Nejsi přihlášen
Olej do vidlí.
Zdravim.Mam dotaz,jakej olej mam dát do předních vidlí,když chci aby byli tvrdší.Jeden mechanik mi doporučil,abych tam dal co předepisuje výrobce,a to je 10W.Někde jsem tady četl,že když dam 15W tak se přitvrdí.Ještě bych chtěl poprosit o stručný postup při výměně,ten manual se mi nějak nepodařilo stahnout.Děkuji
Re: Olej do vidlí.
Řešim teď to samý co ty. budu tam dávat 15W. Myslim, že ty tlumiče tvrdší nebudou, ale budou "pomalejší", že se tak rychle nerozkmitají řídítka (páč nad 150 je to o hubu). Ten návod jak to udělat by se mi taky hodil
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
Re: Olej do vidlí.
..a at me nekdo zkusi narknout z neochoty...
...pokud se budou temata na diskuzi 2x tejdne opakovat,tak to tady bude zazivny..
Ale snad pro adminy duvod na to,aby se urcite diskuze archivovali,a dali nekam do odkazu. Dotycny si uz SNAD najde odkaz "olej do vidli",nebo mu tady prvni co se nachomejtne da link na ten odkaz.
Sem si vsim,ze nekteri se tady zaregistrujou,nevyplnej profil (to se vyse zminenych netyka) jen kvuli polozeni jedine otazky,a pak se po nich zem slehne...to je pak pocitadlo registrovanejch malo relevantni..
...Kissmans kde siiiiiiiiiii.....
...che palle !!!
Stránky: 1