Nejsi přihlášen
vidle???
čest chlapy , jedu rovně a řidítka musím nepatrně držet trošku víc do strany , řidítka jsou new ... Nic takového jsem tu nenašel tak se ptám
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Re: vidle???
Filous psal:libac22 psal:Filous psal:...vohlý vidle nebo brejle...
hmmm paráda ale nic viditelnýho není ...
...nemusí bejt, stačí málo...
nějaká rada ???
Nikdy neříkej , že něco nejde , protože se najde blbec , který neví , že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Filous psal:libac22 psal:Filous psal:
...nemusí bejt, stačí málo...nějaká rada ???
...srovnat, jiná pomoc ani rada nejni...
bez vyndání vidlí to nejde ??? jináč mě z toho asi jebne
libac22 psal:Filous psal:libac22 psal:
nějaká rada ???...srovnat, jiná pomoc ani rada nejni...
bez vyndání vidlí to nejde ??? jináč mě z toho asi jebne
...ne...musíš vyndat teleskopy, komplet brejle s krkem a osu kola...a to celý srovnat jako komplet, jináč nesrovnáš nic...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...srovnat, jiná pomoc ani rada nejni...bez vyndání vidlí to nejde ??? jináč mě z toho asi jebne
...ne...musíš vyndat teleskopy, komplet brejle s krkem a osu kola...a to celý srovnat jako komplet, jináč nesrovnáš nic...
tak ok díky za radu . du si to hodit doe
bez vyndání vidlí to nejde ??? jináč mě z toho asi jebne...ne...musíš vyndat teleskopy, komplet brejle s krkem a osu kola...a to celý srovnat jako komplet, jináč nesrovnáš nic...
tak ok díky za radu . du si to hodit doe
...seš zdaleka, tagže ti víc nepomůžu...jinak todle rovnání je tag za vosum stovek aš litr, žádná trága, nevješ hlavu...
...ne...musíš vyndat teleskopy, komplet brejle s krkem a osu kola...a to celý srovnat jako komplet, jináč nesrovnáš nic...tak ok díky za radu . du si to hodit doe
...seš zdaleka, tagže ti víc nepomůžu...jinak todle rovnání je tag za vosum stovek aš litr, žádná trága, nevješ hlavu...
tak to není moc ale ta práce jééééééééé
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:04:12 Offline |
tak ok díky za radu . du si to hodit doe...seš zdaleka, tagže ti víc nepomůžu...jinak todle rovnání je tag za vosum stovek aš litr, žádná trága, nevješ hlavu...
koukám, krajan :D do holic to mám tak 20 kilásků....ale tohlecto sem nigdá neřešil
tak ok díky za radu . du si to hodit doe...seš zdaleka, tagže ti víc nepomůžu...jinak todle rovnání je tag za vosum stovek aš litr, žádná trága, nevješ hlavu...
...to nejni žádná práce, tag neblbni
snowflake600 psal:libac22 psal:Filous psal:
...seš zdaleka, tagže ti víc nepomůžu...jinak todle rovnání je tag za vosum stovek aš litr, žádná trága, nevješ hlavu...tak to není moc ale ta práce jééééééééé
koukám, krajan :D do holic to mám tak 20 kilásků....ale tohlecto sem nigdá neřešil
chrudimák čéééést
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 19:10:10 Offline |
libac22 psal:snowflake600 psal:libac22 psal:
tak to není moc ale ta práce jééééééééékoukám, krajan :D do holic to mám tak 20 kilásků....ale tohlecto sem nigdá neřešil
chrudimák čéééést
že by voni tě taky číst naučili ? hned je mi na tom světě líp, kdyš vím, že tu z těhlech končin nejsem sám :)
...seš zdaleka, tagže ti víc nepomůžu...jinak todle rovnání je tag za vosum stovek aš litr, žádná trága, nevješ hlavu...tak to není moc ale ta práce jééééééééé
...to nejni žádná práce, tag neblbni
jo to pude ale musí na to bejt chut
tak to není moc ale ta práce jééééééééé...to nejni žádná práce, tag neblbni
jo to pude ale musí na to bejt chut
sundat vidle je otázka čtvrt hoďky a rovnat to stejně nebudeš ty, takže to nejni tak hrozný, ne??
hans psal:libac22 psal:Filous psal:
...to nejni žádná práce, tag neblbnijo to pude ale musí na to bejt chut
sundat vidle je otázka čtvrt hoďky a rovnat to stejně nebudeš ty, takže to nejni tak hrozný, ne??
jo jo pravda snad v okolí někoho seženu kdo to dělá... no uvidím
snowflake600 psal:že by voni tě taky číst naučili ? hned je mi na tom světě líp, kdyš vím, že tu z těhlech končin nejsem sám :)
Tak to zdaleka nejsi
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ahoj měl jsem stejnej problém.kolo rovně a řídítka doleva. rozebral jsem to a po vyndíní kola a sundání blatníku se vidlice hnuli a bylo to videt. sundal jsem spodní brýle položil na rovnou podložku a houpali se..sehnal jsme starší za talíř. a práce v klidu žádná hrůza.
FM psal:Ahoj měl jsem stejnej problém.kolo rovně a řídítka doleva. rozebral jsem to a po vyndíní kola a sundání blatníku se vidlice hnuli a bylo to videt. sundal jsem spodní brýle položil na rovnou podložku a houpali se..sehnal jsme starší za talíř. a práce v klidu žádná hrůza.
jo jo aspon vím co mě čeká
snowflake600 (Člen) 09.02.2011 22:12:35 Offline |
Inženýrek psal:snowflake600 psal:že by voni tě taky číst naučili ? hned je mi na tom světě líp, kdyš vím, že tu z těhlech končin nejsem sám :)
Tak to zdaleka nejsi
o tobě už vím, Inženýrskej
K.a.s.y.m. (Člen) 10.02.2011 07:40:53 Offline |
pokud ti je srovnaj bez rozbebrání.Jakože rozebrání vidlic tak je to pro tebe práce na chvíli.A cena jak psal Filous.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1