Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Offtopic - pejsci

Lihy (Člen)
02.02.2011 09:40:44

Offtopic - pejsci

Kolega se ptal estli nechci pesa...a když ne já tak třeba někdo známej.
takže když už se mamina těch prcků tak pěkně jmenuje....bigsmile

Nabízím štěňata Československého vlčáka s PP. Matka Anny Karpatský bandita, otec Gádar Fončorda. Štěňátka mají předpoklad vyrovnané povahy a dobrého exteriéru.Chovatelský servis samozřejmostí. Odběr možný od 8.2.2011. Cena 9.500,-

Kontakt: rehis@centrum.cz <mailto:rehis@centrum.cz>, tel.: 605 422 359

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/136_snimek_002.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/136_snimek_003.jpg

http://www.suzukibandit.cz/openforum/uploads/136_snimek_004.jpg

ps. jestli to berete jako inzerát tak to klidně smázněte.

inkvizitorr (Administrator)
02.02.2011 09:59:48

Re: Offtopic - pejsci

tag že matka je vod nás je cajk, ale jak se mohla nechat zbouchnout cikánem (podle ména) fakt nechápuidontknow jinak ještě takovou poznámku, sic sem prostý, škol nemaje, ale jak někdo může napsat k inzerátu na ČV že maj předpoklad vyrovnaný povahy fakt nechápubigsmilebigsmilebigsmile to je jako napsat k bígloj že je předpoklad, že bude poslušnejbigsmilebigsmilebigsmilesmokin

doba je temná...
Banditatom (Člen)
02.02.2011 10:01:49

jako na papuče by byli pjekný tojoevilredfacebigsmilebigsmilebigsmile

jj bígloj je nejvícbigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Mour (Člen)
02.02.2011 10:20:40

Známý v Brušperku má bígla a po třech-čtyřech letech ho naučil povelu aby k němu jako přišel.

Vždy mu řekne : Na ! "

Lihy (Člen)
02.02.2011 10:50:15

inkvizitorr psal:

.... že maj předpoklad vyrovnaný povahy fakt nechápubigsmilebigsmilebigsmile

No asi myslí, že budou vyrovnaně lovit cokoli živýho na dvorku a v lese, vyrovnaně a s klidem překonávat překážky bránící jim v pohybu kam zrovna chtěj a ták,... jako že budou vyrovnaný a nebudou si z toho dělat nervy co na to řekne ten trouba kterej s nima bydlí a furt vykřikuje nějaký nesmyslný povely, který naprosto neodpovídaji dosažení jejich cíle..bigsmile

...ale abych jim nekřivdil...u nás maj dva...čuba je teda dost dominantní, ale pokud druhej uzná že je podřízenej, tak neni problém a druhej pes je naprosto v klidu a tváří se že má všechno a všechny v pussy bigsmile
jo a asi sem z nějakýho divnýho kraje, ale je tu taky poslušnej bíglsurprised jako že  na dostatečně důraznej povel i přijde bigsmile

karlos100 (Člen)
02.02.2011 10:51:11

bígl je pakošbigsmile,ale fešákgood
já dycky vidím,jak na mě čumí jako tele,ve vočích mu blejskne
chytne ho rapl a všechno má v pičibigsmilebigsmilebigsmile

...a bude hůř!
Banditatom (Člen)
02.02.2011 10:58:31

bígl není pes bígl jepussy kolega s práce ho měl 14dní a mazal k jinnému páníčkovibigsmile

inkvizitorr (Administrator)
02.02.2011 10:59:22

já mam furt před vočima bobuli jag sme byli na horách, vylezli sme ven, von je vodepnul pak jenom dvě čáry dopussy a von stál chudák před chalupou, pálil jednu vod druhý, furt jenom řval ty jejich ména a rozhlížel se při tom po vokolí, když mu došla krabka, přišel dovnitř a po půl hodině i psi. no a tak to bylo den, co den bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
hlemejzd999 (Člen)
02.02.2011 11:02:00

děkuji ,ale po přečtení jen prvního článku nechci smile1 : http://www.vlcanda.estranky.cz/clanky/vse-o-csv

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
hlemejzd999 (Člen)
02.02.2011 11:02:57

inkvizitorr psal:

já mam furt před vočima bobuli jag sme byli na horách, vylezli sme ven, von je vodepnul pak jenom dvě čáry dopussy a von stál chudák před chalupou, pálil jednu vod druhý, furt jenom řval ty jejich ména a rozhlížel se při tom po vokolí, když mu došla krabka, přišel dovnitř a po půl hodině i psi. no a tak to bylo den, co den bigsmilebigsmilebigsmile

ale nakonec přišli,ne ? ...tag jsou vycvičený !bigsmilebigsmilebigsmile

Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky 
Banditatom (Člen)
02.02.2011 11:05:09

říkám na papučesmokin

Fresh Man (Člen)
02.02.2011 12:05:13

jj kraso pes ... dycky se mi libili...   ta vychova je teda ukrutna jesi je to jak s argentinskou dogou,,,, nesmis na ne rvat ani je tlouct... musis je chvalit a furt bejt milej at delaj cokolif, secko jim vysvetlit proc se to nema delat. jinac se zabejci nemluvi s tebou a mas po pici  proste jak vlk maj svou hlavu a premejslej. maj te jako kamose ne jako pana

Bandit pičo
PALOUS (Člen)
02.02.2011 12:07:05

hlemejzd999 psal:
inkvizitorr psal:

ale nakonec přišli,ne ? ...tag jsou vycvičený !bigsmilebigsmilebigsmile

jasně šly s baráku papírácibigsmilebo uznal že je lepčí radši paní naštěkat do boudybigsmile

Jebat motorky :-)
Lihy (Člen)
02.02.2011 12:49:38

inkvizitorr psal:

nebo v Benátkách... Bobule, máš psi na druhý straně řeky!....To je jejich problém, když se dostali tam dostanou se i spátkybigsmile

Mour (Člen)
02.02.2011 12:51:27

Lihy psal:
inkvizitorr psal:

nebo v Benátkách... Bobule, máš psi na druhý straně řeky!....To je jejich problém, když se dostali tam dostanou se i spátkybigsmile

bigsmilebigsmilebigsmile  ...kdo sem do pussy přived tu háravou fenu?  bigsmilebigsmilebigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
02.02.2011 13:06:01

Lihy psal:
inkvizitorr psal:

jo to bylo dobrý..a nebo byli zalezlí v odpadcích pod schodama..tak je vždycky po hodině vytáh vymáchal v řece a za 5 minut tam byli zase bigsmile no a ta hárající bíglice to byl taky mazec bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Petr J. (Člen)
02.02.2011 14:40:58

to Lihy: a těch 9500,- je za ně teď nebo až se vykrmí? Jinak to kilo vychází nějak draho, to je snad lepší zůstat věrný vepřovýmu...bigsmile

Fresh Man (Člen)
02.02.2011 14:42:30

Lihoune posli fotku rodicu ...

Bandit pičo
Banditatom (Člen)
02.02.2011 14:43:58

Petr J. psal:

to Lihy: a těch 9500,- je za ně teď nebo až se vykrmí? Jinak to kilo vychází nějak draho, to je snad lepší zůstat věrný vepřovýmu...bigsmile

taky si říkám, že ty papuče jsou nějaký drahý (2xsurprised)smokin

Kukii (Člen)
02.02.2011 14:47:35

Banditatom psal:
Petr J. psal:

taky si říkám, že ty papuče jsou nějaký drahý (2xsurprised)smokin

tomu se říká tzv. hotpapuč... s vyhříváním woe evilbigsmilebigsmilebigsmile

Život je boj-mašina je nej!!!
K.a.s.y.m. (Člen)
02.02.2011 14:56:57

Krásný mrňata smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Baltazar (Člen)
02.02.2011 15:35:42

Petr J. psal:

počkej až přijedeš, já jim to prásknubigsmile

The father of the little princess of the dawn
Michal Dk (Člen)
02.02.2011 15:41:47

Mour psal:

Známý v Brušperku má bígla a po třech-čtyřech letech ho naučil povelu aby k němu jako přišel.

Vždy mu řekne : Na ! "

U Bígla je to normální bigsmile některej se ani nenajde.bigsmile

Lihy (Člen)
02.02.2011 15:57:57

Fresh Man psal:

Lihoune posli fotku rodicu ...

Freshi napiš na ten mail co tam je, já toho člověka neznám...je to kamarád od kolegy z práce...teda shodou okolností po něm budu taky něco chtít, ale to se psama nemá nic společnýho.

Lihy (Člen)
02.02.2011 16:25:37

Čerstvej: ale i na webu jsou...
http://www.wolfdog.org/ces/litters/1350.html

Petr J. (Člen)
02.02.2011 17:00:07

Baltazar psal:

.......počkej až přijedeš, já jim to prásknubigsmile

A sakra.....help

Fresh Man (Člen)
02.02.2011 17:45:36

Lihy psal:

cece krasafci .... skoda ze je tu furt vedro smile2smile2smile2

Bandit pičo
Banditatom (Člen)
02.02.2011 18:12:05

Fresh Man psal:
Lihy psal:

fuckfuckbigsmilebigsmile to je čistá provokaze...bigsmile

Fresh Man (Člen)
02.02.2011 18:19:36

Banditatom psal:
Fresh Man psal:
Lihy psal:

fuckfuckbigsmilebigsmile to je čistá provokaze...bigsmile

sorry smile1mi nedoslo      ale fak lidi tu maj i malamuty surprisedhelp a ty se tu varej chudacibad

Bandit pičo
bobule (Člen)
02.02.2011 18:40:49

bígla můžu jen doporučit...............bigsmile

to jebu
Loser (Administrator)
02.02.2011 18:42:50

bobule psal:

a hod sem jeste tu fotku, co ti udelali z bytu, kdyz jsi je nechal samotny doma bigsmilebigsmilebigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Banditatom (Člen)
02.02.2011 18:45:40

bobule psal:

...na jaký způsob?smokin

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS