BikersCrown to se mi chce hned dvakrat
kojaksro psal:Fulltank psal:Zdravim
Moc diky.
www : http://www.mk-moto.cz/index.php?t=ofirme...co sháníš Kubo, budu teď mít možnost zajímavý motorky ze zabavovaných leasingů.
Moc diky
No na B6 sem toho najezdil uz dost, ta sla letos do sveta. Na B12 sem zkousel jezdil chvili, ale nejak mi to nepadlo do ruky , mam postavu jako Progíír a ta vaha neni nic moc pro me ..chapes ..
Prave sem cirou nahodou narazil na to MK moto a moc se mi tam libilo to oranž GSRoo . Co sem na tom zlehka zkousel pojezdim, tak celkem fajnova motorka, takova pro holky takze ideal pro nekoho, jako sem ja.
Jestli mas moznost neco dohodit, urco dej vedet Ale zatim zadnej spech jen hazim site abych pak v lete necumel..
...Kubo nejlépe mi nalož do emailu co krom gsr,esli třeba FZ, Z a tydlejc do jaký cenový atd, kupříklad teď byla k mání Z1000 r.v.08 najeto kolem 10tis. a vyšla by kolem 130 tis.
...občas sou tam zajímavý kousky...
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
inkvizitorr (Administrator) 03.01.2011 23:26:48 Offline |
Fulltank psal:Chtel sem slyset neco o firme :) jak sem psal vyse, dneska chce kazdej jen toho druhyho ojebat a najit bazar kde se chovaji solidne je celkem nemozny.
jestli chceš solidní bazar, vyber odsaď: www.free-moto.cz
doba je temná...
kojaksro psal:...Kubo nejlépe mi nalož do emailu co krom gsr,esli třeba FZ, Z a tydlejc do jaký cenový atd, kupříklad teď byla k mání Z1000 r.v.08 najeto kolem 10tis. a vyšla by kolem 130 tis.
...občas sou tam zajímavý kousky...
Tak dikes Zatim je jeste cas, uvidim kolik se uvolni penezku a urco se ozvu.
inkvizitorr psal:Fulltank psal:Chtel sem slyset neco o firme :) jak sem psal vyse, dneska chce kazdej jen toho druhyho ojebat a najit bazar kde se chovaji solidne je celkem nemozny.
jestli chceš solidní bazar, vyber odsaď: www.free-moto.cz
takhle sem to chtel napsat, tohle je solidni bazos tady se ty kluku koukej a vybirej
Stránky: 1