Nejsi přihlášen
Dneska už to šlo,aneb sezóna 2011 je tu:-)
Tak sem dneska neodolal a aspoň na chvílu vyjel. Bandit chytl kupodivu na první trochu delší zatočení,žádný kuckání se nekonalo a po víc jak dvouměsíční vodstávce fšecko fachčilo jak má. Bylo krásnejch 7 stupňů,chvílkama svítilo slunko a hlavně bylo sucho Po příjezdu sem vyměnil volej a sezona může vypuknout
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Re: Dneska už to šlo,aneb sezóna 2011 je tu:-)
VikecB12 psal:Tak sem dneska neodolal a aspoň na chvílu vyjel. Bandit chytl kupodivu na první trochu delší zatočení,žádný kuckání se nekonalo a po víc jak dvouměsíční vodstávce fšecko fachčilo jak má. Bylo krásnejch 7 stupňů,chvílkama svítilo slunko a hlavně bylo sucho Po příjezdu sem vyměnil volej a sezona může vypuknout
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040412.jpg
No Vikec abys nedopadl jak ten borec v Pisárkách dneska v 8:00 ráno rozpleskl s Hondičkou do auta jenom trsátka ležely všude kolem
Prostě jsem chtěl říct vofafrně řidiči nejsou na nás ještě zvyklí
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
mr.BSE psal:Jo, taky sem zvažoval-sucho, teplo
Ale z rachoty až vo pul paty a to už bylo mrdat
Já měl dneska volno,tak sem se nudil No a v sobotu má byt ještě věčí teplo,tak se budu rozhodovat mezi mašinou a rybama Teda pokud nebude chcat
Banditatom (Člen) 12.01.2011 19:56:02 Offline |
provokatéři motorka v lakovně, venku 2C° mlha jako prase a fšude mokro kurva fix
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:mr.BSE psal:Jo, taky sem zvažoval-sucho, teplo
Ale z rachoty až vo pul paty a to už bylo mrdatJá měl dneska volno,tak sem se nudil No a v sobotu má byt ještě věčí teplo,tak se budu rozhodovat mezi mašinou a rybama Teda pokud nebude chcat
Snad ne, dal bych si kolecko kolem komina
Second Class Citizen
1130 Café Racer
nicola.foxx (Člen) 12.01.2011 20:18:42 Offline |
Woe Vikecoj ja to mam jasny. Fsude ve strednich cechach sterk diry a tak jasne vyhravaj rybkoni Dostal jsem od kamarada rostlinej volej a tak si udelam buchticku a budu tam az do vecira
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
VikecB12 psal:Tak sem dneska neodolal a aspoň na chvílu vyjel. Bandit chytl kupodivu na první trochu delší zatočení,žádný kuckání se nekonalo a po víc jak dvouměsíční vodstávce fšecko fachčilo jak má. Bylo krásnejch 7 stupňů,chvílkama svítilo slunko a hlavně bylo sucho Po příjezdu sem vyměnil volej a sezona může vypuknout
ta yoshi tomu sluší.. to sou panorámata
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:VikecB12 psal:Tak sem dneska neodolal a aspoň na chvílu vyjel. Bandit chytl kupodivu na první trochu delší zatočení,žádný kuckání se nekonalo a po víc jak dvouměsíční vodstávce fšecko fachčilo jak má. Bylo krásnejch 7 stupňů,chvílkama svítilo slunko a hlavně bylo sucho Po příjezdu sem vyměnil volej a sezona může vypuknout
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040412.jpgta yoshi tomu sluší.. to sou panorámata
joši je nejvíc Ale co ti budu kua povídat
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:Tak sem dneska neodolal a aspoň na chvílu vyjel. Bandit chytl kupodivu na první trochu delší zatočení,žádný kuckání se nekonalo a po víc jak dvouměsíční vodstávce fšecko fachčilo jak má. Bylo krásnejch 7 stupňů,chvílkama svítilo slunko a hlavně bylo sucho Po příjezdu sem vyměnil volej a sezona může vypuknout
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040412.jpgta yoshi tomu sluší.. to sou panorámata
joši je nejvíc Ale co ti budu kua povídat
taky o ní přemýšlim.... ale na piano ji nedělaj, asi budu muset změnit značku
nety psal:VikecB12 psal:nety psal:
ta yoshi tomu sluší.. to sou panorámatajoši je nejvíc Ale co ti budu kua povídat
taky o ní přemýšlim.... ale na piano ji nedělaj, asi budu muset změnit značku
No na tu tvoju jebku by to musel byt termiňón,nebo akrap Ale vidím že už seš zase stracenej a co nevidět tě vočekávám nazpět v řadách banditů
VikecB12 psal:nety psal:VikecB12 psal:
joši je nejvíc Ale co ti budu kua povídattaky o ní přemýšlim.... ale na piano ji nedělaj, asi budu muset změnit značku
No na tu tvoju jebku by to musel byt termiňón,nebo akrap Ale vidím že už seš zase stracenej a co nevidět tě vočekávám nazpět v řadách banditů
buď tak, a nebo bus.. mam vyhlídlou tvůj klon Uvidíme co přijde...
nety psal:VikecB12 psal:nety psal:
taky o ní přemýšlim.... ale na piano ji nedělaj, asi budu muset změnit značkuNo na tu tvoju jebku by to musel byt termiňón,nebo akrap Ale vidím že už seš zase stracenej a co nevidět tě vočekávám nazpět v řadách banditů
buď tak, a nebo bus.. mam vyhlídlou tvůj klon Uvidíme co přijde...
leda hovno to by busu museli dělat v eSkuVidím to u Toma motorka moc pěkná ,ale něco tomu chybí
Já mám taky piáno, sice bandit je bandit ,ale museli by chtít rozumnou cenu za to
A jedině v eSku tak jak Vikec
Jó, dneska to vypadalo velmi optimisticky, tak snad to vo víkendu zas půjde Joa - zdařilá lednová fotka, to se muší nechat!
Banditatom (Člen) 12.01.2011 22:43:02 Offline |
Filous psal:...já to fčéra teprf umyl vot podzimních much ...zejtra to začnu rozhrabávat ...a vo víku vyrazim na 4kole, kerá má na sobje eště zářijový bláto
já neumyl ještě ani jednu
Honza psal:Jó, dneska to vypadalo velmi optimisticky, tak snad to vo víkendu zas půjde Joa - zdařilá lednová fotka, to se muší nechat!
No vzhledem k tomu že někteří se teprve chystají na elefantentrefn,tak sem byl s dnešním počasím spokojenej Aspoň něco je tady na tom jihu dobrý
osiris psal:VikecB12 psal:Dneska už to šlo,aneb sezóna 2011 je tu
...dá se to
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … sezona.jpg
Kua sme určitě v jedné malé středoevropské zemičce?
VikecB12 psal:osiris psal:VikecB12 psal:Dneska už to šlo,aneb sezóna 2011 je tu
...dá se to
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … sezona.jpgKua sme určitě v jedné malé středoevropské zemičce?
...to je tady ukrutnej bordel, viď
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 13.01.2011 00:01:45 Offline |
když bych vyjel po tom ledu nahoru ze dvorka k silnici ,tak bych taky dal pár km...už tu taky máme vyjetý suchý koleje mezi tim ledem
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 13.01.2011 06:34:33 Offline |
no vzhledem k tomu,že jsem měl včera na stole Kyvku a dvě zutý kola tak to vypadá ,že se ještě chvíli nesvezu,ale tady do těch mokrejch sraček bych to stejně netahal
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...já to fčéra teprf umyl vot podzimních much ...zejtra to začnu rozhrabávat ...a vo víku vyrazim na 4kole, kerá má na sobje eště zářijový bláto
Sem na tom podobne, enem s tim rozdilem, ze ty mouchy necham do jara, pac to nehodlam namacet v nevytapenej garazi...
...na yamaze mam blato nekdy z rijna a porad pokukuju po gumach s hrotama...
Bandit rulezz!!!
mr.BSE psal:VikecB12 psal:mr.BSE psal:Jo, taky sem zvažoval-sucho, teplo
Ale z rachoty až vo pul paty a to už bylo mrdatJá měl dneska volno,tak sem se nudil No a v sobotu má byt ještě věčí teplo,tak se budu rozhodovat mezi mašinou a rybama Teda pokud nebude chcat
Snad ne, dal bych si kolecko kolem komina
No snad v sobotu to vyjde, potřebuji se i s maylikem vyvětrat.
GSX1250FA
osiris psal:VikecB12 psal:Dneska už to šlo,aneb sezóna 2011 je tu
...dá se to
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … sezona.jpg
páníčka tahal z průseru strom,co?
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Banditatom (Člen) 13.01.2011 19:07:36 Offline |
u nás tak samo dešť sračky tfuj a nemám na čem vyjet
To Slugi: co to vidí oko mé auto s na kapotě
Banditatom (Člen) 13.01.2011 19:12:03 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:To Slugi: co to vidí oko mé auto s na kapotě
Jen přístrojovku z busy.
ty voe já si toho vůbec nevšimnul
Kim psal:osiris psal:VikecB12 psal:Dneska už to šlo,aneb sezóna 2011 je tu
...dá se to
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … sezona.jpgpáníčka tahal z průseru strom,co?
...kime seš bystrej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
SLUGI psal:... hned tak nevyjedu, venku je hnus
... mám absťák
.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ojovka.jpg
tak tomu říkám absták ještě větve by to chtělo
Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 14.01.2011 07:27:41 Offline |
tady už snad čtvrtej den v kuse chčije
Progear 650 (Člen) 14.01.2011 09:11:52 Offline |
osiris psal:Kim psal:osiris psal:
...dá se to
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … sezona.jpgpáníčka tahal z průseru strom,co?
...kime seš bystrej
však je to dobře vidět... dozadu to nešlo a dopředu už vůbec néé v té závěji...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Já jsem dal v neděli 9.1. ze srandy Frýdlant - Mošnov cca. 60 kilásků teplota byla 11°C
sucho,teda dálnice
když to jede,je to OK
Tak fčera sem nevydržel a jel sem poprvé letos na víkend na chalupu na mašině a dneska ještě krásnej vejlet kolem mušova a mlýnů. Nikde ani živáčka,slunko,10stupňů,nefoukalo. Silnice sou suprově spláchnutý a pokud člověk nejede po uplnejch zapadákovech,tak je to aji bez štěrku a fšude bylo sucho Takže dalších krásnejch 200km
hlemejzd999 (Člen) 16.01.2011 17:43:50 Offline |
VikecB12 psal:Tak fčera sem nevydržel a jel sem poprvé letos na víkend na chalupu na mašině a dneska ještě krásnej vejlet kolem mušova a mlýnů. Nikde ani živáčka,slunko,10stupňů,nefoukalo. Silnice sou suprově spláchnutý a pokud člověk nejede po uplnejch zapadákovech,tak je to aji bez štěrku a fšude bylo sucho Takže dalších krásnejch 200km
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 040417.jpg
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Jděte do
jaký teplo,jaký sucho,kde
tady chčije,a když náhodou nechčije,tak se valí
po silnici voda z tajícího sněhu.. Všude lochny
jak kráva,haldy štěrku,měl bych pohledat jestli
nedělaj na bandasku vobutí jak na krosku
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 16.01.2011 17:49:01 Offline |
karlos100 psal:Jděte do
nedělaj na bandasku vobutí jak na krosku
Tady už 14 dní není po sněhu ani památky a mokro je jen poránu,ale kolem 10-11té už je sucho No a kde není sníh,není potřeba sypat štěrk,takže silnice sou tady dobrý
No a zítra mám ještě volno,tak pofrčím na ryby,mušov je rozmrzlej,tak se pudu nachvílu vyvětrat
VikecB12 psal:karlos100 psal:Jděte do
nedělaj na bandasku vobutí jak na kroskuTady už 14 dní není po sněhu ani památky a mokro je jen poránu,ale kolem 10-11té už je sucho No a kde není sníh,není potřeba sypat štěrk,takže silnice sou tady dobrý
No a zítra mám ještě volno,tak pofrčím na ryby,mušov je rozmrzlej,tak se pudu nachvílu vyvětrat
todle nechci číst
...a bude hůř!
karlos100 psal:VikecB12 psal:karlos100 psal:Jděte do
nedělaj na bandasku vobutí jak na kroskuTady už 14 dní není po sněhu ani památky a mokro je jen poránu,ale kolem 10-11té už je sucho No a kde není sníh,není potřeba sypat štěrk,takže silnice sou tady dobrý
No a zítra mám ještě volno,tak pofrčím na ryby,mušov je rozmrzlej,tak se pudu nachvílu vyvětrattodle nechci číst
no ázije no neboj Kájo na ně zas dojde ňáká povodeň nebo zas ekstrémní sucho a my v krušnejch se zas budem jenom udiveně dívat na zprávy
Strýcfajtr !!!
Banditatom psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … cn0295.jpg
nějak ty choutky nemám
Nějak nedokážu identifikovat, esli si to rozebral nebo rozflákal...
Bandit rulezz!!!
XJelen psal:karlos100 psal:VikecB12 psal:
Tady už 14 dní není po sněhu ani památky a mokro je jen poránu,ale kolem 10-11té už je sucho No a kde není sníh,není potřeba sypat štěrk,takže silnice sou tady dobrý
No a zítra mám ještě volno,tak pofrčím na ryby,mušov je rozmrzlej,tak se pudu nachvílu vyvětrattodle nechci číst
no ázije no neboj Kájo na ně zas dojde ňáká povodeň nebo zas ekstrémní sucho a my v krušnejch se zas budem jenom udiveně dívat na zprávy
Né,u mě je to jinak,musím stihnout pojezdit z jara,protože v létě mám v plánu dělat na baráku půdní nástavbu a to se asi moc nepovozím,leda tak s kolečkama vod míchačky Tak musím zakrojit nějakej ten kilometr dokud to de
VikecB12 psal:XJelen psal:karlos100 psal:
todle nechci čístno ázije no neboj Kájo na ně zas dojde ňáká povodeň nebo zas ekstrémní sucho a my v krušnejch se zas budem jenom udiveně dívat na zprávy
Né,u mě je to jinak,musím stihnout pojezdit z jara,protože v létě mám v plánu dělat na baráku půdní nástavbu a to se asi moc nepovozím,leda tak s kolečkama vod míchačky Tak musím zakrojit nějakej ten kilometr dokud to de
jako deš vo štok,jo
a co tam bude,břizolit nebo kachlíčky
můžeš svařit dvě kolečka a budeš to mít,
skoro jako motorku a uvezeš víc
...a bude hůř!
karlos100 psal:VikecB12 psal:XJelen psal:
no ázije no neboj Kájo na ně zas dojde ňáká povodeň nebo zas ekstrémní sucho a my v krušnejch se zas budem jenom udiveně dívat na zprávyNé,u mě je to jinak,musím stihnout pojezdit z jara,protože v létě mám v plánu dělat na baráku půdní nástavbu a to se asi moc nepovozím,leda tak s kolečkama vod míchačky Tak musím zakrojit nějakej ten kilometr dokud to de
jako deš vo štok,jo
a co tam bude,břizolit nebo kachlíčky
můžeš svařit dvě kolečka a budeš to mít,
skoro jako motorku a uvezeš víc
Mě sereš vole No momentálně je to v rukách uřednickýho šimlu,takže ještě není nic jistý
VikecB12 psal:karlos100 psal:Jděte do
Tak cos chytil??? Taky uvažuju že se zajdu mrknout tady k nám...
když to jede,je to OK
zdenek 1 psal:VikecB12 psal:karlos100 psal:Jděte do
No a zítra mám ještě volno,tak pofrčím na ryby,mušov je rozmrzlej,tak se pudu nachvílu vyvětratTak cos chytil??? Taky uvažuju že se zajdu mrknout tady k nám...
Na fišle pudu až zítra,teda pokud se neposere počasí. Jenom tak nalehko s fídrem
VikecB12 psal:zdenek 1 psal:VikecB12 psal:
No a zítra mám ještě volno,tak pofrčím na ryby,mušov je rozmrzlej,tak se pudu nachvílu vyvětratTak cos chytil??? Taky uvažuju že se zajdu mrknout tady k nám...
Na fišle pudu až zítra,teda pokud se neposere počasí. Jenom tak nalehko s fídrem
To jasný že na fídra
Nebo si myslíš že ti kapřosi ti budou brát tak jak v letě kdy ti policajt pomalu rozmlátí prut když to veme
Kakac psal:VikecB12 psal:zdenek 1 psal:
Tak cos chytil??? Taky uvažuju že se zajdu mrknout tady k nám...Na fišle pudu až zítra,teda pokud se neposere počasí. Jenom tak nalehko s fídrem
To jasný že na fídra
Nebo si myslíš že ti kapřosi ti budou brát tak jak v letě kdy ti policajt pomalu rozmlátí prut když to veme
No celkem sem se divil,kdyš přet vánocama,než zamrzlo ještě na chalupě na rybníku braly jak v létě,pěkně hrčáky a fídr byl bez vodezvy hluchej,celkem sem nechápal Ale sere mě,že sou řeky teďka tak v piči,protože ty já rači
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2011 08:20:21 Offline |
Banditatom psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … cn0295.jpg
nějak ty choutky nemám
cos to koupil za rozsřelenou vránu
Banditatom (Člen) 17.01.2011 08:50:12 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … cn0295.jpg
nějak ty choutky nemámcos to koupil za rozsřelenou vránu
já i dám rozsřeleno vránu je v lakovně a čeká na nový kabátek.
Psst: přecik padlá ze stojánku
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … cn0295.jpg
nějak ty choutky nemámcos to koupil za rozsřelenou vránu
Psst: přecik padlá ze stojánku
...v kile
VikecB12 psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
cos to koupil za rozsřelenou vránujá i dám rozsřeleno vránu je v lakovně a čeká na nový kabátek.
Psst: přecik padlá ze stojánku...v kile
....a čtyři krát přez nádrž a opřelo se to bokem o strom , jenom ...
když to jede,je to OK
cos to koupil za rozsřelenou vránujá i dám rozsřeleno vránu je v lakovně a čeká na nový kabátek.
tak nejak to tady kdysi popisoval Kelly, proste v kile vykopnes bocni stojan a uz jenom elegantne klouzes rypakem po asfaltu. proste padla ze stojanku
Banditatom (Člen) 17.01.2011 15:21:14 Offline |
...možná i více
Banditatom (Člen) 18.01.2011 16:59:53 Offline |
zdenek 1 psal:VikecB12 psal:Banditatom psal:
....a čtyři krát přez nádrž a opřelo se to bokem o strom , jenom ...
... né čtyřikrát ale 5x pak se o ten strom zlomila a je svařená ze dvou kusů. Mám strašnej strach to nastartovat pač mám daleko benzínku tak aby mě to nesežralo. zapoměl jsem na něco?
Banditatom psal:zdenek 1 psal:VikecB12 psal:
...v kile....a čtyři krát přez nádrž a opřelo se to bokem o strom , jenom ...
... né čtyřikrát ale 5x pak se o ten strom zlomila a je svařená ze dvou kusů. Mám strašnej strach to nastartovat pač mám daleko benzínku tak aby mě to nesežralo. zapoměl jsem na něco?
kroutí se to?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom (Člen) 18.01.2011 19:33:11 Offline |
mr.BSE psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
....a čtyři krát přez nádrž a opřelo se to bokem o strom , jenom ...... né čtyřikrát ale 5x pak se o ten strom zlomila a je svařená ze dvou kusů. Mám strašnej strach to nastartovat pač mám daleko benzínku tak aby mě to nesežralo. zapoměl jsem na něco?
kroutí se to?
...kroutí předsedo kroutí a jak
Banditatom psal:zdenek 1 psal:VikecB12 psal:
...v kile....a čtyři krát přez nádrž a opřelo se to bokem o strom , jenom ...
........ale tak tím se zas tak netrap to je v pohodě,ještě že ty benzínky jsou tak blízko u sebe a stím rámem to taky neřeš,když to tehdy nepoznal ten tvůj mechoš ,tak ty to nepoznáš za jízdy vůbec... kdy zajdem na pivo?
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 18.01.2011 20:24:15 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
....a čtyři krát přez nádrž a opřelo se to bokem o strom , jenom ...... né čtyřikrát ale 5x pak se o ten strom zlomila a je svařená ze dvou kusů. Mám strašnej strach to nastartovat pač mám daleko benzínku tak aby mě to nesežralo. zapoměl jsem na něco?
........ale tak tím se zas tak netrap to je v pohodě,ještě že ty benzínky jsou tak blízko u sebe a stím rámem to taky neřeš,když to tehdy nepoznal ten tvůj mechoš ,tak ty to nepoznáš za jízdy vůbec... kdy zajdem na pivo?
on to poznal říkál že je to strašně křivé nevím! navrhni...
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
... né čtyřikrát ale 5x pak se o ten strom zlomila a je svařená ze dvou kusů. Mám strašnej strach to nastartovat pač mám daleko benzínku tak aby mě to nesežralo. zapoměl jsem na něco?........ale tak tím se zas tak netrap to je v pohodě,ještě že ty benzínky jsou tak blízko u sebe a stím rámem to taky neřeš,když to tehdy nepoznal ten tvůj mechoš ,tak ty to nepoznáš za jízdy vůbec... kdy zajdem na pivo?
on to poznal říkál že je to strašně křivé nevím! navrhni...
nekecej nepoznal , říkal jen že to má kosmetické vady a ktomu pivu jsem napsal špatně dotaz promiň ,správně má být kdy pozveš na pivo a zas to tak nežer
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 18.01.2011 20:58:58 Offline |
........ale tak tím se zas tak netrap to je v pohodě,ještě že ty benzínky jsou tak blízko u sebe a stím rámem to taky neřeš,když to tehdy nepoznal ten tvůj mechoš ,tak ty to nepoznáš za jízdy vůbec... kdy zajdem na pivo?on to poznal říkál že je to strašně křivé nevím! navrhni...
nekecej nepoznal , říkal jen že to má kosmetické vady a ktomu pivu jsem napsal špatně dotaz promiň ,správně má být kdy pozveš na pivo a zas to tak nežer
já to neřeším vůbec v posledních pár příspěvcích jen přitakávám ať máš radost
jo a zapoměl jsem ještě jednu věc když točím do prava motorka jede do leva!!! Nevíte co s tím může bejt
on to poznal říkál že je to strašně křivé nevím! navrhni...nekecej nepoznal , říkal jen že to má kosmetické vady a ktomu pivu jsem napsal špatně dotaz promiň ,správně má být kdy pozveš na pivo a zas to tak nežer
jo a zapoměl jsem ještě jednu věc když točím do prava motorka jede do leva!!! Nevíte co s tím může bejt
Asi na tom sedíš na opak
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 19.01.2011 18:29:23 Offline |
nekecej nepoznal , říkal jen že to má kosmetické vady a ktomu pivu jsem napsal špatně dotaz promiň ,správně má být kdy pozveš na pivo a zas to tak nežerjá to neřeším vůbec v posledních pár příspěvcích jen přitakávám ať máš radost
jo a zapoměl jsem ještě jednu věc když točím do prava motorka jede do leva!!! Nevíte co s tím může bejtAsi na tom sedíš na opak
aha a já si říkám, že přední světlo nikdy nesvítilo červeně
on to poznal říkál že je to strašně křivé nevím! navrhni...nekecej nepoznal , říkal jen že to má kosmetické vady a ktomu pivu jsem napsal špatně dotaz promiň ,správně má být kdy pozveš na pivo a zas to tak nežer
řek bych, že ti funguje countersteering a tak to má být, tak je to správně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
nekecej nepoznal , říkal jen že to má kosmetické vady a ktomu pivu jsem napsal špatně dotaz promiň ,správně má být kdy pozveš na pivo a zas to tak nežerjá to neřeším vůbec v posledních pár příspěvcích jen přitakávám ať máš radost
jo a zapoměl jsem ještě jednu věc když točím do prava motorka jede do leva!!! Nevíte co s tím může bejtAsi na tom sedíš na opak
To je hloupost
Mě se to taky stávalo, nakonec to bylo tím, že jsem jezdil rychle.
Musíš jezdit tak do 10ti Km/h a zatácí to normálně
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
To je hloupost
Anebo ať se na to rovnou vysere
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 21.01.2011 12:44:11 Offline |
PFremer psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:
To je hloupost
ok zkusím to, ale mám strach, že to pojede moc rychle... myslím,že pro začátek bude stačit to těch 8km/h
Banditatom (Člen) 06.02.2011 15:35:24 Offline |
Dnes prvních letošních 100km sic na duc duc příšeře paráda sluníčko cesty suchoučky(teda sem tam) paráda
hide psal:Brkos psal:Dnes první 3 km a znovu narození kurva!!! Otočil jsem to, zaparkoval a seru na to.
co si vyvadel?
Prostě selhala technika...Od jedné nejmenované firmy, brzdil jsem do zatáčky a pancířka v tom lisovanym spoji prdla...
Brkos psal:hide psal:Brkos psal:Dnes první 3 km a znovu narození kurva!!! Otočil jsem to, zaparkoval a seru na to.
co si vyvadel?
Prostě selhala technika...Od jedné nejmenované firmy, brzdil jsem do zatáčky a pancířka v tom lisovanym spoji prdla...
no ty kjávo, a mohlo bejt vymalováno
Brkos psal:hide psal:Brkos psal:Dnes první 3 km a znovu narození kurva!!! Otočil jsem to, zaparkoval a seru na to.
co si vyvadel?
...Venhill nebo PP???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Brkos psal:hide psal:
co si vyvadel?Prostě selhala technika...Od jedné nejmenované firmy, brzdil jsem do zatáčky a pancířka v tom lisovanym spoji prdla...
...Venhill nebo PP???
No chyba u PP...
Filous psal:Brkos psal:hide psal:
co si vyvadel?Prostě selhala technika...Od jedné nejmenované firmy, brzdil jsem do zatáčky a pancířka v tom lisovanym spoji prdla...
...Venhill nebo PP???
takže tyhle nebrat?
a kerý pak?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Filous psal:Brkos psal:
Prostě selhala technika...Od jedné nejmenované firmy, brzdil jsem do zatáčky a pancířka v tom lisovanym spoji prdla......Venhill nebo PP???
takže tyhle nebrat?
a kerý pak?
To neni tyhle nebrat. Prostě jsem trefil na špatnej kus. Jsem druhej člověk u kterýho se tohle stalo...Beru to tak, že nikdo neni neomylnej a nic se nestalo. Jak jsem jim zavolal, tak jejich jednání mi vyrazilo dech a klidně je dál doporučim...
Brkos psal:To neni tyhle nebrat. Prostě jsem trefil na špatnej kus. Jsem druhej člověk u kterýho se tohle stalo...Beru to tak, že nikdo neni neomylnej a nic se nestalo. Jak jsem jim zavolal, tak jejich jednání mi vyrazilo dech a klidně je dál doporučim...
no tak jasný, že mužeš narazit na blbej díl, ale tohle snad nejsou jediný dvě firmy, který dělaj pancíře ne?
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Brkos psal:To neni tyhle nebrat. Prostě jsem trefil na špatnej kus. Jsem druhej člověk u kterýho se tohle stalo...Beru to tak, že nikdo neni neomylnej a nic se nestalo. Jak jsem jim zavolal, tak jejich jednání mi vyrazilo dech a klidně je dál doporučim...
no tak jasný, že mužeš narazit na blbej díl, ale tohle snad nejsou jediný dvě firmy, který dělaj pancíře ne?
Tak jako můžeš si vybrat, jestli chceš lisovaný, nebo šroubovaný. Já jsem chtěl lisovaný, tak jsem zvolil to co mi lidi nejvíc doporučili, protože prý trable bejvaj s těma šroubovanýma... Kdyby se mi něco stalo, asi bych to viděl jinak, ale takhle jsem rád, že mi řekl že jim mám poslat všechny hadice zpět, že se mohl rozbít ten lis a že to celý překontrolují a ještě mě nějak finančně odškodní...
Brkos psal:barynek psal:Brkos psal:To neni tyhle nebrat. Prostě jsem trefil na špatnej kus. Jsem druhej člověk u kterýho se tohle stalo...Beru to tak, že nikdo neni neomylnej a nic se nestalo. Jak jsem jim zavolal, tak jejich jednání mi vyrazilo dech a klidně je dál doporučim...
Tak jako můžeš si vybrat, jestli chceš lisovaný, nebo šroubovaný. Já jsem chtěl lisovaný, tak jsem zvolil to co mi lidi nejvíc doporučili, protože prý trable bejvaj s těma šroubovanýma... Kdyby se mi něco stalo, asi bych to viděl jinak, ale takhle jsem rád, že mi řekl že jim mám poslat všechny hadice zpět, že se mohl rozbít ten lis a že to celý překontrolují a ještě mě nějak finančně odškodní...
tak aspoň, že jednání vhodný a na úrovni, že jako uznaj tu svou chybu a ne nějaký sračkoidní žvásty "my za to nemužem"...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Brkos psal:barynek psal:
no tak jasný, že mužeš narazit na blbej díl, ale tohle snad nejsou jediný dvě firmy, který dělaj pancíře ne?Tak jako můžeš si vybrat, jestli chceš lisovaný, nebo šroubovaný. Já jsem chtěl lisovaný, tak jsem zvolil to co mi lidi nejvíc doporučili, protože prý trable bejvaj s těma šroubovanýma... Kdyby se mi něco stalo, asi bych to viděl jinak, ale takhle jsem rád, že mi řekl že jim mám poslat všechny hadice zpět, že se mohl rozbít ten lis a že to celý překontrolují a ještě mě nějak finančně odškodní...
tak aspoň, že jednání vhodný a na úrovni, že jako uznaj tu svou chybu a ne nějaký sračkoidní žvásty "my za to nemužem"...
Tak tak, taky mě moh poslat do prdele a říct, že jsem to blbě nandal
snowflake600 (Člen) 06.02.2011 20:46:45 Offline |
Jaster psal:já si s tím občas pohnu v garáži, když překáží. ale už bych to provětral. dotankovat tu nádrž aspon. ale je tu pořád mokro a já to nechci pak čistit
taky sem na tom stejně :( ale o víkendu sem to vypucoval pěkně, vokettenmaxoval, pak to stříknu tím PDL od tebe a budu doufat, že ta zasr*ná zima pude už do
Stránky: 1 2