Nejsi přihlášen
Offtopic - pejsci
Kolega se ptal estli nechci pesa...a když ne já tak třeba někdo známej.
takže když už se mamina těch prcků tak pěkně jmenuje....
Nabízím štěňata Československého vlčáka s PP. Matka Anny Karpatský bandita, otec Gádar Fončorda. Štěňátka mají předpoklad vyrovnané povahy a dobrého exteriéru.Chovatelský servis samozřejmostí. Odběr možný od 8.2.2011. Cena 9.500,-
Kontakt: rehis@centrum.cz <mailto:rehis@centrum.cz>, tel.: 605 422 359
ps. jestli to berete jako inzerát tak to klidně smázněte.
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 02.02.2011 09:59:48 Offline |
Re: Offtopic - pejsci
tag že matka je vod nás je cajk, ale jak se mohla nechat zbouchnout cikánem (podle ména) fakt nechápu jinak ještě takovou poznámku, sic sem prostý, škol nemaje, ale jak někdo může napsat k inzerátu na ČV že maj předpoklad vyrovnaný povahy fakt nechápu
to je jako napsat k bígloj že je předpoklad, že bude poslušnej
doba je temná...
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2011 10:01:49 Offline |
jako na papuče by byli pjekný tojo
jj bígloj je nejvíc
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
inkvizitorr psal:.... že maj předpoklad vyrovnaný povahy fakt nechápu
No asi myslí, že budou vyrovnaně lovit cokoli živýho na dvorku a v lese, vyrovnaně a s klidem překonávat překážky bránící jim v pohybu kam zrovna chtěj a ták,... jako že budou vyrovnaný a nebudou si z toho dělat nervy co na to řekne ten trouba kterej s nima bydlí a furt vykřikuje nějaký nesmyslný povely, který naprosto neodpovídaji dosažení jejich cíle..
...ale abych jim nekřivdil...u nás maj dva...čuba je teda dost dominantní, ale pokud druhej uzná že je podřízenej, tak neni problém a druhej pes je naprosto v klidu a tváří se že má všechno a všechny v
jo a asi sem z nějakýho divnýho kraje, ale je tu taky poslušnej bígl jako že na dostatečně důraznej povel i přijde
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2011 10:58:31 Offline |
bígl není pes bígl je kolega s práce ho měl 14dní a mazal k jinnému páníčkovi
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 02.02.2011 10:59:22 Offline |
já mam furt před vočima bobuli jag sme byli na horách, vylezli sme ven, von je vodepnul pak jenom dvě čáry do a von stál chudák před chalupou, pálil jednu vod druhý, furt jenom řval ty jejich ména a rozhlížel se při tom po vokolí, když mu došla krabka, přišel dovnitř a po půl hodině i psi. no a tak to bylo den, co den
doba je temná...
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2011 11:02:00 Offline |
děkuji ,ale po přečtení jen prvního článku nechci : http://www.vlcanda.estranky.cz/clanky/vse-o-csv
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
hlemejzd999 (Člen) 02.02.2011 11:02:57 Offline |
inkvizitorr psal:já mam furt před vočima bobuli jag sme byli na horách, vylezli sme ven, von je vodepnul pak jenom dvě čáry do
a von stál chudák před chalupou, pálil jednu vod druhý, furt jenom řval ty jejich ména a rozhlížel se při tom po vokolí, když mu došla krabka, přišel dovnitř a po půl hodině i psi. no a tak to bylo den, co den
ale nakonec přišli,ne ? ...tag jsou vycvičený !
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2011 11:05:09 Offline |
říkám na papuče
jj kraso pes ... dycky se mi libili... ta vychova je teda ukrutna jesi je to jak s argentinskou dogou,,,, nesmis na ne rvat ani je tlouct... musis je chvalit a furt bejt milej at delaj cokolif, secko jim vysvetlit proc se to nema delat. jinac se zabejci nemluvi s tebou a mas po pici proste jak vlk maj svou hlavu a premejslej. maj te jako kamose ne jako pana
Bandit pičo
hlemejzd999 psal:inkvizitorr psal:já mam furt před vočima bobuli jag sme byli na horách, vylezli sme ven, von je vodepnul pak jenom dvě čáry do
a von stál chudák před chalupou, pálil jednu vod druhý, furt jenom řval ty jejich ména a rozhlížel se při tom po vokolí, když mu došla krabka, přišel dovnitř a po půl hodině i psi. no a tak to bylo den, co den
ale nakonec přišli,ne ? ...tag jsou vycvičený !
jasně šly s baráku papírácibo uznal že je lepčí radši paní naštěkat do boudy
Jebat motorky :-)
inkvizitorr psal:já mam furt před vočima bobuli jag sme byli na horách, vylezli sme ven, von je vodepnul pak jenom dvě čáry do
nebo v Benátkách... Bobule, máš psi na druhý straně řeky!....To je jejich problém, když se dostali tam dostanou se i spátky
Lihy psal:inkvizitorr psal:já mam furt před vočima bobuli jag sme byli na horách, vylezli sme ven, von je vodepnul pak jenom dvě čáry do
nebo v Benátkách... Bobule, máš psi na druhý straně řeky!....To je jejich problém, když se dostali tam dostanou se i spátky
...kdo sem do
přived tu háravou fenu?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2011 13:06:01 Offline |
Lihy psal:inkvizitorr psal:já mam furt před vočima bobuli jag sme byli na horách, vylezli sme ven, von je vodepnul pak jenom dvě čáry do
jo to bylo dobrý..a nebo byli zalezlí v odpadcích pod schodama..tak je vždycky po hodině vytáh vymáchal v řece a za 5 minut tam byli zase no a ta hárající bíglice to byl taky mazec
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2011 14:43:58 Offline |
Petr J. psal:to Lihy: a těch 9500,- je za ně teď nebo až se vykrmí? Jinak to kilo vychází nějak draho, to je snad lepší zůstat věrný vepřovýmu...
taky si říkám, že ty papuče jsou nějaký drahý (2x)
Banditatom psal:Petr J. psal:to Lihy: a těch 9500,- je za ně teď nebo až se vykrmí? Jinak to kilo vychází nějak draho, to je snad lepší zůstat věrný vepřovýmu...
taky si říkám, že ty papuče jsou nějaký drahý (2x
)
tomu se říká tzv. hotpapuč... s vyhříváním woe
Život je boj-mašina je nej!!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.02.2011 14:56:57 Offline |
Krásný mrňata
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petr J. psal:to Lihy: a těch 9500,- je za ně teď nebo až se vykrmí? Jinak to kilo vychází nějak draho, to je snad lepší zůstat věrný vepřovýmu...
počkej až přijedeš, já jim to prásknu
The father of the little princess of the dawn
Fresh Man psal:Lihoune posli fotku rodicu ...
Freshi napiš na ten mail co tam je, já toho člověka neznám...je to kamarád od kolegy z práce...teda shodou okolností po něm budu taky něco chtít, ale to se psama nemá nic společnýho.
Čerstvej: ale i na webu jsou...
http://www.wolfdog.org/ces/litters/1350.html
Lihy psal:Čerstvej: ale i na webu jsou...
http://www.wolfdog.org/ces/litters/1350.html
cece krasafci .... skoda ze je tu furt vedro
Bandit pičo
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2011 18:12:05 Offline |
Fresh Man psal:Lihy psal:Čerstvej: ale i na webu jsou...
http://www.wolfdog.org/ces/litters/1350.htmlcece krasafci .... skoda ze je tu furt vedro
to je čistá provokaze...
Banditatom psal:Fresh Man psal:Lihy psal:Čerstvej: ale i na webu jsou...
http://www.wolfdog.org/ces/litters/1350.htmlcece krasafci .... skoda ze je tu furt vedro
to je čistá provokaze...
sorry mi nedoslo ale fak lidi tu maj i malamuty
a ty se tu varej chudaci
Bandit pičo
![]() |
Banditatom (Člen) 02.02.2011 18:45:40 Offline |
bobule psal:bígla můžu jen doporučit...............
...na jaký způsob?
Stránky: 1