Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » nazran - to by jeden blil...

hans (Člen)
30.01.2011 13:52:38

nazran - to by jeden blil...

už několikrát jsme tady já i další znectili skvělou značku motooblečení nazran, nedá mi to, abych znovu nepřispěl svojí troškou do mlýna....
na obrázku vidíte protektory po asi roce a půl méně intenzivního používání, bez kreše

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/47_chranic.jpg

to jen pro případný zájemce o koupi, kteří budou stejně blbí jako já sick

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Banditatom (Člen)
30.01.2011 14:01:23

Re: nazran - to by jeden blil...

buď jsem měl kurfa štěstí nebo ten NAZRAN šel s kvalitou do prdele, ale co mám od nich svojí bundu cca 6let tak je furt jak novásurprised nic nikde nepraská... vše drží

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kukii (Člen)
30.01.2011 14:45:37

bohužel mám to samý bad

Život je boj-mašina je nej!!!
zzzmrzlinar (Člen)
30.01.2011 15:17:29

myslím, že dřív fakt byly lepší, taky mám bundu asi 5 nebo 6 let a byl docela dobrá, neřííkám, že ňákej zázrak, ale když teď koukám na ty co maj v krámě, tak jsou už vod pohledu jako nový daleko horší, stříhem i látkama.

hans - úplně stejný chrániče mám v kombinéze, asi by nevypadali dobře po nějakým pádu. Já je teda mám jako nový, ale je to tím,  že jsem přibral a musel jsem je z kombošky vyndat a ve skříni moc nestárnou.

Jinak kožená komba je hrozná, kůže má nějak všude narušenej povrch, drží to zatím pohromadě, ale vypadá to napytschu a vůbec je to sračka,

takže se připojuju, NAZRAN NEKUPOVAT

Zdenda (Člen)
30.01.2011 17:41:19

Ne nebyli dřív lepší. Jen prostě je nějaká série o něco lepší a jiná zase úplně totál na píču. Těch na píču je ale dle mě a co slyšim a vidim kolem mě 95% Ale o to nejde. Přístup majitelů k reklamaci je ve stylu:
co bys chtěl čuráku, staral si se o to špatně a moc to používáš, takže si vyliž prdel.
(Rukavice, původně za 1800,- za půl roku najetejch 5000 km, nikdy nezmokly, po půl roce totál na sračky) Nasrat podobnejm obchodníkůmfuck Můj názor.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Brkos (Člen)
30.01.2011 18:26:38

Nevim jak teď, ale tak cca před 5ti lety to bylo například pro mě dostupný. Koupil jsem textilní komplet a byl jsem spokojenej. Nice se tam nepáralo, chrániče v pohodě a při svezení po asfaltu mi taky nic nebylo... A oblečení bylo lece ošoupaný... Takže já mám dobrou zkušenost. Bundu mám do dnes domagood

VikecB12 (Člen)
30.01.2011 19:01:14

Kdyš sem byl mladej a hloupej,tak sem měl vod nich taky rukavice,po sezóně profřený na dlani vod řídítek,rozpáranej prst a vytahaný jak pysky Dolly Bástrsick Cenofka tenkrát kolem 1700kč..

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
LukinB6 (Člen)
30.01.2011 20:32:02

Tak já mám od nich rukavice už 3 yáááry a pořát dobré - netrhaj se, jen jsou krapet nepoddajné po několika slejvákách ale jinak ok. Ještě letos určitě vydržej. No ana ledviňáku není co zničit. good

GSX1250FA
Banditatom (Člen)
30.01.2011 20:50:56

tak že to sem seru bundu mám nasran 6 járů rukavice mám zamo už druhé a jsem s nima ma spokojený moja má druhou budnu nasran a je těžce vysmátágood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek (Člen)
30.01.2011 21:03:06

LukinB6 psal:

Tak já mám od nich rukavice už 3 yáááry a pořát dobré - netrhaj se, jen jsou krapet nepoddajné po několika slejvákách ale jinak ok. Ještě letos určitě vydržej. No a na ledviňáku není co zničit. good

no tak tim bych si nebyl tak jistejevil mám jeden doma, neříkám, že je k nepoužití, ale vojebanej je dost (suchej zip ponejvíce)

Bandit 4EVER!!!
snowflake600 (Člen)
31.01.2011 00:12:09

Zdenda psal:

Ne nebyli dřív lepší. Jen prostě je nějaká série o něco lepší a jiná zase úplně totál na píču. Těch na píču je ale dle mě a co slyšim a vidim kolem mě 95% Ale o to nejde. Přístup majitelů k reklamaci je ve stylu:
co bys chtěl čuráku, staral si se o to špatně a moc to používáš, takže si vyliž prdel.
(Rukavice, původně za 1800,- za půl roku najetejch 5000 km, nikdy nezmokly, po půl roce totál na sračky) Nasrat podobnejm obchodníkůmfuck Můj názor.

áno, s reklamacemi mám zkušenost stejnou, kalhoty už jsem nakoupil inde...

K.a.s.y.m. (Člen)
31.01.2011 07:16:04

já ty chrániče na kolenech vyndal takže pořád jsou jak nový bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Luk (Člen)
31.01.2011 08:47:23

mam kalhoty i bundu nasran, chranice vypadaj stejnesmokin

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
snowflake600 (Člen)
31.01.2011 14:08:20

Luk psal:

mam kalhoty i bundu nasran, chranice vypadaj stejnesmokin

fák jo? taky mám bundu, no...ale drží....to bude tím, že má první sezonu teprve :)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS