Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 17.01.2011 23:12:35 Offline |
brýle do přilby
mohl by mi někdo citlivej a znalej opovědět,esli se dělaj nějaký jakože sluneční brejle do přilby ,namísto kouřovýho plexi ? ...aby jako nebyly ty hůlky za ucho a vešly se profilem mezi hlavu a výstelku ? ...kdyby to někoho neobtěžovalo a pohovořil o tom se mnou
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 (Člen) 17.01.2011 23:15:04 Offline |
Re: brýle do přilby
nebo se na to rovnou vysrat a koupit ještě tmavý plexi....? ale to se mi nechce,bo brejle dám do kapsy a je to ..tahat sebou ještě jedno a večer je asi stejně k hovnu ,no ni ?
hlemejzd999 (Člen) 17.01.2011 23:16:05 Offline |
Pšán psal:..dají se,co by né..už takhle jezdím x let..
kdy já mám kulatou lepenici a nechtěj se mi tam vejít
hlemejzd999 (Člen) 17.01.2011 23:22:31 Offline |
Pšán psal:..ono se to postrování (v přilbě) vymačká od těch brýlí..
když jsem to zkoušel ,tak jsem jedny krásný zlomil , a tak jsem se na to vysral ...no a ted se nudim , tak to pujdu asi vyzkoušet ...ještě tu mám dvoje ,který by byli vhodný
snowflake600 (Člen) 18.01.2011 02:54:55 Offline |
Brkos psal:Kup si helmu s vysouvací sluneční clonou...Nemůžu vynachválit
vřele doporučuju tohlecto nechtěl bych to ani za nic.
Vysouvání plexi se ti vyšlochtá a padá si to samo hnedle, jag víc šmátneš po heftu....
Btw, známej stutim boural a krásně mu to štíplo frňák
koupil sem si vobič brejle s výměnýma sklama - lidl cca 3 kila a no stres
no ja jezdim s dioptrickejma brejlema. Mam takovy s tenkejma nozickama (teda ted uz jen jednou, pac ta jedna mi upadla tim jak jsem ji v te helme porad kroutil) Ono se to casem podda. Kup si takovy ty rambovsky. Ty bys tam mel narvat. POkud to mas v helme, tak je stejne jedno, jestli ti slusej, pac to nikdo nepozna, ale ucel to splni
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
snowflake600 psal:Brkos psal:Kup si helmu s vysouvací sluneční clonou...Nemůžu vynachválit
Vysouvání plexi se ti vyšlochtá a padá si to samo hnedle, jag víc šmátneš po heftu....
Ale prd velebnosti.
Mám už druhou přilbu s vysouvacim plexi a taky si to nemůžu vynachválit. Technickej problém, neni ani u jedný (cox trip a exo 1000) co se týče podyblivosti, prostě kam to dáš, tam to drží.
Ale úplně největší výhoda je v tom, že když potřebuješ tmavý, dáš tmavý a když to potřebuješ dát do pryč v tmavejch úsesích tak to prostě dáš do pryč. Prostě vjedeš do lesa kde v brejlých neni vidět a jsi v
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
snowflake600 psal:Brkos psal:Kup si helmu s vysouvací sluneční clonou...Nemůžu vynachválit
co měl za značku helmy? já bych ji taky nechtěl, v tom místě neni tak pevná jako integrálky. ale zas lepší než ty helmy v lidlu
motto "Vem za heft a val"
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2011 14:02:05 Offline |
já to vyzkoušim s těma brejlema asi ,neboť nechci zas kupovat novou přilbu ...holt příště to budu vědět a koupim asi rovnou s clonou ...čék houno věděl a koupil bez zkušenosti jízdy při zapadajícím slunci
Banditatom (Člen) 18.01.2011 14:29:59 Offline |
čeče plazivej kup první plastové brýle s tenkýma nožkama a máš pokoj. já takhle jezdil nějakou tu sezonu...no už ne clona je clona
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2011 14:46:05 Offline |
Banditatom psal:čeče plazivej kup první plastové brýle s tenkýma nožkama a máš pokoj. já takhle jezdil nějakou tu sezonu...no už ne clona je clona
hmm,hmm...
Honzik8719 (Člen) 18.01.2011 15:06:31 Offline |
já měl brejle co u nás fasujou popeláři řidiči takový s tenkejma nožkama a šlo to ale tmavý úseky na včera sem koupil EXO 1000 tak se těšim jaký to bude s clonou
...relativní kochač...
Mě to u Sharka funguje dobře. A pokud se to vymrdá tak to zreklamuju a co? A hovno. Nikdy jsem to nechtěl, vždycky jsem měl iridiový plégo ale vracet se večer domu nebylo moc příjemný. A vozit druhý plégo neni kde...Tohle je dobrý...A i za deště to má jistou výhodu
Banditatom (Člen) 18.01.2011 15:13:29 Offline |
Brkos psal:snowflake600 psal:Brkos psal:Kup si helmu s vysouvací sluneční clonou...Nemůžu vynachválit
koupil sem si vobič brejle s výměnýma sklama - lidl cca 3 kila a no stresMě to u Sharka funguje dobře. A pokud se to vymrdá tak to zreklamuju a co? A hovno. Nikdy jsem to nechtěl, vždycky jsem měl iridiový plégo ale vracet se večer domu nebylo moc příjemný. A vozit druhý plégo neni kde...Tohle je dobrý...A i za deště to má jistou výhodu
Na lazerce taky v pohodě nic nepadá vše drží a je to šoupa jo a když začne padat...no tak nic 5let záruka
K.a.s.y.m. (Člen) 18.01.2011 15:24:13 Offline |
Banditatom psal:Brkos psal:snowflake600 psal:
koupil sem si vobič brejle s výměnýma sklama - lidl cca 3 kila a no stresMě to u Sharka funguje dobře. A pokud se to vymrdá tak to zreklamuju a co? A hovno. Nikdy jsem to nechtěl, vždycky jsem měl iridiový plégo ale vracet se večer domu nebylo moc příjemný. A vozit druhý plégo neni kde...Tohle je dobrý...A i za deště to má jistou výhodu
Na lazerce taky v pohodě nic nepadá vše drží a je to šoupa jo a když začne padat...no tak nic 5let záruka
která se nevztahuje na běžné opotřebení takže jsi stejně v prdeli ..já jezdim v normálních brejlích a je klid..a uplně ideál jsou ty co nejsou za uši ale jen obepínaj hlavu ty se nandavaj ještě líp.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
I když tady na to všichni ostatní budou nadávat, tak co mám řidičák na velkou, tak mám Caberg Justissiom (vysouvací štítek) a nemám problém. Mám jen trochu poškrábané plexi, ale to je moje lemplovství, že nejsem schopnej si ho vyměnit.
Jen je možná trochu hlučná (i když mi možná hučí v kládě jaká je ta jízda orgáč).
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 18.01.2011 18:26:59 Offline |
Ondráš psal:I když tady na to všichni ostatní budou nadávat, tak co mám řidičák na velkou, tak mám Caberg Justissiom (vysouvací štítek) a nemám problém. Mám jen trochu poškrábané plexi, ale to je moje lemplovství, že nejsem schopnej si ho vyměnit.
Jen je možná trochu hlučná (i když mi možná hučí v kládě jaká je ta jízda orgáč).
oni nenadávaj oni záviděj
Jaster psal:snowflake600 psal:Brkos psal:Kup si helmu s vysouvací sluneční clonou...Nemůžu vynachválit
koupil sem si vobič brejle s výměnýma sklama - lidl cca 3 kila a no stresco měl za značku helmy? já bych ji taky nechtěl, v tom místě neni tak pevná jako integrálky. ale zas lepší než ty helmy v lidlu
Jaster klid, podívej se na Caberg V2R a pět hvezd v SHARPu
To nemá ani Shark RSF2i a je to, takže .......
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
jezdil sem x let s brejlema pod helmou, absolutne bez problemu (krom toho, ze to snizuje komfort/rychlost nasazeni prilby). Nicmene poridil sem cocky (jakoze kontaktni) a nemam trabl, nosim je vsude, kde brejle zavazi (koupani,bajk, snowboard...).
Tech par stovek za ten komfort stoji (teda pokud by ti slo vo love...)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:jezdil sem x let s brejlema pod helmou, absolutne bez problemu (krom toho, ze to snizuje komfort/rychlost nasazeni prilby). Nicmene poridil sem cocky (jakoze kontaktni) a nemam trabl, nosim je vsude, kde brejle zavazi (koupani,bajk, snowboard...).
Tech par stovek za ten komfort stoji (teda pokud by ti slo vo love...)
A jakepak jsi si pořídil?
Tož tak:-D
Jiřina psal:mr.BSE psal:jezdil sem x let s brejlema pod helmou, absolutne bez problemu (krom toho, ze to snizuje komfort/rychlost nasazeni prilby). Nicmene poridil sem cocky (jakoze kontaktni) a nemam trabl, nosim je vsude, kde brejle zavazi (koupani,bajk, snowboard...).
Tech par stovek za ten komfort stoji (teda pokud by ti slo vo love...)A jakepak jsi si pořídil?
zajímavej dotaz
Napiš taky mě to zajímá
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Mám tmavý plexi, mimulou sezónu jsem tak jezdil i v noci ale moc jsem toho neviděl. Tento rok budu vozit i klasické plexi, výměna cca 60 vteřin. Brýle jsem vozil taky ale po zkušenosti s tmavým plexi už nikdy.
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Ondráš psal:I když tady na to všichni ostatní budou nadávat, tak co mám řidičák na velkou, tak mám Caberg Justissiom (vysouvací štítek) a nemám problém. Mám jen trochu poškrábané plexi, ale to je moje lemplovství, že nejsem schopnej si ho vyměnit.
nechci tě nějak rektálně zkoumat (jakože ti lízt do ), ale v tomhle s tebou souhlasim. Caberg mám už nějakej pátek (5let možná) a neni nic vykloktanýho nebo vyjebanýho apod. Hlučný maličko, ale pro mě brejlovce 3cm pohyb a mám tmavo před očima a opačně - k nezaplacení
Bandit 4EVER!!!
snowflake600 (Člen) 18.01.2011 23:30:49 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Brkos psal:
Mě to u Sharka funguje dobře. A pokud se to vymrdá tak to zreklamuju a co? A hovno. Nikdy jsem to nechtěl, vždycky jsem měl iridiový plégo ale vracet se večer domu nebylo moc příjemný. A vozit druhý plégo neni kde...Tohle je dobrý...A i za deště to má jistou výhoduNa lazerce taky v pohodě nic nepadá vše drží a je to šoupa jo a když začne padat...no tak nic 5let záruka
která se nevztahuje na běžné opotřebení takže jsi stejně v prdeli ..já jezdim v normálních brejlích a je klid..a uplně ideál jsou ty co nejsou za uši ale jen obepínaj hlavu ty se nandavaj ještě líp.
moje řeč kamaráde, řeším to stejně
snowflake600 (Člen) 18.01.2011 23:34:09 Offline |
Inženýrek psal:Btw, známej stutim boural a krásně mu to štíplo frňák
Seš snad "zesplzně" holomku?
a japa já to mám vědět?
snowflake600 (Člen) 18.01.2011 23:37:38 Offline |
ale jelikož tohle je debata podobnýho rázu, jako debata o tom, jaký padáky, Sko nebo Nko, tak to chce probrat na flaškou nějakýho lomcováku, jinak to nevidím, páč se nedohodneme.
Za mě - pokud nechceš vyhodit peníz za novou helmu s vysunovací clonou, tak obyč sportovní brejle s tenkýma nožičkama sou nej, páč je to otázka několika Karlů IV.
Jestli chceš novou helmu, tak ale si ji někde předem puč a testni to, ať si nenasereš do kombinézy ještě víc
K.a.s.y.m. (Člen) 19.01.2011 07:40:29 Offline |
Mour psal:Já mám nyní sluneční z Tesca z rovnyma nožkama ... ale gdysi na Cassidě sem měl na pleksi tenký zelený proužek a ten byl docela drsný
vy voe parťáku to tu většina z nich nezná ani z doslechu já jí viděl taky jen jednou,ale musela to bejt hustá helma..všichni co jí jezdili na ní nemůžou zapomenout
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Já mám nyní sluneční z Tesca z rovnyma nožkama ... ale gdysi na Cassidě sem měl na pleksi tenký zelený proužek a ten byl docela drsný
vy voe parťáku to tu většina z nich nezná ani z doslechu já jí viděl taky jen jednou,ale musela to bejt hustá helma..všichni co jí jezdili na ní nemůžou zapomenout
...taky sem jí měl...bílou...plégo s prouškem na patentky...párkrát mi ulítlo...gdo měl integrálku byl king
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Já mám nyní sluneční z Tesca z rovnyma nožkama ... ale gdysi na Cassidě sem měl na pleksi tenký zelený proužek a ten byl docela drsný
Materiál laminát, pleksi (slída) na cvočky, barva žlutá a snad šachovnicová páska přes temeno. a jestli byla hlučná nevím, bo jsem nic pak neslyšel. Ale k Jáwě Californian Oilmaster 350 byla cool.
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2011 14:41:01 Offline |
tak to já si ji pamatuju velice pěkně ,poněvač kámoš v ni jezdil ještě na Zephyru 400...to mi mohlo bejt tak 16
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2011 14:42:31 Offline |
hlemejzd999 psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Já mám nyní sluneční z Tesca z rovnyma nožkama ... ale gdysi na Cassidě sem měl na pleksi tenký zelený proužek a ten byl docela drsný
tak to já si ji pamatuju velice pěkně ,poněvač kámoš v ni jezdil ještě na Zephyru 400...to mi mohlo bejt tak 16
přivez si ho od bratrance ještě za guldeny
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2011 14:46:46 Offline |
hlemejzd999 psal:nebo sem někde viděl samozatmívací folii za 200,-káčé
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 46_cas.jpg
V tý jsem taky jezdil. Ještě na 250.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:Hanz psal:...pak je ještě řešení fotochromatický(nebo jaksetopíše) plégo, který se podle slunce samo zatmavuje ale jinak je čirý.....
...za 7000,- kačen
...no co taky možnost........já bych za to ty barevný papírky nedal
...ajéje zase ty kačeny........
WD club member...
hlemejzd999 psal:osiris psal:Hanz psal:...pak je ještě řešení fotochromatický(nebo jaksetopíše) plégo, který se podle slunce samo zatmavuje ale jinak je čirý.....
...za 7000,- kačen
nebo sem někde viděl samozatmívací folii za 200,-káčé
...chybí jí bužírka kolem "pléga"
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 19.01.2011 20:58:16 Offline |
Filous psal:hlemejzd999 psal:osiris psal:...za 7000,- kačen
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 46_cas.jpg...chybí jí bužírka kolem "pléga"
to asi v tý rychlosti odlétla
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Já mám nyní sluneční z Tesca z rovnyma nožkama ... ale gdysi na Cassidě sem měl na pleksi tenký zelený proužek a ten byl docela drsný
Materiál laminát, pleksi (slída) na cvočky, barva žlutá a snad šachovnicová páska přes temeno. a jestli byla hlučná nevím, bo jsem nic pak neslyšel. Ale k Jáwě Californian Oilmaster 350 byla cool.
tu jsem měl taky, ta byla nejvíc
Bandit 4EVER!!!
Honzik8719 (Člen) 19.01.2011 22:18:21 Offline |
já v ní jezdil ve 13-ti na fichtlovi,akrát sem jí měl nastříkanou na černo a neměl sem pléxo tak sem jezdil s lyžařskejma brejlema a připadal sem si jako největší king ze vsi
...relativní kochač...
Jiřina psal:mr.BSE psal:jezdil sem x let s brejlema pod helmou, absolutne bez problemu (krom toho, ze to snizuje komfort/rychlost nasazeni prilby). Nicmene poridil sem cocky (jakoze kontaktni) a nemam trabl, nosim je vsude, kde brejle zavazi (koupani,bajk, snowboard...).
Tech par stovek za ten komfort stoji (teda pokud by ti slo vo love...)A jakepak jsi si pořídil?
soráč za pozdní odpověd (ňáko sem na to zapomněl)
mám Acuvue Oasys
Second Class Citizen
1130 Café Racer
hlemejzd999 psal:osiris psal:Hanz psal:...pak je ještě řešení fotochromatický(nebo jaksetopíše) plégo, který se podle slunce samo zatmavuje ale jinak je čirý.....
...za 7000,- kačen
tuhle helmu mám doma, přesně takovou jsem si připadal jak velkej frajer na fichtlovi, všichni měly kokosy a já tuhle ted už je v hrozným stavu. ale nejlepší byla cesta na 125ccm, jak jsme překročili rychlost na 45km/h se mi zvedlo to plexi, se tomu ani plexi řikat nedá a nešlo zavřít
Hanz psal:...pak je ještě řešení fotochromatický(nebo jaksetopíše) plégo, který se podle slunce samo zatmavuje ale jinak je čirý.....
nebo elektrochromatické. to dělá lazer, tlačítkama si nastavíš průhlednost.
http://www.lazerhelmets.cz/c/novinky/videt.htm
ale drahý je, necelejch 5000kč a jen na helmy vyšší řady lazer.
Stránky: 1