Nejsi přihlášen
Re: nemocenská
Ondráš psal:Někdy je lepší vzít si dovolenou.
No,tak to jsem dělal 10 let.
Teď se mi to po 3 dnech takové ojebávky vrátilo a mám docela problém se toho zbavit.Měsíc doma a ještě to nevypadá moc dobře.Příště na to seru.Ale ty prachy jsou v
hele v lednu sem byla doma nějakejch 8 pracovních dnů na neschopence.. první 3 máme možnost využít sickday s doktorem, takže sem měla zaplaceno a za těch posranejch 5 dnů mi zebrali skoro 5000 ted v únoru sem byla donucena jít marodit, takže sem si vzala místo nemocenský dovolenou a bude to cajk... snad už mě po měsíci dali konečně do cajku a další dovolenka bude vypadat krapet jinač... sou to ouchylové v tý vládě zasratý
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:hele v lednu sem byla doma nějakejch 8 pracovních dnů na neschopence.. první 3 máme možnost využít sickday s doktorem, takže sem měla zaplaceno a za těch posranejch 5 dnů mi zebrali skoro 5000 ted v únoru sem byla donucena jít marodit, takže sem si vzala místo nemocenský dovolenou a bude to cajk... snad už mě po měsíci dali konečně do cajku a další dovolenka bude vypadat krapet jinač... sou to ouchylové v tý vládě zasratý
Já to počítal podle toho výpočtu a mám zkurvenej celej zbytek dne.
Vyšlo to 12000 v řiti.Jestli to tak bude...
A to si nemůžu dát ani decku
kenny psal:Kukii psal:hele v lednu sem byla doma nějakejch 8 pracovních dnů na neschopence.. první 3 máme možnost využít sickday s doktorem, takže sem měla zaplaceno a za těch posranejch 5 dnů mi zebrali skoro 5000 ted v únoru sem byla donucena jít marodit, takže sem si vzala místo nemocenský dovolenou a bude to cajk... snad už mě po měsíci dali konečně do cajku a další dovolenka bude vypadat krapet jinač... sou to ouchylové v tý vládě zasratý
A to si nemůžu dát ani decku
tak si něco šlehni, to taky zabírá fajně a to že si nemůžeš dát ani deci, neznamená, že si nedáš
Kukii psal:kenny psal:Kukii psal:hele v lednu sem byla doma nějakejch 8 pracovních dnů na neschopence.. první 3 máme možnost využít sickday s doktorem, takže sem měla zaplaceno a za těch posranejch 5 dnů mi zebrali skoro 5000 ted v únoru sem byla donucena jít marodit, takže sem si vzala místo nemocenský dovolenou a bude to cajk... snad už mě po měsíci dali konečně do cajku a další dovolenka bude vypadat krapet jinač... sou to ouchylové v tý vládě zasratý
A to si nemůžu dát ani deckutak si něco šlehni, to taky zabírá fajně a to že si nemůžeš dát ani deci, neznamená, že si nedáš
Jsem myslel,že bych začadil ale není co...
Jo a decku raději ne bo hodně prášků.
Kukii psal:hele v lednu sem byla doma nějakejch 8 pracovních dnů na neschopence.. první 3 máme možnost využít sickday s doktorem, takže sem měla zaplaceno a za těch posranejch 5 dnů mi zebrali skoro 5000 ted v únoru sem byla donucena jít marodit, takže sem si vzala místo nemocenský dovolenou a bude to cajk... snad už mě po měsíci dali konečně do cajku a další dovolenka bude vypadat krapet jinač... sou to ouchylové v tý vládě zasratý
vlada je dobytek ANO , ale lidi sou vychcany a zneuzivaj to pak se nedif ze dostanes houno dys se melo platit 30 kc tak se mohli posr.
Bandit pičo
kenny psal:Kukii psal:kenny psal:
A to si nemůžu dát ani deckutak si něco šlehni, to taky zabírá fajně a to že si nemůžeš dát ani deci, neznamená, že si nedáš
Jsem myslel,že bych začadil ale není co...
Jo a decku raději ne bo hodně prášků.
za ten měsíc sem ozkoušela 3 antibiotika a na každý se dalo chlastat i když přídavné pomocné kapky i ony antibiotika zakazovali chlast.. je fakt, že mě pak chytli krapet jatýrka, ale co už.. v byl močák s bolavejma ledvinama je to rychlejší, stačí mín a i stavy jsou lepšejší
Fresh Man psal:Kukii psal:hele v lednu sem byla doma nějakejch 8 pracovních dnů na neschopence.. první 3 máme možnost využít sickday s doktorem, takže sem měla zaplaceno a za těch posranejch 5 dnů mi zebrali skoro 5000 ted v únoru sem byla donucena jít marodit, takže sem si vzala místo nemocenský dovolenou a bude to cajk... snad už mě po měsíci dali konečně do cajku a další dovolenka bude vypadat krapet jinač... sou to ouchylové v tý vládě zasratý
vlada je dobytek ANO , ale lidi sou vychcany a zneuzivaj to pak se nedif ze dostanes houno dys se melo platit 30 kc tak se mohli posr.
jako jo něco na tom bude, ale ale ale... stejně s tim žřejmě hovno zmůžem si tak říkám, ještě že mě chytá moribundus jednou max. dvakrát do roka...
Fresh Man psal:PALOUS psal:Bych se chtěl voptat,co to je nemocenská?a k čemu to je dobrý
dys ses kapitalista tag se nedif ... to je dobry pro nas co sme vykoristovany
ty mlč ty vykořisťuješ uš aš na vostrovjea taháš z nich bestak éčkaale bacha abys brzo nenarazil jak z východní markou,tam taky do poslední chvíle nevjeděly co jim za to kdo dá
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Bych se chtěl voptat,co to je nemocenská?a k čemu to je dobrý
je to pro lidi co platěj víc než 3000 měsíčně sociálce ( to je ta firma co mi bere prachy a dává je povalečům ), když pak jednou za pět let maroděj tak přídou jenom vo dvě třetiny platu
ale di, Ty brepto ...
Kukii psal:kenny psal:Kukii psal:
tak si něco šlehni, to taky zabírá fajně a to že si nemůžeš dát ani deci, neznamená, že si nedášJsem myslel,že bych začadil ale není co...
Jo a decku raději ne bo hodně prášků.za ten měsíc sem ozkoušela 3 antibiotika a na každý se dalo chlastat i když přídavné pomocné kapky i ony antibiotika zakazovali chlast.. je fakt, že mě pak chytli krapet jatýrka, ale co už.. v byl močák s bolavejma ledvinama je to rychlejší, stačí mín a i stavy jsou lepšejší
Toho se bojím-těch jater.A druhá věc je že točený je točený.Doma to není zas tak ono.
huskyb12 psal:PALOUS psal:Bych se chtěl voptat,co to je nemocenská?a k čemu to je dobrý
je to pro lidi co platěj víc než 3000 měsíčně sociálce ( to je ta firma co mi bere prachy a dává je povalečům ), když pak jednou za pět let maroděj tak přídou jenom vo dvě třetiny platu
kua ječtě bych se chtěl voptat jesi teda dyš 15 let jim seru jesi by mě to třeba nechtěly poslat na oučetpotřeboval bych přeložit střechu
PALOUS psal:huskyb12 psal:PALOUS psal:Bych se chtěl voptat,co to je nemocenská?a k čemu to je dobrý
kua ječtě bych se chtěl voptat jesi teda dyš 15 let jim seru jesi by mě to třeba nechtěly poslat na oučetpotřeboval bych přeložit střechu
naivko
Lihy psal:PALOUS psal:kua ječtě bych se chtěl voptat jesi teda dyš 15 let jim seru jesi by mě to třeba nechtěly poslat na oučetpotřeboval bych přeložit střechu
Si to pleteš...ty teprve splácíš dluh co tam máš za antabus
si to pleteš ty já nic nebraljako nemocenskou abych nemusel poslouchat kydy druhejch
huskyb12 psal:PALOUS psal:Bych se chtěl voptat,co to je nemocenská?a k čemu to je dobrý
nebyl sem nemocnej 12 roků, měl bych mít naspoříno
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:PALOUS psal:Bych se chtěl voptat,co to je nemocenská?a k čemu to je dobrý
nebyl sem nemocnej 12 roků, měl bych mít naspoříno
za to si jezdej bezdomofci do spitalu a na zachytky
ty mas prt
Bandit pičo
no co sem na neschopence (rizikový) tak první tři dny nic pak 14 dní zaměstnavatel a potom stát a to záleží na výši platu 8000 - asi 120 20 000 - 350 kč za den a vychází to že se počítaj i so a ne,
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:no co sem na neschopence (rizikový) tak první tři dny nic pak 14 dní zaměstnavatel a potom stát a to záleží na výši platu 8000 - asi 120 20 000 - 350 kč za den a vychází to že se počítaj i so a ne,
zlato, ale tobě to platí už od minulýho roku.. nevim jak je to s přechodama přes novej rok a nový systémy, ale mám takovej dojem, že se ti to počítá podle toho kdy si šla na rizikáč... ale nevim... každopádně kdo začne marodit tenhle rok, tak je to bez so a ne, si myslim
hlemejzd999 (Člen) 11.02.2011 12:13:10 Offline |
Kukii psal:chtělo by to nějakýho účtaře, co dělá mzdy...
chtělo by to dát někomu do držky...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Šárka psal:no co sem na neschopence (rizikový) tak první tři dny nic pak 14 dní zaměstnavatel a potom stát a to záleží na výši platu 8000 - asi 120 20 000 - 350 kč za den a vychází to že se počítaj i so a ne,
...zaměstnavatel už hradí 3týdny... (aspoň sem to slyšel, nevím, nejsu bohužel zaměstnanec)
WD club member...
Stránky: 1