Nejsi přihlášen
Svod pod sedlo
Zdar chlapi mám oval leo Vince na svojí B650 a rád bych někde sehnal mezisvod pro vyšší vedení. Dá se to někde samostatně koupit? zkoušel jsem googlit ale nějak se mi nevede. Případně nemá ho někdo kdo by jej chtěl vyměnit za normální vedení?
Fik
Re: Svod pod sedlo
Fik-B6S psal:Zdar chlapi mám oval leo Vince na svojí B650 a rád bych někde sehnal mezisvod pro vyšší vedení. Dá se to někde samostatně koupit? zkoušel jsem googlit ale nějak se mi nevede. Případně nemá ho někdo kdo by jej chtěl vyměnit za normální vedení?
Fik
...měli sme ho na Bertě, skus Inkvize...a nebo ti ho sfouknou f Tenaxu...
http://filousb12.rajce.idnes.cz/Tlusta_ … c02612.jpg
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 05.01.2011 21:12:47 Offline |
Fik-B6S psal:Zdar chlapi mám oval leo Vince na svojí B650 a rád bych někde sehnal mezisvod pro vyšší vedení. Dá se to někde samostatně koupit? zkoušel jsem googlit ale nějak se mi nevede. Případně nemá ho někdo kdo by jej chtěl vyměnit za normální vedení?
Fik
mam ho doma jestli ho chceš
doba je temná...
inkviz: Co za něj? poslal by jsi mi ho na zkoušku jak to budeš sedět?
Kuba B12 psal:kamaráde antikriste, pokud si ho neveme nikdo jinej, můžu se pro něj v pátek stavit já, abych taky udělal na Bčku přes zimu nějakou změnu. Děkujů
máš to blíž já jsme trochu mimo na to abych se pro něj stavil to leda ža 16. to jedu do prahy
Kuba B12 psal:nene byl si první, jesli ho chceš, kup ho nejsem piča ale kdyby si ho nechtěl tak si ho vemu já
Ferovej chlap se vidí málo kdy. Uvidíme jak se dohodnu s všemohoucím...
inkvizitorr (Administrator) 05.01.2011 23:07:46 Offline |
kuba: staf se na kafo
fikoj: žádnej trabl, hoď adresu do mailu, pošlu kulhas za něj chtěl 1500,- tag za litr je tvuj
doba je temná...
hele dyž ti dva sů tací féroví, já budu za sfini. Daj ho mně a hnedkaj
jináč dle té izolace bych typl, že vono to bude na ty pastelky asi docela topit co? japato, že to šlo z Berty dolů???
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Progear 650 (Člen) 06.01.2011 09:04:07 Offline |
Koldan psal:hele dyž ti dva sů tací féroví, já budu za sfini. Daj ho mně a hnedkaj
jináč dle té izolace bych typl, že vono to bude na ty pastelky asi docela topit co? japato, že to šlo z Berty dolů???
protože to bylo na ..... jediný co funguje je mezisvod co mám já, ale taky to nejni uplně ono....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr psal:kuba: staf se na kafo
fikoj: žádnej trabl, hoď adresu do mailu, pošlu kulhas za něj chtěl 1500,- tag za litr je tvuj
Tak přenechám kuboj změnil se plán po dnesním dopoledne u bečka budu muset koupit nový řeťěz...
libac22 psal:zdar , tot otázka dá se někde sehnat samotnej svod pod sedlo na 6ku ?
http://www.ladaky.cz/img/p/1244-2114-large.jpg
...f Tenaxu ti ho udělaj, no problémo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:libac22 psal:zdar , tot otázka dá se někde sehnat samotnej svod pod sedlo na 6ku ?
http://www.ladaky.cz/img/p/1244-2114-large.jpg...f Tenaxu ti ho udělaj, no problémo...
dík zkusím se jim ozvat a uvidím
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Stránky: 1