Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 08:46:03 Offline |
držák RZ
včera jsem zadal do výroby držák RZ s blinkrama a bude to z pozinku 2,5mm černě lakované KTLkou...snad to bude držet , i když to nebude nerez .udělá mi tři vzorky ,tak kdyby jste ho někdo pak třeba taky chtěl ,mohu sloužit .....ale až jak to bude vypadat
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Re: držák RZ
hlemejzd999 psal:včera jsem zadal do výroby držák RZ s blinkrama a bude to z pozinku 2,5mm černě lakované KTLkou...snad to bude držet , i když to nebude nerez .udělá mi tři vzorky ,tak kdyby jste ho někdo pak třeba taky chtěl ,mohu sloužit .....ale až jak to bude vypadat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … erez-4.jpg
Vypadá to pěkně. Akorát bych řekl, že to bude v tom S-ku praskat od vibrací-ale záleží asi na použitym matroši. Já zkoušel 2mm nerez a nic moc
Honzik8719 (Člen) 01.02.2011 09:18:58 Offline |
hlemejzd999 psal:včera jsem zadal do výroby držák RZ s blinkrama a bude to z pozinku 2,5mm černě lakované KTLkou...snad to bude držet , i když to nebude nerez .udělá mi tři vzorky ,tak kdyby jste ho někdo pak třeba taky chtěl ,mohu sloužit .....ale až jak to bude vypadat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … erez-4.jpg
mám v plánu něco navohejbat doma...kdyby to nedopadlo tak se ozvu
...relativní kochač...
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 09:28:14 Offline |
Honzik8719 psal:hlemejzd999 psal:včera jsem zadal do výroby držák RZ s blinkrama a bude to z pozinku 2,5mm černě lakované KTLkou...snad to bude držet , i když to nebude nerez .udělá mi tři vzorky ,tak kdyby jste ho někdo pak třeba taky chtěl ,mohu sloužit .....ale až jak to bude vypadat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … erez-4.jpgmám v plánu něco navohejbat doma...kdyby to nedopadlo tak se ozvu
až to namontuju a esli to bude vypadat gůt ,tak mi jich může udělat třeba 200...za dvěstě
Tom psal:hlemejzd999 psal:včera jsem zadal do výroby držák RZ s blinkrama a bude to z pozinku 2,5mm černě lakované KTLkou...snad to bude držet , i když to nebude nerez .udělá mi tři vzorky ,tak kdyby jste ho někdo pak třeba taky chtěl ,mohu sloužit .....ale až jak to bude vypadat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … erez-4.jpgVypadá to pěkně. Akorát bych řekl, že to bude v tom S-ku praskat od vibrací-ale záleží asi na použitym matroši. Já zkoušel 2mm nerez a nic moc
praskat? coto? proč? tohle se snad montuje přímo do podsedláku a espézetka není dřevěná tabule mám to z jedničky (bez příkras tedy) jenom tak ohnutej plech a neulomilo se to ani při kolizi
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Tom psal:hlemejzd999 psal:včera jsem zadal do výroby držák RZ s blinkrama a bude to z pozinku 2,5mm černě lakované KTLkou...snad to bude držet , i když to nebude nerez .udělá mi tři vzorky ,tak kdyby jste ho někdo pak třeba taky chtěl ,mohu sloužit .....ale až jak to bude vypadat
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … erez-4.jpgVypadá to pěkně. Akorát bych řekl, že to bude v tom S-ku praskat od vibrací-ale záleží asi na použitym matroši. Já zkoušel 2mm nerez a nic moc
praskat? coto? proč? tohle se snad montuje přímo do podsedláku a espézetka není dřevěná tabule mám to z jedničky (bez příkras tedy) jenom tak ohnutej plech a neulomilo se to ani při kolizi
mušej to vyřezat z masívu
...a bude hůř!
Banditatom (Člen) 01.02.2011 11:32:07 Offline |
moc pěkná práce hele osobo byl bys ochoten podarovat výkres měl bych možnost smahnout to z nerezy
jinak s utřepání nemám v tomhle případě strach toho masa je kolem až až! Jak už tu někdo psal nese to prdljs hmotnost...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 12:12:13 Offline |
Banditatom psal:moc pěkná práce hele osobo byl bys ochoten podarovat výkres měl bych možnost smahnout to z nerezy
jinak s utřepání nemám v tomhle případě strach toho masa je kolem až až! Jak už tu někdo psal nese to prdljs hmotnost...
Výkres nemám -dal jsem bráchovi jen načrtnutý rozměry a foto ,co vidíš tady a on na to udělá v práci v konstrukci program na ohraňovák .Ten náčrtek,co jsem mu dal, byl asi podobného ražení ,jako Koldanojc plánek trasy městem ..musí to překreslit už sám ...já jsem jen zadal úkol
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 12:14:16 Offline |
a jinak tenhle ukázkovej z nerezu je foto stažený z netu....neni to moje práce
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2011 12:24:56 Offline |
Tom psal:hlemejzd999 psal:včera jsem zadal do výroby držák RZ s blinkrama a bude to z pozinku 2,5mm černě lakované KTLkou...snad to bude držet , i když to nebude nerez .udělá mi tři vzorky ,tak kdyby jste ho někdo pak třeba taky chtěl ,mohu sloužit .....ale až jak to bude vypadat
musíš to dát mezi gumový podložky tak nemáš trabl s praskánim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 12:28:20 Offline |
je to stejně dobrý jen pro ty lidi ,co maj uřízlou tu podsedlofku u samej prdele ..třeba jako já ...dost mě sere , že to dotyčnej minulej ,nebo jinej majitel uflák
Banditatom (Člen) 01.02.2011 12:38:26 Offline |
hlemejzd999 psal:je to stejně dobrý jen pro ty lidi ,co maj uřízlou tu podsedlofku u samej prdele ..třeba jako já ...dost mě sere , že to dotyčnej minulej ,nebo jinej majitel uflák
motopuzzle a šup tam origo já jsem rád, že to babička u bývalého majitele přežila
To Kasym: ono pokud je to špatně udělané praskne to stejně asik jako můj prototyp mřížky chladiče za jízdy si rozmyslel odletět druhý kus už drží pač se ohyb musel krapec upravit a na gumách ti to bude dělat co....???
K.a.s.y.m. (Člen) 01.02.2011 12:41:26 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:je to stejně dobrý jen pro ty lidi ,co maj uřízlou tu podsedlofku u samej prdele ..třeba jako já ...dost mě sere , že to dotyčnej minulej ,nebo jinej majitel uflák
motopuzzle a šup tam origo já jsem rád, že to babička u bývalého majitele přežila
To Kasym: ono pokud je to špatně udělané praskne to stejně asik jako můj prototyp mřížky chladiče za jízdy si rozmyslel odletět druhý kus už drží pač se ohyb musel krapec upravit a na gumách ti to bude dělat co....???
nepůjdou do toho vibrace napřímo ,ale větší část jich pohltí guma..jasně nemluvim o tom ,že to na gumách bude plandat,ale ,že pod klasickou podložku dáš kolečko pevnější gumy přes kterou se to utáhne.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 12:41:48 Offline |
Banditatom psal:hlemejzd999 psal:je to stejně dobrý jen pro ty lidi ,co maj uřízlou tu podsedlofku u samej prdele ..třeba jako já ...dost mě sere , že to dotyčnej minulej ,nebo jinej majitel uflák
korodovat voe ...
Banditatom (Člen) 01.02.2011 12:43:47 Offline |
hlemejzd999 psal:Banditatom psal:hlemejzd999 psal:je to stejně dobrý jen pro ty lidi ,co maj uřízlou tu podsedlofku u samej prdele ..třeba jako já ...dost mě sere , že to dotyčnej minulej ,nebo jinej majitel uflák
To Kasym: ono pokud je to špatně udělané praskne to stejně asik jako můj prototyp mřížky chladiče za jízdy si rozmyslel odletět druhý kus už drží pač se ohyb musel krapec upravit a na gumách ti to bude dělat co....???korodovat voe ...
resifjet vy tupci
To kasym: njn já to měl na gumách zmizelo to teď to je napřímo a pohoda
hlemejzd999 (Člen) 01.02.2011 12:56:11 Offline |
faitík psal:http://suzukibandit.cz/openforum/upload … 160708.jpg
a takle to vypadá, dyš je to hotový
(c) ross
no vidiš voe
Honzik8719 (Člen) 01.02.2011 13:02:00 Offline |
hlemejzd999 psal:je to stejně dobrý jen pro ty lidi ,co maj uřízlou tu podsedlofku u samej prdele ..třeba jako já ...dost mě sere , že to dotyčnej minulej ,nebo jinej majitel uflák
já už to taky koupil s ufláknutym,jen to nemám až u samej prdele ale stojí to za hovno a ještě mi sem tam nateče do kaslíku
...relativní kochač...
Stránky: 1