Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 22.01.2011 12:39:49 Offline |
Most duben
myslíte , že bych se moch přijet mrknout do Mostu jen tak jako ? i když bych nejzdil na okruhu ? pustí mě někdo dovnitř ,když se tam náhodně přiseru ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: Most duben
hlemejzd999 psal:myslíte , že bych se moch přijet mrknout do Mostu jen tak jako ? i když bych nejzdil na okruhu ? pustí mě někdo dovnitř ,když se tam náhodně přiseru ?
...vstup na čumendu je 500kč. Dáš to takovýmu vysokýmu plešatýmu ( pořadatel )
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 22.01.2011 15:15:51 Offline |
kojaksro psal:hlemejzd999 psal:myslíte , že bych se moch přijet mrknout do Mostu jen tak jako ? i když bych nejzdil na okruhu ? pustí mě někdo dovnitř ,když se tam náhodně přiseru ?
joo myslíš toho co prodává ty párky jo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:kojaksro psal:hlemejzd999 psal:myslíte , že bych se moch přijet mrknout do Mostu jen tak jako ? i když bych nejzdil na okruhu ? pustí mě někdo dovnitř ,když se tam náhodně přiseru ?
joo myslíš toho co prodává ty párky jo
ne, ten co večer rozlejvá zelenou a rozdává vizitky
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 psal:myslíte , že bych se moch přijet mrknout do Mostu jen tak jako ? i když bych nejzdil na okruhu ? pustí mě někdo dovnitř ,když se tam náhodně přiseru ?
když to bude náhodně tak ne, musíš už od vjezdu řvát bandit pičooooo a pak možná nekdo svolí pustit tě dovnitř
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 22.01.2011 21:28:23 Offline |
Hele nepustěj..hned u vjezdu na okruh kontrolujou registraci a pokud nemáš zaplaceno tak máš smůlu nevim proč to tak řešej..Inkviz holt razí heslo:Neplatíš...nemáš tam co dělat..a je to škoda
Ale taky můžu kecat
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 22.01.2011 22:53:51 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:myslíte , že bych se moch přijet mrknout do Mostu jen tak jako ? i když bych nejzdil na okruhu ? pustí mě někdo dovnitř ,když se tam náhodně přiseru ?
Hele nepustěj..hned u vjezdu na okruh kontrolujou registraci a pokud nemáš zaplaceno tak máš smůlu nevim proč to tak řešej..Inkviz holt razí heslo:Neplatíš...nemáš tam co dělat..a je to škoda
Ale taky můžu kecat
toho jsem se obával...myslel jsem , že bych si udělal výlet do Mostu ,kde jsem trávil mládí a podíval se po městě a zajel po známých místech a taky na vokruh ....chodil jsem tam v mládí brigádně sbírat vodpadky a za odměnu jsem moch čumět v depu
hlemejzd999 (Člen) 22.01.2011 23:00:58 Offline |
kojaksro psal:hlemejzd999 psal:myslíte , že bych se moch přijet mrknout do Mostu jen tak jako ? i když bych nejzdil na okruhu ? pustí mě někdo dovnitř ,když se tam náhodně přiseru ?
jo... a voni tam budou rovnou tři takový vysoký plešatý ...
zzzmrzlinar (Člen) 22.01.2011 23:53:34 Offline |
slušně tě tu tahaj za fusekli
hlemejzd999 (Člen) 23.01.2011 00:00:36 Offline |
zzzmrzlinar psal:slušně tě tu tahaj za fusekli
dyť já taky ...stejně nikam nepojedu
snad i uplne normalne se tam dai priject...
kdyz jsem se tam v predloni dostal i na pionyru. a v loni normalne na banditu jen tak na kukandu tak v tom nevidim prilis velky problem...
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
hlemejzd999 psal:kojaksro psal:hlemejzd999 psal:myslíte , že bych se moch přijet mrknout do Mostu jen tak jako ? i když bych nejzdil na okruhu ? pustí mě někdo dovnitř ,když se tam náhodně přiseru ?
jo... a voni tam budou rovnou tři takový vysoký plešatý ...
ne jenom jeden, ale stíhá všechno
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:hlemejzd999 psal:kojaksro psal:
...vstup na čumendu je 500kč. Dáš to takovýmu vysokýmu plešatýmu ( pořadatel )jo... a voni tam budou rovnou tři takový vysoký plešatý ...
ne jenom jeden, ale stíhá všechno
Jelene,a co já se synkem? prostě si Hlemejzd připraví patnáct kil
Kojaku,máš pak u nás dvě kila provizi za dobrej nápad
...a bude hůř!
karlos100 psal:xrohy psal:Myslim tati, že by jsme ještě s Kojakem respekt na bráně budili, nahodíme obličej číslo 3 a uvidíš jak budou pěkně cálovat...
...nesmíme ale dát s Kojakem drink,
to by jsme byli vomotaný kolem závory
To by měli strach tam vůbec odbočit k tej závorej...
A s Kojakem se temu stejnak neubráníš.
Čaroděj Dobroděj 8-)
hlemejzd999 (Člen) 23.01.2011 12:05:13 Offline |
karlos100 psal:Jelene,a co já se synkem? prostě si Hlemejzd připraví patnáct kil
Kojaku,máš pak u nás dvě kila provizi za dobrej nápad
bych vám to i zaplatil ...co s prachama ...no ale ,když teda nechcete
hlemejzd999 (Člen) 23.01.2011 12:13:31 Offline |
XJelen psal:xrohy psal:Myslim tati, že by jsme ještě s Kojakem respekt na bráně budili, nahodíme obličej číslo 3 a uvidíš jak budou pěkně cálovat...
to je ten co ste zkoušeli na horách?
dej vobrázek....abych je pak snadno poznal
XJelen psal:xrohy psal:Myslim tati, že by jsme ještě s Kojakem respekt na bráně budili, nahodíme obličej číslo 3 a uvidíš jak budou pěkně cálovat...
to je ten co ste zkoušeli na horách?
Na horách byla celá škála obličejů atd
Čaroděj Dobroděj 8-)
http://www.racetrack.cz/ tuna kukaj prde
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 18:24:08 Offline |
tak letos že bych se třeba utrh ?
WenzelB6 psal:přijeď si v dubnu rovnou zajezdit. Budu tam kroužit, vracim se zpět do C skupiny
V Béčku se brzdí. A u brány pouštějí na všechno, v letě na čumendu Alpenpokál Porsche
stačilo " Guten Tág Bandit Pičo"
tak teťs mě viděsils bych se v béčku rád letos udržel
Strýcfajtr !!!
hlemejzd999 (Člen) 18.01.2012 21:26:57 Offline |
Filous psal:WenzelB6 psal:No vlastne ze bych to splet ty pismena ? Mel sem kolo racechrono 2.20 ale na to seru pojezdil sem si a klobaska taky gut
...na Brno slušnej čas
...v Brně na B6 jo...estli jo tak sem Vencu podcenil
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
zzzmrzlinar (Člen) 18.01.2012 23:49:27 Offline |
kurde já se tak těším, nový gumy na skříni, voba tlumiče zrepasovaný, rejs brzdovka nalitá a na kalendáři curva furt leden.
akurát mi furt leží v palici esi nemám tu R1 predělat na street řídidla, to ježdění s hlavou pod úrovní prdele mi nedělá dobře
...
zzzmrzlinar psal:kurde já se tak těším, nový gumy na skříni, voba tlumiče zrepasovaný, rejs brzdovka nalitá a na kalendáři curva furt leden.
akurát mi furt leží v palici esi nemám tu R1 predělat na street řídidla, to ježdění s hlavou pod úrovní prdele mi nedělá dobře
...
poď!
trochu sem to vořezal, samo kvůli váze, koupil druhou sadu kol s kotoučema, velmi levně sehnal Hyperpro tlumič řízení a ještě mě dráždí přepáčko, ale to asi už ne a bude třeba se naučit tahat
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 19.01.2012 10:14:11 Offline |
Jelen - mno to že bych moh do jedný kategorie s vostatníma strýcama mě tůůze láká taky. Druhý kola jakože na mokré gumy? Poraď kde kůpit díly na přestavění (ty klemy, delší hadice a tak
PFr - jasná věc, jedem, kudá?
zzzmrzlinar psal:Jelen - mno to že bych moh do jedný kategorie s vostatníma strýcama mě tůůze láká taky. Druhý kola jakože na mokré gumy? Poraď kde kůpit díly na přestavění (ty klemy, delší hadice a tak
druhá sada no mokro, přesně tak. Hele elgentní řešení je celej Gabelbrücke už s držákem řídítek třeba vod LSL, nebo ABM atd, ale to je ranec, jednodušší je něco takovýho http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/465425/c … ersal.html já je mám dělaný, stačí šikovnej frézař a je to za chvilku, díry v brejlích má erjednaerennulajednaažtři už z výroby mrskneš tam nějaký fatbary a plyn vystačí, brzdovky pancíře, akorát se spojkou je trochen trabl, ale kucí tady onehdá řešili nějakýho týpka co dělá lanka na míru (tuším Divišov)
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar psal:Jelen - mno to že bych moh do jedný kategorie s vostatníma strýcama mě tůůze láká taky. Druhý kola jakože na mokré gumy? Poraď kde kůpit díly na přestavění (ty klemy, delší hadice a tak
Rakousko, itálie a zpět, jen tak prodlouženej vejkend v sedle. Bez batoha.
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.01.2012 17:27:15 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:Jelen - mno to že bych moh do jedný kategorie s vostatníma strýcama mě tůůze láká taky. Druhý kola jakože na mokré gumy? Poraď kde kůpit díly na přestavění (ty klemy, delší hadice a tak
PFr - jasná věc, jedem, kudá?druhá sada no mokro, přesně tak. Hele elgentní řešení je celej Gabelbrücke už s držákem řídítek třeba vod LSL, nebo ABM atd, ale to je ranec, jednodušší je něco takovýho http://www.abmoto.cz/cz/e-shop/465425/c … ersal.html já je mám dělaný, stačí šikovnej frézař a je to za chvilku, díry v brejlích má erjednaerennulajednaažtři už z výroby mrskneš tam nějaký fatbary a plyn vystačí, brzdovky pancíře, akorát se spojkou je trochen trabl, ale kucí tady onehdá řešili nějakýho týpka co dělá lanka na míru (tuším Divišov)
úprava lanek na míru http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=12677
zzzmrzlinar (Člen) 20.01.2012 01:48:10 Offline |
kurde já toho stréta fakt snad udělám.
PF v únoru budu v LBC tak to proberem někde na škopku
zzzmrzlinar psal:kurde já toho stréta fakt snad udělám.
PF v únoru budu v LBC tak to proberem někde na škopku
Tak jak? Já poskládal, aj to chytlo, aj to bježí, nikde z teho nic nebleje a nic z toho neupadlo eště akorát čekám na masku, ale kolem chalupy už jsem jí projel.
takže tě čekám v dubnu v Mostě
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 02.04.2012 15:50:37 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:kurde já toho stréta fakt snad udělám.
PF v únoru budu v LBC tak to proberem někde na škopkuTak jak? Já poskládal, aj to chytlo, aj to bježí, nikde z teho nic nebleje a nic z toho neupadlo eště akorát čekám na masku, ale kolem chalupy už jsem jí projel.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 01-015.jpg
kurňa slušnej štýlek
já idiot to pojak nakonec ouplně jináč, tento tejden dokončí lakoš Yamahu v barvách Yamaha 50th Anniversary (Ben Spies replika), bo se mi ty barvy prostě kurefsky líběj.
Myslím, že to bude vypadat parádně, akorát na vokruh je to holt hovadina dyzajnově to ladi, ale co, jebat na to.
Ty Vicmy se mi tam nevlezly, tak tam mám ty zvýšený objímkový.
ke konci tejdne sem hodím fotky
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:kurde já toho stréta fakt snad udělám.
PF v únoru budu v LBC tak to proberem někde na škopkuTak jak? Já poskládal, aj to chytlo, aj to bježí, nikde z teho nic nebleje a nic z toho neupadlo eště akorát čekám na masku, ale kolem chalupy už jsem jí projel.
to se maj když jim to bježí a je to cajk...já jsem napnutej jak kšandy,uvidíme až to dojde domů a namontuju,snad taky cajkkuwa fix
Kim psal:XJelen psal:zzzmrzlinar psal:kurde já toho stréta fakt snad udělám.
takže tě čekám v dubnu v Mostěto se maj když jim to bježí a je to cajk...já jsem napnutej jak kšandy,uvidíme až to dojde domů a namontuju,snad taky cajkkuwa fix
Všichni mě s těma kecama serte všem vám to funguje nebo je to v servisu a já ani nevím, kde mám motorku bo do garáže po takové době ani netrefím.
Ale koupil jsem vozík na moto, ten jistojistě funguje
ABik psal:Kim psal:XJelen psal:
Tak jak? Já poskládal, aj to chytlo, aj to bježí, nikde z teho nic nebleje a nic z toho neupadlo eště akorát čekám na masku, ale kolem chalupy už jsem jí projel.
takže tě čekám v dubnu v Mostěto se maj když jim to bježí a je to cajk...já jsem napnutej jak kšandy,uvidíme až to dojde domů a namontuju,snad taky cajkkuwa fix
Všichni mě s těma kecama serte všem vám to funguje nebo je to v servisu a já ani nevím, kde mám motorku bo do garáže po takové době ani netrefím.
Ale koupil jsem vozík na moto, ten jistojistě funguje
...a nový boty k tomu,vybavenej seš a teď jenom najít tu garáž...Brno v květnu pojedeš néé?
Kim psal:ABik psal:Kim psal:
to se maj když jim to bježí a je to cajk...já jsem napnutej jak kšandy,uvidíme až to dojde domů a namontuju,snad taky cajkkuwa fixVšichni mě s těma kecama serte všem vám to funguje nebo je to v servisu a já ani nevím, kde mám motorku bo do garáže po takové době ani netrefím.
Ale koupil jsem vozík na moto, ten jistojistě funguje...a nový boty k tomu,vybavenej seš a teď jenom najít tu garáž...Brno v květnu pojedeš néé?
Jste mě nasrali jdu objednat výfuk a přepáčko, zítra zajedu s vozíkem na evidenčku, přihlásím a najdu tu garáž
A Brno plánuju
K.a.s.y.m. (Člen) 03.04.2012 08:38:25 Offline |
Jelene ka si dal ten stetko lak..takhle to vypada nejak divne
K.a.s.y.m. psal:Jelene ka si dal ten stetko lak..takhle to vypada nejak divne
vole chudák Danek z toho má ještě teď pupínky dyť taky na masku ještě furt čekám
tohle sem nemoh poslat osimu, by mu jeblo ono mu stejně jebne až to uvidí z blízka
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Jelene ka si dal ten stetko lak..takhle to vypada nejak divne
vole chudák Danek z toho má ještě teď pupínky dyť taky na masku ještě furt čekám
tohle sem nemoh poslat osimu, by mu jeblo ono mu stejně jebne až to uvidí z blízka
dyť to je fuk,stejně s tim zas flákneš do kačera
ale letos jsi dobrej,nemrdnul si s tím už při výjezdu z garáže..
ty čekáš na tu kapotu.co??
...a bude hůř!
karlos100 psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Jelene ka si dal ten stetko lak..takhle to vypada nejak divne
tohle sem nemoh poslat osimu, by mu jeblo ono mu stejně jebne až to uvidí z blízkadyť to je fuk,stejně s tim zas flákneš do kačera
pšššt!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ABik psal:Ale koupil jsem vozík na moto, ten jistojistě funguje
Já nyčku budu vozit motyku v a vejde se tam eště Zvířeho tuňák
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 01-014.jpg
stejně si časem pořídíš vozejk,páč herberků k motorce(kám) není nikdy dost
karlos100 psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:Jelene ka si dal ten stetko lak..takhle to vypada nejak divne
tohle sem nemoh poslat osimu, by mu jeblo ono mu stejně jebne až to uvidí z blízkadyť to je fuk,stejně s tim zas flákneš do kačera
nesměj se jaka...s tebou je to ako,letos nic?
Kim psal:karlos100 psal:XJelen psal:
ty čekáš na tu kapotu.co??nesměj se jaka...s tebou je to ako,letos nic?
musím se smát,mám furt v živý paměti,jak vyskákal z garáže v pantoflích
určitě letos nějaký jízdy dám,ale na všechny termíny holt nejsou love...
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kim psal:karlos100 psal:
dyť to je fuk,stejně s tim zas flákneš do kačera
ty čekáš na tu kapotu.co??nesměj se jaka...s tebou je to ako,letos nic?
musím se smát,mám furt v živý paměti,jak vyskákal z garáže v pantoflích
určitě letos nějaký jízdy dám,ale na všechny termíny holt nejsou love...
ujišťuju tě, že letos jsem natlakoval brzdy hned po montáži a před vytlačením z garáže jsem to ještě třikrát kontroloval
Strýcfajtr !!!
UFFFF.....cajk....Filousu ještě jednou dík za urgentní dodávku
Inkviz vogo Tobě taky a nevíš náhodou jsetli jsou rozteče děr stejný i na tom starym držáku?Chci si udělat takovej bazmek místo stupačky,že bych je jenom přehazoval
RACETRACK,RACETRACK....pičo jedééém(mišuge meinl)
Kim psal:UFFFF.....cajk....Filousu ještě jednou dík za urgentní dodávku
Inkviz vogo Tobě taky a nevíš náhodou jsetli jsou rozteče děr stejný i na tom starym držáku?Chci si udělat takovej bazmek místo stupačky,že bych je jenom přehazoval
RACETRACK,RACETRACK....pičo jedééém(mišuge meinl)
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 012499.jpg
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen psal:dětku mám tomu rozumět tak, že chladič dorazil a problémy odezněly?
...jo...měl zvalchovaný hrdlo a tudíš netěsnilo víčko a tudíš po vohřátí, dyš se vokruch tlakuje, tag se to pochcávalo...
Filous psal:XJelen psal:dětku mám tomu rozumět tak, že chladič dorazil a problémy odezněly?
...jo...měl zvalchovaný hrdlo a tudíš netěsnilo víčko a tudíš po vohřátí, dyš se vokruch tlakuje, tag se to pochcávalo...
něco naznačoval ve founu, akorát když mi říkal tu mrdu za chladič, tak bych radši prubnul německej ebay
v každym připadku aleluja
Strýcfajtr !!!
Filous psal:XJelen psal:dětku mám tomu rozumět tak, že chladič dorazil a problémy odezněly?
přesně jak píšeš,ještě bych to doplnil o jeden poznatek....když se kapalina ohřála přibližně na sto stupňů a začla přetejkat do expanzky,tak se v expanzce začly dělat vzduchový bubliny...nejdřív jsem si myslel a tyhle příznaky naznačovaly i k tomu že je v řiti těsnění pod hlavou...no a vršek hrdla je malinko do vrtule,jak začala kapalina přetejkat a tlakem se nadzvedlo celý víčko,tak to přisávalo luft zvenčí...proto ty bubliny...
a celý to vzniklo tím,že jsem chtěl vyzkoušet jestli je funkční ventilátor a při jaký teplotě sepne...přitom byl chladič opravovanej u jednoho místního "odborníka"(znáš ho,jezdí na okruhy),kterej mi tvrdil že je všechno ok a funguje jak má..kéž by mu mráz natrh prdel
jo a s motorkou jsem u něj byl,než jsem objednával u tebe a jak to "opravil" sem radši ani psát nebudu
XJelen psal:Filous psal:XJelen psal:dětku mám tomu rozumět tak, že chladič dorazil a problémy odezněly?
něco naznačoval ve founu, akorát když mi říkal tu mrdu za chladič, tak bych radši prubnul německej ebay
v každym připadku aleluja
neni faf,vsadil jsem na jistotu,přece nebudu dávat takovej fešandě něco použitýho
Stiegl psal:Přijedu tam na čumendo... Tenhle Most eště nepojedu, ale příští už bych rád těším se na vás a Kime držím palce, snad už je to v cajku a nebude to dál zlobit....
jasně,přijeď...rád uvidím bejvalku
Kim psal:XJelen psal:Filous psal:
...jo...měl zvalchovaný hrdlo a tudíš netěsnilo víčko a tudíš po vohřátí, dyš se vokruch tlakuje, tag se to pochcávalo...něco naznačoval ve founu, akorát když mi říkal tu mrdu za chladič, tak bych radši prubnul německej ebay
v každym připadku alelujaneni faf,vsadil jsem na jistotu,přece nebudu dávat takovej fešandě něco použitýho
tak to potom jó
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 05.04.2012 23:02:47 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 05.04.2012 23:07:02 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 05.04.2012 23:16:10 Offline |
zzzmrzlinar (Člen) 05.04.2012 23:22:37 Offline |
ještě dodělat loga, detaily a bude
tohle to má připomínat
http://www.motogp.com/en/videos/2011/Ya … ion+livery
zzzmrzlinar (Člen) 06.04.2012 11:22:31 Offline |
to maj recht, na vokruh je to škoda a rovnou se přehlásím vo dvě grupy dolu (a tam mě sestřelí nějaký vylítlo co si bude myslet že první den na vokruhu z něj bude Stounr)
Je to tak zralý na to vobjednat 4 kámoše abysme to po točitejch do 3 patra zvládli a postavit jí vedle televize.
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2012 11:46:06 Offline |
zzzmrzlinar psal:a tam mě sestřelí nějaký vylítlo co si bude myslet že první den na vokruhu z něj bude Stounr
tak to bysme se mohli potkat ,ne ?
ne kecám...já na vokruh nechci
zzzmrzlinar psal:to maj recht, na vokruh je to škoda a rovnou se přehlásím vo dvě grupy dolu (a tam mě sestřelí nějaký vylítlo co si bude myslet že první den na vokruhu z něj bude Stounr)
Je to tak zralý na to vobjednat 4 kámoše abysme to po točitejch do 3 patra zvládli a postavit jí vedle televize.
Tys jí teda vyšlechtil .
Fakt pěkná
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 06.04.2012 22:18:56 Offline |
zzzmrzlinar psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cf1970.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cf1978.jpg
Tak takhle to pokračuje a vypadá to čím dál tím líp,
P.S. nevíte někdo vo levný votříškaný vokruhofce?
......idyš je to pijáno
Humlak psal:Tak už mám taky do Mostu připraveno už jen to počasí aby dopadlo.
http://suzuki.humlak.cz/Brutale/2012-04-07-107.jpg
Humláku dyš já už si nepamatuju heslo
Strýcfajtr !!!
kurva to bude ve strýtech veselo!
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:No zatim to vypadá, že mokrý sebou, ale ještě se to může hnout.
Včera na mě skočil moribundus, tak doufám, že ho do neděle nějak zpacifikuju
zkus tůto - http://www.lekarna-doma.cz/multi-imun-a … avych-tbl/ po dvou tabletách znatelný zlepšení
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
hlemejzd999 (Člen) 10.04.2012 22:43:31 Offline |
faitík psal:XJelen psal:No zatim to vypadá, že mokrý sebou, ale ještě se to může hnout.
Včera na mě skočil moribundus, tak doufám, že ho do neděle nějak zpacifikujuzkus tůto - http://www.lekarna-doma.cz/multi-imun-a … avych-tbl/ po dvou tabletách znatelný zlepšení
tydlety bifidus esencis nemám rád ...spousta odbornejch názvů a hovno...samej betaglukan,kolostrum a biodefence....
a účinek ?- jedna bába povídala...
faitík psal:XJelen psal:No zatim to vypadá, že mokrý sebou, ale ještě se to může hnout.
Včera na mě skočil moribundus, tak doufám, že ho do neděle nějak zpacifikujuzkus tůto - http://www.lekarna-doma.cz/multi-imun-a … avych-tbl/ po dvou tabletách znatelný zlepšení
tonoucí se stébla chytá jdu to koupit když to nezafunguje přihlaš se o lepáka sokolíku
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 11.04.2012 09:29:42 Offline |
hele, nevíte, jestli bude teď v Mostě Halbich, nebo jinej podvozkář? já mám zadní tlumič po repasu a bez nastavení vod odborníka bych se asi fakt proletěl.
zzzmrzlinar psal:hele, nevíte, jestli bude teď v Mostě Halbich, nebo jinej podvozkář? já mám zadní tlumič po repasu a bez nastavení vod odborníka bych se asi fakt proletěl.
hele zmrzlej, já třeba z Halbicha neměl dobrej pocit, chápu, že se mu nechtělo zabejvat se starou vránou... půl roku starej olej vpředku byl "po smrti" a bez repase s tim "nešlo" nic dělat takže tam natlačil všechno do plnejch a já nepoznal nic
Mě hodně pomohlo tohle vlákno http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &pgr=6 konkrétně na straně šest, zhruba asi šestej příspěvěk od shora je přímo na mojí vránu a čuměl jsem jak tele, hned v první jízdě jsem myslel, že mám jinou mašinu. Ber to jako základní setap a můžeš od toho laborovat.
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 11.04.2012 10:03:37 Offline |
XJelen psal:zzzmrzlinar psal:hele, nevíte, jestli bude teď v Mostě Halbich, nebo jinej podvozkář? já mám zadní tlumič po repasu a bez nastavení vod odborníka bych se asi fakt proletěl.
hele zmrzlej, já třeba z Halbicha neměl dobrej pocit, chápu, že se mu nechtělo zabejvat se starou vránou... půl roku starej olej vpředku byl "po smrti" a bez repase s tim "nešlo" nic dělat takže tam natlačil všechno do plnejch a já nepoznal nic
Mě hodně pomohlo tohle vlákno http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &pgr=6 konkrétně na straně šest, zhruba asi šestej příspěvěk od shora je přímo na mojí vránu a čuměl jsem jak tele, hned v první jízdě jsem myslel, že mám jinou mašinu. Ber to jako základní setap a můžeš od toho laborovat.
dík za tip, zkusit to můžu, ale nevím nevím, předpětí 7 čárek viditelnejch mi připadá hrozně měký. (teď mi čumí 1-2 a nějak extra tvrdý to není)
Jinak mě Halbich pomoh, asi jsem ho zastihnul v lepší náladě. Říkal mi naopak, že tahle R1 je vůbec nejlepší na naučení se na okruhu, řek jenom že olej je tak na hraně a ať ho po sezóně vyměním. Pošteloval a měl jsem na rok a půl víceméně pokoj. Akorát vloni v půlce sezóny mi to začlo haprovat, tak jsem nechal zrepasovat centrál, ale vod tý doby jsem na tom nejel. V neděli se na vás asi přijedu spiš jenom kouknout.
zzzmrzlinar psal:XJelen psal:zzzmrzlinar psal:hele, nevíte, jestli bude teď v Mostě Halbich, nebo jinej podvozkář? já mám zadní tlumič po repasu a bez nastavení vod odborníka bych se asi fakt proletěl.
Mě hodně pomohlo tohle vlákno http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … &pgr=6 konkrétně na straně šest, zhruba asi šestej příspěvěk od shora je přímo na mojí vránu a čuměl jsem jak tele, hned v první jízdě jsem myslel, že mám jinou mašinu. Ber to jako základní setap a můžeš od toho laborovat.dík za tip, zkusit to můžu, ale nevím nevím, předpětí 7 čárek viditelnejch mi připadá hrozně měký. (teď mi čumí 1-2 a nějak extra tvrdý to není)
Jinak mě Halbich pomoh, asi jsem ho zastihnul v lepší náladě. Říkal mi naopak, že tahle R1 je vůbec nejlepší na naučení se na okruhu, řek jenom že olej je tak na hraně a ať ho po sezóně vyměním. Pošteloval a měl jsem na rok a půl víceméně pokoj. Akorát vloni v půlce sezóny mi to začlo haprovat, tak jsem nechal zrepasovat centrál, ale vod tý doby jsem na tom nejel. V neděli se na vás asi přijedu spiš jenom kouknout.
hele taky jsem si myslel, že je to měkký, ale kroužek jsem měl cca. 2,5cm od konce, což bylo ok, ale jezdim jak mrdal. Na 1,5cm jsem ho dostal až v posledním endurancu v Mostě, takže si myslím, že na silnici by to mělo bejt ok, olej samože 5W.
Strýcfajtr !!!
zzzmrzlinar (Člen) 11.04.2012 10:29:51 Offline |
mrdal, mrdal, hovno mrdal, za kolix dal už nejlíp Most? já jsem druhou půlku sezóny vloni úplně vypustil, takže 1:58 zůstává mojím maximem, ale tipuju, že vzhledem k tomu, že moje poslední ježdění bylo to brno kde jsem se proletěl, tak budu posranej a budu rád za 2:10.
Měl jsem právě tři nastavení, vod Halbicha na suchej vokruh, vod Halbicha na mokrej vokruh (v podstatě jen povolený přední pružiny vo 2-3 otáčky a pak základní setup z Yamažího manuálu, ten byl dobrej na normální silnici, jenže teď po těch repasích z toho nebude platit nic.
Navíc kurva furt nevím, jestli bude do víkendu Rjednice dodělaná.
zzzmrzlinar (Člen) 11.04.2012 13:15:40 Offline |
Jelen - to se woe podceňuješ, jestli jsem koukal správně na rozdělení do skpin tak ti stačí stáhnout tři fteřinky a budeš v grupě s názvem velmi (kurevsky) rychlá, takže žádnej mrdal, ale středně rychlý pán středního věku
Stránky: 1 2