Nejsi přihlášen
rosvícení světek B6
Prosím o info, koupil sem B6s 2004 a po sepnutí klíčku mi to okamžitě rozsvící světla ještě před nastartováním. To je origo z výroby? Už jste to někdy někdo přepojovali? A jak je to z dálkovejma, mají přepnout na dálkový světlo obě přední, nebo pouze levý?
Všem díky.
Banditatom (Člen) 12.02.2011 12:09:57 Offline |
Re: rosvícení světek B6
přední světlo svítí jen jedno (njn brouk auuu) máš vystražné? podle mě to někdo dodělal
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 12.02.2011 12:20:26 Offline |
tak to by mělo bejt originál ale na 100% si jistý nejsem.
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
No tak eSko to má jasně daný. Otočíš klíčkem a už svítíš levým okem, po přepnutí na dálku svítíš pravým okem. Vždy svítí jen jedno a spínač pro zapínání světel tam není. Ten je až později myslím. 00 - 04 to maj takhle jak píši.
GSX1250FA
snowflake600 (Člen) 12.02.2011 14:17:59 Offline |
jj, já mám Nko, otočím klíčkem a mám hned rozsvícený normál potkávačky - taky mě to sere, když byla v či baterka, tohle tomu MOOOOOCC pomohlo
Ale dá se s tím žít
nicola.foxx (Člen) 12.02.2011 14:23:48 Offline |
LukinB6 psal:No tak eSko to má jasně daný. Otočíš klíčkem a už svítíš levým okem, po přepnutí na dálku svítíš pravým okem. Vždy svítí jen jedno a spínač pro zapínání světel tam není. Ten je až později myslím. 00 - 04 to maj takhle jak píši.
Lukine kecas
Kdyz prepnes u brouka na dalku, tak sviti obe cocky
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:LukinB6 psal:No tak eSko to má jasně daný. Otočíš klíčkem a už svítíš levým okem, po přepnutí na dálku svítíš pravým okem. Vždy svítí jen jedno a spínač pro zapínání světel tam není. Ten je až později myslím. 00 - 04 to maj takhle jak píši.
Lukine kecas
Kdyz prepnes u brouka na dalku, tak sviti obe cocky
Ne ne ne ne a ne. Levá potkávací, pravá dálková. Mám 2003ku a tak mi to funguje. Hele ale nevylučuji že to nemůže být jinak. Mám zahraniční model (D). Ale nemyslím si.
GSX1250FA
Nehledejte v tom žádnou vědu,prostě od nějakýho roku +-04 už svítí světlo automaticky po zapnutí klíčku,je to tak normální,originální a bezproblémů. Pokud kvuli tomu někdo nenastartuje,není to vinou těch světel,ale tím že je baterka už v piči a má svoje zasebou. Jinak při startování to světlo stejně zhasne a jak se motor rozběhne,tak svítí.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Nehledejte v tom žádnou vědu,prostě od nějakýho roku +-04 už svítí světlo automaticky po zapnutí klíčku,je to tak normální,originální a bezproblémů. Pokud kvuli tomu někdo nenastartuje,není to vinou těch světel,ale tím že je baterka už v piči a má svoje zasebou. Jinak při startování to světlo stejně zhasne a jak se motor rozběhne,tak svítí.
de vo to, jestli zhasne tím, že už nemá z čeho svítít, nebo se při startu odpojí spotřebiče (jako třeba v autě)
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:VikecB12 psal:Nehledejte v tom žádnou vědu,prostě od nějakýho roku +-04 už svítí světlo automaticky po zapnutí klíčku,je to tak normální,originální a bezproblémů. Pokud kvuli tomu někdo nenastartuje,není to vinou těch světel,ale tím že je baterka už v piči a má svoje zasebou. Jinak při startování to světlo stejně zhasne a jak se motor rozběhne,tak svítí.
de vo to, jestli zhasne tím, že už nemá z čeho svítít, nebo se při startu odpojí spotřebiče (jako třeba v autě)
...odpojí
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1