Nejsi přihlášen
Re: Tak jak to bude tenhle rok se srazem u Killerů??
spidys psal:Ptám se jen proto, že už po nás chtěj v práci plán volna na léto, tak jestli si tam mám dát ňákej požadavek.
dej bo jesi nebude killer bude alpejjá s tím tak počítám
Jebat motorky :-)
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 04.02.2011 13:28:27 Offline |
PALOUS psal:spidys psal:Ptám se jen proto, že už po nás chtěj v práci plán volna na léto, tak jestli si tam mám dát ňákej požadavek.
dej bo jesi nebude killer bude alpej
já s tím tak počítám
a nebo vokolo komína jako každej rok, né
doba je temná...
![]() |
Banditatom (Člen) 04.02.2011 13:44:58 Offline |
naked killer letos nebude pokud si to teda killer nerozmyslel
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
no tak je to tak, tento rok NK nebude, opät az dalsiu sezonu. chceme tento rok stihnut nejaky zraz u vas, hadam nieco spachate. poculi sme, ze cosi sa uz vraj chysta
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
666killer psal:no tak je to tak, tento rok NK nebude, opät az dalsiu sezonu. chceme tento rok stihnut nejaky zraz u vas, hadam nieco spachate. poculi sme, ze cosi sa uz vraj chysta
Killere vo ničem nevím
Ale doufám že zas proběhne Duchonka
Ta byla ligová ,akurát už nesmím glgat do rána
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
666killer psal:no tak je to tak, tento rok NK nebude, opät az dalsiu sezonu. chceme tento rok stihnut nejaky zraz u vas, hadam nieco spachate. poculi sme, ze cosi sa uz vraj chysta
nějak to nepobírámco to má společnýho s tím že chcete jet sem?
PALOUS psal:666killer psal:no tak je to tak, tento rok NK nebude, opät az dalsiu sezonu. chceme tento rok stihnut nejaky zraz u vas, hadam nieco spachate. poculi sme, ze cosi sa uz vraj chysta
nějak to nepobírám
co to má společnýho s tím že chcete jet sem?
s vybavovanim zrazu mame vzdy kopec povinnosti a zabere nam to mnoho casu. tento rok mame trosku ine starosti a casovo nam to nevychadzalo = aj nas zraz aj nejaky zraz v CZ.
no tak ja jen tak predbezne konstatuju, ze opet poradame vikendovej festival. Probehne to 8. - 10.7. Podminky jsou stejny jako loni, ale letos uz to bude vo neco naslapanejsi co se kapel tyce. Pro vas bude asi nejzajimavejsi Krucipisk ... dale treba Buty a spousta dalsich picaren.
Az budou dodelany stranky, tak to sem jebnu do akci jako Loser Fest II.
Loni ste se na to pekne vysrali (zachranoval to akorat Vlasta s pani Vlastovou), tak doufam, ze letos uz bude ucast hojnejsi.
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
666killer psal:jj aj my a co zase lahla?
Nene, jen jednou na cestě spátky ale nic se nestalo. Prodali jsme ji, tato sezóna bude jen v tandemu za mnou a příští rok bude buď miminko a nebo nějaký naháč. GS500 a nebo můj Bandit předělaný na eNko (aby škody byli co nejmenší). Já půjdu asi do Yamahy FZ1.
GSX1250FA
Loser psal:no tak ja jen tak predbezne konstatuju, ze opet poradame vikendovej festival. Probehne to 8. - 10.7. Podminky jsou stejny jako loni, ale letos uz to bude vo neco naslapanejsi co se kapel tyce. Pro vas bude asi nejzajimavejsi Krucipisk ... dale treba Buty a spousta dalsich picaren.
Loni ste se na to pekne vysrali (zachranoval to akorat Vlasta s pani Vlastovou), tak doufam, ze letos uz bude ucast hojnejsi.
Vzhledem k tomu, že nebudou Killeři a musím si vybrat v letoším roce 28,5 dne dovolené, protože do dalšího roku mi prej převedou max. 10 dní, tak bych možná dorazil. Nedalo by si tam zahrát? Nejsme drazí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondras: navrhoval jsem to. Ale Kuba rikal, ze ses prej hovno bubenik (teda aspon co mohl posoudit dle hrani u nas doma na hrnce vareckama), tak prej nic
Hele, bohuzel uz to ma plny a na dalsi kapelu uz proste prostor neni O penezich to neni, tech bysme letos meli mit habakuk.
Ale teda doufam, ze i tak dorazis a dalsi picaci s tebou. Zkusim prosadit nejakou pico slevu pro banditaky. Jakoze treba dve piva a jedno zradlo zdarma (jak to bylo loni)
Loser psal:no tak ja jen tak predbezne konstatuju, ze opet poradame vikendovej festival. Probehne to 8. - 10.7. Podminky jsou stejny jako loni, ale letos uz to bude vo neco naslapanejsi co se kapel tyce. Pro vas bude asi nejzajimavejsi Krucipisk ... dale treba Buty a spousta dalsich picaren.
pičo mne ide hlavne o zraz koncert je na druhom mieste
Akurát se zase nesmím zlit jak to hovado.2 kapely jsem prospal.S náma ale jako loni můžeš počítat.Vyglgáme spolu zase všechnu plzeň v hospodě né?
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Killer: je mi to uplne jasny
4fun: pocitam s vama. Hospoda letos bude asi vice strezena, ale uvidime. Uz jsem premejslel aji o tom, ze bych tam pro vas (jakoze banditaky) vyseparoval nejakej VIP prostor s vlastni beckou (samozrejme vemenitelnou po dopiti). Uvidime, kolik se prihlasi lidi
![]() |
Banditatom (Člen) 13.02.2011 20:59:38 Offline |
nevěšte hlavu braši
fido psal:goral
http://www.hotelgoral.sk/
Tohle není Goral jak ho známe... Tam by se mi nelíbilo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:fido psal:goral
vogo, co to je? To jsou tam po vokoli dva stejnyho jmena nebo to za ty dva roky kompletne predelali?
Ondráš psal:fido psal:goral
hustá změna
to jebu
Loni sme tam byly a vypadá to jen tak na fotkáchje fakt,že ve vestibulu uš není ta super sedačka ale ubytko pro dva za 20éček a koupačka na chodbje tam je furt
a sám se divil proč tam nejsme.Ale vo to nejde v Kubíně to bylo heský
ale de vo to,že se k nám choval super
vytách stolek,pokecaly sme a teť ani nevím jesi to kafe sme cálovaly
Mě sere jen to,že to byl sraz na kerej sem se každoročně těšil a vono letos hovno
seru na kapely ale bude mě chybět ta tradice
a hlavně ty lidi co tam jezdily pravidelně
no nic prostě Killer je piča
PALOUS psal:Loni sme tam byly a vypadá to jen tak na fotkách
je fakt,že ve vestibulu uš není ta super sedačka ale ubytko pro dva za 20éček a koupačka na chodbje tam je furt
a sám se divil proč tam nejsme.Ale vo to nejde v Kubíně to bylo heský
ale de vo to,že se k nám choval super
vytách stolek,pokecaly sme a teť ani nevím jesi to kafe sme cálovaly
Mě sere jen to,že to byl sraz na kerej sem se každoročně těšil a vono letos hovno
seru na kapely ale bude mě chybět ta tradice
a hlavně ty lidi co tam jezdily pravidelně
no nic prostě Killer je piča
No jistěééééééé
to jebu
![]() |
Banditatom (Člen) 14.02.2011 18:26:00 Offline |
takše klamstvo
![]() |
Banditatom (Člen) 15.02.2011 11:53:50 Offline |
VikecB12 psal:Goral byl dobrej,ale teďka v těch chatkách to bylo lepší. A myslím že je uplně jedno kde se střískáme
A Killer si letos vodpočne a příští rok to bude pecka
Killere a jedeš na tu akci na východ?Voni se pořád mění termíny a ted nevím jestli tam někdo z pořádajících už z toho nepičovatí
a snad sa uvidíme na FESTFESTU u Losera ,trocha ostudy nezaškodí né?
tam toho chaosu sa zrejme nezucastnime, maju vtom nejak chaos a riesia skor tricka ako zraz, no neboj URCITE sa stretneme, len este nevieme kde u nas to bude hlavne podla pracovneho vytazenia (
)
![]() |
killerovka (Člen) 15.02.2011 22:43:11 Offline |
sice sa opakujem, par brambor to uz mozno citalo, ale potreba vyjadrit uprimny nazor od srdca vinooveho je silnejsia: predchvilou, kym bol Killer nespiaci, sme kacali o Naked Killers a dostali sme sa do stadia rozhovoru akoby "mesiac pred zrazom" a proste nam to tiez bude chybat a hlavne bandit pico parta, pohoda, pico nalada
.... no smola, ekonomicko-psycho-zdravotna situacia zariadila, ze tonto rok bude pauza....tiez nam to nieje jedno
buduci rok vsak bude jeba.. sa o to postarame
(
)
bandit picooooo!!!
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
killerovka psal:sice sa opakujem, par brambor to uz mozno citalo, ale potreba vyjadrit uprimny nazor od srdca vinooveho
je silnejsia: predchvilou, kym bol Killer nespiaci, sme kacali o Naked Killers a dostali sme sa do stadia rozhovoru akoby "mesiac pred zrazom" a proste nam to tiez bude chybat a hlavne bandit pico parta, pohoda, pico nalada
.... no smola, ekonomicko-psycho-zdravotna situacia zariadila, ze tonto rok bude pauza....tiez nam to nieje jedno
buduci rok vsak bude jeba..sa o to postarame
(
)
bandit picooooo!!!
No jen aby!!!
když to jede,je to OK
![]() |
Banditatom (Člen) 16.02.2011 16:48:02 Offline |
PALOUS psal:příští rok uš nevylezu na motorku
ale hofno von se někdo najde kdo tě vysadí
Banditatom psal:PALOUS psal:příští rok uš nevylezu na motorku
ale hofno von se někdo najde kdo tě vysadí
a pri nejhorsim jeste prikoupis stabilizacni kolecka na detsky kolo
Sem uš starej a fšechno mě bolí,chystám se na klidnou jízdu http://www.zbozi.cz/items?q=elektrick%C … PaSJ4kvQcU
PALOUS psal:Sem uš starej a fšechno mě bolí,chystám se na klidnou jízdu http://www.zbozi.cz/items?q=elektrick%C … PaSJ4kvQcU
...koukam že začínáš chytat Kellyho manýry ...eště abys tag začal študovat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:PALOUS psal:Sem uš starej a fšechno mě bolí,chystám se na klidnou jízdu http://www.zbozi.cz/items?q=elektrick%C … PaSJ4kvQcU
...koukam že začínáš chytat Kellyho manýry
...eště abys tag začal študovat
jaks to uhod?
PALOUS psal:Filous psal:PALOUS psal:Sem uš starej a fšechno mě bolí,chystám se na klidnou jízdu http://www.zbozi.cz/items?q=elektrick%C … PaSJ4kvQcU
...koukam že začínáš chytat Kellyho manýry
...eště abys tag začal študovat
jaks to uhod?
...ježišmarjááá
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
killerovka psal:sice sa opakujem, par brambor to uz mozno citalo, ale potreba vyjadrit uprimny nazor od srdca vinooveho
je silnejsia: predchvilou, kym bol Killer nespiaci, sme kacali o Naked Killers a dostali sme sa do stadia rozhovoru akoby "mesiac pred zrazom" a proste nam to tiez bude chybat a hlavne bandit pico parta, pohoda, pico nalada
buduci rok vsak bude jeba..sa o to postarame
(
)
bandit picooooo!!!
Jeba to bude aj letos toho se nebojímvo halušky tady http://www.motorestgoral.sk/ mě nikdo nepřipraví
tradice je tradice
PALOUS psal:Sem uš starej a fšechno mě bolí,chystám se na klidnou jízdu http://www.zbozi.cz/items?q=elektrick%C … PaSJ4kvQcU
Tož tag.... http://www.youtube.com/watch?v=Gy3n57sR … re=related
Stránky: 1