Nejsi přihlášen
Re: štítek (výrobní, kde sehnat?)
Hmmm, zvláštní diskuze, nevim esli to tak je u Suzuki, ale na autech přídeš na dealerství s TP a voni Ti novej štítek vobjednaj ...
Vysvětlení můžou bejt tři. Buď ne Tebe sere dealer nebo na Tebe sere dovozce nebo legalizuješ čórku
ale di, Ty brepto ...
...taky nevidím problém s objednáním náhradního štítku...pokud prokážeš původ motorky, tj. budeš mít v jedný ruce TP na svý méno a v druhý vopčanku, asi bych ti uměl pomoct...dělání štítku samo domo bude jen falzum a je otázka času, gdy a gde si toho něgdo fšimne...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Naprostý souhlas
Filous psal:...taky nevidím problém s objednáním náhradního štítku...pokud prokážeš původ motorky, tj. budeš mít v jedný ruce TP na svý méno a v druhý vopčanku, asi bych ti uměl pomoct...dělání štítku samo domo bude jen falzum a je otázka času, gdy a gde si toho něgdo fšimne...
Nedovol,aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!
Luk psal:tak sem se k tomu konecne dostal...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … titek2.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … titek1.jpg
rozmery sou 90 x 30 mm
dík moc máš to u mne, ještě něco zkusím, viz nabídka filous, jinak to použiju.
Filous psal:...taky nevidím problém s objednáním náhradního štítku...pokud prokážeš původ motorky, tj. budeš mít v jedný ruce TP na svý méno a v druhý vopčanku, asi bych ti uměl pomoct...dělání štítku samo domo bude jen falzum a je otázka času, gdy a gde si toho něgdo fšimne...
já bych to radši řešil ofiko, nerad dělám levoty. U nás to asi dealer neumí. Tak kdybych mohl využít tvojí nabídky, byl bych rád. Čorka to snad není, sice je to dovoz,ale mám jí přímo od vás z benátek. Tak snad víš co prodáváte.
kelis psal:Filous psal:...taky nevidím problém s objednáním náhradního štítku...pokud prokážeš původ motorky, tj. budeš mít v jedný ruce TP na svý méno a v druhý vopčanku, asi bych ti uměl pomoct...dělání štítku samo domo bude jen falzum a je otázka času, gdy a gde si toho něgdo fšimne...
já bych to radši řešil ofiko, nerad dělám levoty. U nás to asi dealer neumí. Tak kdybych mohl využít tvojí nabídky, byl bych rád. Čorka to snad není, sice je to dovoz,ale mám jí přímo od vás z benátek. Tak snad víš co prodáváte.
...f tom případě zavolej a nějak to vyřešíme...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Tak oživím ještě tohle téma
Dal jsem rám Osimu, acby mii na něj nanesl něco nové barvy. Tím je daný, že štítek jsem musel sundat. Jenže se mi to úplně nepovedlo a mám ho teď nalepenej na papíře v několika kusech. Říkám si nevadí zavolám do suzuki ať se mi o to postarají, ale ouha - místo štítku mi nabídli prohlášení, že mi nemůžou poskytnout náhradu a s tím, že mám jít na magistrát..
Co teď? Ví někdo?
Stránky: 1