Nejsi přihlášen
help!!
http://suzuki-moto.sbazar.cz/suzuki-ban … 40309.html
co to je kurva za stranku??chcem kupit toho bandita 1200N.poradi mi niekto ako sa tam dostat a ozvat sa dotycnemu.nechce mi totiz poslat sms na to ceske cislo!!alebo ho nepoznate niekto, kontakt a tak??
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Re: help!!
maňas psal:však tam máš odpovědět,to jako nemaká,co se týče druhého pohledu nekoupil bys za ty peníze novější,jinak vypadá pěkně
no hej ale z tych odpovedi ani jedna nefungovala, asi preto ze som zo SR. a ak budes vediet o nejakej fajn B12 ciernej tak bol by som rad (do 120 000kč).dik
sem jen tak nakouk na www.tipmoto.com a jeden slušnej tam je 108000,- rok 2002 je tam tel: 608100450,jsou to ale české budějovice automotospeed,no a druhej celkem pěknej je ale stříbrnej 2003 za 115000 moto jj mělník 774147855,zkus se mrknout a uvidíš
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas psal:sem jen tak nakouk na www.tipmoto.com a jeden slušnej tam je 108000,- rok 2002 je tam tel: 608100450,jsou to ale české budějovice automotospeed,no a druhej celkem pěknej je ale stříbrnej 2003 za 115000 moto jj mělník 774147855,zkus se mrknout a uvidíš
dakujem za tip.ma dost nabehane tak este mesiac pockam, hadam sa cosi potom objavi.
v tom má furat pravdu,kilometry se tady řešily už kolikrát,dokonce bych se nebál tvrdit,že je lepší tam mít namotáno větší číslo a poctivě,než čekat na budíku 2002 deset tisíc a myslet,že je to pohoda,přímá bruska jak sem na vlastní oči viděl je rychlý lékař na mnoho kilometrů na mechanickým tacháku u digitálu nevím jak to prováděj
..není sice černý,ale...
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=58771
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
ne to sem napsal k vůli to mu že tam není cena a kiler psal do sto dvaceti,ale pokud víš co za to tak to netaj se mu to bude třebas zamlouvat,já netuším , protože se na žádným společným sraze nebyl
...bych si treba dojel pro tuhle: 2002, 30.000km,atd... http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1104146
...i s cestou na tom usetris,a za zbytek z ni udelas mazla...
...che palle !!!
maňas psal:sem jen tak nakouk na www.tipmoto.com a jeden slušnej tam je 108000,- rok 2002 je tam tel: 608100450,jsou to ale české budějovice automotospeed,no a druhej celkem pěknej je ale stříbrnej 2003 za 115000 moto jj mělník 774147855,zkus se mrknout a uvidíš
byla Venci a je pryč ...
ale di, Ty brepto ...
...nenabízej woe moto který už jinej bandita rozjednával
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
maňas psal:no a druhej celkem pěknej je ale stříbrnej 2003 za 115000 moto jj mělník 774147855,zkus se mrknout a uvidíš
nevim co je na nem pěknýho?
Bouraný Esko /chyběj spodní kryty budíku a krytky rámu/
a navíc prasklej blatník
tip nic moc
Jo co se týče těch Km,měl jsem praxi v servise a trošku jsem se hrabal v manuálu na čtečku....sice měl asi 500stran,ale řeknu vám myslím že dělat v tom servise ještě tak měsíc tak mi přivezte jakékoliv auto,moto a na tacháči to máte...řídící jednotka děla kvůli toho bordel,ale i z té se to dá vymazat,zabere to sice trochu více času...Taky jsem o tomhle měl řeč z několika mechanikami a potvrdili mi,že to není zase tak těžké.A krom toho....co já vím,nedávno byl v praze servis kde to stáčení dělali na zakásku...prej pro potěšení zákazníka...abhy měl dobrej pocit a trhali na tom velké prachy.
Jinak jsem těžce proti tomu!!!!
Ale co se da dělat češi jsou od přírody vychcaní,a pro peníze....No však víte.Na našich cestách je podle všeho minimálně 60% aut ze stočeným tachometrem....no a kolik myslíte že je motorek?....Dneska si fakt člověk nemůže být ničím jistý....A už vůbec né tím tachometrem.
Motor na B6 by měl prý vpoho vydržet 100.000km.....někdo říkal....sic neznám nikoho,kdo má tolik nabekané,ale věřím že se někdo najde.
Stránky: 1