Nejsi přihlášen
Re: repase tlumiče řízení
...jestli je v záruce, reklamuj. Jinak na Sprint Damper což je to samý, vyměnit gufírka nalít předepsané množství oleje ( přímo do tlumičů řízení a zadních ) a hotovo.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Miras psal:Štěpáne a neměl by ten tlumič být plnej oleje? aby neměl prázdnej chod?... mě teda napadlo... V záruce už není, to bych to vrátil, to je jasný.
....nejspíš jo, já jenom vím že je takhle repasuje tuším Drašnar.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2011 09:29:06 Offline |
Filous psal:...já se nechcu hádat, ale podle mě by měl bejt plnej a vodvzdušněnej
to se nehádej je to tak a pravdě je to dost voser..nechával jsem jeden repasovat v Benešově v Hydraulice a než fungoval jak měl tak ho předělával třikrát..Nakonec si na něj udělal nějakou vaničku a montoval to dohromady potopený ve voleji.Teda aspoň tak mi to poudal.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 09:33:24 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...já se nechcu hádat, ale podle mě by měl bejt plnej a vodvzdušněnej
to se nehádej je to tak a pravdě je to dost voser..nechával jsem jeden repasovat v Benešově v Hydraulice a než fungoval jak měl tak ho předělával třikrát..Nakonec si na něj udělal nějakou vaničku a montoval to dohromady potopený ve voleji.Teda aspoň tak mi to poudal.
tak to je něco podobnýho ,jako když se prcá v bazénu ...vytlačíš ty bubliny ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
zzzmrzlinar (Člen) 01.02.2011 10:03:05 Offline |
já měl zcela prázdnej tlumič WP, mechoš kůpil gufero a vopravil, jak to udělal nevím, říkal, že to nebyl velký problém.
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2011 10:13:34 Offline |
zzzmrzlinar psal:já měl zcela prázdnej tlumič WP, mechoš kůpil gufero a vopravil, jak to udělal nevím, říkal, že to nebyl velký problém.
jestli byl rozebírací tak je to o dost jednodušší...hlavně nesmí bejt nakurvená pístnice...když si to tak zpětně přehrávám tak vlastně ten tlumič tenkrát dělal úplně novej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1