Nejsi přihlášen
eště su tu
tož sem si to zažil, narval do mě ogara ve štatlu zezadu, jako v autě, žádný sex. normálka si myslel,že pojedu a já řek NE! a stál sem. to vám byla šlupka,že taků sem už dlůho nezažil.fajne je,že by mi to mohlo uspíšit přidělení nový káry, prekérka je,že ňa bolí za krkem a že sem si rozlomil nový slunenčí brejle. no každopádně teď už vím co snesu,tagže sem schopnej si nechat lísknout i vod Dolínka, tagže jede ta jeho mladá na hory, nebo ne e?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: eště su tu
Koldan psal:tož sem si to zažil, narval do mě ogara ve štatlu zezadu, jako v autě, žádný sex. normálka si myslel,že pojedu a já řek NE! a stál sem. to vám byla šlupka,že taků sem už dlůho nezažil.fajne je,že by mi to mohlo uspíšit přidělení nový káry, prekérka je,že ňa bolí za krkem a že sem si rozlomil nový slunenčí brejle. no každopádně teď už vím co snesu,tagže sem schopnej si nechat lísknout i vod Dolínka, tagže jede ta jeho mladá na hory, nebo ne e?
no jestli te nenabrala minimalne nalozena osmikola, tak bych s tim radsi Dolinkem pribrzdil
......... píčoviny
pavel dolínek (Člen) 19.12.2006 21:06:37 Offline |
koldan holky jedou vobe,ty synku si stojis celkem slusne,toz vybiraj
"una storia italiana"
Pican psal:Koldan psal:tož sem si to zažil, narval do mě ogara ve štatlu zezadu, jako v autě, žádný sex. normálka si myslel,že pojedu a já řek NE! a stál sem. to vám byla šlupka,že taků sem už dlůho nezažil.fajne je,že by mi to mohlo uspíšit přidělení nový káry, prekérka je,že ňa bolí za krkem a že sem si rozlomil nový slunenčí brejle. no každopádně teď už vím co snesu,tagže sem schopnej si nechat lísknout i vod Dolínka, tagže jede ta jeho mladá na hory, nebo ne e?
no jestli te nenabrala minimalne nalozena osmikola, tak bych s tim radsi Dolinkem pribrzdil
su klidný, Sfatej prej už ví jag na něj
pavel dolínek psal:koldan holky jedou vobe,ty synku si stojis celkem slusne,toz vybiraj
čumíte vogové, co? su tag šťastné.du se okůpat,přece jen ten termín už sa blíží,tag ať su připravený,že jo
NO Koldane žádná prča.
Kolegyně v práci si zažila před čtvrt rokem něco podobného. Náraz ze zadu. Nic jí nebylo jen jí bolelo za krkem. Druhý den na neschopenku, protože ji bolela hlava a zvracela. Neurologie, vyšetření a měsíční neschopenka. Spěchala do práce...
Otok (výron) na krku nemizel.
Následovala měsíční rehabilitace. Trochu jí to pomohlo, ale nic moc. Zubař jí oznámil že se jí nasledkem havárky začínají hýbat zuby. Po dvou měsících ji začala trnout pravá ruka a otok stále na krku.
Nyní je na kapačkách v nemocnici, aby to rozehnali.
Stále nemá vyhráno.
Trnutí ruk a nohou se může objevit i po několika letech.
Zkrátka tě čeká světlá budoucnost. A přitom po havárce člověku nic není.
Takže doufám že budeš vyjímka a nebudeš si muset brát růžové brýle na ten svět, aby jsi se dočkal lepších zítřků.
Mour psal:..ogaři z Hradišťa mosí cosik vyderžat
máš recht chlape, su vodkojený teplů ministersků (pro neznalé, 50% neředěných,tzn. aktuálně tečoucích) slivovicí rovnů z kolóny,krmený zeleninou a vobilím prohnaným přes vepřovou mordu, zkrátka zdravá životospráva je důležitá a pak vydržíte fšecko
Stránky: 1