Nejsi přihlášen
hlemejzd999 (Člen) 06.02.2011 16:36:26 Offline |
Re: trkanec
já bych ji zabil
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:já bych ji zabil
..zabít ji je málo ..no zas na druhou stranu ruku na srdce, asik každej z nás se vobčas dopustí nepozornosti, dyš ladí třebas rádio nebo spolujezdkyni bradavky , ale tohle už je trochu moc..aspoň že borec z toho vyváz v pohodě..
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
tomsth psal:hlemejzd999 psal:já bych ji zabil
..zabít ji je málo ..no zas na druhou stranu ruku na srdce, asik každej z nás se vobčas dopustí nepozornosti, dyš ladí třebas rádio nebo spolujezdkyni bradavky , ale tohle už je trochu moc..aspoň že borec z toho vyváz v pohodě..
no byl z toho pěkně v prdeli !!! no kdo by nebyl ... kráva zasraná
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
inkvizitorr (Administrator) 06.02.2011 18:27:22 Offline |
ježišmarjá, vy ste hysterky, bába nečuměla, ale přiběhla, zajímala se o něj, stane se kolikrát horší věc.... dobře to dopadlo, motorku si koupí jinou a je to. zabil bych ty co od nehody ujedou nebo tě schválně napálej. vona evidentně nechtěla. podívejte se do svýho svědomí jestli ste všichni tak dokonalý aby se vám něco takovýhodle nemohlo stát
doba je temná...
inkvizitorr psal:ježišmarjá, vy ste hysterky, bába nečuměla, ale přiběhla, zajímala se o něj, stane se kolikrát horší věc.... dobře to dopadlo, motorku si koupí jinou a je to. zabil bych ty co od nehody ujedou nebo tě schválně napálej. vona evidentně nechtěla. podívejte se do svýho svědomí jestli ste všichni tak dokonalý aby se vám něco takovýhodle nemohlo stát
...taky to tag vidim...no ale my sme dneska rozumný po tý čerešni ...ale kurva je to dobrý, furt to tady popíjim a sem chytřejší a chytřejší ...enem se bojim, abych byl takle chytrej i zejtra ráno ...rádi sme vás viděli
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Joo tak to znám, takhle mě sestřelil kámoš z VFRa když za mnou nedobrzdil.
A věřte tomu že z toho byl v víc než já, tolik omluv sem v životě neslyšel, nakonec sem ho musel uklidňovat já že se zas tak moc nestalo.
Já opravil z jeho povinného bručení, ale on chudák musel ze svého.
inkvizitorr (Administrator) 06.02.2011 19:37:57 Offline |
Filous psal:no ale my sme dneska rozumný po tý čerešni
cool man
doba je temná...
inkvizitorr psal:ježišmarjá, vy ste hysterky, bába nečuměla, ale přiběhla, zajímala se o něj, stane se kolikrát horší věc.... dobře to dopadlo, motorku si koupí jinou a je to. zabil bych ty co od nehody ujedou nebo tě schválně napálej. vona evidentně nechtěla. podívejte se do svýho svědomí jestli ste všichni tak dokonalý aby se vám něco takovýhodle nemohlo stát
no já neříkám, že se to nemůže stát, chvályhodná ta omluva je, ale člověk musí počítat s tím, že má holt na mašině a v autě jinou brzdnou dráhu.
jo a do svědomí koukam a říkám, že se to stát může každýmu, ale měl by každej dělat vše tak, aby se to nestalo...
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr (Administrator) 06.02.2011 20:12:15 Offline |
barynek psal:no já neříkám, že se to nemůže stát, chvályhodná ta omluva je, ale člověk musí počítat s tím, že má holt na mašině a v autě jinou brzdnou dráhu.
jo a do svědomí koukam a říkám, že se to stát může každýmu, ale měl by každej dělat vše tak, aby se to nestalo...
woe barýnku, běž za bábou a vysvětli jí to, myslim s tou brzdnou dráhou.... je to nehoda jako každá druhá, prostě se stalo, všichni vodešli po svejch a zachovali se jak maj. neni o čem mluvit kór na někoho nadávat...
doba je temná...
Drakoxxl psal:Jaké z toho plyne ponaučení, že jezdit na biku v kolonách je nebezpečné. Měl jet klasicky mezi
JJ taky zajímavej názor !! a já sem se do teď bál jezdit po čáře tak od teď jedině po čáře !Díky za radu
Žij abys jezdil
Jezdi abys žil
Já bych měl trauma zhruba do smrti(kterékoli strany), a na právníkovi bych vzhledem k tomu že to bylo v USA nešetřil
Jo, a lehl bych si na zem a nevstal do prvního šeku
Zbytek kauzy bych řešil z visutého lehátka v karibiku přes právníka online
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Já bych měl trauma zhruba do smrti(kterékoli strany), a na právníkovi bych vzhledem k tomu že to bylo v USA nešetřil
Jo, a lehl bych si na zem a nevstal do prvního šeku
Zbytek kauzy bych řešil z visutého lehátka v karibiku přes právníka online
Tipická česká reakce aplikovaná na americký poměry.
inkvizitorr psal:barynek psal:no já neříkám, že se to nemůže stát, chvályhodná ta omluva je, ale člověk musí počítat s tím, že má holt na mašině a v autě jinou brzdnou dráhu.
jo a do svědomí koukam a říkám, že se to stát může každýmu, ale měl by každej dělat vše tak, aby se to nestalo...woe barýnku, běž za bábou a vysvětli jí to, myslim s tou brzdnou dráhou.... je to nehoda jako každá druhá, prostě se stalo, všichni vodešli po svejch a zachovali se jak maj. neni o čem mluvit kór na někoho nadávat...
no to jo, spíš jsem reagoval na to, že za vším hledaj toho na hoře... nic víc..
Bandit 4EVER!!!
hlemejzd999 (Člen) 06.02.2011 21:44:28 Offline |
inkvizitorr psal:.... je to nehoda jako každá druhá, prostě se stalo, všichni vodešli po svejch a zachovali se jak maj. neni o čem mluvit kór na někoho nadávat...
ale přes držku ji trochu dát mohl ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
inkvizitorr (Administrator) 06.02.2011 21:54:52 Offline |
hlemejzd999 psal:ale přes držku ji trochu dát mohl ...
tak rozhodně by to celý video dost opepřilo
doba je temná...
snowflake600 (Člen) 06.02.2011 22:06:37 Offline |
inkvizitorr psal:hlemejzd999 psal:ale přes držku ji trochu dát mohl ...
tak rozhodně by to celý video dost opepřilo
nicola.foxx (Člen) 07.02.2011 00:21:44 Offline |
Stalo se. Ale ze to je dycky takovej fofr .
A baba z toho mela mozna vjetsi hlavu nez motorkar
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1