Nejsi přihlášen
Re: Tag kdo vo vikendu vyjede ?
Mašinu mám ještě v zazimovanou, ale když jsem viděl to slunce, také jsem přemýšlel... Na druhou stranu to co se válí na těch silnicích mi příjde na rozbití huby... a hlavně asfalt je ještě studenej, tak dávat bacha... Jinak potom napiš jak se jezdilo!
Banditatom (Člen) 15.01.2011 11:39:42 Offline |
jsem v klidu autobus je v garážích na udržbě a bandit je v depozitu a stejně co... stejně tu furt chčije
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
na bandita prdim, ale biga vytáhnu do sraček
tak já jsem to dneska protáhl bahnem vysledkem je zlomena řadička,ohnute větve(doufam že jen ty), koply předni rafek,pár špic venku,pneu aj s dušou na hadr,koleno vyfuku opět zmačkane (měl jsem ho asi před třemi tydny spravovane) dres a nove gatě porvane rozvalene stehno o šutr (už je zašité ) no pohoda dneska ale ta pekelná jízda lesem za to stála
bahnu zdar
Pajk psal:hlavně na ní nechvátat, nebo bude i vás posléze bolet palice.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c10047.jpg
já teda nejsem mechanik, ale myslím že to jsou pěkný sračky...
že prej trpěj nejvíc starý dvoutakty...hovno....
Progear 650 (Člen) 16.01.2011 11:00:30 Offline |
já to nepřečtu ale nevadí mi to.. sem doma a jebu na ježdění...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Pajk psal:hlavně na ní nechvátat, nebo bude i vás posléze bolet palice.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c10047.jpgjá to nepřečtu ale nevadí mi to.. sem doma a jebu na ježdění...
tady to máš na pokračování
Banditatom (Člen) 16.01.2011 11:49:57 Offline |
no toto stojí mi v garáži super citlivka co s ní můžu na cestu jen pokud je venku 23.45C° vlhkost 44.23% měsíc bude v ouplňku a na slunci nebudou erupce... marja pano oni už nevědí vo čom psát
hans psal:Pajk psal:hlavně na ní nechvátat, nebo bude i vás posléze bolet palice.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … c10047.jpgjá teda nejsem mechanik, ale myslím že to jsou pěkný sračky...
že prej trpěj nejvíc starý dvoutakty...hovno....
...přelouskal jsem to a můžu jen říct, kristovanoho, co to ten jakub zplodil za sračky, von si tam dokáže i sám protiřečit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Tak dneska luxus Dopoledne jsem jeste vodkalil karburatory , pac to slo na tri . Po obede okolo komina 114 km , azuro ,sterk jsem kupodivu nikde nepotkal , diry taky nebyly tak hrozny , dokonce i v lesnich usecich alespon pul pruhu suchyho . A bylo i teplo , dokonce jsem videl pred par hospodama lidi venku na Motorka uplne cista , zejtra jedu i do prace.
plachtak 1978 (Člen) 16.01.2011 17:57:36 Offline |
zdarec,vsem co jste vyjeli moc fandim a blahoprejija mam moto rozebrane pred sezonou,tak jeste jednou jen tak dal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tuk tuk, bud te radi ze jdu kolem...
...v Milovicích bylo hroznejch sraček, zase sem přijel zasranej jag jetel...no a pag sem to chtěl vopláchnout v rozlitý Jizeře, ale nejdřif sem zapad a málem sem musel do vody a podruhý mě skoro vzal proud, dyš sem projížděl zatopenou silnici, nedal sem to a rači vycouval, ta voda má kurefskou sílu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 17.01.2011 08:51:15 Offline |
Filous psal:...v Milovicích bylo hroznejch sraček, zase sem přijel zasranej jag jetel...no a pag sem to chtěl vopláchnout v rozlitý Jizeře, ale nejdřif sem zapad a málem sem musel do vody a podruhý mě skoro vzal proud, dyš sem projížděl zatopenou silnici, nedal sem to a rači vycouval, ta voda má kurefskou sílu...
no co co čtyřkolce bys zamával a sám by jsi dal páru temp
faitík psal:Tak dneska krásných 200 kiláků, sluníčko, cesty sem tam vlhký, 10°C
sem vyzkoušel nový boty vod jéžíška a sou
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 160727.jpg
Koukám, panáček celej vyfešákovanej ....
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
PFremer psal:faitík psal:Tak dneska krásných 200 kiláků, sluníčko, cesty sem tam vlhký, 10°C
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 160727.jpgKoukám, panáček celej vyfešákovanej ....
sem musel, mladá mi řekla, že humusku (vestu) musim sundat,že s takovym špinavým, smradlavým humusákem nikam nepojede
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:PFremer psal:faitík psal:Tak dneska krásných 200 kiláků, sluníčko, cesty sem tam vlhký, 10°C
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 160727.jpgKoukám, panáček celej vyfešákovanej ....
sem musel, mladá mi řekla, že humusku (vestu) musim sundat,že s takovym špinavým, smradlavým humusákem nikam nepojede
Tak bych batohu oznámil ať si sesedne s koně a jel bych sám
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:faitík psal:PFremer psal:Koukám, panáček celej vyfešákovanej ....
Tak bych batohu oznámil ať si sesedne s koně a jel bych sám
já sem to dopustil
omlouvám se, promiňte mi plís
faitík psal:VikecB12 psal:faitík psal:
sem musel, mladá mi řekla, že humusku (vestu) musim sundat,že s takovym špinavým, smradlavým humusákem nikam nepojedeTak bych batohu oznámil ať si sesedne s koně a jel bych sám
já sem to dopustil
omlouvám se, promiňte mi plís
Tak to se nedá nic dělat,musíš se jít do kouta zmrskat důtkama
ale to za tebouale jako báwo jo
Jebat motorky :-)
faitík psal:PFremer psal:faitík psal:Tak dneska krásných 200 kiláků, sluníčko, cesty sem tam vlhký, 10°C
a mels ji aspon pochcanou tu dzisku a prolitou pivem a utiras si do ni ruky po jidle ? vona pani vubec nevi vo cem to je nosit vestu , ji rekni ze se to pere az pri desti
Billy psal:faitík psal:PFremer psal:
Koukám, panáček celej vyfešákovanej ....sem musel, mladá mi řekla, že humusku (vestu) musim sundat,že s takovym špinavým, smradlavým humusákem nikam nepojede
a mels ji aspon pochcanou tu dzisku a prolitou pivem a utiras si do ni ruky po jidle ? vona pani vubec nevi vo cem to je nosit vestu , ji rekni ze se to pere az pri desti
vona právě všechno tůto ví
PALOUS psal:faitík psal:Tak dneska krásných 200 kiláků, sluníčko, cesty sem tam vlhký, 10°C
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 160727.jpgale to za tebouale jako báwo jo
to za mnou je Dáša - užs jí viděl na loňských Killerech...
báwo - to je netyho manželky
VikecB12 psal:faitík psal:VikecB12 psal:
Tak bych batohu oznámil ať si sesedne s koně a jel bych sámjá sem to dopustil
omlouvám se, promiňte mi plísTak to se nedá nic dělat,musíš se jít do kouta zmrskat důtkama
a musim se zmrskat sám, nebo můžu vo to poprosit batoh
já sem to dopustil
omlouvám se, promiňte mi plísTak to se nedá nic dělat,musíš se jít do kouta zmrskat důtkama
Tak zase na tebe nebudem zlí a to potěšení ti neseberem,takže může klidně mrskat batoh
já sem to dopustil
lepsi je to od batohu
faitík psal:Billy psal:faitík psal:
sem musel, mladá mi řekla, že humusku (vestu) musim sundat,že s takovym špinavým, smradlavým humusákem nikam nepojedea mels ji aspon pochcanou tu dzisku a prolitou pivem a utiras si do ni ruky po jidle ? vona pani vubec nevi vo cem to je nosit vestu , ji rekni ze se to pere az pri desti
vona právě všechno tůto ví
to je tak kdyz dame rouram jejich pravomoce
faitík psal:PALOUS psal:faitík psal:Tak dneska krásných 200 kiláků, sluníčko, cesty sem tam vlhký, 10°C
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 160727.jpgale to za tebouale jako báwo jo
báwo - to je netyho manželky
tak proto musel prodat mášu, aby bylo na báwo
jo a s tou džískou, to mi mladá taky furt vykládá, jak jsem humusák, no a už se mnou ani moc nejezdí (uvidím jak tenhle rok, minulá sezona byla ve znamení lyží..)
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 17.01.2011 15:20:25 Offline |
barynek psal:faitík psal:PALOUS psal:
ale to za tebouale jako báwo joto za mnou je Dáša - užs jí viděl na loňských Killerech...
báwo - to je netyho manželkytak proto musel prodat mášu, aby bylo na báwo
jo a s tou džískou, to mi mladá taky furt vykládá, jak jsem humusák, no a už se mnou ani moc nejezdí (uvidím jak tenhle rok, minulá sezona byla ve znamení lyží..)
s tebou mladá nejezdí, ale mě tu džísku v jeden nestřeženej okamžik v mé nepřítomnosti prohnala pračkostrojem
zzzmrzlinar (Člen) 17.01.2011 15:48:01 Offline |
dal jsem si slabejc 60km, bo jsem se večer předtím zbombil a proto dlouho vyspával.
Ale jako velká noblesa projet se v lednu když před 14 dněma bylo mínus 20 a před garáží třičtvrtě metru sněhu a ten kokotskej pluh z toho udělal přes metr.
Faitík - přísná je ta tvoje, já jsem radši baťohu, kterej překvapivě chtěl jet, vysvětlit, že by stejně byla celá špinavá a zmrzlá a prostě napytschu a nebezpečí bylo zažehnáno.
VikecB12 : děkuju
Billy: jestli si tu džísku po zbytek roku neprosadim, tak sem bačkora
Barynek: překvapivě báwo bylo dřív než prodaný pijáno já 3 předešlý sezony jezdil ve vestě, tak nevim, proč bych to měl letos měnit. Ještě na tom zapracuju
zzzmrzlinar : přísná ne - de spíš o tu ženskou stránku - o estetiku. Prej proč přes novou kombošku si beru starou humusáckou vestu
Banditatom psal:barynek psal:faitík psal:
báwo - to je netyho manželkytak proto musel prodat mášu, aby bylo na báwo
jo a s tou džískou, to mi mladá taky furt vykládá, jak jsem humusák, no a už se mnou ani moc nejezdí (uvidím jak tenhle rok, minulá sezona byla ve znamení lyží..)s tebou mladá nejezdí, ale mě tu džísku v jeden nestřeženej okamžik v mé nepřítomnosti prohnala pračkostrojem
mně tohle udělala asi před 2 lety matka....a to mě fakt nasrala....
nejhorší na tom bylo to, že jsem přišel vo parádní kolečko od půlitru na zádech, když si na mě někdo na jawáči asi postavil pivo
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
faitík psal:VikecB12 : děkuju
Barynek: překvapivě báwo bylo dřív než prodaný pijáno já 3 předešlý sezony jezdil ve vestě, tak nevim, proč bych to měl letos měnit. Ještě na tom zapracuju
zzzmrzlinar : přísná ne - de spíš o tu ženskou stránku - o estetiku. Prej proč přes novou kombošku si beru starou humusáckou vestu
Ty vole, je i moje, bo stát mě ho připsal půlku jináč piano šlo do světa, teď zase dilema... B1250, gsx... a dneska i jedna Z1000
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.01.2011 20:27:26 Offline |
nety psal:faitík psal:VikecB12 : děkuju
zzzmrzlinar : přísná ne - de spíš o tu ženskou stránku - o estetiku. Prej proč přes novou kombošku si beru starou humusáckou vestuTy vole, je i moje, bo stát mě ho připsal půlku jináč piano šlo do světa, teď zase dilema... B1250, gsx... a dneska i jedna Z1000
ty voe kolik jsi na tom najel??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:nety psal:faitík psal:VikecB12 : děkuju
zzzmrzlinar : přísná ne - de spíš o tu ženskou stránku - o estetiku. Prej proč přes novou kombošku si beru starou humusáckou vestuTy vole, je i moje, bo stát mě ho připsal půlku jináč piano šlo do světa, teď zase dilema... B1250, gsx... a dneska i jedna Z1000
ty voe kolik jsi na tom najel??
přesně 3460km
VikecB12 psal:Ty vole,Z1000 je na tebe malá,je to jak kolobrnda Ale krásná
to byl kriplík taky.. hold guliver na tříkolce Spíš gsx, ale je v nabídce i pěkná b12,5.
tim zedem sem myslel totok :
http://www.motoinzerce.cz/motorky/kawas … -1000.html
faitík psal:VikecB12 : děkuju
tak to už jsem asi nevnímal, když jste to řešili
2 Banditatom - ty woe, já ji mám naštěstí schovanou, navíc když přijedu, tak ji hnedka schovám a zamknu, aby byla originelní
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:faitík psal:VikecB12 : děkuju
zzzmrzlinar : přísná ne - de spíš o tu ženskou stránku - o estetiku. Prej proč přes novou kombošku si beru starou humusáckou vestutak to už jsem asi nevnímal, když jste to řešili
2 Banditatom - ty woe, já ji mám naštěstí schovanou, navíc když přijedu, tak ji hnedka schovám a zamknu, aby byla originelní
si vypadal ani obraz ani zvuk
zzzmrzlinar (Člen) 18.01.2011 01:39:25 Offline |
Nety - ty woe ten Zed je fešáckej, koukal jsem na něj, maník do něj nejdřív nasypal hromadu peněz, ale chudák to prodává už asi tři čtvrtě roku, začínal podstatně vejš, myslím na 139 kolících
snowflake600 (Člen) 18.01.2011 02:52:09 Offline |
neměl sem to srdce tahat ho do těch sraček, co tu na chrudimsku máme, jedna jáma jámovatější než druhá, to bylo tak vo rytí ripákem ve štěrku.....
vyrazili sme na prkna na hory a špica
zzzmrzlinar psal:Nety - ty woe ten Zed je fešáckej, koukal jsem na něj, maník do něj nejdřív nasypal hromadu peněz, ale chudák to prodává už asi tři čtvrtě roku, začínal podstatně vejš, myslím na 139 kolících
právě, taky to sleduju, kdysi sem tu přestavbu sledoval v motohousu. A celkem samý fajné věcičky. Bych neměl co dodělavat
K.a.s.y.m. (Člen) 18.01.2011 07:16:10 Offline |
nety psal:zzzmrzlinar psal:Nety - ty woe ten Zed je fešáckej, koukal jsem na něj, maník do něj nejdřív nasypal hromadu peněz, ale chudák to prodává už asi tři čtvrtě roku, začínal podstatně vejš, myslím na 139 kolících
právě, taky to sleduju, kdysi sem tu přestavbu sledoval v motohousu. A celkem samý fajné věcičky. Bych neměl co dodělavat
No právě.že na tom všechno je to už by tě určitě nebavilo jenom jezdit
K.a.s.y.m. psal:nety psal:zzzmrzlinar psal:Nety - ty woe ten Zed je fešáckej, koukal jsem na něj, maník do něj nejdřív nasypal hromadu peněz, ale chudák to prodává už asi tři čtvrtě roku, začínal podstatně vejš, myslím na 139 kolících
Stejně to za dva měsíce prodá, tak ho nechte.
K.a.s.y.m. psal:nety psal:zzzmrzlinar psal:Nety - ty woe ten Zed je fešáckej, koukal jsem na něj, maník do něj nejdřív nasypal hromadu peněz, ale chudák to prodává už asi tři čtvrtě roku, začínal podstatně vejš, myslím na 139 kolících
Kasym:
Abik: tuhle už si snad i necham
Vikec: no mě se oranžová i líbí, hold dyžtak nějaká barva a bude
zzzmrzlinar (Člen) 18.01.2011 10:48:05 Offline |
to mě zse dodělávání zas tak extra nebaví, jen jezdit to je vono.
Nety a máš recht, ta barva je parádní, tak do toho radši skoč
K.a.s.y.m. (Člen) 18.01.2011 10:52:18 Offline |
zzzmrzlinar psal:to mě zse dodělávání zas tak extra nebaví, jen jezdit to je vono.
Nety a máš recht, ta barva je parádní, tak do toho radši skoč
jasně..bude mít vyskošený už skoro všechny velký naháče...už mu chybí je bus
Nety - ty vole to si už děláš prdel řekni klukům do Motohouslí ať vemou jako redaktora, bo ty píčo střídáš mašiny, že do každýho čísla bys moh s novou
Jinak za to ho zeda bych se přimlouval že ne když tě strašil trijumf, tak na todle nelez
Strýcfajtr !!!
Na busu se pracuje. Čekam na pěknou nabídku. Zatím něco vypadá, ale nic jistě. Xjelen: no jo, ale teď mě ta steklost chyběla. Mohl bych pro ně dělat zátěžoví testy
nety psal:Na busu se pracuje. Čekam na pěknou nabídku. Zatím něco vypadá, ale nic jistě. Xjelen: no jo, ale teď mě ta steklost chyběla. Mohl bych pro ně dělat zátěžoví testy
Nety,když Ty balancuješ moc vod rohu k rohu
vod pohodovky po magořinec,und zurück
...a bude hůř!
zzzmrzlinar (Člen) 18.01.2011 16:33:08 Offline |
jen ať to Nety koupí, až to bude za měsíc prodávat tak já to vod něj za 80 koupím
Banditatom (Člen) 18.01.2011 17:18:54 Offline |
Kim psal:krouží tady lačnej kupec,že bych prodal?
nety psal:Kim psal:krouží tady lačnej kupec,že bych prodal?
si řikal že nee, a není co tunit kolik že máš najeto?
50:50...kolik mám najeto?...tak akorát,do milionu sakra daleko,přijed' na kukačku
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
Kim psal:nety psal:Kim psal:krouží tady lačnej kupec,že bych prodal?
50:50...kolik mám najeto?...tak akorát,do milionu sakra daleko,přijed' na kukačku
tak to sem zvědavej, jak to dopadne
Kim psal:nety psal:Kim psal:krouží tady lačnej kupec,že bych prodal?
Banditatom (Člen) 18.01.2011 20:53:01 Offline |
faitík psal:Kim psal:nety psal:
si řikal že nee, a není co tunit kolik že máš najeto?50:50...kolik mám najeto?...tak akorát,do milionu sakra daleko,přijed' na kukačku
no jak asi nety chytne slinu prodá pijáno koupí bus no a za půl roku to zas prodá "v akci"
Banditatom psal:faitík psal:Kim psal:
50:50...kolik mám najeto?...tak akorát,do milionu sakra daleko,přijed' na kukačkutak to sem zvědavej, jak to dopadne
no jak asi nety chytne slinu prodá pijáno koupí bus no a za půl roku to zas prodá "v akci"
chyba - pijáno už má majitele
faitík psal:Banditatom psal:faitík psal:
tak to sem zvědavej, jak to dopadneno jak asi nety chytne slinu prodá pijáno koupí bus no a za půl roku to zas prodá "v akci"
chyba - pijáno už má majitele
kime ty mě lákáš... dyť víš že to mam k tobě kousek
nety psal:barynek psal:faitík psal:VikecB12 : děkuju
zzzmrzlinar : přísná ne - de spíš o tu ženskou stránku - o estetiku. Prej proč přes novou kombošku si beru starou humusáckou vestutak to už jsem asi nevnímal, když jste to řešili
2 Banditatom - ty woe, já ji mám naštěstí schovanou, navíc když přijedu, tak ji hnedka schovám a zamknu, aby byla originelnísi vypadal ani obraz ani zvuk
taky kurva kdo za to může? Jste mi ožrali jak děfku, ještě že jsem nezapomněl vystoupit, bych byl asi trochen zmatenej když bych vylezl v Horažďovicích na nádru
Bandit 4EVER!!!
richie psal:2 Nety: tak pudeš do toho Zeda nebo ne?
asi nee, páč sem si včera sednul a je to fakt maličký.. pro koho to ty pingpongové dělaj
nety psal:richie psal:2 Nety: tak pudeš do toho Zeda nebo ne?
asi nee, páč sem si včera sednul a je to fakt maličký.. pro koho to ty pingpongové dělaj
No přece pro Ričího,to je stejná vazba jako pán s kouzelnou hůlkou
Nety,kurva mrdej na šidítka a kup pořádnej bajk
VikecB12 psal:nety psal:richie psal:2 Nety: tak pudeš do toho Zeda nebo ne?
To je fakt, to sou holt Biky pro nas, co sme soucasti caroveho kodu
Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
ty voe sem musel chvili badat, nez mi to doslo...Ričí se menuje Netyho pes
sry Richie
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:VikecB12 psal:nety psal:
asi nee, páč sem si včera sednul a je to fakt maličký.. pro koho to ty pingpongové dělajNo přece pro Ričího,to je stejná vazba jako pán s kouzelnou hůlkou
Nety,kurva mrdej na šidítka a kup pořádnej bajkty voe sem musel chvili badat, nez mi to doslo...Ričí se menuje Netyho pes
sry Richie
vole
Banditatom (Člen) 19.01.2011 18:48:53 Offline |
on to stejně za půl roku zasejc vymění
Banditatom psal:VikecB12 psal:nety psal:
asi nee, páč sem si včera sednul a je to fakt maličký.. pro koho to ty pingpongové dělajNo přece pro Ričího,to je stejná vazba jako pán s kouzelnou hůlkou
Nety,kurva mrdej na šidítka a kup pořádnej bajkon to stejně za půl roku zasejc vymění
neee
Banditatom (Člen) 19.01.2011 19:33:42 Offline |
nety psal:Banditatom psal:VikecB12 psal:
Nety,kurva mrdej na šidítka a kup pořádnej bajkon to stejně za půl roku zasejc vymění
neee
hele kup už autobus a nevymejšlej porád ten už ti bude líto prodat
Banditatom psal:nety psal:Banditatom psal:
on to stejně za půl roku zasejc vyměníneee
hele kup už autobus a nevymejšlej porád ten už ti bude líto prodat
Přesně.. tak sem to chtěl před xjr, ale žádnej nebyl, tak tentokrát počkam, snad se dočkam
Banditatom (Člen) 19.01.2011 20:26:48 Offline |
nety psal:Banditatom psal:nety psal:
neeehele kup už autobus a nevymejšlej porád ten už ti bude líto prodat
Přesně.. tak sem to chtěl před xjr, ale žádnej nebyl, tak tentokrát počkam, snad se dočkam
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … -1400.html
pejžo s řemenoj
jinač já postoupil do dalšího stádia tjuningu ale raděj nebudu dávat fotky pač by někerý místní dostali infarkt
Banditatom (Člen) 19.01.2011 20:29:45 Offline |
a ještě http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 06005.html
musím na tebe tlačit ať nevykvákneš zas nějakou tu vinu
Banditatom psal:nety psal:Banditatom psal:
hele kup už autobus a nevymejšlej porád ten už ti bude líto prodatPřesně.. tak sem to chtěl před xjr, ale žádnej nebyl, tak tentokrát počkam, snad se dočkam
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … -1400.html
pejžo s řemenoj
jinač já postoupil do dalšího stádia tjuningu ale raděj nebudu dávat fotky pač by někerý místní dostali infarkt
...ta je bejvalá Kovalojc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1 2