Nejsi přihlášen
B12, 99', sedlo-rada,nabídka.
hrabu se v "hledat" jak študák v . Mám nízký sedlo. Pasuje tam z B6 a B12 jakýhokoli r.v. toho starýho modelu? Hledám po bazarech nebo z bouraček,tak abych náhodou nekoupil nějakej jinej typ. Zároveň ho nabízím výměnou. Přidám mírnej obolus,nebo plexištítek a flašu Bífítra.
God Gave me Everything I want
pavel dolínek (Člen) 09.02.2011 16:03:36 Offline |
Re: B12, 99', sedlo-rada,nabídka.
tohle sedlo se mi vali v garage,jestli ho negdo chce je jeho za litr citruse
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 09.02.2011 16:42:40 Offline |
normal,origo na model 1999
"una storia italiana"
zzzmrzlinar (Člen) 09.02.2011 17:48:43 Offline |
jaryn - dolinek, zejtra budu v Prahe, tak bych teoreticky moh flašku dovézt, sedlo nabrat, ale bylo by to asi až večer 18-20:30 hodin
zzzmrzlinar (Člen) 09.02.2011 17:56:08 Offline |
dneska už nebudu asi na mailu a mozná ani zeytra, tak kdy jo, tak mi Jaryne apiš na mobil a j to vyzvednu
zzzmrzlinar (Člen) 10.02.2011 22:34:14 Offline |
jo, jo natink problem, sice navigace si s metropolí Dolinek neumi moc poradit, takže proběhlo trochu navigoání po telefonu, ale nakonec jsem křesílko naložil. Vypadá fešně, líp něž to vydlabaný koryto (i když pro nkoho menšího asi dobrý)
Shodou okolnosí jsm si dneska taky dneska pořídil jiný sedlo, na KLEčku, z novějšího modelu, je stupňovitý, takže mi Bára (případně jiná perspektivní slečna) nebude sjíždě na záda, kdybych jí náhodou vzal
zzzmrzlinar psal:jo, jo natink problem, sice navigace si s metropolí Dolinek neumi moc poradit, takže proběhlo trochu navigoání po telefonu, ale nakonec jsem křesílko naložil. Vypadá fešně, líp něž to vydlabaný koryto (i když pro nkoho menšího asi dobrý)
Shodou okolnosí jsm si dneska taky dneska pořídil jiný sedlo, na KLEčku, z novějšího modelu, je stupňovitý, takže mi Bára (případně jiná perspektivní slečna) nebude sjíždě na záda, kdybych jí náhodou vzal
Už si domlouváš svezení jo :-D
:pussy::good:
Raději na dvou kolech jezdit, než se nechat tlačit...
zzzmrzlinar (Člen) 11.02.2011 11:54:50 Offline |
ale ne, zatím nic nedomlouvám a Bára sem nechodí takže nevidí, že tady házím fóry, že jako bych vozil jinou.
Ale zrovna mě rozčílila, tak asi zavolám Jarynovi, aby mi poradil jak se to dělá s těma výměnama.
zzzmrzlinar psal:ale ne, zatím nic nedomlouvám a Bára sem nechodí takže nevidí, že tady házím fóry, že jako bych vozil jinou.
Ale zrovna mě rozčílila, tak asi zavolám Jarynovi, aby mi poradil jak se to dělá s těma výměnama.
Aby si neměnil, neměnil...až ti zůstanou prázdný ruce
Je to jako v tý pohádce
zzzmrzlinar (Člen) 11.02.2011 12:49:30 Offline |
jo, jo, riziko tu vdycky je, ale znáš to kdo se bojí nesmí do lesa
ale jak říkám Jaryn snad poradí jaxe to má dělat.
zzzmrzlinar psal:jo, jo, riziko tu vdycky je, ale znáš to kdo se bojí nesmí do lesa
ale jak říkám Jaryn snad poradí jaxe to má dělat.
A tak to jó. Nejlepší je se to naučit od někoho, co už ví co a jak, vo tom žádná
zzzmrzlinar (Člen) 11.02.2011 13:22:58 Offline |
Jaryn - no právě, že technicou stránku věci jsme už úspěsně uzavřeli, tak to tady teď můžeme zaplácat blbostma největšíma.
Stránky: 1