Nejsi přihlášen
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 28.01.2011 22:56:39 Offline |
oprava moto po čínsku...
ty chlapci žlutý nás jednou převálcujou....fakt borec
http://www.moto8.cn/viewthread.php?tid= … xheats_pic
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2011 01:49:54 Offline |
Re: oprava moto po čínsku...
pěkná práce
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 30.01.2011 09:54:07 Offline |
čikovnej čikmoočka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Sandman psal:Zkama to vytáhl? Ta mašina na začátku vypadá, jakoby ji koupal ve slané vodě a pak ji pro sichr ještě přejel autem
Takhle vypadá polovina motorek doveženejch z francie,vod pobřeží atlantiku. Kamoš vod tam tahal mašiny a byl to hnus,tříletá motorka zhuntovaná jak stoletá ludra,fšechno rezatý,zoxidovaný,žádnej šroubek nešel povolit....Hnus velebnosti
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
snowflake600 (Člen) 01.02.2011 19:28:09 Offline |
a to sem rád, že mi to ty kucí taliánský dovezli sem dřív, neš jim to tam schnilo
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2011 00:11:36 Offline |
VikecB12 psal:Sandman psal:Zkama to vytáhl? Ta mašina na začátku vypadá, jakoby ji koupal ve slané vodě a pak ji pro sichr ještě přejel autem
Takhle vypadá polovina motorek doveženejch z francie,vod pobřeží atlantiku. Kamoš vod tam tahal mašiny a byl to hnus,tříletá motorka zhuntovaná jak stoletá ludra,fšechno rezatý,zoxidovaný,žádnej šroubek nešel povolit....Hnus velebnosti
tak to sem f klidu ...mám tu svou od Klatov
snowflake600 psal:a to sem rád, že mi to ty kucí taliánský dovezli sem dřív, neš jim to tam schnilo
taky mam mášu z itálie, a nemám problém ... sice to byla mladice, ale žádná troska. Jsem spokojenej parchant
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:snowflake600 psal:a to sem rád, že mi to ty kucí taliánský dovezli sem dřív, neš jim to tam schnilo
taky mam mášu z itálie, a nemám problém ... sice to byla mladice, ale žádná troska. Jsem spokojenej parchant
cece strasne zalezi gde bydlis ... ja to mam 20m vot more a parkuju Bcko pred barakem po roce a pul je z cerny zrzava
a i hlinik zvoxidoval a chrom
tagze esi mas masu negde z vnitrozemi tag ses spokojenej parchant .,..
Bandit pičo
Tak nevim jestli mám nějak přehnaný nároky a nebo ste slepí
dyk to je bastl jako hovado...jako stříkat komplet centrál? vopískovat nebo co s tim dělal šrouby i se závitama, renovace řeťězu je uplně nejvíc, olejový a brzdový hadice taky komplet? a pak to namatlat lesklou barvou a je to jak nový...
To je jako by se venca z kravína chlubil co udělal z toho rezatýho pijonýra tou barvou kerou ušetřil při stříkání zetoru...
Fresh Man psal:barynek psal:snowflake600 psal:a to sem rád, že mi to ty kucí taliánský dovezli sem dřív, neš jim to tam schnilo
cece strasne zalezi gde bydlis ... ja to mam 20m vot more a parkuju Bcko pred barakem
po roce a pul je z cerny zrzava
freš kup šedou nebo zelenou základovku, trochu lesklý červený (sem tam něco ať to má šmrnc) a ratbajk jak vyšitej
ps. a přední kolo neházej na móře moc dobře vim že ho máš zoxidovaný jak ti na něj chodil chcát pes.... ještě doma
Fresh Man psal:barynek psal:snowflake600 psal:a to sem rád, že mi to ty kucí taliánský dovezli sem dřív, neš jim to tam schnilo
cece strasne zalezi gde bydlis ... ja to mam 20m vot more a parkuju Bcko pred barakem
no od moře asi ne, páč na tom nebyla jediná chybka ... navíc to mělo nalítáno jen hodně málo km, prakticky nová motorka. Bylo to někde ze severu, ale přesne už nevim... holt štěstí, no.
Na druhou stranu máš důvod koupit nový co nebude tak hrozný jak máš tedkonc... jestli mi rozumíš co myslim
Bandit 4EVER!!!
Lihy psal:Tak nevim jestli mám nějak přehnaný nároky a nebo ste slepí
dyk to je bastl jako hovado...jako stříkat komplet centrál? vopískovat nebo co s tim dělal šrouby i se závitama, renovace řeťězu je uplně nejvíc, olejový a brzdový hadice taky komplet? a pak to namatlat lesklou barvou a je to jak nový...
To je jako by se venca z kravína chlubil co udělal z toho rezatýho pijonýra tou barvou kerou ušetřil při stříkání zetoru...
na druhou stranu mu nemůžeš upřít snahu, nebo že by to odflákl. Nejsem žádnej profi restaurátor, natož restaurátor, ale nějakej čas nad tím strávil a pokud si s tím vyhrál, tak ať ne?
Bandit 4EVER!!!
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2011 20:24:34 Offline |
barynek psal:Lihy psal:Tak nevim jestli mám nějak přehnaný nároky a nebo ste slepí
To je jako by se venca z kravína chlubil co udělal z toho rezatýho pijonýra tou barvou kerou ušetřil při stříkání zetoru...na druhou stranu mu nemůžeš upřít snahu, nebo že by to odflákl. Nejsem žádnej profi restaurátor, natož restaurátor, ale nějakej čas nad tím strávil a pokud si s tím vyhrál, tak ať ne?
...ty jsi celkem dobrý restauratér
Lihy psal:Fresh Man psal:barynek psal:
taky mam mášu z itálie, a nemám problém ... sice to byla mladice, ale žádná troska. Jsem spokojenej parchantcece strasne zalezi gde bydlis ... ja to mam 20m vot more a parkuju Bcko pred barakem
tagze esi mas masu negde z vnitrozemi tag ses spokojenej parchant .,..freš kup šedou nebo zelenou základovku, trochu lesklý červený (sem tam něco ať to má šmrnc
) a ratbajk jak vyšitej
![]()
ps. a přední kolo neházej na móře moc dobře vim že ho máš zoxidovaný jak ti na něj chodil chcát pes.... ještě doma
...Freš uš RAT má
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2011 20:30:43 Offline |
s toho bych měn normálně deprezi
Parťáku, ber to tak, že to borec dělal v Číně ... na koleně a mramor. podlaze
... já si pamatuju jak kdysi sme dělali Jawky, před panelákem v Porubě na klepáči jsem laminoval kapotu, kterou jsme vystrouhali z polystyrenu baj oko podle Hondy CB
, a úplně nejvíc byl komplet panel (tacháč s kontrolkama) ze Škody 100 a z výstražných tabulek vyrobený obal ( zabroušen a černý nástřik) , pokud to vezmu nyní z hledisky možností, které jsou, tak to byl bastl jak sviň
...ale tenkrát s tím byl u děvčat docela slušný úspěch
Banditatom psal:barynek psal:Lihy psal:Tak nevim jestli mám nějak přehnaný nároky a nebo ste slepí
To je jako by se venca z kravína chlubil co udělal z toho rezatýho pijonýra tou barvou kerou ušetřil při stříkání zetoru...na druhou stranu mu nemůžeš upřít snahu, nebo že by to odflákl. Nejsem žádnej profi restaurátor, natož restaurátor, ale nějakej čas nad tím strávil a pokud si s tím vyhrál, tak ať ne?
...ty jsi celkem dobrý restauratér
zde bych si dovolil seouhlasit i když teď už ani do těch hospod nechodim, chjo... zkurvený školství, už ani na ten chlast nejni čas
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:zde bych si dovolil seouhlasit
i když teď už ani do těch hospod nechodim, chjo... zkurvený školství, už ani na ten chlast nejni čas
nevymlouvej se na školství....Línej si ...když se chce můžeš si vzít skripta do hospody s sebou
Lihy psal:barynek psal:zde bych si dovolil seouhlasit
i když teď už ani do těch hospod nechodim, chjo... zkurvený školství, už ani na ten chlast nejni čas
nevymlouvej se na školství....Línej si
...když se chce můžeš si vzít skripta do hospody s sebou
jenže problém je, že já se ze skript už nějakej pátek neučím, ale že z nich učím
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:jenže problém je, že já se ze skript už nějakej pátek neučím, ale že z nich učím
no tak to už je vážně na pováženou....ani ty skrypta tahat nemusíš....
Hele dyk voni studenti stejnak prd poznaj bo sou taky furt v lihu
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 03.02.2011 20:20:43 Offline |
já bejt takle šikovnej ,jako von , tak si pískám ...už jen , že to dal všecko zpátky a nezbyla mu hromada šroubů ...mě dycky zbyde
...no co ...aspoň mám do foroty ...
![]() |
Banditatom (Člen) 04.02.2011 11:45:24 Offline |
barynek psal:Lihy psal:barynek psal:zde bych si dovolil seouhlasit
nevymlouvej se na školství....Línej si
...když se chce můžeš si vzít skripta do hospody s sebou
jenže problém je, že já se ze skript už nějakej pátek neučím, ale že z nich učím
...no a ještě když si ujasníš kde učit tak i pracovní doba může béjt zábavná
Lihy psal:barynek psal:jenže problém je, že já se ze skript už nějakej pátek neučím, ale že z nich učím
no tak to už je vážně na pováženou....ani ty skrypta tahat nemusíš....
![]()
Hele dyk voni studenti stejnak prd poznaj bo sou taky furt v lihu
nebojim se, že by se nechtěli přidat, parchanti ožralí
Bandit 4EVER!!!
Banditatom psal:barynek psal:Lihy psal:
nevymlouvej se na školství....Línej si...když se chce můžeš si vzít skripta do hospody s sebou
...no a ještě když si ujasníš kde učit
tak i pracovní doba může béjt zábavná
je to otázka priorit, je mo to jasný
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1