Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » čekání na jaro

hlemejzd999 (Člen)
27.01.2011 13:42:31

čekání na jaro

asi  si taky do budoucna pořídim něco na překlenutí tý hnusný zimy ...
http://www.youtube.com/watch?v=Ag0ARsvJ … re=channel

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Honzik8719 (Člen)
27.01.2011 13:53:12

Re: čekání na jaro

to já chtěl na zimu pořídit něco takovýdleho
http://www.youtube.com/watch?v=UWs96bsmmVQ
nezbyly finance tak snad na další zimu se zadaří good

...relativní kochač...
VikecB12 (Člen)
27.01.2011 14:16:03

Honzik8719 psal:

Taky furt toužím po dvoutaktu v motokrosugood Jako děcko sem měl ČZ125 516 a aji s ní byla přez zimu velká sranda,měl sem na ní bezkontaktní zapalování motoplat,tak byla aji celkem spolehlivágood Jela jak pilagood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Baltazar (Člen)
27.01.2011 14:43:10

má špatně nastavenej zadní tlumičsurprised

The father of the little princess of the dawn
redik27 (Člen)
27.01.2011 22:08:51

Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Billy (Člen)
28.01.2011 12:22:52

VikecB12 psal:
Honzik8719 psal:

Taky furt toužím po dvoutaktu v motokrosugood Jako děcko sem měl ČZ125 516 a aji s ní byla přez zimu velká sranda,měl sem na ní bezkontaktní zapalování motoplat,tak byla aji celkem spolehlivágood Jela jak pilagood

no jo ale dneska je to uz stara vrana a vsechno vetsinou pici smile2
co tak XR 400 sic uz taky posvatnej stroj ale snad asi technikou jinde, ale zas to neni 2T

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2011 12:43:24

Billy psal:
VikecB12 psal:
Honzik8719 psal:

no jo ale dneska je to uz stara vrana a vsechno vetsinou pici smile2
co tak XR 400 sic uz taky posvatnej stroj ale snad asi technikou jinde, ale zas to neni 2T

já bych se popravdě taky na 4T vysral na hobby ježdění je 2T jednoznačně lepší už jen kvůli prachum za pravidelnou údržbu..a říct ,že je něco v hajzlu jen tim,že je to starý je dost relativní..repasovat podvozek měnit díly na motoru budeš muset po určitejch hodinách i na nový pokud na tom chceš trochu jezdit.
ale je to jen muj názor

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris (Člen)
28.01.2011 13:01:50

K.a.s.y.m. psal:

............já bych se popravdě taky na 4T vysral na hobby ježdění je 2T jednoznačně lepší už jen kvůli prachum za pravidelnou údržbu..a říct ,že je něco v hajzlu jen tim,že je to starý je dost relativní..repasovat podvozek měnit díly na motoru budeš muset po určitejch hodinách i na nový pokud na tom chceš trochu jezdit.
ale je to jen muj názor

...u nový motorky počítáno 2T vs. 4T na jednu sezonu je při dodržení servisních intervalů provoz dvoutaktu dražší, ano dražší (do kalkulace se promítá mimo častější výměny motorovejch dílů i vyšší spotřeba společně s olejem do benzínu)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2011 13:07:37

osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:

............já bych se popravdě taky na 4T vysral na hobby ježdění je 2T jednoznačně lepší už jen kvůli prachum za pravidelnou údržbu..a říct ,že je něco v hajzlu jen tim,že je to starý je dost relativní..repasovat podvozek měnit díly na motoru budeš muset po určitejch hodinách i na nový pokud na tom chceš trochu jezdit.
ale je to jen muj názor

...u nový motorky počítáno 2T vs. 4T na jednu sezonu je při dodržení servisních intervalů provoz dvoutaktu dražší, ano dražší (do kalkulace se promítá mimo častější výměny motorovejch dílů i vyšší spotřeba společně s olejem do benzínu)

surprisedsurprised

gore (Člen)
28.01.2011 13:09:20

..myslim že 2T je na hoby ježdění jako že upe napussy možná na 2pussy
..ale taky jen názorbigsmilesmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Filous (Člen)
28.01.2011 13:20:46

K.a.s.y.m. psal:
osiris psal:
K.a.s.y.m. psal:

ale je to jen muj názor

surprisedsurprised

...Osi má pravdu...je to tak...a dalšim faktem je to, že 4T nigdo vocať nemá šanci utahat, takže ty servisní náklady jsou zase někde jinde, poněvadž servisní intervaly sou nastavený na závodní nasazení a při hoby ježdění po louce není problém třeba výměny pístu prodloužit...vidim to každej den na dílně...profi jezdci jako třeba Péťa Bartoš jsou schopni z toho motoru vyždímat max, tudíž servis dělaj třeba i častějc neš předepisuje výrobce a na druhou stranu "mrdalové" nechávaj jen kontrolovat ventily, gde se vječinou jedná vopravdu jen vo kontrolu a měněj volej...tagže moje volba by byla jasná, 250ccm ve 4T...de jen vo to nekoupit zhuntovanou ludru, gde se nedělalo nic a kerou něgdo skurvil, pag je to samozřejmě drahý...třeba momentálně máme na bazaru RMku 250ccm, 4T, r.v.2009, luksusně udržovanou s pár doplňkama (tuningový vodní chladiče, přídavnej chladič, novej lauf, lepší pérování, leštěný víka a páky-ano na krosce leštěný do zrcadlagood), fakt voňafka se servisní historijí a je za 69.000,- ...dybych ty prachy měl, tag uš mi stojí f garáži...no prostě neš koupit za polovic zhuntovanýho dvoutakta přet smrtí s umřelym podvoskem, tag todle je jasná volba...a při péči kerou bych jí dával na tom budou jezdit eště moji kucí...ale každýho volba...dvoutakt je f tudle chvíli mrtvá kategorije, ať žije 4Tbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous (Člen)
28.01.2011 13:21:20

gore psal:

..myslim že 2T je na hoby ježdění jako že upe napussy možná na 2pussy
..ale taky jen názorbigsmilesmokinsmokin

...tos řeks pjekněgoodbigsmile

hlemejzd999 (Člen)
28.01.2011 14:35:40

K.a.s.y.m. psal:

surprisedsurprised

no co čumíš  bigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2011 14:37:25

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

surprisedsurprised

jen tak bigsmile

hlemejzd999 (Člen)
28.01.2011 14:56:45

K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

surprisedsurprised

jen tak bigsmile

jak vyvoranej brambor bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2011 14:59:53

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:

jen tak bigsmile

no už mi to leze taky na mozek

hlemejzd999 (Člen)
28.01.2011 15:05:01

K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

jen tak bigsmile

už to máš v hromadě ?

K.a.s.y.m. (Člen)
28.01.2011 15:25:35

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:

už to máš v hromadě ?

no spíš na několika bigsmile

Petr J. (Člen)
28.01.2011 15:39:33

to Filous: že je dvoutakt úplně mrtvá kategorie bych netvrdil, viz. letošní Bergy

Osobně jsme jel na SX 125 a RM250 a příliš mi to neučarovalo, což netvrdím, že to nemá své kouzlo (minimálně váhově je to o něco lepší než 4T). Jinak fandím rozhodně 4T, dvě takové máme v garáži.

U mé EXC 2003 se de fakto akorát mění olej a kontrolují ventily. Za ty tři roky se navíc dělalo:
- předloni se měnil rozvodový řetěz a spojka, ale ta byla podle všeho načatá od předchozích majitelů - celé se to vešlo do cca 10tis.
- na podzim brzdové destičky na předku
- no a teď jsem nechal zrepasovat podvozek a dát novou vatu do koncovky, ale nebylo to třeba, dělám to spíš pro pocit, aby vše fungovalo jak má.

Sada Mitasek mi vydrží dýl jak sezonu (jezdím hodně v písku, tam gumy nehoří), kompletní plasty vyjdou asi na 4tis., měnil jsme předek, který jsem rozlámal, když jsem spadl do rokle a motorka dělala kotrmelce společně se mnou a zadní blatník, když naopak po výjezdu dopadla na záda bigsmile   

Prostě pořád je ten provoz sranda oproti silničním motorkám...a za dvě hodinky na trati se člověk nemůže zbytek dne pomalu hýbat good

Filous (Člen)
28.01.2011 15:45:43

Vjetrnik:
...ve svjetě možná, ale tady uš 2T jezdí málogdo, stačí se zajít podivat na krajský nebo republikový závody, ale to je fuck, jinak f poctatě potvrzuješ to co sem napsal, že dyš to nejni zhuntovaná ludra bes údržby, tag 4T hoby jezdec prostě po poli (nebo f pískovně) neutahá...

hlemejzd999 (Člen)
28.01.2011 16:31:19

K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

už to máš v hromadě ?

no spíš na několika bigsmile

bigsmilegood

Petr J. (Člen)
28.01.2011 16:48:12

Filous psal:

....jinak f poctatě potvrzuješ to co sem napsal, že dyš to nejni zhuntovaná ludra bes údržby, tag 4T hoby jezdec prostě po poli (nebo f pískovně) neutahá...

Vždyť jo, s tím naprosto souhlasím, proto jsme to psal good

Prostě 4T se není důvod bát cool

VikecB12 (Člen)
28.01.2011 21:02:38

Mě se na blbnutí víc líbí dvoutaktgood CR250 semnou jede,ale CR500 podemnou tak netrpěla,ale je to už vopravdu mazecbigsmile Já bych nejrači bral KTM EXC300,to by byl můj ofroudovej sen,ale jak píše Filous,musela by byt v dobrým stavugood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
zdenek 1 (Člen)
29.01.2011 09:05:57

hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:
hlemejzd999 psal:

jen tak bigsmile

VYVORANEJ??? bigsmileto je na mě mocbigsmile vyOranej bych ještě bral,ale toto.....bigsmilegood

když to jede,je to OK
hlemejzd999 (Člen)
29.01.2011 22:27:27

zdenek 1 psal:
hlemejzd999 psal:
K.a.s.y.m. psal:

jen tak bigsmile

VYVORANEJ??? bigsmileto je na mě mocbigsmile vyOranej bych ještě bral,ale toto.....bigsmilegood

normálně vyVoranej bigsmile to si už mušel někdy slyšet smile1

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS