Nejsi přihlášen
lozisko alternatoru , tachometr koso
cau nemate nekdo zkusenosti jak casto odchazi lozisko alternatoru ? Nastartoval jsem po delsi dobe motorku predtim jsem mel motor venku a myl jsem ho . Tet kdyz ho necham bezet na volnobeh tak jsou slyset takovy divny zvuky takovy jakoby dreni nebo chroupani jakoby se to prevaluje a je to pravidelny cca kazdych 5 vterin, kdyz polozim ruku na alternator tak vyzdycky zabrni .
a jeste jedna vec koupil jsem budik koso ale nejde mi neutral ,podle navodu mam pripojit na kabel ke kontrolce neutralu kabel od cidla, kde se mi spina pri zarazeni neutralu minus ale vzdy kdyz zaradim neutral a sepne se mi minus od cidla tak kontrolka se nerozsviti, cidlo neutralu mam dobry minus pol se spina a budik mam taky dobre pripojeden vsecky ostatni kontrolky slapou ,zkousel jsem kabel od kontrolky neutralu prilozit na ram jako minusovej pol a to se kontrolka rozsviti,je mozny ze by kostra z cidla byla nejaka slaba nebo cim to muze bejt
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2011 10:06:32 Offline |
Re: lozisko alternatoru , tachometr koso
Filous psal:...jags myls motor, tags do ložiska naplavil bordel, tagže za chvíli možná přestane chroupat, ale brzo vodejde...a s tym neutrálem nevim, bo nejsem eletrikář
takže radši nic nemejt ...já to věděl ,že dělám dobře
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
VikecB12 psal:Jen tak mimo,ten tvůj bajk se mě líbí,ten rám ze staré gsxr je furt kurevsky pěknej Až to budeš mít komplet dodělaný,tak sem nahoď pár fotek
jj stary gsxr to je paradni stroj tady mas fotky konecnyho vzhledu uz aby bylo leto
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=43189
Filous psal:...jags myls motor, tags do ložiska naplavil bordel, tagže za chvíli možná přestane chroupat, ale brzo vodejde...a s tym neutrálem nevim, bo nejsem eletrikář
tak to ho radsi vymenim da se to udelat doma nebo je nato potreba neco spešl abych to rozdelal ?
svobodakT psal:Filous psal:...jags myls motor, tags do ložiska naplavil bordel, tagže za chvíli možná přestane chroupat, ale brzo vodejde...a s tym neutrálem nevim, bo nejsem eletrikář
tak to ho radsi vymenim da se to udelat doma nebo je nato potreba neco spešl abych to rozdelal ?
...nikdy sem ložiska altiku nedělal, tag nevim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 31.01.2011 11:01:24 Offline |
svobodakT psal:VikecB12 psal:Jen tak mimo,ten tvůj bajk se mě líbí,ten rám ze staré gsxr je furt kurevsky pěknej Až to budeš mít komplet dodělaný,tak sem nahoď pár fotek
jj stary gsxr to je paradni stroj tady mas fotky konecnyho vzhledu uz aby bylo leto
moc pěkná„ leštěnka “
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Jo,je to krasavec Akorát bych se vyprdl na tu bílou,blatník a podsedlovou výplň do černé a pokud bych tam tu bílou mermomoci chtěl,tak bych do ní hodil kola No a ty dva vejfucky by tomu asi slušely Mezisvod ti udělají v RP,Creptus,Tenax....
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 31.01.2011 12:02:48 Offline |
svobodakT psal:VikecB12 psal:Jen tak mimo,ten tvůj bajk se mě líbí,ten rám ze staré gsxr je furt kurevsky pěknej Až to budeš mít komplet dodělaný,tak sem nahoď pár fotek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
VikecB12 psal:Jo,je to krasavec Akorát bych se vyprdl na tu bílou,blatník a podsedlovou výplň do černé a pokud bych tam tu bílou mermomoci chtěl,tak bych do ní hodil kola No a ty dva vejfucky by tomu asi slušely Mezisvod ti udělají v RP,Creptus,Tenax....
bilou jsem tam dal by to nevypadalo takovy jednoduchy ,vetsinou kdyz nekdo dela neco takovyho tak to da do jedny barvy ale to sem mi neliby je to takovy nevyrazny a ty dva laufy uz jsem si rozmyslel necham tam tenhle protoze tam nechci davat zadny zadni stupacky ni drzaky vyfuku budu to mit pro jednoho a misto zadniho sedla dam jen kryt
svobodakT psal:VikecB12 psal:Jo,je to krasavec Akorát bych se vyprdl na tu bílou,blatník a podsedlovou výplň do černé a pokud bych tam tu bílou mermomoci chtěl,tak bych do ní hodil kola No a ty dva vejfucky by tomu asi slušely Mezisvod ti udělají v RP,Creptus,Tenax....
bilou jsem tam dal by to nevypadalo takovy jednoduchy ,vetsinou kdyz nekdo dela neco takovyho tak to da do jedny barvy ale to sem mi neliby je to takovy nevyrazny a ty dva laufy uz jsem si rozmyslel necham tam tenhle protoze tam nechci davat zadny zadni stupacky ni drzaky vyfuku budu to mit pro jednoho a misto zadniho sedla dam jen kryt
Taky možnost
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1